Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
szerencséje, hogy az NFL-ben edzõ, gurulós fociban ilyen cirkuszolásokért a meccsek felét a lelátóról nézné (nagyon helyesen) 😄
Shermanhez hasonlóan megosztó személyiség így "érthetetlen", hogy csak az egyik jön be 😊
(csak mondjuk Shermanre dobtak most is zászlót...)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
szóval azt is lehetne mondani, hogy vannak az NFL-ben szelidebb edzõk, hevesebb edzõk és Jim
én a tévécsatornák helyében a ráállított külön kamera képét kitenném valamelyik sarokba a meccsek alatt, szerintem az is odakapcsolna akit maga a meccs nem is érdekel 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Packers ellen is nyomott ilyesmit, de akkor a hideg miatt már komoly jégesõ veszély lehetett 😊

Amúgy lehet szidni, hogy a pályán idiótán viselkedik (egyesek szemében), de õ ilyen típusú edzõ. De amikor az interjúkra kerül a sor, oda megy és az elsõk között szerepel, hogy gratulál az ellenfélnek, ha kikap a csapat, ahogy most is a Seahawks ellen. Annyi, hogy szereti maga felé billenteni a dolgokat, nem egy kis beszari csávó.
persze, és ha így lett volna én is bíróznék, így meg majd hoznak egy szabályt, hogy vissza lehessen nézni az ehhez hasonló eseteket
viszont ettõl én még nem éreztem olyan egyoldalúnak az egészet, hogy azt mondhassam, hogy lefizették a bírókat...miért nem rögtön az ellenfél irányítóját fizették le, hogy háromszor adja el a labdát a 4. negyedben?
arról már nem is beszélve, amikor Harbaugh "követel" 1-1 zászlót én olyankor bedobnám, hogy örüljön és mellé még bedobnék egyet rá is unsportsmanlike conduct miatt 😄

Sherman jó játékos, de rühellem. Rengeteg Hawks játékost tisztelek, õt nem bírom.
Utólag amúgy lehet hogy jobb volt így nekünk, de simán lehetett volna az az egész egy TD...és jogtalanul, csak az iszonyat nagy mázlinkon múlt, hogy az amúgy beteg állat elite RB (ha létezik ilyen) Lynch most véletlen bambázott. Szóval érted a különbséget.
ez meg, áh... mondjuk kurva nagy marhaság, hogy ez nem visszanézhetõ... elvileg jövõ szezontól változik ez is
a képes eset egyértelmû fumble és jöhettek volna 1 yardon belülrõl, de utólag szerintem jobban jártak, hogy nem az övék lett a labda, így jöhettek késõbb az 1 helyett 15 yardról
összességében ha a Panthers elleni meccs után felesleges volt bírózni, akkor most is az
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A popcorn dobálás meg elég nagy csicskaság volt, látták õk is biztos a kivetítõn, hogy nem szimulál, meg jókedvében fetreng a földön... de sztem nem skittles volt, én is popcornnak láttam (bár nem HD-ban láttam), legalábbis nem ilyen színes bogyós cucc volt.
BTW jó szarok továbbra is az idei bírók. Ha nem lett volna ennyi szerencsénk ez még + 14 simán lehetett volna a Csirkéknek, legalább is a bírók jóvoltából. Pl:
És persze ne feledkezzünk meg a drága cigány fanjaikról sem. Szerencsétlen Bowmannek nincs elég baja, ezek a faszfejek még megdobálják (helytelenül Ricsiék által popcornnal) Skittles-el. (legalább is nem hiszem hogy popi volt.)
A másik ilyen meccset eldöntõ dolog volt pl: a Roughing the kicker büntetés meg nem adása, amikor szerencsétlen Andy Lee lábát eltarolta a védõ...mert akkor az lehetett volna 15 yard bünti 1st SF...szóval nem tudom ki a faszom aki bepénzelte faszán ezt a Seahawksot, de jó summát fizetett egy gyûrû megszerzéséért a zebráknak is, vagyis iszonyat gyanús.
BTW hozzáteszem gyorsan, hogy persze felénk is jött egy két érdekes hívás, amibõl mi jöttünk ki jól, de közel sem olyan mértékûek, mint amit a seattle kapott. Ja és persze a ludasok közt szerepel a 2. félidõs Offenseünk...rossz hívások voltak sokszor érzésem szerint (fõleg az utolsó). És amúgy ennyi volt valszeg az SF. Szerintem évekig most nem leszünk sehol sem...erõsödni fog a Rams, a Cardinals be van indulva a Seachickens meg jól fel van cashel töltve.
Részemrõl jöhet a draft. Go Manning addig is.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
rövid interjú a világ legszerényebb emberével 😊
de szerencsétlen Bowman...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"