Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
tudom, azért nevetek 😄 (én is írni akartam, de addigra már megszületett a válasz 😄)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

tutuhawer
és ez nem vicc <#vigyor2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

szomferi
😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sippie
broncos drukker lesz akkor 😄
Hypo
hát majd meglátjuk aztan lehet hogy belefutnak egy nagy bukoba Manning dob nekik egy 5 td-t aztan akkor a meccs vegen nem lesz miert orjongeni

Ulvar
Puskásban!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

szomferi
a stadionban

dragon11
hol lesz a döntõ ? seahawks húzza tutiiii 😊)

ReszegKoldus
azt hiszem az kijelenthetõ, hogy ilyet sehol máshol sem csinál az edzõ
szerencséje, hogy az NFL-ben edzõ, gurulós fociban ilyen cirkuszolásokért a meccsek felét a lelátóról nézné (nagyon helyesen) 😄
Shermanhez hasonlóan megosztó személyiség így "érthetetlen", hogy csak az egyik jön be 😊
(csak mondjuk Shermanre dobtak most is zászlót...)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Valakinek ez sok, az legyen Steelers fan 😊. Ott ilyet nem csinál az edzõ 😊. Mindegy nekem bejön 😄.

ReszegKoldus
vannak más hevesebb edzõk is, de ez szerintem egy külön szint (ami nem csodálom, hogy egyeseknek már sok)
szóval azt is lehetne mondani, hogy vannak az NFL-ben szelidebb edzõk, hevesebb edzõk és Jim

én a tévécsatornák helyében a ráállított külön kamera képét kitenném valamelyik sarokba a meccsek alatt, szerintem az is odakapcsolna akit maga a meccs nem is érdekel 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
ugrál mint egy majom? szerencséje hogy nem feka, már feljelentenék rasszizmusé 😄
ReszegKoldus
ezt az esetet meg Márk jellemezte találóan a közvetítés alatt 😊

ReszegKoldus
hú hogy "izzad"
Packers ellen is nyomott ilyesmit, de akkor a hideg miatt már komoly jégesõ veszély lehetett 😊

Ezt már máshogy hívják. <#idiota><#nevetes1>

Ulvar
A gifen látott eset egy intentional grounding volt, amit nem akartak bedobni a bírók, persze hogy anyáznék én is a helyében, hisz elõtte is volt egy ilyen gyanús eset, amibõl nem lett bünti (millimétereken múlt).

Amúgy lehet szidni, hogy a pályán idiótán viselkedik (egyesek szemében), de õ ilyen típusú edzõ. De amikor az interjúkra kerül a sor, oda megy és az elsõk között szerepel, hogy gratulál az ellenfélnek, ha kikap a csapat, ahogy most is a Seahawks ellen. Annyi, hogy szereti maga felé billenteni a dolgokat, nem egy kis beszari csávó.

Naa, most mér. <#idiota><#nevetes1>

szomferi
hát ha annyira jó, te meg még nem tetted be 😄

ReszegKoldus
"de simán lehetett volna az az egész egy TD"

persze, és ha így lett volna én is bíróznék, így meg majd hoznak egy szabályt, hogy vissza lehessen nézni az ehhez hasonló eseteket

viszont ettõl én még nem éreztem olyan egyoldalúnak az egészet, hogy azt mondhassam, hogy lefizették a bírókat...miért nem rögtön az ellenfél irányítóját fizették le, hogy háromszor adja el a labdát a 4. negyedben?

arról már nem is beszélve, amikor Harbaugh "követel" 1-1 zászlót én olyankor bedobnám, hogy örüljön és mellé még bedobnék egyet rá is unsportsmanlike conduct miatt 😄

Nyúlod a képeimet? 😄 <#nevetes1>
szomferi

Ulvar
Az, hogy az egyik meccsen mit tettek a bírák, az egy dolog. Ott fele fele arányban ment a bírók idiótasága, én a Seahawks meccsen is megmondtam, hogy ez miért volt holding nekünk. Nem szeretem azt, ha úgy nyer a csapatom, hogy a bírók segítenek. Ettõl független sokkal több tévedés volt felénk. Egy NFC döntõn jó lenne majdnem teljesen tökéletes bírói döntéseket hozni. De tavaly óta ... ez már nem szempont. Állandóan megy a balhé a bírók miatt...

Sherman jó játékos, de rühellem. Rengeteg Hawks játékost tisztelek, õt nem bírom.

Utólag amúgy lehet hogy jobb volt így nekünk, de simán lehetett volna az az egész egy TD...és jogtalanul, csak az iszonyat nagy mázlinkon múlt, hogy az amúgy beteg állat elite RB (ha létezik ilyen) Lynch most véletlen bambázott. Szóval érted a különbséget.

szomferi

szomferi
mozgásban még durvább 😄

ReszegKoldus

robotnyk
bazmeg, annyira örültem, hogy sikerült elkerülnöm D:
szomferi
most végeztem a meccs 2. felével, a kickeres büntetés visszavonását én sem értem...

ez meg, áh... mondjuk kurva nagy marhaság, hogy ez nem visszanézhetõ... elvileg jövõ szezontól változik ez is

ReszegKoldus
azért ez egy kicsit erõs, ha jól láttam kétszer dobtak felé és mindkettõt levédekezte (a másik még a 2. negyed elején egy holding zászló volt)

a képes eset egyértelmû fumble és jöhettek volna 1 yardon belülrõl, de utólag szerintem jobban jártak, hogy nem az övék lett a labda, így jöhettek késõbb az 1 helyett 15 yardról

összességében ha a Panthers elleni meccs után felesleges volt bírózni, akkor most is az

Hypo
kicsi cigány fóbiád lehet......

tutuhawer
Az ítélet "seattle down by contact volt", 4. kísérlet , ha jól emlékszem , és mit néz vissza a san franciscói edzõ ezen? Semmit se tud. Ha az ítélet fumble és Bowman "recovery", akkor meg SF labdája stb stb. Ha az endzone-ban van, akkor vagy pontszerzés vagy labdabirtoklás-változás van, azt megnézik. Kb remélem, jól emlékszem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sippie
na azt a részt én nem értettem. A fumble mióta nem visszanézhetõ? Nem voltak 2 percen belül sem. Nem értettem mirõl beszéltek Ricsiék, hogy a az endzoneban visszanézhetõ lett volna, itt meg nem. Valaki vágja?
A popcorn dobálás meg elég nagy csicskaság volt, látták õk is biztos a kivetítõn, hogy nem szimulál, meg jókedvében fetreng a földön... de sztem nem skittles volt, én is popcornnak láttam (bár nem HD-ban láttam), legalábbis nem ilyen színes bogyós cucc volt.
Sippie
ugyanezt gondoltam én is. Bár engem meglepett hogy ennyire sima lett a Denver meccs, látva az alapszakaszbeli Manning teljesítményt a pats ellen, bár az is igaz, hogy kétszer ugyanolyan szarul nem játszhat 😄 Viszont a pats baromi gyenge volt. De legalább Payton is behúzhat még egy gyûrût, valóban ciki hogy a pancser öccsének több van 😄 😄
Jakuza1

Ulvar
Cigány Sherman, egész nap lófaszt nem láttunk belõle aztán meg próbál pofázni, hagyjuk már 😄.

BTW jó szarok továbbra is az idei bírók. Ha nem lett volna ennyi szerencsénk ez még + 14 simán lehetett volna a Csirkéknek, legalább is a bírók jóvoltából. Pl:

És persze ne feledkezzünk meg a drága cigány fanjaikról sem. Szerencsétlen Bowmannek nincs elég baja, ezek a faszfejek még megdobálják (helytelenül Ricsiék által popcornnal) Skittles-el. (legalább is nem hiszem hogy popi volt.)

A másik ilyen meccset eldöntõ dolog volt pl: a Roughing the kicker büntetés meg nem adása, amikor szerencsétlen Andy Lee lábát eltarolta a védõ...mert akkor az lehetett volna 15 yard bünti 1st SF...szóval nem tudom ki a faszom aki bepénzelte faszán ezt a Seahawksot, de jó summát fizetett egy gyûrû megszerzéséért a zebráknak is, vagyis iszonyat gyanús.

BTW hozzáteszem gyorsan, hogy persze felénk is jött egy két érdekes hívás, amibõl mi jöttünk ki jól, de közel sem olyan mértékûek, mint amit a seattle kapott. Ja és persze a ludasok közt szerepel a 2. félidõs Offenseünk...rossz hívások voltak sokszor érzésem szerint (fõleg az utolsó). És amúgy ennyi volt valszeg az SF. Szerintem évekig most nem leszünk sehol sem...erõsödni fog a Rams, a Cardinals be van indulva a Seachickens meg jól fel van cashel töltve.

Részemrõl jöhet a draft. Go Manning addig is.

Hypo
Szep volt Broncos, johet az SB

bakkerman
na akkor Broncos-Seahawks döntõ...inkább a Frisco-t láttam volna szívesen a döntõben,a 4 csapat közül velük szimpatizálok,kár értük. Szvsz innen ezt már nem fogja elbukni Manning,de lehet egy szoros meccs

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus
Erin feje 😄
rövid interjú a világ legszerényebb emberével 😊

ReszegKoldus
na ez király meccs volt
de szerencsétlen Bowman...

Jakuza1
Ez nagyon csunya volt.
Hat itt szvsz sok szalag szakadt.

Nagyon mákos ez a frisco, szó se róla. 😄
Jakuza1
Annyira izgalmas, hogy mindenki bealudt.

ReszegKoldus
ez a meccs már most izgalmasabb mint az elõzõ nagy része 😊

ReszegKoldus
most már illene megnyernie a Broncosnak, ne legyen már Elishának több gyûrûje, mint a bátyjának...

Darthmushroom
O.falba inkább Mankins log ki, eszméletlen futásnál, de passznál annyira sz@r h már fáj.. ráadásul eszméletlen fizuja van, erõsen elgondolkodnék az elküldésén. Részemrõl Talib is mehet, sajnos túlzottan üvegbõl van hiába nagy játékos, így nem éri meg komoly fizut adni neki. Blount is csak akkor maradjon ha emberi árat kér érte.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
de, a végére igen

Feltéve, hogy jól fognak most a szerzõdésekkel bánni (most fõleg a két ex-Buccaneerre gondolok), egyébként a fiatalok nagy jövõ elõtt álhatnak (L.Ryan, Chandler Jones, Dobson...). De elég szörnyû látni, hogy évek óta nincs normális passrush és a center posztot is gyengusznak tartom Koppen távozása óta szvsz. :/

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

LasDen
jövõre se lesz gyûrû 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jakuza1
Mi van nem ugy alakult, ahogy te szeretted volna nyomi ? 😛

Darthmushroom
ebbe a szezonba ennyi volt, teljesen megérdemelte a Denver a továbbjutást. Szerencsétlen volt a csapat h ennyi kulcs ember dõlt ki, jövõre messze több esély lehet egy gyûrûre.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Szinte egy az egyben a 2006-os szezont látom magam elõtt...😞 Bár az akkori O.Fal legalább jó volt.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"