13258
-
#9923 nem unod még ez a pats témát? attól h nem merted megrakni nem kell mindig ezen lovagolni... mert szerintem rohadt unalmas már h egy 9:3-s csapaton lovagolsz -
#9922 sztemm legalábbis. -
#9921 hát még mindig jobb mint a pats:)) -
#9920 vagyis a Seattle jött,de más meccsen meg elment :( -
#9919 na bebuktam a mixet,de legalább jó meccs volt :) -
#9918 sajnos szerintem is nyer a Saints, de mondjuk a Panthersnek elég lesz a hazait hozni -
#9917 nekem tetszett a Seahawks, ilyen játékkal ha egyáltalán be is jutnak a Super Bowlba, nem valószínű, hogy megnyerik :)
hétvégén nyer a Saints és kikap a Seahawks -
#9916 yeahh legalább a Panthers vezeti a csoportját :D hát nagy rangadó lesz h lesz hétvégén -
#9915 Pedig én hittem, hogyba saints támadásai jók lesznek... Hát ezért (is) nem én vagyok a szakértő :-) viszont jon gruden nem győzte hangsúlyozni, hogy a hawks cornerbackjei milyen jok, és persze russell wilson is folyamatosan jól dönt, marha erősek, de a playoff más lesz. -
#9914 ennyi seahawks nemértem jaworski meg a többiek miért nem vélik el h ti vagyok toronymagasan a legjobbak^^ ellenfeletek nincs^^ -
#9913 többiek gondolom kihagyják a mai meccset :D vis az élő részét biztosan.D: -
#9912 :D kár -
#9911 alvás.. :D ivás volt :D utó szalagavatott tartottunk egy csaj barátommal :D -
lord nihilus #9910
-
#9909 és zuhan a hawks oddsza :)) -
#9908 Hirtelen nem vágtam le, Browner mellett még ki eltiltott, de egy csapatnak se tesz jót a szarozás, a bohóckodás, meghurcolás, lehetnek gondok fejben is.Aztán: Siettetik Breest? 3 lépés neki, 3 lépés Grahamnek és máris lehet előrefele menni pár yardot és idővel megnyílnak a folyosók, Mark Ingramet lecsekkoltam, jól emlékeztem, heisman trophy győztes, elég jó... Szerintem nagyon jó lehetőségeik lesznek ma. Vajon a kiválós kosaras, LeBron James milyen tight end lenne?
youtube -
#9907 este leszek itt szurkolni ?:D v aludni fogtok ? -
#9906 nfl.com-on olvasgattam az amcsik véleményét meg esélylatolgatásait,behúztam hazaira a meccset,holnap meg megnézem felvételről,ahogy szoktam az NFL meccseket :D -
#9905 pont ez az itt egy veresség nekik nagyon sokba kerülhet, ahogy olvastam itt kikapnak meg a pantherssel 1-1 hoznak a másik csoport meccset hozzák, akkor a rosszabb nfl főcsoport eredmények miatt csak wild cardosak lesznek. (persze ehhez a panthersenek is hozni kell a meccseit) -
#9904 mennyi idő kell majd a sport tv-nek hogy megemlítsék a földrengéses TD futást? szerintem már az első pár percben szóba fog kerülni :D -
#9903 ott nem hallottam új hiányzott.
-
#9902 aha. szenteknél van vmi ? vagy ők egészségesek ?:D -
#9901 Azt se felejtsétek el, hogy ez ugyan egy hatalmas presztizs meccs mindkét félnek, de a Saints az egyik leghangosabb stadionban az egyik legjobb csapat ellen, nem hiszem hogy sokat fog kockáztatni, hiszen 4 meccsük van hátra, ebből 3 csoportellenfelek ellen, kettő a Panthers ellen, és ha ott buknak akkor Wildcard lesz csak, azt meg nem hiszem, hogy szeretnék... -
#9900 secondarybe voltak kulcsemberek kérdésesek a héten(limitált edzés, vagy nem is edzettek) még ha játszanak is nem biztos h 100%sok, +védelembe nekik az az erősség. -
#9899 illetve a szenteknél ? -
#9898 a seahawksban vannak sérültek nem tudod ? -
#9897 Mi lenne? hiába voltak biztató jelek idén 3-4 kulcs ember sérült, ennyi van bennük, amikor kell így is megrázzák magukat.. (texans utolsó 3 drive, denver elleni meccs) nem úgy mint év elején h ők hozzák a meccseket most már mint eddigi évekbe az offense hozza, de annyit teljesítenek amennyit kell. -
#9896 Most nehogy elkezdj sértődöttet játszani, mert leszakad a pofám :D. -
#9895 de am mit gondolsz a pats védelmével mivan ? [remélem ez elég jó beszélgetés egy NFL topikba rem erről azért már lehet beszélgetni..] -
#9894 és nem azt mondom h nem nyernek.. ettől természetesen nyerhetnek. csak h nem egy értelmű, bár ha kifog az ellenfél egy rossz napot ami bármikor megtörténhet lehet az is. -
#9893 Ha mi majdnem megfogtuk a halott támadójátékunkkal idegenben a Saints-et, akkor a még otthon X ideje veretlen Seahawks könnyedén bedarálja Breeseket kutyakajának. -
#9892 ezekből szerintem csak az otthon áll(így sokszor hosszabbításba hozzák). az jobbak szerintem még nem derült ki idén, mert csak a mérlegből nem lehet kiindulni(nem az a sport.. hányszor nyert super bowlt az aki éppen bejutott), motiváltabbak se igaz szerintem mert kb. nekik majdnem biztos a csoportelsősség még a Saintnek elég nehéz dolga lesz hozzá (2szer játszanak a Pantherssel itt egy vereséggel bármi elmehet) ha a Patsbe ilyen biztos voltál miért nem tetted és miért szidtad őket a meccs után. hiába azt mutatja a tabella h 1 vereségük van, csomó irtó szoros meccsük volt, nem rég felépült az O fal, de most erre a védelembe vannak gondok. -
#9891 indoklás nincs, egyszerűen jobbak ezerszer és otthon is vannak, motiváltabbak is.. megérzés is, ahogy tegnap a patriots meg bengals is vt. -
#9890 ha számít az én szavam még, akk sztem sima hawks. -
#9889 tippem nincs de irto szoros meccset várok, szerintem bármi benne van a pakliba -
#9888 esti Seahawks-Saints meccsre valami kis elemzés,vagy tipp? Megfogják Breest,vagy a szentek line-ja fogja meg a seahawks futójátékát? -
#9887 Mobilról nem tudok zöld gombot nyomni de majd bepotolom. -
#9886 ez téll rossz volt:DD -
#9885 Nekem igazán a #9751 tette be a kaput :D -
#9884 engem különösebben nem zavarsz, tegnap mondjuk felhúztál a szar Patssel, pedig nflbe nem számít csak a W, nem egy mérkőzés van/volt/lesz ahol egy csapat 3 negyedig semmit nem csinál és csak a 4. negyedbe focizik és meccset nyer meg. Az amerikai foci ilyen, Pats is mikor nagyon kellett megrázta magát és nyert.