13258
-
#10963 Fafej!!! kár h elküldtük, nagyon bírom a játékát. -
sirdond #10962 chiefs eddig: 1
Meskó: 2 -
sirdond #10961 miről lesz ma többször szó, Meskóról vagy a chiefsről? -
#10960 asd mi féle fal ez Rivers előtt??? nem vagyok hozzászokva ehhez Chargers meccsen. -
#10959 de tavalyig nem bírt igazan nagyot játszani -
#10958 na 13 yardra rúgta Meskó, yeahhhh :) -
#10957 Végre Márk a szakkommentár, este meg gondolom Sanyi lesz. -
#10956 ahhoz képest a Ravens Flaccoval minden évben nyert meccset a playoffban, nem? -
#10955 Ja :) Remélem azért a "fő" mérkőzésre utolérik magukat! -
#10954 nem is nézek az eredményre, megvárom majd Ricsiéket :D -
#10953 szeretném ma sokat látni Zolikánkat :D Go Chargers ;) -
#10952 Eddig még semmiről nem maradtál le. -
#10951 ó, a szar mu meccs miatt 25 perces csúszásban adják a meccset... a félidőben hátha beérik a közvetítést :D -
#10950 Na se hó se semmi. :( -
#10949 azért 3 éve volt "hasonló" a bearsnél is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#10948 ritka csúnya egy valami ez a Dalton :D am régi Flaccora vagy Ryanre emlékezetet h a playoff meg van szinte mindig (idén zsinórban 3jára), de ott egyszerűen nem bírja a nyomást, vagy nem tud kiteljesedni. -
#10947 szeretem ezeket, de valahogy kétlem hogy ma lesznek ilyenek :D
bár azt írták rétegesen kell öltözni, hát ez is egy réteg -
#10946 Reszeg itt az asszonyod :D
-
sirdond #10945 lol NFC north -
#10944 NFL körkép rajzban -
#10943 aztakurva :D
mondjuk a rádió is nemrég mondta be, hogy esik a hó kegyetlenül, meg fújja is a szél a keleti parton rendesen -
#10942 főleg a felső karéjba a félmeztelenül tomboló szurkolóknak :D De legalább jó fejek a rendezők ingyen kávé,forró csoki meg kéz melegítők stb.. -
#10941 mindenkié be fog fagyni -
#10940 Cincibe meg elméletileg hó van, +3 negyed környékére jöhet is hó esés. -
#10939 holnap reggelre az előrejelzés -30, feels like -47 :D -
#10938 íjaj, jó az idő :D
-
#10937 -17°C, feels like -28°C NWN Wind @ 34 km/h, chance of snow 20% -
#10936 -20 körül -
#10935 milyen idő várható este GB-ben? befagy a seggük Kepiéknek? :D -
sirdond #10934 na tessék, tuti, hogy megoldható a dolog: https://github.com/Alexqw/xbmc-gamepass
-
#10933 saját böngészős flash oldalt nyit meg a program. Nem vlc meg media playeres megoldás van -
sirdond #10932 na igen, ezért is nem mindegy,hogy hogyan működik a gamepass lejátszás. mert ha van linked,amit meg tudsz nyitni akármilyen playerben, akkor egy mai gépen egy jobb digis nettel simán tudnál több meccset is felnyomni a szerverre. -
#10931 igen ez is gond, én mondjuk úgy gondoltam, hogy ha előfizetek akkor szívesen megosztom másokkal is, akkor kénytelen mindenki azt nézni amit én, de legalább ingyen van :D -
#10930 a gond itt azzal van, hogy a gamepass ha jól tudom minden meccsre jár, és ha több ember dobja össze az előfizetést, akkor ki dönti el, hogy milyen meccs legyen streamelve? :) -
sirdond #10929 mindenesetre biztosan kivitelezhető a dolog és ha többen összedobnánk rá, akkor lenne is értelme. -
sirdond #10928 streamelést többféle módon is meg lehetne oldani, attól függően,hogy a gamepass hogy is működik pontosan (csak nfl oldalán keresztül tudod nézni, vagy adnak linket és valamilyen lejátszóban pl vlc-ben meg tudod nyitni, vagy saját player-e van.
elvileg saját gépről kellene továbbítani a streamet egy szerver-re és akkor azt tudná elérni az, aki tudja a hozzáférést. publikus stream oldalaktra teljesen felesleges feltölteni és onnan nézni, mert tuti hogy törlik egyből.
de igazából,ha Banok erre jár ő tudna többet mondani a dologról -
#10927 igen-igen, este go Chargers ;) -
#10926 szezon elején én is kérdezgettem hasonlót, a streameléshez nem igazán értek, meg hogy mégis milyen sávszél kéne hozzá, na meg jelszavasan kéne működnie talán, hogy illetéktelenek úgymond ne lophassák a drága sávszélességet :D -
#10925 Két igazán fos meccset láthattunk eddig, egyáltalán nem playoff színvonal...(meg a faszt nem, muhahaha gháchi yo vót!). Mára meg rendesen be kell fűteni mert befog fagyni a képernyő.
Saints megy Seachiceknékhez, mi meg akkor a rózsaszín párducokhoz , ha csak nem szórnak ránk reszelt sajtot olvasztva vízkónzínban. -
sirdond #10924 egyik oldalon még régebben volt róla szó,hogy összedobunk páran a gamepass-ra és egy valaki streameli a többieknek. így mindenki jól jár és lehet hd-ban meccset nézni, a dolog csak attól függ, akinek a gamepass van az accján.