13258
feenMUx.jpg
  • Animefox
    Arra gondoltam hogy a Patriots tuti bejut :) Ha már a Giants baszott az idén jól teljesíteni. De ha jó a szimatom akkor tőlük még egy jó darabig nem látunk bravúrt...
  • LasDen #4000
    biztos úgy értette, hogy az Eagles ellenfele lesz...:D én nem bánnám....és TÉK...:D
  • robotnyk
    külön ágon vannak.
  • Animefox
    Szerintem meg a Patriots....
  • LasDen #3997
    szerintem Eagles jut döntőbe.....
  • Casillas
    én is :)
  • robotnyk
    tök jó, hogy Goodell "nekem" próbálja bizonygatni egy hírlevélben, hogy milyen fontos az új CBA, köszi. -.-
  • lord nihilus
    Tényleg üres itt minden...

Eszembe jutott, hogy korábban mennyire le lett itt írva a Colts meg a Patriots, amikor gyülekeztek a vihafelhők, ehhez képest még esélyük is van a végső győzelemre, ennyit a meglátásokról :DDDDD

am ki mire tippel? Super Bowlba szívesen látnék egy Patriots - Falcons összecsapást :)
  • HBK
    De üres itt minden. Steelers - Jets 10-10 félidőnél. Jó kis meccs. :)
  • Animefox
    Melyik magyar csapatot ajánljátok? Budapest Eagles? Cowboys?
  • Palinko
    vagyis nem úgy hogy lesz rajta még 130 kg max elcsúszkál kicsit :D de szerintem azzal kell kipróbálni meg gyakorlásra is tökéletes a rendes felszerelés nem filléres kategória ahogy néztem.
  • Rincewind
    No meg flag football-ban nem is nagyon fog elesni. :)
  • Palinko
    felszerelés nélkül oly mind1 hogy fagyos földre esel vagy fára, esetleg műfűre :D
  • Animefox
    Attól függ hol? A gáz az hogy azt se tudom meddig maradok pesten mert detto debreceni vagyok... Parkettás pályán fikázni meg ugrálni? Kösz nem.... ha már esni kell akkor azt a jó drága anyaföldön élném át...
  • GAthersw
    Attól függ, hol. Debrecenben nálunk pl. télen kezdődik az alapozás, végig szabadtéri pályán. Lehet szépeket fikázni a térdig érő hóban :)
  • Palinko
    szerintem flag játékkal kéne belekóstolnod, azt bírják fedett "parkettás" pályán is.
  • Animefox
    Remek. Mit csináljak ha ki akarom próbálni én is illetve ha lehet csatlakoznék egy ilyen csapathoz? Most téli szünet van ugye?
  • D00M
    Én igen.
  • Animefox
    Valaki közületek van aki játszik amerikai focit valamelyik magyar csapatnál?
  • lord nihilus
    ott a 30 yardos körül igen csak megállt volna a futójáték...
  • Rincewind
    Hat ha szamodra az "izgalmas" ahogyan nehany tizezer ember agyon tapossa egymast menekules kozben, akkor gratulalok... :/
  • Redmer
    Mérkőzés közben izgalmasabb lett volna.
  • Rincewind
    Ez eleg durva. Es meg azt se mondhatjak, hogy nem voltak ra felkeszulve, mert Minnesotaban aztan mindig esik a ho dogivel...
  • Redmer
    Videó: beszakadt a tető a hó alatt
  • Jakuza001
    Cserecsapat jatszik mi lenne. Mondtam en hogy elment ez a szezon. Nincs futo igy vegig passzolni kell szinte az egesz merkozesen meg tobbet mint amugy. Gyakorlatilag a kezdobol egy elkapo maradt, akire lehet szamitani.

Ilyenkor tobb a hibalehetoseg is, mint altalaban es ez nem segit a QB onbizalmanak sem.

Amugy is gyengebb volt iden a Colts lasd #3921 hozzaszolasomban, a serulesekkel pedig meg inkabb meggyengult.
    Egy fecske itt se csinal nyarat, mint ahogy minden csapatjatekra igaz ez a mondas.

Remelem azert a Giants vagy a GB bejut, hogy tudjak valakinek szurkolni.
  • HunnernesKonge
    Mi lenne a Colts-al? Manningnek 1db kezdőelkapója se maradt, és úgy látszik a training squad nem véletlenül training squad. :D

btw 4 interception :O
  • Fenrir
    Jaku mi van ezzel a Colts-al? Ez azért fájó volt a Chargers-től.

Mondjuk ami az én szempontomból jó, hogy Vick-éket most meggyalulták a Macik :)
  • banok
    Colts-Patriots streamek
  • robotnyk
    Favreot épp most nyugdíjazza a Green Bay, azt hiszem stílusos így.
  • Fenrir
    Értem, köszi
  • robotnyk
    nflben lejár a játékosok kollektív szerződése a klubokkal, és nincs megegyezés egyelőre. ha nem lesz, akkor nem lesz szezon jövőre. gondolom nbaben is valami hasonló a helyzet.
  • Fenrir
    Ez mit is jelent pontosan?
  • lord nihilus
    az fasza lenne...
  • robotnyk
    ahogy olvasom, jövő évre nem csak az nflben, de az nbaben is sanszos a lockout, mókás lesz, ha a 4 major sportból 2ben elmarad a szezon...
  • Rincewind
    Ha minden igaz, mindossze egy hetes a video; azert 1 het alatt kozel 10 millio letoltest produkalni nem semmi. :)
  • Rincewind
    En a Kotakun bukkantam ra, oda is most kerult ki; de a 9+ millio letoltesbol kiindulva azert biztos nem mai darab mar. :)
  • Fenrir
    Pedig ezt már jó pár csapat eljátszotta már és mindig van aki megeszi :P
  • LasDen #3964
    nem ezeréves....legalábbis origon is most volt hír belőle....
  • Rincewind
    Gondolom ezer eves mar es mindenki latta; nekem viszont uj volt es vegig hangisan rohogtem rajta: Driscoll Middle School Trick Play :DDD
  • robotnyk
    másfél évet késtek vele.