13258
feenMUx.jpg
  • robotnyk
    Raji returns to Pack on one-year deal

• Sippie
    ja, pl Dallas... :D
  • ReszegKoldus
    kicsit irigykedek, mert ugye van olyan csapat, ahonnan ilyenkor csak elmennek játékosok, de nem jönnek... :)
  • robotnyk
    Steve Smith, Baltimore Ravens agree to 3-year contract
  • Sippie
    :DDDDDDDDDDD
  • lord nihilus
  • tutuhawer #11317
    Ez botrány... Emlékszem rá még amikor SB-t jászottak... Hihetetlen szar döntés. Állítólag már zavaró volt a jelenléte az öltözőben. Az lehet, hoyg hangos az ember, de a pályán is. Elkapja, ami felé megy, az ellenfelet leoltja, kikészíti, a sajátjait feltüzeli, csapatkapitányi jellenzők. Bármit megtett, hogy az övéi előrébb tartsanak, és így elbánnak vele, ez keményebb, mint D-Ware esete szerintem
  • Darthmushroom
    közben:
    Hivatalos a Steve Smith cut - egy korszak vége! :/ :(
  • Darthmushroom
    "Darrelle Revis valójában 2 éves szerződést kötött. Ha a Patriots meg akarja tartani 2015-ben is akkor 12 milliós roster bonust kell fizetnie 2015 április 1-én és az éves fizetése 7,5 millió lesz 2015-ben.
    2014-ben a szerződés szerint 10 millió aláírási pénzt kap és 1,5 milliós alapfizetést. A maradék 500 ezer a 16 alapszakasz meccsen oszlik szét, ha a keret tagja lesz a meccseken.
    Azaz egy egy 2 éves 32 milliós szerződés 11,5 millió garantálttal. Így az idei cap hit csak 7 millió, a 2015-s 25 millió, ami nem valószínű, hogy megtörténik."

na így már nem rossz bolt, főleg ha egy gyűrű összejönne idén :D mellé nagyon mondják h Browner is jön a def-be a legion of boomból :D
  • tutuhawer #11314
    nem lenne szar a jets ha Vick atigazolna oda. Sajnalja minden eagles drukker, de... van benne potencial. A philly atigazolta Darren sproles-t, ami nem gyenge... 1 ev szerződése van.
  • robotnyk
    támogatom

egyébként Decker meg ment a Jetshez, meglátjuk nem jár-e úgy mint azok az elkapók, akiket Manning naggyá tett az utolsó Coltsos évében (pl Garcon), az új csapatokban meg nem sokat tudtak csinálni
  • Darthmushroom
    Revis alá is írt a Patshez 12m 1 évre, kevesebb mint amit Tampába kapott de kicsit soknak érzem így is, bár Sherman mellett legjobb cb a ligába.
  • LasDen #11311
    Én szívesen elvallalom
  • Sippie
    kulturált fórum ez, azért olyan sokszor nem fajulnak el itt a dolgok szerencsére :P Csak ahogy néztem, nem sokkal a topik alapítása óta már írogattál ide, Rincewind meg jó rég óta nem lépett be. Azért egy HG még is csak kéne, legalább a bannereket frissíteni.
  • robotnyk
    megtisztelő, de egyszer voltam már (igaz nagyobb forgalmú topicban), és belefáradtam egy idő után. itt is vannak azért polarizáló hozzászólók néha, szóval nem bánom, hogy nem kell ilyenekbe beleavatkoznom
  • Sippie
    Az úgy már mindjárt más.

Nem akarsz házigazda lenni amúgy?
  • robotnyk
    "Sources say Gettleman views Smith as a distraction and is ready to turn the locker room over to emerging stars such as quarterback Cam Newton and middle linebacker Luke Kuechly. Smith's fiery personality has made him a fan favorite, but can grate on teammates and coaches."
  • Sippie
    egyébként meg, ha a védelem legjobb játékosa az új sémában nem képes megfelelő teljesítményre, és a védelem ezzel a sémával totál utolsó a statisztikában, akkor lehet el kéne gondolkodni hogy jó ötlet volt-e váltani.
  • tutuhawer #11305
    Terrel Owens megmondta, hogy ha Brett Favre lenne az irányító, már rég bajnokok lennének, McNabb monnyon le.

Mintha azt hallottam volna fél füllel a műsorban, hogyDeMarcus Ware-nek mondták, hogy csökkenteni kell, azt mondta, OK, szeretne maradni. Leültek, gondolom, és egy pofátlanul szar ajánlatot adtak neki és ekkor váltak el. Meg kell nézni még 1X, biztos fenn van a nfl.com videói közt, egész este ez ment az nfl networkön
  • Darthmushroom
    Patshez már nagyon pletykálták, bár én kifejezetten nem kedvelem, +tuti túl kéne fizetni.
  • Darthmushroom
    arról nem is beszélve milyen meghatározó játékos, playoffba is kieset meccs közbe a 49ers ellen utána teljesen szét is esett az O náluk, és az elkapó poszt am elég hiányos is a párducoknál.
  • robotnyk
    BUCS CUT DARRELLE REVIS
    The Buccaneers part ways with Revis one year after acquiring the star cornerback from the New York Jets, Ian Rapoport reports.

inb4 denver. (bár inkább pats)
  • ReszegKoldus
    pár éve az Eagles is összerakott egy "álomcsapatot" :)
  • Sippie
    Na, hogy arra sincs értelmes magyarázat az is biztos :D érdekelne mit mond a tulaj, ha a játékos belemegy a fizetés csökkentésbe, és akkor se maradhat.
  • Darthmushroom
    akkor Steve Smith mit szóljon elméletileg a paycutba is bele menne csak maradhasson a párducoknál és még is nagyon úgy nézz ki kirakják, pedig a franchise eddigi legjobb a játékosa.
  • Sippie
    hát, de akkor is Dallas ikon :/
    Most meg Miles Austint is elengedték... szerintem az is hülye döntés volt.

#11297: az igen, bevásároltak.
  • Darthmushroom
    Denver mit művel... TJ Ward,Talib,DeMarcus Ware és még csak 1 napja van piac.. Elwaynek nagyon kell az a gyűrű még Manning ott van. De gőzöm nincs h honnan volt ennyi szabad fizujuk mert azért elég brutális összegeket kapnak.
  • Darthmushroom
    hát azért lassan várható volt. korba is benne van, fizuja is nagy, játék se ment neki annyira mióta sémát váltottak (jó mondjuk ez érthető h nem)
  • Sippie
    DeMarcus Ware-t elengedték Dallasból. Végülis elég izmos volt eddig is a defense, nélküle is biztos jól meglesz... :D
  • Sippie
    úgy néz ki, a fejlécben lévő valóban nem megy. Viszont lehet kéne egy házigazdát megszavazni, hogy az ilyen esetekben ne kelljen mindig moderátorhoz fordulni.
  • tutuhawer #11293
    új elérhetősége van, asszem, a viponlinesport.eu oldalának.
    http://www.vipboxeu.co/sports/american-football.html
    Ez korrekt link? Rendben van?
  • Ulvar
    Élőben néztük, sajnos nem volt hang. Utólag is fasza megnézni (már mint tényleg csak a robbantás miatt).
  • ReszegKoldus
  • Darthmushroom
    rémlik valami jó féle futása idénről, de nem találom, am a puntolása meg h holder is volt jobb volt idén mindentől :D
  • Darthmushroom
    de Ő nem 5,2vel csinálta :D ami azóta szerintem van vagy 7 is :D
  • tutuhawer #11288
    jaja, OK, de Tolzienado az igazi. Tolzien for President!
  • tutuhawer #11287
    Mintha idén is lett volna neki egy ilyen mutatványa, habár nagy kedvenc a Tolzienado TD-je... LINK
  • ReszegKoldus
    jó hát Urlacher... :)
  • Darthmushroom
    de még az 5,2vel is elküldi akár a legnagyobbakat is melegebb éghajlatra..
  • tutuhawer #11284
    elkezdtem nézni, de szarul vagyok az esős időben, inkább eldőltem...
    Épp csak klikkeltem egyet és olvasom, hoyg az egyik támadófalember 4.9-et futott, miközben viccelődtek korábban, hogy T Brady 5.2-vel ért célba. "Pedestrian level" - mondja az amerikai. :D