Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ricsi234
Hát ha belementek volna akkor Manning fizetésébõl csippentettek volna le..Azt meg Manning nem akarta.😄

LasDen
corneren v rb-n is elmehet meccs 😄 konkrétan bárkin...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ricsi234
Ezért nem megyek kickernek..Inkább megyek Cornerbacknek vagy runningbacknek😄
Nem akarom hogy rajtam menjen el a meccs..Én az ilyen szitukban mindent elbaszok😄D

Darthmushroom
LOL mert lenne rá szabad fizu?? azzal a kerettel????

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
de szépen kérték?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
32 meg 34 yardról maradt ki field gól a rossz hold miatt, és végül 21:18-ra kaptak ki szóval kb. azon is ment el

Ricsi234
Jared Allent nem adta a Vikings a Broncosnak.

Ricsi234
Ja ezt nem tudtam...De akkor is sajnálom szegény csókát..Remélem is hogy talál magának csapatot..49ersbe szívesen jöhet..Várjuk😄D

Darthmushroom
Sopoaga Eagles-->Pats 5.+6. körért
Tapasztalt olcsó, Tom Kelly-vel remélhetõleg nem lesznek rosszak erre az évre amíg nincs Wilfork. a Jelenlegi játékosokkal (Jones,Vellano stb..) lehet h újra jó lesz a futás ellen is a D

LasDen
van még pár csapat a ligában. majd talál magának csapatot.

Darthmushroom
elméletileg vasárnap kétszer is rosszul tartotta a rúgónak a labdát field gólnál, és ki is maradt mind2 és ez végül a verességhez vezetett, meg am statisztikák alapján idén elég szar puntjai voltak. 1 évéhez képest tavaly a Pats-be is visszaesett ezért szavaztak az újoncnak inkább bizalmat.

Ricsi234
Kurva annyukat..A büdös amerikaiak meg a cikk alá ezeket a kommenteket írták hogy : végre, nem kell magyar, huzzon el inen.. basszák meg magukat..Mért a puntert kell kibaszni mikor nem is õ a hibás? ki a faszom az a Mat McBrair?

ReszegKoldus
hehehe
már a vasárnapi meccsen is ezt várta több szurkoló

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

hungary27
"Meskó Zoltánt kitette keretébõl a Pittsburgh Steelers, Mat McBriar érkezett a magyar származású punter helyére."
Ricsi234
49ers kebelbarát..<#eljen>

Darthmushroom
meccs elõtt O falat olvastam h sok sérült van ezért kell sokat kimozognia az iránytónak.

Ulvar
Ha...😊 És milyen jó lett volna nekünk niners rajongóknak, divízión belül megszopatni a Seahawksot...hmm hmm...

Ha jól emlékszem sok a sérült a Seahawksnál is, errõl valaki tud valami bõvebbet?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Darthmushroom
uhhh

ReszegKoldus
Rohadt pechesek voltak, többek közt, mert elõtte egy FG-t kihagytak, ha az bent van, akkor a végén is elég rúgni egyet és nyernek 5 FG-al 15-14-re 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
durva lehetett:
"97 yardot leküzdeni ilyen rengeteg idõ alatt még a félelmetes Seattle-védelem ellen sem lehetetlen küldetés, és a Rams szépen is nyomult elõre egészen a Seahawks gólvonaláig, ahol azonban megrekedt a drive, és a mérkõzés utolsó akciójából (4 & gól az egy yardoson, 4 másodperc) Clemens nem tudta megtalálni elkapóját, így a vendégek egy csúnya, de annál értékesebb gyõzelemmel térhettek haza Washington államba."

ReszegKoldus
Ezt az éjjeli meccset Favreval megnyerte volna a Rams 😊

ReszegKoldus
Szerintem is, elõre sajnálom a Patriotsot 😄

Ulvar
Az szép alázás lesz.

Darthmushroom
na csak megkapják? mert tegnap azt mondták h azt nem kínálták fel, csak úgy mint tavaly se.

ReszegKoldus
vasárnap Raiders - Eagles helyett Patriots - Steelers lesz a sport tv-n <#whatever>

Darthmushroom
nem is azt írtam h õk lennének esélyesebbek vele, csak h nagyobb esélyt látnék rá a hazaira. am érdekes egyik legjobban futó csapat az egyik leggyengébb futás ellen védekezõ csapat ellen.

robotnyk
Bradford ellen is a Seahawks lenne az esélyesebb szvsz
Darthmushroom
Pats:
"Jelenleg IR-n van $20,805,674 és ha még Vollmer is oda kerül az plusz $3,000,000. A Salary cap 20% IR-n van!"
Falcons is igen hasonló szinten van, bár ott nem tudom h hány ember csak sérült meg hány került IR-re is.

este Seahawks behúzza? ha nem sérült volna meg Bradford még látnák is relációt a hazaiba de így.

Sippie
ja... lol 😄
Ricsi234
JA tudom..Bár én nem emlékszem ilyenre hogy mondtam volna..<#banplz>

Sippie
LOL 😄DDDDDDDDDD
amúgy valamelyik meccsen említették Ricsiék, de szerintem szánalmas hogy 1932 óta nem zavarta a kisebbséget, egészen mostanáig, amikor már mindenki perelhet mindenkit.
Ulvar
FUSS JAGUÁRKA FUUUUUSSSS

ReszegKoldus
Most legalább volt haszna a Packersnél, hogy a punter végzi a kickoffokat, ha már puntolnia nem kellett.

ReszegKoldus
Mondjuk így utólag már örülök, mert én Washington +14-et akartam eredetileg, amikor megláttam a különbséget hét elején 😄

Darthmushroom
3 tippem kivételével minden jött, úgy h Denver,Pats meccsre nem tippeltem 😄 Steelers,Bills,Jets viccelt meg 😄 Jets az nagyon, azt hittem a Pats verés után is mutatnak majd valamit... nem baj így legalább értékesebb lett a Pats fordítás.

HunnernesKonge
Én meg raktam. Amikor 21-7re ment a Washington, tettem a Denverre egy izmosat 😊 Sikerült kijönnöm nullára ebben a fordulóban ezzel a rizikós bettel <#zavart1> A többi fogadást meg hagyjuk, említésre se méltó, amit lehetett benéztem a héten
ReszegKoldus
denver...a 45 pontjukból 31-et a 4. negyedben szereztek...

ReszegKoldus
Chelsea 😄

LasDen
Olivia? 😄

ReszegKoldus
viszont ezen a héten is volt 3 Manning INT, csak a keresztnév nem stimmel

ReszegKoldus
RG3-t alaposan kiütötték de legalább most nem engedik vissza, pedig menne

Darthmushroom
nem lennék most a Falcons drukkerek helyébe, amekkora elvárás volt a szezon elõtt akkora pofára esés van. jövõ héten a Panthers ellen akár totál elmehet a szezon.

Darthmushroom
ritka nagy jelenet volt

ReszegKoldus
meg az se, hogy Manning 2 sérülése is van (legalábbis meccs elõtt ilyesmirõl volt szó), meg most már egy elvesztett fumble és egy pick 6 is 😊

LasDen

Darthmushroom
várható volt h a read option nem nagyon fog tetszeni a denveri védelemnek

ReszegKoldus
és persze nem raktam, mindig csak azt, ami ha jön, akkor is szenvedõsen 😄

Darthmushroom
Jets mit kap 😮 Bengals is szépen elkapta mostanában a fonalat. még a végén Daltonból is lesz valaki.

Ricsi234
A Washington Redskins végül úgy dönt, nevet változtat, mivel a Redskins (rézbõrû) kifejezés politikailag nem korrekt az amerikai õslakosok megjelölésére. Bejelentették a franchise új nevét is, ami Washington Niggers lesz...😄DDDD

ReszegKoldus
elsõ playbõl NFL rekord az nem rossz