13258
-
#4001 Arra gondoltam hogy a Patriots tuti bejut :) Ha már a Giants baszott az idén jól teljesíteni. De ha jó a szimatom akkor tőlük még egy jó darabig nem látunk bravúrt... -
#4000 biztos úgy értette, hogy az Eagles ellenfele lesz...:D én nem bánnám....és TÉK...:D -
#3999 külön ágon vannak. -
#3998 Szerintem meg a Patriots.... -
#3997 szerintem Eagles jut döntőbe..... -
#3996 én is :) -
#3995 tök jó, hogy Goodell "nekem" próbálja bizonygatni egy hírlevélben, hogy milyen fontos az új CBA, köszi. -.- -
lord nihilus #3994 Tényleg üres itt minden...
Eszembe jutott, hogy korábban mennyire le lett itt írva a Colts meg a Patriots, amikor gyülekeztek a vihafelhők, ehhez képest még esélyük is van a végső győzelemre, ennyit a meglátásokról :DDDDD
am ki mire tippel? Super Bowlba szívesen látnék egy Patriots - Falcons összecsapást :) -
HBK #3993 De üres itt minden. Steelers - Jets 10-10 félidőnél. Jó kis meccs. :) -
#3992 Melyik magyar csapatot ajánljátok? Budapest Eagles? Cowboys? -
#3991 vagyis nem úgy hogy lesz rajta még 130 kg max elcsúszkál kicsit :D de szerintem azzal kell kipróbálni meg gyakorlásra is tökéletes a rendes felszerelés nem filléres kategória ahogy néztem. -
#3990 No meg flag football-ban nem is nagyon fog elesni. :) -
#3989 felszerelés nélkül oly mind1 hogy fagyos földre esel vagy fára, esetleg műfűre :D -
#3988 Attól függ hol? A gáz az hogy azt se tudom meddig maradok pesten mert detto debreceni vagyok... Parkettás pályán fikázni meg ugrálni? Kösz nem.... ha már esni kell akkor azt a jó drága anyaföldön élném át... -
#3987 Attól függ, hol. Debrecenben nálunk pl. télen kezdődik az alapozás, végig szabadtéri pályán. Lehet szépeket fikázni a térdig érő hóban :) -
#3986 szerintem flag játékkal kéne belekóstolnod, azt bírják fedett "parkettás" pályán is. -
#3985 Remek. Mit csináljak ha ki akarom próbálni én is illetve ha lehet csatlakoznék egy ilyen csapathoz? Most téli szünet van ugye? -
D00M #3984 Én igen. -
#3983 Valaki közületek van aki játszik amerikai focit valamelyik magyar csapatnál? -
lord nihilus #3982 ott a 30 yardos körül igen csak megállt volna a futójáték... -
#3981 Hat ha szamodra az "izgalmas" ahogyan nehany tizezer ember agyon tapossa egymast menekules kozben, akkor gratulalok... :/ -
Redmer #3980 Mérkőzés közben izgalmasabb lett volna. -
#3979 Ez eleg durva. Es meg azt se mondhatjak, hogy nem voltak ra felkeszulve, mert Minnesotaban aztan mindig esik a ho dogivel... -
Redmer #3978 Videó: beszakadt a tető a hó alatt -
#3977 Cserecsapat jatszik mi lenne. Mondtam en hogy elment ez a szezon. Nincs futo igy vegig passzolni kell szinte az egesz merkozesen meg tobbet mint amugy. Gyakorlatilag a kezdobol egy elkapo maradt, akire lehet szamitani.
Ilyenkor tobb a hibalehetoseg is, mint altalaban es ez nem segit a QB onbizalmanak sem.
Amugy is gyengebb volt iden a Colts lasd #3921 hozzaszolasomban, a serulesekkel pedig meg inkabb meggyengult.
Egy fecske itt se csinal nyarat, mint ahogy minden csapatjatekra igaz ez a mondas.
Remelem azert a Giants vagy a GB bejut, hogy tudjak valakinek szurkolni. -
#3976 Mi lenne a Colts-al? Manningnek 1db kezdőelkapója se maradt, és úgy látszik a training squad nem véletlenül training squad. :D
btw 4 interception :O -
#3975 Jaku mi van ezzel a Colts-al? Ez azért fájó volt a Chargers-től.
Mondjuk ami az én szempontomból jó, hogy Vick-éket most meggyalulták a Macik :) -
#3974 Colts-Patriots streamek
-
#3973 Favreot épp most nyugdíjazza a Green Bay, azt hiszem stílusos így. -
#3972 Értem, köszi -
#3971 nflben lejár a játékosok kollektív szerződése a klubokkal, és nincs megegyezés egyelőre. ha nem lesz, akkor nem lesz szezon jövőre. gondolom nbaben is valami hasonló a helyzet. -
#3970 Ez mit is jelent pontosan? -
lord nihilus #3969 az fasza lenne... -
#3968 ahogy olvasom, jövő évre nem csak az nflben, de az nbaben is sanszos a lockout, mókás lesz, ha a 4 major sportból 2ben elmarad a szezon... -
#3967 Ha minden igaz, mindossze egy hetes a video; azert 1 het alatt kozel 10 millio letoltest produkalni nem semmi. :) -
#3966 En a Kotakun bukkantam ra, oda is most kerult ki; de a 9+ millio letoltesbol kiindulva azert biztos nem mai darab mar. :) -
#3965 Pedig ezt már jó pár csapat eljátszotta már és mindig van aki megeszi :P -
#3964 nem ezeréves....legalábbis origon is most volt hír belőle.... -
#3963 Gondolom ezer eves mar es mindenki latta; nekem viszont uj volt es vegig hangisan rohogtem rajta: Driscoll Middle School Trick Play :DDD -
#3962 másfél évet késtek vele.