Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Na, hogy arra sincs értelmes magyarázat az is biztos 😄 érdekelne mit mond a tulaj, ha a játékos belemegy a fizetés csökkentésbe, és akkor se maradhat.
Darthmushroom
akkor Steve Smith mit szóljon elméletileg a paycutba is bele menne csak maradhasson a párducoknál és még is nagyon úgy nézz ki kirakják, pedig a franchise eddigi legjobb a játékosa.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Sippie
hát, de akkor is Dallas ikon :/
Most meg Miles Austint is elengedték... szerintem az is hülye döntés volt.

#11297: az igen, bevásároltak.
Darthmushroom
Denver mit mûvel... TJ Ward,Talib,DeMarcus Ware és még csak 1 napja van piac.. Elwaynek nagyon kell az a gyûrû még Manning ott van. De gõzöm nincs h honnan volt ennyi szabad fizujuk mert azért elég brutális összegeket kapnak.

Darthmushroom
hát azért lassan várható volt. korba is benne van, fizuja is nagy, játék se ment neki annyira mióta sémát váltottak (jó mondjuk ez érthetõ h nem)

Sippie
DeMarcus Ware-t elengedték Dallasból. Végülis elég izmos volt eddig is a defense, nélküle is biztos jól meglesz... 😄
Sippie
úgy néz ki, a fejlécben lévõ valóban nem megy. Viszont lehet kéne egy házigazdát megszavazni, hogy az ilyen esetekben ne kelljen mindig moderátorhoz fordulni.
tutuhawer
új elérhetõsége van, asszem, a viponlinesport.eu oldalának.
http://www.vipboxeu.co/sports/american-football.html
Ez korrekt link? Rendben van?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ulvar
Élõben néztük, sajnos nem volt hang. Utólag is fasza megnézni (már mint tényleg csak a robbantás miatt).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
rémlik valami jó féle futása idénrõl, de nem találom, am a puntolása meg h holder is volt jobb volt idén mindentõl 😄

Darthmushroom
de Õ nem 5,2vel csinálta 😄 ami azóta szerintem van vagy 7 is 😄

tutuhawer
jaja, OK, de Tolzienado az igazi. Tolzien for President! <#nevetes1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
Mintha idén is lett volna neki egy ilyen mutatványa, habár nagy kedvenc a Tolzienado TD-je... LINK

ReszegKoldus
jó hát Urlacher... 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
de még az 5,2vel is elküldi akár a legnagyobbakat is melegebb éghajlatra..

tutuhawer
elkezdtem nézni, de szarul vagyok az esõs idõben, inkább eldõltem...
Épp csak klikkeltem egyet és olvasom, hoyg az egyik támadófalember 4.9-et futott, miközben viccelõdtek korábban, hogy T Brady 5.2-vel ért célba. "Pedestrian level" - mondja az amerikai. 😄

ReszegKoldus

tutuhawer
közben egy kis draft elõzetes:
youtube <#vigyor2>

tutuhawer
Nekem nincs belépésem ncore-ra, de akinek van, nézze meg, legyen szíves , vannak-e NFL Networkös top10 videók, 50-60 perc hosszúak. Megköszönném.
Épp hazaértem melóból és reggeli közben nézem a "top10 draft steals" részét a sorozatnak, és mutatnak komoly draftokat Al Davistõl(Raiders) , meg Dan Marino draftját is... A Pittsburgh passzolta, és néhai PIT tulaj a halálos ágyán is azt mondta a fiának, hogy 'B'meg, Marinót kelllett volna választanod'. Egy kiváló védõt vettek, aki 1 szezon után részegen szarrá törte magát az autójában.

Darthmushroom
Dallasnál egy baj van a tulaj(jerry), szerintem következõ playoff nélküli szezonnál rájön majd Õ is h kell egy rendes GM. Onnan jobb lesz. Am a legnagyobb a baj a két falba volt idén, meg h nem volt semmi passz elleni védelem. Ware már kevés egyedül sajnos a D-be, ezt úgy mondom h kedvelem õket, mert a texasi foci sok filmbe/sorozatba alap. Meg am is egyetlen állam ami bejön.

tutuhawer
Voltak változások a TV-stúdiókban, akármikor kirúghatják...Tony Gonzalez váltja Dan Marinót, akinek megköszönték a munkáját, ahogy Shannon Sharpe-nak is. Kirúgják Troyt, és Dallasban máris szívesen várják. A stúdióban vagy a kommentátorállásban nem gyenge lennne egy Aikman-Tebow csere mondjuk. 😊)

Sippie
évek óta ezt mondjuk, majd jövõre 😄 Jó mondjuk nem panaszkodok, azért a Dallas nagy korszaka megvolt a 90-es években, csak kár hogy akkoriban még nem voltam oda érte 😄 Az a baj hogy a mostani gárda tényleg szerencsétlen. Giants 0-6-al kezdett, Philynél Vick lesérült (ja ez meg a másik, hogy nálatok a padon egy Foles van, nálunk meg Kyle Orton bazmeg <#idiota>), Redskins meg RG3 operálása óta harmatos. Most lett volna meg a sansz hogy bejussunk és mégse 😊 a védelem meg nem biztos hogy csak a cserék miatt volt ilyen, lehet ez Kiffin nem volt jó húzás, le is fokozták ahogy nézem. Rob Ryant meg elküldtük, aki összekapta a Saints védelmét. Dallas FB oldalán meg kérdezték hogy Troy Aikman-t ki milyen pozícióban látná... írták hogy hozzuk vissza QB-nak 😄DD mondjuk GM tényleg lehetne, de szerintem nem lesz belõle semmi :/
tutuhawer
még egyszer ennyire sérülésekkel teli szezonja nem lehet a Dallasnak. Mintha a védõfalban a legtöbb embert használták volna az egész szezonban minden csapatot figyelembe véve... Az Eagles meg mondjuk asszem a legkevesebb támadófalembert használta, alig volt sérülés.
Én pontosan tudom, hogy azért is szerepelt úgy a DAL, ahogy. Na, de majd jövõre!!! <#ravasz1>

Sippie
néztem a következõ szezon összevetését... dallas-49ers... 2 meccs bukó már van 😄 és a többi csapatról nem is beszélve 😄
Sippie
23-ban még nem volt superbowl... viszont a 73-as szezonra már nagyon hajaz <#idiota>
tutuhawer
jó a támadófal a Ramsnél, amennyire én emlékszem, és Bradford jó számokat, jó éveket csinált az egyetemen asszem, így értem, ha bíznak, de a mûtõasztalról még senki se dobott TD-ket. Ez túlzás, de miért nem túlozhatnék ? <#vigyor2>

Darthmushroom
Én úgy tudom h Palmer marad még max mellé akarnak késõbbi körbe irányított h tanuljon tõle, azt olvastam LB vagy Cornerback fontosabb aki tud TE-t is fogni,+falak javítása, mármint az Arizonánál. a Ramsnél meg azt nyilatkozták h bíznak még az irányítóban (nagyon trade gyanús az egyik elsõ körös pick így)

tutuhawer
Pont velük meccsel az NFC east... nem könnyû, néztem a STL tényleg sok opcióval számolhat, de vegyenek irányítót vagy ne? És ha nem és ha igen? Simán mellényúlhatnak.
Az ARZ inkább tûnik komplettebbnek, Fitzgerald hosszabbított, kevesebbet keres, nem rossz. Ha nem bíznak Palmerben jövõre, véletlenül, akár Kirk Cousinst el tudnám képzelni kezdõként, annak örülnék.
Meg örülnék, ha az Eagles meg tudna tartani pár szabadügynüköt, fõleg Cooper és Maclin érdekes, asszem mindketten lejárt szerzõdésûek. Gondolom, Vick átigazol, amit bánok, de azért remélem, hogy lehetõséget kap kezdõként. Tpikus egyik szemem sír, másik örül. Nagy kedvenc Vick, a kutyákat amúgysem szeretem, nekünk macskáink vannak.
KÉP:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

GaBenc
Jaajj. Ha most elkezdi valaki nyomatni, hogy 1923-ban volt ilyen szezon azt elküldöm a picsába, akár személyesen is. <#banplz>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Na most ezért szeretem az NFL-t. Itt minden kiszámítható, minden egyszerû. Könyörgöm ez a lényege, nincs két egyforma szezon. <#wave>

Ulvar
NFC West az halál csoport lesz jövõre. A Rams csak erõsödni fog, maga a Defense idén is kibaszott jó volt. Cardinals...megverték a Hawksot idegenben...és akkor még kellett nyomnia a Hawksnak...volt tétje...és az egy nagyon jó kis gárda, és tuti megtartják azon kezdõjátékosokat.

Kb. a Niners most a legesélytelenebb abból a divízióból. Nagyon nehezen fogják megtartani a "kemény magot". Aztán lehet hogy hülyeséget mondok, de ez majd csak akkor fog kiderülni.

BTW Divatg*cikkel nem foglalkozni <#ejnye1>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
még a döntõben is dõltek a rekordok, legtöbb sikeres passz, legtöbb playoff vereség kezdõirányítóként

Sippie
de az a meccs legalább szoros volt 😄
Darthmushroom
Pats 2007 ugyanez volt,sõt nekik még a veretlen szezon is állt a nagy döntõig

Sippie
Amúgy tegnapi trashtalk reklámban mutattak egy amerikai összefoglalót a szezonról, hogy mennyi rekord dõlt meg. Manning, és a Denver folyamatosan jött, hogy ilyen rekord olyan rekord, aztán sokra mentek vele 😄
Sippie
jó hát ezt elõre nem lehet megmondani függ a drafttól, átigazolástól is. Majd elválik, de az se kizárt hogy 3-an jutnak be abból a csoportból 😄
Darthmushroom
hát akkor nem láttad a Cardinalst idén, jövõre simán belefog szólni(még jobban), arról ne is beszéljük h a Rams se volt rossz idén és annyi pickjük+szabad fizujuk van mint állat.

Sippie
pechük van hogy a 49-ersel vannak egy csoportban, most mind a két csapat elég jó, de legrosszabb esetben is wild cardon bejuthatnak lazán. A játékosállományt kéne megnézni, ki jön, ki megy, mert ha a védelmet így meg tudják tartani... hát bárkit agyon verhetnek 😄 Russel is fejlõdik, támadó sorba jól draftolnak, aztán csókolom. Fizetési sapkában nem tudom hogy állnak, meg a többi szerzõdés. Ha beleesnek abba a hibába mint a Baltimore, hogy idétlenül hosszabbítanak szerzõdéseket akkor gyengülhetnek csak szerintem.
GaBenc
Megérdemelten nyertek. Én a Denvert nem értettem. Igazából egy jó csatát vártam és nem azt kaptam. Nem is értettem.

Darthmushroom
én inkább arra lennék kíváncsi h ez lenne a logója akkor is ha playoffba se jutnának jövõre? mert abba a csoportba simán benne van nem.

Sippie
ja 11-1 után megmondtad <#idiota>
Darthmushroom
címvédésbe nagyon nem reménykednék 😄

dragon11
mondtam én srácok h sima hawks az egész nfl szezon pedig nemis vagyok akkora szaki mint ti😊 rem jövõre még jobbak leszünk hehe

Sippie
de neki nem mûködött 😄
Sippie
na de hogy választottak... pont ezt, pont így, pont most? gyanús, gyanús...
a dallasi dologra meg: rohattymek <#duhos2><#idiota>
tutuhawer
Az nfl networkön egy csomó ilyen 2-3-5 másodperces bevágás elhangzik és jön be, beúszik, mitöbb, berepül, mint egy sas, az NFL Network logó. A Sport TV szerintem csak kiválasztott egyet, de lenne még 10-15 másik is. Philadelphiás van szerintem, de dallasi TD-re nem emlékszem. <#nemtudom><#ravasz1>

yep

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Sippie
Egyébként a szezon kezdete óta SportTV-n lévõ NFL reklámban pont az hangzik el hogy "touchdown Seahawks".
Illuminati, összeesküvés, konteó?
Hypo
http://trailers.apple.com/trailers/summit/draftday/#videos-large