Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tavalyi meccs amúgy parádés volt ugyanitt, elsõ félidõben 24 pont Boltsnak másodikban 34 pont Manningéknek. 😄
Hát, most nem jött be. <#nevetes1>

link
Darthmushroom
aki fogadott neten 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Otthoni meccset így elbaszni az nem mindennapi, pláne egy ilyen szintû csapatnál. Mondjuk elõnnyel indultak, a volt off. cordinator a vezetõedzõjük, ismeri ezt az O-t kívül-belül.

De most komolyan ki a faszom mozdul be puntnál? 😄 <#nevetes1>
Darthmushroom
azért nagyon sima nem volt csak a vége 😄 +Titans meg Chargers azért szerintem nem egy színvonal, attól h Titansnek is van papíron még esélye a playoffra.

ReszegKoldus
ugyanezen a hideg helyen meg nyertek a hétvégén (sajnos túl simán) 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
vannak ilyen meccsek, én nem rég írtam is h vártam még verességet tõlük, fõleg valami hideg helyen és be is jött.

Láttátok amúgy a meccset?
Denver két 12 men on the field büntetést szopott be, õrület. És itt a 12. ember nem ugyanazt jelentette mint Seahwaksnál. 😄
Azon ritka alkalmak egyikén pedig amikor puntra kényszerítették Phylliséket, ráadásul saját 5ösük környékérõl, 3. negyed végén, 2 TDs hátrányban tehát elég kritikus pillanatban, bemozdul valaki denveri oldalon és SD 1st down. <#falbav><#nevetes1>
Botrányosan szar volt a meccs.
Darthmushroom
év vicce lenne ennyi kulcs sérüléssel, mondjuk playoffba ilyen D-vel úgy is mind1 h otthon vagy idegenbe esnek ki. nincs se futás se passz ellen védekezés. Gronk nélkül meg kitudja h az O-ból is mi lesz.

ReszegKoldus
Egyébként most már Manninget nyugodtan lehet pihentetni, úgyis megvan már a playoff 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

De legalább nincs hagyománya. 😄
Darthmushroom
volt már itt is rá példa 😄

Elsõ vs utolsó? Az csak európai fociban csalóka. 😄 <#nevetes1>
Miután gyorsan kikapnak Miamiban úgy aligha. 😄 <#nevetes1>
ReszegKoldus
Hát a Denver hiába húzza be a maradék 2 meccsét, ha a Patriots nyeri a saját három meccsét, akkor õk lesznek 1. számú kiemeltek

Darthmushroom
még a Texans megveri õket 😄 am vicces ha Pats is bukik 1t a Bengals meg nyeri a 3t még a Pats is wild card körös lesz, de ha mind3t nyeri meg elsõ kiemelt. Nagy a baj h miamibe decemberbe nem nyerni jár a Pats, baltimoreba meg végkép.

Allas Cowboys után ez nyugodtan lehet Enver Broncos, a D innen is hiányzott. Manninget folyamatosan lenn tartották, ha fel is jövehetett kiszorított helyzetbõl indulhatott volna a drive és szerencséje is csak a Chargersnek volt az viszont a kritikus helyzetekben.

Nem is itt semmilyen harc, nincs minek örülni, a maradékot fél kézzel behúzzák már. 😄 <#nevetes1>
Darthmushroom
f*ck yeahh 😄 így még bõven lesz harc a kiemelésért 😄

Ulvar
Már várom Dragont...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
1-bõl 1 😄

Igen, magukhoz képest. Voltak már ennél jobbak is.
tutuhawer
Neeee.... Ez a nonszensz határesete

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ReszegKoldus
Bearsnél meg leültetik az eddig jól játszó McCownt és Cutler kezd, logikus 😊

tutuhawer
Értem, tehát nem érti, miért kellett idáig várni a játékos megóvásával, miért játszatta 13 meccset... Szerintem nincs gond vele , illetve nem volt gond vele, aztán látták, hogy talán azért van ennyi sack, mert a szarul bklokkoló fal mellett még szarul is oldja meg a helyzeteket RGIII. Én is csak spekulálok, meg olvasom mindenki nyilatkozatát...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

robotnyk
"I don't understand what they're doing. It's hard to take, 'Well, we're watching out for RGIII's health and his welfare.' You know, if you felt (that way) about his health and welfare, you probably would have done something about it a year ago, or maybe even earlier in the season, when he started the regular season without any preseason practice."

ezt meg Madden mondta, és 100%-ban egyetértek vele.
tutuhawer
mondott valamit Santana Moss is a helyzetrõl, meg korábban Mike Tomlin esetérõl Torrey Smith(BAL) is, de nem tudtam kivenni a beszédbõl, hogy milyen nyelven mondták... 😊)

tutuhawer
Pont mondta Willie McGinist, hogy õ se ültetné le, minden játékperc, minden snap fontos a következõ szezonra. De mások azt mondják, azért kap sok ütést, mert szar formában van. Willie azt mondja, többe sack és ütés lett volna, ha nem lenne ilyen mobilis... A másik azt mondja, jó, hogy Kirk Cousins játszik, mert a liga 1/3-a rá fog figyelni, és talán-talán elsõ körös vagy két 2. körös draftjog is járhat érte... Ne feledjük, 1 elsõ és 1 második kört is adott a St Louisnak a WSH, csakhogy Griffint elhozhassák õk. Szóval... érdekes a szitu Washingtonban. Az egyik tudósító mondta még , hogy mezeladás, a klub jövõje , szurkolók vonzása, stb stb kapcsán: ha valakinek mennie kell nézeteltérések miatt, akkor az az edzõ lesz.

robotnyk
van egyrészt a sophomore slump jelenség, másrészt nem volt elõszezonja, szóval ha nem fejlõdött, vagy a visszaesés erõsebben látszik rajta, az teljesen érthetõ

egy nagyon drága, 1/2-es franchise QB-t nem ültetsz le azért hogy megóvd a következõ szezonra, csak akkor ha sérült, vagy ha szakmai vagy személyi okból nem számolsz vele. ülnek padon jó irányítók, de én nem hiszek abban hogy egy QB jobb lesz attól, hogy a padon, pláne nem egy másodéves.

az biztos, hogy a redskinst nagyon rosszul menedzselték az elõzõ években, ezért nem volt pénz a sapka alatt free agencyben, szóval támogatást nem sokat kapott idén RGIII...
tutuhawer
Egész este vele foglalkoztak, meg kicsit Rodgers edzését mutatták, meg pár szóban említették, hogy EGY központba akarja tenni a nagyfõnök EGY ember kezébe a videóbíró intézményét. Személyesen mondta Albert Breer mikrofonjába jól bele. Szóval Robert Griffin tavalyi sérülése edzõi-orvosi hiba. Hát nem látták , hogy az elsõ eset után szar...? Hiába mondja, hogy nem rossz, nem fáj, Rodgers se játszik a hétvégén, pedig edzésen már jól mozog. Most nem gyõzte hangsúlyozni Shanahan, hogy azért ül le a srác, hogy megóvja és végre legyen egy normális offseaseon, amit végigcsinál, irányítóknak ez hihetetlenül fontos - mondta. De: az NFL Network elemzõi kritikusabbak, az nfl.comon már fenn vannak a videók az around the leage és a total access részben. Nem fejlõdött fejben a srác, lassan hoz meg döntést, amit irányítónak azonnal kell. A Giants egy korábbi edzõje videóra rajzolta, amit minden jó QB tud: gáz van? Kidobom. Gáz van? Running back. Gáz van? Akkor nem csinálok nagy játékot. Mutatta, hogy óriási hibákat csinált Griffin, de semmi gáz a padozással, más nagy QB-k is ültek a padon korábban. A stúdióban a sérülése annyiban került szóba, hogy egészséges a srác. Õk jobban tudják. /Mondjuk elbasztam, mert a washingtoni tudósítót nem tudtam meghallgatni, amikor bejelentkezett, épp dolgoztam közben/ Még ide jön, hogy Shanahan egyeztetni fog a Dan Snyder tulajdonossal, aki épp a már említett liga-összejövetelen vett részt.

Sippie
amúgy ja, kb két meccsenként futnak egyet ellenünk a QB-k 😄 😄
robotnyk
nem vele kellett volna kezdeni a szezont egy ekkora mûtét után, és elõszezon nélkül, csak Shanahan megint kapzsi volt, mint amikor tavaly RG megsérült. ha végül bust lesz a srác akkor azt ennek a majomnak köszönheti meg.
Darthmushroom
Hm. ma de szívesen látnék egy Chargers gyõzelmet, mert kb. csak úgy lenne esélyük a playoffra, de sajnos nagyon minimális esély van rá.

Ulvar
Nem számoltam 😄. De olyan jött, mint a Bears 😄.

ReszegKoldus
Fele? Nem 15-bõl 5 jött be? 😄

ReszegKoldus
gondolom nem akarják, hogy feleslegesen megsérüljön
legalábbis azt nem hiszem, hogy feladnák teljesen és mással próbálkoznának jövõre

Ulvar
xDDD, sztem még magad se hiszed el, amit írsz 😄. Amúgy honnan veszed hogy irónia? Nézz utána, hogy mi melyik miért lehet irónia, és melyik nem.

A múltkori kamu tippjeim fele is bejött, sõt majdnem több...

én sem, pedig mindig szoktam mnf-re 😞

tutuhawer
hoppá... az egész szezonra inaktív lesz.

ReszegKoldus
Redskinsnek nem tudom mennyire fontos, elsõ körben úgyse draftolnak elvileg

ReszegKoldus
Így is? Inkább így se 😄

Darthmushroom
az a meccs is már a draftról fog szólni. kinek fontosabb egy hamarabbi draft jog.

am tényleg érdekes h olyanok fognak rohadt hamar draftolni akik nem h playoff de super bowl esélyesek is voltak a szezon elõtt (Falcons,Texans) +akkor a sima playoff esélyesek: Redskins,Vikings,Tampa

tutuhawer
A Washington Niggers irányítója Kirk Cousins lesz, Sexy Rexy a tartalék, RG III inaktív. Így is megütik a Falconst?

dragon11
hahaha. érzek egy kis iróniát pedig én tartom azóta magam a megbeszéltekhez, nem gondolom h megérdemelném..

Ulvar
Mit...mit...fut egy TDt 😄.

Ulvar
Ezek nagy része csak irónia 😉 no para 😊.

ReszegKoldus
Pedig simán meglehet a gyõzelem.
Még szerencse, hogy nem én vagyok az edzõ, mert tegnap tényleg az jutott elõször eszembe, hogy ha játszhatna is Rodgers, inkább Flynnek kéne kezdeni és megnézni õ mire megy a védelem ellen 😄

Sippie
ez jó 😄
#10354: jaja, csak azért veszítettünk a bears ellen, hogy titeket megverjünk, muhahaha... ördögi taktika 😄
ReszegKoldus
Szerintem a Cowboys a hétfõi védekezéssel meg akarta mutatni, hogy felesleges ellenük Rodgersnek játszania, mert még Flynnel is lehet esély, aztán most hétvégén már sokkal jobban fognak védekezni 😄

Darthmushroom
mármint az allassal, D nélkül? 😄 (Bowl.hu poén 😄)

Sippie
Packers? Cöhh... a mighty dallassal játszanak, attól a csapattól tartani kell! 😄
Ulvar
Gyorsan elõre letudtam 😄.