Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
nem korai szerdán elkezdeni? 😄 szerdától vasárnapig tutizni kicsit sok lenne 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ulvar
dragonnak üzenem: Forduló tippjei, ezek a tutik, egyértelmû mind.

Chargers
Redskins
49ers
Giants
Vikings
Dolphins
Bills
Texans
Browns
Raiders
Jets
Packers
Titans
Rams
Steelers
Ravens

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
(meglepõ módon)
december 22. 22:25 Ravens-Patriots

utána viszont közvetítik az Eagles-Bears meccset is

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
nagyon nem akarják kitenni a Dallas szorzóját (sem) sajnos 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

tutuhawer
vágom, jaja. Most 2 legyet ütök egy csapásra, azaz egy videóval kérdezek pont egy Pats-szurkolótól 2-t is /NSO-n nem merek annyit okoskodni, ott nincs moderálás/
youtube
1. Ez nagyobb fordítás, mint a most hétvégi bármelyik?
2. Az elején van egy mistackle, ami talál, pont olyan, mint Gronk sérülése a mostani hétvégén. Értsd: a kérdésem, hogy Gronk sérülése ugye a véletlen mûve?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Darthmushroom
dallasba az a baj h náluk is sok sérülés pedig azért nem rossz védelem lenne... Lee, Ware stb.. egyszerûen nem tudnak 100%-ra felépülni mert komoly meccsek vannak, mint pl. a Pats védelembe Talib,Dennard,Gregory nem számít h 50%sak muszáj játszaniuk ezért nem tudnak teljesíteni.

tutuhawer
Tök utolsó a sérüléssel sújtott védelem nekik... Az is még pluszban alul teljesített? :-) Én elismerem a sérüléseiket, de fullos védelem ellen is erõs a philly offflense, inkább egy lendületes eagles jusson be a rájátszásba. /Amelyik szintén sok yardot enged, de sok labdát is szerez/

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Elég nyomorultul játszott az Allas Cowboys.
A védelem speciel átlagon alulian teljesített. Elég annyit mondani, hogy az összes (!!) chicagoi drive pontszerzéssel végzõdött (5 TD, 3 FG), punt nélkül.
Sippie
Megmondtam hogy ettõl a dallastól nem kell tartani... gyér egy csapat. Horribilis fizetések, stadion, népszerûség, a teljesítmény meg átlagos.
Metlife
Hypo
kicsit mesterkélt😊))

ReszegKoldus
így vasárnap tuti nyernek, inkább most kellett volna nyerni és akkor kikapni <#szomoru2>

Ulvar
Miért van az, hogy ráérzek bizonyos szopásokra, amikor nagyon szeretném 😊.

Ez a Dallas sose fog eljutni SuperBowlig.

ReszegKoldus
nem hiszem hogy van magyar stream (én legalábbis nem találtam)

magyar sport1/2 streamet nem tudtok adni jelenleg, amin adják a meccset? 😊

ReszegKoldus
a szél miatt -20 foknak érezhetõ a hõmérséklet, nem rossz

Darthmushroom
am se nagyon szoktak olyat ültetni oda akinek az egyik a csapata játszik kivétel Ricsi, Márk talán 2szer volt Pats meccsen és volt is valami nyilatkozata h kifejezetten nem szereti mert nem tud szurkolni nekik, mivel pártatlannak kell lennie.

Sippie
Gyula nem szeret Dallas meccset közvetíteni mert akkor mindig kikap a csapat, szóval nem is bánom ha megmarad az eredeti felállás 😄
ReszegKoldus
akkor azt mondták nem lesz még egy ilyen
de akkor még nem tudhatták az idei MNF sorsolást 😄

Sippie
amikor Gyula és Sankó együtt voltak Ricsivel? Frankó volt szerintem 😄 kiváncsi vagyok meglépik-e.
ReszegKoldus
egyébként nem tudom ki emlékszik rá, de tavaly is közvetítettek a sport tv-n Bears-Cowboys meccset ugyanígy MNF volt és elég rendhagyó volt a közvetítés
gondolom most nem olyan lesz 😄

ReszegKoldus
ma extra hosszú c'mon man kéne hogy legyen

Ulvar

dragon11
seahawks:$

Ulvar

Ulvar

Tegnap pont láttam Niners meccs elõtt streamen, Seahawks fanok üvöltöznek 😄

Darthmushroom
azért New York, Boston fele már mostanában is repkednek a mínuszok.

Ulvar
Nem para, nem sokkal van melegebb Friscoban se.

Darthmushroom
New York, Meet Life aréna... szóval rendes tél lesz. (jets-giants otthona)

Ulvar
A legnagyobb félelmem egy Seahawks - 49ers NFC döntõ...keményebb lesz mint a SuperBowl...ha e két csapat eljut odáig...

Hol lesz idén a SuperBowl amúgy? Nincs kedvem most utána keresgélni 😄 xD

ReszegKoldus
elvileg a 49ersnek elég lehet 1 meccset nyerni a maradék 3-ból, ha az nem sikerül, akkor nem is érdemelnek playoffot 😊
(két meccset kell nyerni, ha a Cardinals megnyeri mindhármat)

na sebaj, jövõ héten majd nem a Cowboysnak szurkolok 😄

Ulvar
A Philly és a Dallas közül? Egyelõre úgy tûnik így lesz, de nem 100%. Ha a Dallas nyer akkor egy vereségre lesz csak a 9-4es csapatok (Panthers-Niners ellen). És akkor még ott van a Cardinals a WC pozícióért (ami most még nincs meg). Csak jó lenne szûkíteni a harcban lévõ csapatokat 😄.

ReszegKoldus
hazai pálya, hétfõ este, félidei mezvisszavonultatás, sajna sok minden a Bears mellett szól...
de azért hajrá Cowboys 😄
ezt a wild card dolgot nem értem, abban a csoportban szerintem csak a gyõztes jut playoffba
persze ha a Panthers a Jets,Saints,Falcons meccsek közül kettõt elveszít, akkor még lehet más a helyzet 😄

Ulvar
Pár jó kép tegnapról 😊

Rob Ryan imitátor

Ulvar
Remélem ma szopik a Cowboys, nem akarok még egy csoport riválist nézegetni a WC helyekért, így is csoda volt amit a Seahawks ellen mûveltünk...

Most jön egy feltámadó Kalózok meccs idegenben...kicsit tartok tõle mert 7 órás, de a Defensenek hoznia kéne. Aztán egy könnyebb Falcons meccs, azt kötelezõ, és a végén egy Cardinals...tõlük annyira nem félek, mert õk játszanak a Seahawks ellen idegenben, de azt a meccset is hozni kéne.

Inkább attól félek, hogy elfogynak a PO-ra, mert azért oda már szerintem mindenképpen bejutnak, de utána már hiányozni fognak a megbízható WR-ek és TE-k.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

dragon11
am a pats mindig nem csinálhatja ezt, sztem miamiba bukó lesz

dragon11
persze h jött minden tippem és nemrakom meg :s már rég visszajött vna :'(

ReszegKoldus
na gó széjnc

Kissé túl is tárgyaltuk.
PM NFL rekord, 7 meccs legalább 4 TD passzal egy szezonban. 😄
ReszegKoldus
így már igen

Azt tudjuk, de azt hittem világos, hogy miért Akerst hoztam példaként a hosszúra.
Darthmushroom
Seahawks már látom a playoffba önmagát fogja megverni ezzel a sok büntetéssel... egész szezonba fegyelmezetlenek mint az állat.

ReszegKoldus
ja, tavalyi elsõ meccsen rúgta
aztán összesen 42-bõl 29-et rúgott be, idén is a lista alja felé van, de idén jobb %-ban rúgja valamivel

ReszegKoldus
a Rams rúgóját megnézném azért, az újoncként rúgta be 60 yardról

Övé az egyik 63 yardos FG, annyira nem lehet béna.
Darthmushroom
én nem örülök neki 😄 mert éjszakázni kell így 😄

ReszegKoldus
mármint akers elég béna...

ReszegKoldus
én se nagyon, mert elég akers béna rúgó, nem is értem miért õt hoztad fel 😄