Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
csak a netet kellett volna lemondani 😄
de szerintem max 1-2 hónap, és a Diginél is lesz HD Sport2, megegyezés kérdése...

amúgy baszott jó a meccs 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

tutuhawer
vidanetrõl váltottunk DIGI-re a gyenge internet miatt. A Digiben meg nincs sport2 HD. Mondjuk nem is nézek TV-t. 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ReszegKoldus
Browns hogy örülhet hogy eltradelte Richardsont
átveszi egyik kezébõl a másikba a labdát és azzal az erõvel ki is ejti 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

charles kiesett és a chiefs meg jobb lett. ki gondolta volna ezt?

How much can you take,before you snap?

playoff! üdv urak <#zavart1>

How much can you take,before you snap?

szomferi
ja 😄

de ahogy hallottam, a Sport1-en is lesz ismétlése a Saints meccsnek, ha azt felvenné valaki HD-ben... 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sippie
ezek szolgáltatók? 😮 wow...
szomferi
amúgy van Sport2HD, csak egyelõre a Vidanet és Tarr kínálatában...

szomferi
na épp ez az, minek reklámozzák akkor? így meg nézhetjük jó kis fos SD-ben 😄

robotnyk
a upc még hd csomagban is csak a sport 1-et adja hdben egyelõre...
Sippie
speciel én nem is értem, a UPC-nél úgy van hogy külön van a sport1 hd, külön csatorna, arra elõ kell fizetni, és csak HD-s boxxal jön. Sport2-bõl nem is tudom, hogy van-e HD-s 😄
szomferi
csak azért, mert minden reklámban úgy mutatják, hogy HD lesz minden NFL meccs... ezért kérdeztem, hogy hátha fel tudja venni valaki a magyar közvetítést az éjjeli meccsrõl, de akkor sajna nem 😞

Sippie
a set top box vagy mi az isten nem HD-s, úgyhogy kötve hiszem, hogy nálunk úgy jönne.
szomferi
emberek, akinek van Sport2-je, annak HD-ban fog jönni az NFL mai meccs? úgy reklámozzák, hogy HD lesz, de ki tudja...

tutuhawer
most nézem a gameday morningot, és tényleg ghhhháááácchiii hideg van, Philadelphiában meg mintha a jeget törték volna a munkások... Gondolom, befagyott az egyik vendégjátékos az endzone-ba

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Darthmushroom
vicces lenne 😄 mondjuk mind2 gyakorolhatna bõven hidegbe az odajutásig.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
a Lambeau Fielden játszott leghidegebb meccseket tekintve dobogóra felférhet 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Egyre inkább az a hír járja hogy GHHÁÁÁCCHHIIII hideg lesz.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Hja. Engem meg most hívott Harbaugh, hogy kibasszák miattam Andy Lee-t.

ReszegKoldus
Chargers-Saints jól nézne ki a februári hidegben 😄

Darthmushroom
SB NFC döntõsei:
2006 Bears
2007 Giants
2008 Cardinals
2009 Saints
2010 Packers
2011 Giants
2012 49-ers
Az adott évben mindegyik csapattal játszott a Patriots (AFC East) az alapszakaszban, ha marad ez a statisztika akkor az NFC döntõse a Saints vagy a Panthers lehet.

Sippie
hogyne lenne, ha 80 yardról az 5 yardon belülre rugdossa a labdát, más csapattól simán kaphat ajánlatot 😄
Darthmushroom
Bostonba van most jó idõ 😄 kár h nem most játszik a Pats, mert jöhetne bárki 😄

Ulvar
Green Baybe és Philadelphiába sem mondanak csapadékot az idõjósok a meccsek kezdetére, viszont Cincinnatiben 90% esély van erre, akár hó és/vagy esõ is lehet a találkozó folyamán.
Green Bayben -17 fok, Phillyben -3, Cincyben 1 fok várható a kezdõrúgásnál, azonban a szél is nagy befolyással lehet a hõmérsékletekre.

Ulvar
Nincs utolsó lehetõség. Addig van a csapatnál amíg az eredeti punterük álla vissza nem tér a normális helyére. Most még a tarkójánál találod.

Sippie
mondták is hogy kb ez az utolsó lehetõsége 😊
Darthmushroom
persze 1 kézzel mint a múltkor az egyetlen TD-jénél 😄

Majd Hoomanawanui elkapdossa Brady passzait 😉

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Darthmushroom
haha már kínomba röhögök. Pats: Boyce is IR, Dobson is comb problémákkal küzd és nagyon közel van az IR-re tételhez, Thompkins+Amendola is csípõ problémákkal küzd, Collie térmészesetesen visszaigazolva, de egy tûszentéstõl õ is megsérül. Nincs aki elkapjon egy labdát, Brady magának dobálhat... tényleg beférek a drukkerek is a szûk keretbe ha ez így megy tovább 😄

ReszegKoldus
jajdejó már Trash Talkban is elõszedték Meskót, hogy milyen jó hogy megint láthatjuk és újra kapott esélyt
azt nem tudják, hogy csak vészmegoldásnak igazolták, mert a Bengals punterének széttörték az arcát? 😄

robotnyk
helyes, döntse csak a rekordokat, annál nagyobb bust lesz
Darthmushroom
+bowlon 455 yard, 5 TD 4 passzolt 😄 baráti 😄 ahogy néztem a statját idén am jobb volt mint tavaly, csak a csapat lett szarabb 😄

Darthmushroom
Manziel utolsó meccsén kívül (ami most volt bowl), 25 meccsen 7438 passzolt 2096 futott yard OMG elég durva átlag. természetesen az elsõ másodéves aki 7000+ meg 2000+ fölé jutott.

ReszegKoldus
szerintem is el kellett volna küldeni, túl jó játékos oda 😄

Darthmushroom
szegény Sanyi.. pedig mennyire mondta h el kéne küldeni 😄

ReszegKoldus
Bears signed QB Jay Cutler to a 7-year contract

az kemény... 😞

ReszegKoldus
végül várhatóan nem is lesz annyira hideg Green Bayben, -18 fok ami -28-nak érzõdik

Sippie
ezjó 😄 😄 😄
Darthmushroom
köszi

tutuhawer
inkább nézd meg ezt:
youtube
Ron Burgundy /Will Ferrel/ interjú Pexton Manninggel

ReszegKoldus

tutuhawer
passz

Darthmushroom
am
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tud valaki oldalt ahonnan lelehet tölteni ezeket a egyetemi bowlokat, Teddy meg Manziel utolsó meccsét meg kéne nézni, Ncore-ra nem nagyon rakják fel õket még angolul se nem h a digist

tutuhawer
jaj, most mit izélsz... majd elmegy szakkomentátornak egy TV csatornához õ is, mint Tebow. Az is szép karrier 😄D

ReszegKoldus
hát ha Manziel is úgy jár, az kellemetlen 😄

tutuhawer
Nekem Jamarcus Russell a kedvencem, ha jól tudom, õ 1/1-es volt. Talán a Raidersben láthattam játszani...?

Darthmushroom
am nem semmi qb felhozatal lesz a drafton valszeg elsõ két körbe:
Manziel,BrideW,Carr,Boyd,Mccaron

am nekem Teddy messze nem volt olyan kiemelkedõ mikor láttam mint amennyire írták h 1/1-es lesz (mikor a Jax állt úgy) Winstonra viszont kíváncsi leszek h jövõre is ilyen formába fog e játszani, mert benne láttok valami + idén

Bridgewater is megy a draftra, akárcsak Manziel.
Darthmushroom
hát szerintem Manziel is akkor fut mikor Newton, blitz helyén mikor nem talál elkapót, messze nem Tebow féle játékos szerintem h alapból az õ futásaira építik a playbookot. én nem szeretem am annyira az ilyet, de ha fut olyan eszméletlen irány váltásai vannak h az már tényleg bejön, úgy beülteti az embereket a hintába h öröm nézni. De volt már róla szó itt h Õ vagy hatalmas sztár lesz az nfl-be vagy hatalmas bukta, nem egy elsõ körös (várhatóan az lesz) heissman díjas bukott már meg.

tutuhawer
futás... eszméletlen. OK, én is bírom az ilyet, látványos, stb, de épp ezzel kapcsolatban olvastam tegnap melóban / dolgoztam sajnos 😞 / egy cikket, Bucky Brooks elemezte a Green Bayt, elég terjedelmes írás volt: Rodgers azért mozog, úgy mozog, hogy agy nagy play vagy a legjobb helyzet jöjjön ki a dologból, nem azért meg meglátja a bengákat maga körül. A junioroknál meg azt mondja, fennáll a veszélye, hogy hirtelen lát egy vadállatot és elkezd szaladni. Kiütik a kezébõl nem látja, beleszalad a vesztébe, nem biztos, hogy annyira jó. Szóval én szkeptikus vagyok az egyetemen sokat futkározó irányítókkal kapcsolatban. Persze, ha bizonyít, látjuk, hogy épül fel a dolog, lásd: Cam Newton, akkor OK. Az is egy matha veszélyes csapat... Nem egy offensive hardcore gépezet, de megjátsszák a játékokat, amiket meg kell, és Newton jól dob, nem elfutkos össze-vissza. Elvielg Menziel is szépen dob, meg erõsen is. Kíváncsi vagyok rá, naná