13258
-
#11643 hát nem tudom, én elég sok sorozatot nézek, de biztos, hogy a falat kaparnám, ha rendesen a tévében kéne nézni, mert megszakítgatná pár percenként valami nyamvadt reklám :) -
#11642 nem
szerk: "valami Amerikát" csempészek ide ilyen módon, nekem tetszik.
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.09.02. 21:57:15 -
#11641 én jobban bírom a magyar közvetítést, jobb látni néha a "vágásra váró" képeket, hangulatosabb :) -
#11640 a reklám mindenhol ugyanolyan. egy idő után kurvára unnád te is... -
#11639 rohadjak meg, de nekem tetszenek a reklámok. Autós, biztosítós, borotválkozós, zabálós, sörözős, potencianövelős, sohasem hüvelygombázós, hashajtózós. -
#11638 Nekem inkább a meccsek hiányoztak, a 2 percenként reklámmal megszakított szakértői okoskodás nem annyira, így én ritkán nézek NFL networköt :D -
#11637 én néztem a dokumentumfilmeket, draft műsorokat, pre-season műsorokat is néha. MIndig, mikor szarul voltam, benyomtam egy kis nfl networköt :D Most meg az Madden Mobile-lal játszom, ez az idei EA játék mobil készülékekre, és tetszetősebb, mint a tavalyi. -
#11636 Már alig várom, különösen a foci vb alatt döbbentem rá arra, hogy mennyire hiányzik az NFL :D -
#11635 Mostnesik le, h jövő héten indul a szezon! Lehet újra éjszakàzgatni. Go Pats!
-
-
#11633 -
#11632 -
#11631 jjééé, bocs, van Győrben is Minimax / C8.
szerk: most látom, van szerkesztés gomb húsz év után
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.08.27. 00:15:43 -
#11630 most nézem, a DIGI kábeles kínálatában ott van a minimax / C8 . Budapesten. Győrben éppen nincs minimax. Mondjuk amúgyse Győrben vagyok. Meg amúgyse magyarul nézem. Meg nem is nézem az amerikai focit. -
#11629 Nem sportcsatorna. Asszem a UPC tulajdonában van. Rajfzilm csatornának indult volna az Animax helyett, de mire odaért, hogy induljanak addigra reklám csatorna lett. A többi UPC-s csatorna kínálatából adnak mindenféle egyveleget. -
#11628 valószínűleg a sporttv tulajdonában van, tavaly már adtak ott vmi spanyol bajnokit (talán egyszerre játszott a real-barca-atleti? vagy volt vmi más amivel ütközött, nem emlékszem) meg most nyáron amikor mentek az edzőtáborok amerikában és egyszerre voltak nagy meccsek akkor a manu-real is ott ment.
a szakkomentátorok szintén a sporttvsek lesznek, ez is friss anyag, külön a C8ra készítették:
sport tv -
#11627 vazzeg, és tényleg van ott valami. Mondjuk most épp főznek rajta :D
De adhat más csatorna is NFL meccset idehaza? -
#11626 érdekes... kihez tartozik? valami külön csapat?
akkor itt hagyom azért:
Miami Dolphins-New England Patriots
szeptember 7., vasárnap 20:00, C8 -
#11625 a C8 egy (viszonylag) új sport csatorna, a minimax helyén sugározzák mindennap este 8tól, ezért a vasárnapi 7 órás meccseket majd 8tól kezdik el adni. -
#11624 faja :D és csütörtökön indul a trashtalk is. -
#11623 nem tudom, a listát loptam, töröltem, mert nem látom a műsorrendben :D
ha belegondolsz, nem olyan sok, szezonnyitó az +1, meg MNF dupla miatt még egy extra.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.08.26. 23:46:14 -
#11622 aztarohadt, belendültek rendesen :D
C8 az mi? -
#11621 Seattle Seahawks-Green Bay Packers
szeptember 5., péntek, 2:00, Sport2 ÉLŐ
Dallas Cowboys-San Francisco 49ers
szeptember 7., vasárnap 22:45, Sport2 ÉLŐ
Denver Broncos-Indianapolis Colts
szeptember 8., hétfő 2:30, Sport2 ÉLŐ
Detroit Lions-New York Giants
szeptember 9., kedd 1:00, Sport2 ÉLŐ
Arizona Cardinals-San Diego Chargers
szeptember 9., kedd 4:20, Sport2 ÉLŐ
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.08.26. 23:44:06 -
-
#11619 Végre sikerült nyernünk. 1-2 -
#11618 várható volt! sokan meg is kérdőjelezték az edzőt h miért próbálják meg idén is vele. mármint nem most h megsérült hanem már a draft körül kijelentették h rá építenek és akkor.
személyes véleményem is hasonló mivel szerintem se bírja Bradford se testileg, sem am az NFL-t, pedig szerintem a Rams kerete valami eszméletlen jó, főleg h idén is jól draftoltak. Mondjuk szerencséjük sincs mert abból a csoportból playoffba jutni.. Előzetesen az mondom abból a csoportból 3n mennek a playoffba, de ha 2n mennek akkor is az egyik szerintem a Cardinals lesz. -
#11617 Most jön a hír, hogy sam Bradford térde megint szar, pont az, ami tavaly és az , ami majd jövőre is -
#11616 hoppá, jogos, épp most olvasom a cikket. A PHI meccsen is tele volt a gatya hirtelen, mert egy testcselnél összeesett Jeremy Maclin, aki a teljes szezont kihagyta térdsérülés miatt. Most végül nem lett gond, felállt belőle. Nem úgy, mint Sam Bradford, akinek megint gondjai vannak, épp csak az összefoglalót néztem -
#11615 szerintem erre célzott -
#11614 én direkt néztem, nézni akartam a meccsek közül párat, érdekelnek a csoportellenfelek. A NY-ot láttam összefoglalón, még keresik önmagukat, a DAL és a WSH meccsek előtt meg elbólintottam. A Dallasból láttam kicsit, és támadásban addig csak Dez Bryant villantott szép megmozdulásokat. A WSH-t most nézem meg összefoglalóban, bár ez lett volna az érdekesebb -
#11613 utálom a preseasont -
#11612 tb@buf mérkőzés megy épp, elég fasza dolgokat tud cj spiller, de 3-4-szer visszahívták sárga zászlóval a játékot, és még csak az első félidőben járunk. A két kezdő irányító nekem nem tetszik, se Manuel , se McCown nem ütős ma. Remélem, McCown elbassza, és Lovie Smith kezdeti majd Glennont, nekem tavaly is tetszett pár megmozdulása, és egy szakértő is kiemelte még tavaly - nem emlékszem, ki volt.
Megnéztem a new yorki összefoglalót és épp elég is volt :D Vick szereplése miatt szorítok a Jetsnek, de ennyi. -
#11611 tudtam nézni normálisan az nfl network adását és a meccs tetszett de a kommentár kiritikán aluli volt. Ari Wolfe kommentált, aki nem kommentátor, és Kurt Warner szakértett. Elég gyenge minőség volt a megszokotthoz képest. -
#11610 OK, állítólag megcsinálják a zinternetet még ebben a hónapban, úgyhogy tudok nézni, köszi ! Addig marad a rádió... Mobilinternettel telefonon nyomtam az audiopasst és minimális adatforgalmat csinált, 20 MB eddig, ami szinte semmi. Ajánlott kipróbálni, új élményt nyújt. -
#11609 nézd meg a következő részt hogy mennyi jutott be. aztán keress rá az egyetemi statisztikájukra. nem sok mindent fogsz találni. az egyik QB srác egy meccsen volt tartalék, de nem játszott. -
#11608 Nekem az összes megy, az atdhe-t ajánlom nagyon jó, és a minősége is szép.. -
#11607 Főnök, nézd meg, légyszi, lejjebb van egy stream link, tedd be ide fentre légyszi. Az atdhe ismerős régről, de állandóan letiltották, a feed2all-t is megbasztatták, meg a viponline vagy vipbox-ot is. Olyan kérésem lenne, hogy akinek normális és erős spyware-malware-adware védelme van, tesztelje ilyen szempontból az oldalakat, legyen szíves. A google egy rakás kamu oldalt, hasonló nevű oldalt is ki tud dobni, ezért is kérem. Köszönöm -
#11606 Ebből indultam ki. Felkeltette az érdeklődésemet:D -
#11605 gondolom, nemtom. -
#11604 europlayers-re gondolsz?