13258
-
#9883 Féreértések elkerülése végett írom...
Nem azzal van a baj, hogy sportfogadnál, nem is azzal, hogy hétről hétre pörgünk a témán, ki fog nyerni, milyenek az esélyek. Azzal van baj, hogy 1 forduló alatt 30kérdést teszel fel a meccsekkel kapcsolatban, plusz, ha nem jön a tipped, akkor szarozol, káromkodsz, spamelsz...Leszarozol olyan csapatokat az adott heti formájuk miatt, akik messze a liga topcsapatai, röhögcsélsz mókázol amikor bejön a tipped, olyan hangnemben beszélsz a csapatokról ami zavaró, nem feltétlen csak azoknak akik az adott csapatot szeretik, de minden jóérzésű NFL drukkernek. Mi tudjuk milyen a liga, tudjuk mit értek el, mit akarnak a közeli és távoli jövőben elérni a csapatok, tudjuk kik az eélyesek, kik érhetnek oda a végén, ennek ellenére kölcsönösen tisztelünk minden csapatot. Röhögünk azon ha bénáznak élcelődünk azon hogy jöhet a draft 1/1 stb. De ezt azért tesszük, mert szeretjük a ligát és szórakozunk.
Ezzel szemben itt vagy te, aki nem tudsz semmit erről a sportágról, hétről hétre nyomod a hülyeséget, nem drukkolsz senkinek, csak a pénzed keresed benne. Ebből van elege az embereknek. -
#9882 boccs mindenkitől akk h ennyit kérdeztem :S -
#9881 köszönjük emese. -
#9880 Friday Nights Light a filmbe nem a sorozatba is olyan csapat volt aki mindig neki ment :D ahogy nézem ez is középsulis mint az :D -
#9879 ez még a Dallas meccsen került szóba, nekem tetszik de azt hiszem az NFL-ben erre nem sok esély van :)
bár Maddenben én se sűrűn puntolok :D
-
#9878 szélmalomharcot folytatsz, elég megnézni a profilt, nem véletlenül -82es. iPhone topikban (meg egyéb mobilos topikokban is úgy hallottam) vagy egy éven keresztül ment hogy "megéri iphonet venni? várjak X, Y telefonra? milyen lesz az 5/5s? ez lesz a legjobb? miért éri meg? milyet vegyek? ezt hogy kell megcsinálni, azt hogy kell megcsinálni?" és hasonló kaliberű kérdések
mindez persze ebben a katasztrófális, tanulatlan, olykor bunkó stílusban ami süt minden egyes megszólalásából. ezért nem lennék én jó mod, mert én már hónapokkal ezelőtt ip banra tettem volna fórumképtelen magatartás miatt. -
#9877 -
#9876 ok -
#9875 nagyobba, mivel akkor már a Pantherssel egyelőn állnának. de nem beszélek le, tedd meg őket és ha nyernek legalább lehet őket sz@rozni. -
#9874 hát a szentek se lennének nagy bajba sztem :D -
#9873 ha buknak is nevetve meg lesz a rájátszás, sőt még a kiemelésük se lesz nagy veszélybe. -
#9872 én hiszek a seahawks félelmetes (otthoni) erejében, kvanagy motiváció a mai meccs.. ha ma megvan, rájátszásban ott vannak 1000%.... -
#9871 biztos hidegebb lesz, de hogy mennyire befolyásolja őket azt nem tudom
én például meg voltam győződve róla tegnap, hogy az Atlanta kikap, az is dome csapat és Torontoban se lehetett túl meleg, mégis nyertek -
#9870 Én a mai meccset biztos h kihagynám, elméletileg kérdéses a Hawks secondaryjébe pár ember játéka+Saints az Saints. mindent kinézek a meccsből hazai,vendég de még hosszabbítást is. am hazai győzelemnek jobban örülnék a Panthers szempontjából. -
#9869 de ez nem fogja befolyásolni őket ?:D azért valamivel biztos h hidegebb lesz -
#9868 arra már rájöttem, hogy én nem értek hozzá, most is tippjátékban 3 meccset nem találtam el
viszont ez jó megközelítés, hogy a Saints dome csapat, de Seattleben annyira nem lesz hideg -
#9867 én hiszek a seahawksban..
egyébként tök értelmes kérdéseket tettem föl, akkor arra válaszolhatsz! -
#9866 Hidd el, leszarom! Az NFL meccsekre kurva felesleges tenni, szokj le róla. -
#9865 de ha akarok tenni a meccsre, és kb csak itt vannak olyan emberek, akik értenek ehhez komolyabban, akkor mégis miért ne őket kérdezzem ? azért ebbei s gondolj már bele.. namind1. -
#9864 NFL-ről lehet, csak te fogadásokról beszélsz folyamat ember és már unom. De nem csak én :). Az idióta barom hozzászólásaiddal, és kérdéseiddel az agyára mész az értelmeseknek, mint minden kurva hétvégén most is tele van offolva a topic, Szerintetek nyernek vagy nem? Miért nem? Akkor szarok? Most akkor mi? Kit rakjak meg? És sorolhatnám...Vagy normális kérdéseket teszel fel ember, vagy légyszíves ne gyere ide, menj a fogadások topicba. Engem már kurvára untat ez az OFFolás. Mond meg kinek szurkolsz és miért...mondj egy csapatot, mondj belőle 5 alap játékost, és legalább az edzőt, ezt szívesen elolvasom, de azt hogy ... "most nyer a Seahawks szerintetek?" Honnan a retkes picsából tudnánk mi neked megmondani...? Annyira kiszámítható egy bajnokság az NFL, hogy tegnap majdnem megszerezte zsinórban második X-ét a Vikings...érted már? Mert szerintem nem. És nem is fogod.
Szóval röviden összefoglalva, ne fogadási tanácsokért gyere ide, hanem szurkolj a csapatodnak, vagy más csapatokról írj véleményt, milyen playt láttál, milyen elkapást, milyen eseményt, posztolj a meccsekről vicces képeket, gifeket, videókat BÁRMI ÉRTELMESET, csak ne fogadásokról kérdezősködj mert most untam meg...Én tuti, de sztem nem vagyok egyedül. -
#9863 a szenteknek a merci domejuk fedett, ugye jól tudom ? :D
nem fognak ők fázni ma seattleben ?:DDDDDD -
#9862 ha itt nem lehet beszélni nflről, akk no comment. -
#9861 Nálam ez... -
#9860 bengals csak jött vna :/ mind1 :DD
seahawks óriási H nálam.. nálatok ? -
#9859 am tényleg nem olyan rossz a keret, évek óta azért elől draftolnak. idén 2-4 meccsüket megnéztem. Támadóknál tényleg csak egy jó irányító kéne, rohadt jó elkapóik vannak, van egy jó futójuk is és a fal sem vészes. védelem bár nem elit azért egy közép szintet tud hozni, meg oda tudnak draftolni. idén már elméletileg 7 draft cetlijük van. -
#9858 azért a jaguars ne legyen már olyan béna, hogy még az 1/1 se jöjjön össze nekik :) -
#9857 hát majd kiderül de lehet h Jaxnek már a 4. Wje is meglehet akkor, bár ma jó volt a Texans nem tudom mennyire fognak erőlködni most már.. -
#9856 jövő héten nem lesz houston-jacksonville? érdekes meccs lehet :D
felváltva engedik majd be a TD-ket ha mindkettő ki akar kapni :D -
#9855 lol mennyire sokan nem akarnak 1/1sek lenni, és pont a texans áll úgy, ha nem nyer min 2szer akkor ők választanak. durva h szezon előtt még a super bowl volt náluk a téma. így érik a Manziel 1/1-je. -
#9854 ez a Decker egy vadállat :D -
#9853 gyanús :D
bár azt olvastam hogy a karját vizsgálta így, de a szeme se áll jól :D -
#9852 bejön neki az 1/1 :D -
#9851 nem mai kép csak láttam a tévében most a dokit és eszembe jutott :D
-
#9850 végén +0val is nyernek -
#9849 döntetlen lesz :D -
#9848 holnap a Seahawksnak meglehet a playoff ha nyernek, elég motiváló? :D -
#9847 én bengals győzelmet várok, úgyhogy a bengals +48 jó lehet! :D -
#9846 nem hangzik rosszul, bár én chargers győzelmet várok, az meg lehet akár nagyobb is. -
#9845 mind1, kösz mindent. hagyom ink a picsába..:/ -
#9844 bengals +5.5ről nemjó?