Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd helyrebillenti õket Fox és Elway a szünetben. 😄
Sippie
hát õ jószarul játszik, nem segít az illuminati szem sem 😄
szomferi
írtam is, ha már te nem linkelted be... 😄

és van Transformers trailer is már, brutál lesz... pont annyira, amennyire Peytonék szarok <#rinya>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

nyúlod ezt is, mi? 😄 <#nevetes1>
szomferi
hát ott van valamerre egy regisztráció, és ott...

ez a safety meg... bah

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Laky
Na vazeg, szépen bekezdtek.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

akyyy
és itt mire kéne menni?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

szomferi
ha már emszí nem linkelte be, belinkelem én 😄

FOX HD stream

Darthmushroom
szomorú h nem lesz hideg meg hó

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

"Ducks. Peyton Manning throws Ducks. Lots and lots of Ducks. And a whole lot of ‘em for Touchdowns. Someday Richard Sherman will learn to just shut up, Regardless of the outcome, he’s been nothing but a putz. Anyway Duck and Cover!"

😄 <#nevetes1>

Aki nem értene annak itt vannak az elõzmények. link link
akyyy
mobilon nézhetõ?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
Super bowl helyett dobozok. Éljen a munka, éljen május elsejE

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ricsi234
Lynch

ReszegKoldus
Derrick Jones helyett Walter Jones akart lenni

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
na vajon Derrick Jones és/vagy John Lynch bekerül-e a Hall of Fame-be?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

tutuhawer
a rájátszásban is a két labdabirtoklásos hosszabbítás van, ugye? Az nem semmi lenne, ez a végeredmény, és darthmushroom is nyer a fogadáson... Rúg egy field goalt a Denver, aztán a kövi labdabitroklásból safety-re nyomják vissza Russell Wilsont valamilyen formában, és 19-14. Elég kemény lenne 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

hungary27
Akkor én is így fogok nézni 😊
Ricsi234
"A Simpson család 17. évadában, amit 2005-ben vetítettek, elõre megjósolták a mostani Super Bowl párosítását és végeredményét is." Legyen így..😉

Jakuza1
Jo megnezni ujra a Denver-New England meccset 😛

Darthmushroom
úgy érzem meg lesz az elsõ hosszabbítás vasárnap. szerintem egy pár ezerrel meg is rakom

robotnyk
butterface
tutuhawer
az a komoly, hogy félretesz minden szart, és kizárólag a meccsre koncentrál, semmi egyéb nem érdekli , meg is mondta, meg is mutatta, hogy leszarja a hajcihõt, csak a mérkõzés fontos
sikerült feltölteni: YOUTUBE

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ReszegKoldus
amennyit láttam a nyilatkozatából nem lett volna nagy veszteség ha nem ment volna el 😄

tutuhawer
Marshawn Lynch gondolkodott, hogy a mai Média napra egyáltalán elmenjen-e. Igen, megjelent, 6 percig, aztán eltûnt a falak mögött. Deion Sanders megtalálta, és pár szót váltott vele.
Hamar lekaptam frapsszel a visszajátszást

ReszegKoldus

Hypo
😊)) azóta se fejlõdött sokat ez a game😊)) ugyan az a fos a grafika meg....háááát

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ricsi234
<#rinya><#worship>

Ulvar
És a Rice brigád nyert yess...sose néztem Pro Bowlt mert szarnak volt titulálva, most is kételkedve kezdtem el a nézését, de meglepõdtem mennyire jóra sikerült.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
kár hogy végül nem játszottak az öregek, jó volt ez Pro Bowl

tutuhawer
nézem, és kicsit röhögök: Darrelle Revis nem tudta Demaryius Thomas nevét, Demetriust mondott, miközben kérdezte õt Collinsworth. 😄 Clinton Portis feszített pár hete az nfl network stúdiójában, õ is bakizott egyet 😄
Aki nem ismerné:

ReszegKoldus
holnap egy kis

Sippie
😄 "én azt gondolom", hogy ez túlzás 😄
Sippie
azon én is pislogtam... pláne hogy gyökér módon, még a térdeléseknél is kikérték, teljesen fölöslegesen.
Darthmushroom
ja jól szét szedik az edzõi gárdát...de akit legjobban kéne eltakarítani JMD-t azt meg nem sikerül... Browns is állítólag már letett róla, nagyon gyanús h megvan ígérve neki a HC állás BB után, azért nem foglalkozik senkivel, de h akkor olyan negatív szezonjaink lesznek mint állat az 1000%.

Houstonban szépen épülget az új Patriots...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

tutuhawer
+1 Én elnézegettem sokáig a magyar kommentárt, néhol élvezetes is, de pl imádom a számokkal, nyilakkal telebaszott amcsi közvetítést. "Jajj, elejtette a labdát a futó, hát , igen, neki a középiskolában is voltak ilyen gondja, sõt, XY a középsuliban még kosarazott, semmi foci" stb stb szakmai hozzászólások is kellenek. Ez a magyarból kimarad, ezért is nézem az amerikait inkább, a magazinmûsorokat meg kihagyom. A magyar TV-n. Tegnap pl melóban néztem /volna/ a sherman-crabtree elemzését az NFL networkön, de dolgoznom kelllett épp. Simán megérné lemondani az egész DIGI TV-t és egy all-in NFL-t elõfizetni, gamepass, gamerewind, audiopass, ha esetleg külön kéne , szóval nem lenne szar, ha csak rajtam múlna.

Ulvar
Sajnos erre is az elõbbi idézetet lehet írni: "Nehéz, nehéz erre mit mondani"

ReszegKoldus
én ezen mindig röhögök, mert korábban még úgy voltam vele, hogy pont azért szoktak szakkommentátorokat hívni a különféle sportközvetítésekre, hogy mondjanak valamit 😄

Ulvar
Az nice, talán meg kellett volna nézni azt a kurva meccset az AFC döntõ "munkája" után. Mondjuk az isten veri azért mert Bears drukker 😊.

robotnyk
"Nehéz, nehéz erre mit mondani"

Kovács Sanyi, minden egyes meccsen, legalább 20 alkalommal.
ReszegKoldus
Sanyi jól felkészült a Trash Talkra...szerinte nem volt idõkérése a végén a SF-nak 😄

bakkerman
ez egyértelmû jel,házat,autót,életbiztosítást pakolni a Denverre az SB-n!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tutuhawer
dolgozom ma az irodában és néztem a Pro Bowl draftot, tök jó show volt a 2. nap. Hajnali total access van, ami darabokban fenn lesz az nfl.comon is, és megmutatják Richard Sherman hanganyagát, vagy részleteit csak, nem tudom. Érdemes lesz klikkelni és megnézni

Ulvar
All seeing eye 😮

😮

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"