Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na se hó se semmi. 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ReszegKoldus
azért 3 éve volt "hasonló" a bearsnél is <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
ritka csúnya egy valami ez a Dalton 😄 am régi Flaccora vagy Ryanre emlékezetet h a playoff meg van szinte mindig (idén zsinórban 3jára), de ott egyszerûen nem bírja a nyomást, vagy nem tud kiteljesedni.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
szeretem ezeket, de valahogy kétlem hogy ma lesznek ilyenek 😄
bár azt írták rétegesen kell öltözni, hát ez is egy réteg

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
Reszeg itt az asszonyod 😄

lol NFC north

How much can you take,before you snap?

robotnyk
NFL körkép rajzban
szomferi
aztakurva 😄
mondjuk a rádió is nemrég mondta be, hogy esik a hó kegyetlenül, meg fújja is a szél a keleti parton rendesen

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Darthmushroom
fõleg a felsõ karéjba a félmeztelenül tomboló szurkolóknak 😄 De legalább jó fejek a rendezõk ingyen kávé,forró csoki meg kéz melegítõk stb..

ReszegKoldus
mindenkié be fog fagyni

Darthmushroom
Cincibe meg elméletileg hó van, +3 negyed környékére jöhet is hó esés.

robotnyk
holnap reggelre az elõrejelzés -30, feels like -47 😄
szomferi
íjaj, jó az idõ 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

robotnyk
-17°C, feels like -28°C NWN Wind @ 34 km/h, chance of snow 20%
Darthmushroom
-20 körül

szomferi
milyen idõ várható este GB-ben? befagy a seggük Kepiéknek? 😄

na tessék, tuti, hogy megoldható a dolog: https://github.com/Alexqw/xbmc-gamepass

Sippie
saját böngészõs flash oldalt nyit meg a program. Nem vlc meg media playeres megoldás van
na igen, ezért is nem mindegy,hogy hogyan mûködik a gamepass lejátszás. mert ha van linked,amit meg tudsz nyitni akármilyen playerben, akkor egy mai gépen egy jobb digis nettel simán tudnál több meccset is felnyomni a szerverre.

Sippie
igen ez is gond, én mondjuk úgy gondoltam, hogy ha elõfizetek akkor szívesen megosztom másokkal is, akkor kénytelen mindenki azt nézni amit én, de legalább ingyen van 😄
robotnyk
a gond itt azzal van, hogy a gamepass ha jól tudom minden meccsre jár, és ha több ember dobja össze az elõfizetést, akkor ki dönti el, hogy milyen meccs legyen streamelve? 😊
mindenesetre biztosan kivitelezhetõ a dolog és ha többen összedobnánk rá, akkor lenne is értelme.

streamelést többféle módon is meg lehetne oldani, attól függõen,hogy a gamepass hogy is mûködik pontosan (csak nfl oldalán keresztül tudod nézni, vagy adnak linket és valamilyen lejátszóban pl vlc-ben meg tudod nyitni, vagy saját player-e van.

elvileg saját géprõl kellene továbbítani a streamet egy szerver-re és akkor azt tudná elérni az, aki tudja a hozzáférést. publikus stream oldalaktra teljesen felesleges feltölteni és onnan nézni, mert tuti hogy törlik egybõl.

de igazából,ha Banok erre jár õ tudna többet mondani a dologról

Darthmushroom
igen-igen, este go Chargers 😉

Sippie
szezon elején én is kérdezgettem hasonlót, a streameléshez nem igazán értek, meg hogy mégis milyen sávszél kéne hozzá, na meg jelszavasan kéne mûködnie talán, hogy illetéktelenek úgymond ne lophassák a drága sávszélességet 😄
Ulvar
Két igazán fos meccset láthattunk eddig, egyáltalán nem playoff színvonal...(meg a faszt nem, muhahaha gháchi yo vót!). Mára meg rendesen be kell fûteni mert befog fagyni a képernyõ.

Saints megy Seachiceknékhez, mi meg akkor a rózsaszín párducokhoz <#zavart1><#mf2>, ha csak nem szórnak ránk reszelt sajtot olvasztva vízkónzínban.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

egyik oldalon még régebben volt róla szó,hogy összedobunk páran a gamepass-ra és egy valaki streameli a többieknek. így mindenki jól jár és lehet hd-ban meccset nézni, a dolog csak attól függ, akinek a gamepass van az accján.

tutuhawer
rémlik, igen, az NHL-t is, NBA-t is nyomták eredetiben és késõbb rádumáltak. Szerintem facebookon érdemes szavaztatni, reklamálni eredeti hang miatt.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

robotnyk
igen, egy idõben a hétfõ esti meccseket úgy adták, hogy eredeti nyelven, az eredeti feedet. azokat fel szoktam venni, és inkább úgy néztem, de mostanában már élõben kommentálják azokat is.
tutuhawer
-bennem nem maradt hiányérzet. Elolvastam Chip válaszait is újságírói kérdésekre, és kb egyszerûen: nem játszottak elég jól, és Rob Ryan meg jól sakkozott. A bírókon ma nem múlt szerintem.

-TV: az eredeti hangsáv nem rossz ötlet, elvileg õk hallják a háttérben a szakértõk szakértelmét, nem?

-Érdekesség, hogy a tunein rádióval sokféle rádióállomást lehet fogni, de jellemzõen, amikor NFL van, le van zárva, hogy elõfizessen a paraszt az audiopassre 😄 én gondolkodom a jövõ évi teljes Game Pass elõfizetésen, ami kb 35 000 Ft, ha jól emlékszem. Telefonon nyomtam már, nekem nagyon tetszett az ingyenes 5 perc

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

robotnyk
"csak az volt a kérdés, hogy a bírók meg merik-e fordítani az ítéletet Philadelphiában"

ez a gyerek nagyon formában van ma.
robotnyk
most hallottam valamelyik szaGértõ elejtett egy olyat a sport tvn, hogy "Breesnek tudjuk hogy nem olyan erõs a karja..."

néha jó lenne, ha kábelszolgáltatók és magyar csatornák nem az elmúlt évszázadban élnének még mindig, és lehetne váltani mondjuk az eredeti hangsávra...
ReszegKoldus
ezért is lenne érdekes, ha rögtön nyernének 3-szor zsinórban

bakkerman
uristen tényleg így van 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tutuhawer
korábban már elhangzott, hogy a Philly elsõ hazai ellenfele odaér a SuperBowlba. Ha jól tudom, így van a "hagyomány". Így már nem is szerencsejáték, mert tuti nyerõ 😊)

bakkerman
csak szerintem rohadtul becsapós az,hogy mára mixen csak 1.38-as oddsot adnak a Bengals sikerre?? Mert én kapásból Chargersre akartam tenni,hiába idegenbe mennek,de így hogy 2.95 van rájuk,alap hogy õket húzom,szerintem továbbjutnak!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

38-10 után átkapcsoltam és el is aludtam, mondván ez nagyon sima lesz. hát nem kicsit lepõdtem meg a végén 😄

tutuhawer
Szezon elõtt persze, jó lett volna egy ilyen szereplés, de ilyenkor meg szarul esik 😞

ReszegKoldus
legjobb szakkommentátor, ha nem lenne egy csomó idegesítõ reklámszünet végig az eredeti közvetítést nézném

tutuhawer
Cris Collinsworthnek is adnék egy zöld pontot, nagyon vágja a játékot...

tutuhawer

Darthmushroom
?

tutuhawer
zöld gomb nyomi, nyomi

Darthmushroom
most értem haza, kicsit offon vagyok, de hajár colts ami összejött 😄 ezután hajrá sasok 😄 utálom a szenteket szóval...

szomferi
na ez a kemény, nem a faszom 😄

tutuhawer
beárnyékolta 2 Hyundai-reklám, de bizony király volt.

ReszegKoldus
nem volt rossz meccs 😄

tutuhawer
"szerencsés" /Lucky/ csapat, nem semmi franchise irányító...

ReszegKoldus
nekem 38-10-ig tetszett a meccs, azóta olyan semleges... 😄

tutuhawer
nem semmi lenne egy fordítás. Élvezetes, bizony. és: még egy Hyundai-reklám se volt az NBC-n