Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ha én fogadtam volna, azt már nem láttam volna, mert az 5. interception-nél a szívemhez kaptam volna és a 2 pontos kihagyásakor lefordultam volna a székrõl. 😊

Winz
Az a meccs kész volt,ilyen nincs is bazz!:jajj
Most képzeljétek el aki rátette a vagyonát a Dallasra mert a hétvégén elment a szelvénye,azt az a szívével bevitték Dr.Kovácshoz 😊
2 másodpercel a végén 50 yardos gólt rúgni,és ezt megismételni mert az ellen idõt kért....ez télleg az év meccse volt.
Egyébként most is ismétlik.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Hát ha az elvesztett labdákat nézzük, volt kapok is 😊

Bucser
Ez inkább csak adok volt😊

Romo adta a labdát hol a sajátjainak hol a Billsnek😊 a Lényeg, hogy õ csinálta a múlthéten a legtöbb TD-t😄 (ezt nem tudja de jól hangzott😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem biztos, hogy összetört volna, szerintem a tavaly év végi "mutatványa" megtanította, hogy tartsa magát.

Meg kell, hogy mondjam, amikor T.O. nem kapta el azt a 2 pontosat, arra gondoltam, hogy legalább nem fogja izélgetni Romot. Csak a 4. negyedet lttam, de kitéptem a fél sérómat. Amikor felmentem a torrentre és láttam, hogy 230-an töltik, gondoltam, hogy nem egy síma meccs volt, de hogy egy ilyen adok-kapok...

robotnyk
besz@rás, hogy annyira nincs offense a billsnek, hogy 6 turnover sem elég a gyõzelemhez.
az egész szezonra nézve nagyon nagy szerencséje a cowboysnak, hogy nyertek, mert ha ilyen teljesítménnyel kikapnak, Romo önbecsülését hetekig kanalazgathatták volna össze a bills pályájáról.
Edwards jobb elkapókkal egyébként nagyon jó lehetne west coast offense stílusban, 5-10 yardon belül szinte hibátlan a gyerek.
MrSpock
Hatalmas meccs volt!
Cowboysnak szurkoltam,és huh...!Nemsemmi volt a végjáték!
Milyen higgadtan rúgta be másodjára is a mezõnygólt.Ráadásul újoncként és egybõl rekordtávról.Romo megnehezítette a saját dolgukat.Remélem hétvégén jobban játszik és gyõznek a Patriots ellen is:-)

Go Jeff Go!!!!

[Jakuza]
En lattam hajnalban, csak nem akartam leloni a poent. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bucser
Bazzeg ez a meccs😊 most néztem meg meló után az ismétlést😊 (túl késõn volt az eredeti)

Hihhetetlen.. Romo élete legrosszabbját a Bills meg a szezonbeli teljesítményének legjobbját játszotta.

Folk meg no comment😊 Lehet megszületett a következõ Vinatieri?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Rincewind
Nemtudom mennyien neztetek a tegnap esti Cowboys - Bills merkozest, de reszemrol legalabb egy kilot leizzadtam mire veget ert. Nem tul regota, mindossze 3-4 eve nezek focit rendszeresen, de ilyen meccset meg nem lattam. Az utolso fel ora gyakorlatilag olyan volt, mint valami psycho triller. ^^
Szinte hihetetlen, hogy egy ilyen helyzetbol sikerult a Cowboys-nak gyoztesen kijonnie. Mondjuk ez nem Romo erdeme, mert o cseszte el az egesz merkozest. 5 interception es egy fumble, ez tuti valami negative record... 😛
Nevess csak 😛 😊

😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Rincewind
Valoszinuleg van valami alapja az "America's team" becenevnek... ^^
John Cena
THX!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Kori
http://www.nfl.com/stats/team
itt mindent megtalálsz

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

John Cena
srácok ki kezdte az idényt még 4-0 val?? vagy 0-4 el?? fel tudnátok itt sorolni PLS!?

[Jakuza]
A Cowboys mindig is Amerika csapata volt.
Vagy nagyon szeretik vagy legjobban utaljak az osszes csapat kozul.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nocsak, én azt hittem nem szeretik annyira a Dallas-t, de látom, hogy a legkedveltebb csapat, és nem csak idén. Nagyon helyes 😊) GO COWBOYS

Bucser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát Idén a Miami örülhet ha nem liga utolsóként végez ilyen 4-0-ás kezdéssel...

John Cena
Ryan Longwell, 48 yd field goal , 3:18. Drive: 8 plays, 50 yards in 2:46 azért széP!

John Cena
23-9 lehetetlen fordítanI!😄

Kori
TVU

Miami Oakland

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

robotnyk
itt van scoreboard, publikus streamet nem tudok adni.
John Cena
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hol lehet nézni??

robotnyk
16-9, nem 7, 7 perc van a végéig
John Cena
mert ha ezt ismeg ynerték meg merem kockáztatni hogy aGB benne lesz a rájátszásban!😄

John Cena
GB mynert a vikings elel nmemt tudjátok 16-7 olvasoka GB nek!

robotnyk
Favre. 😊
John Cena
el mész a francba😛

Bucser
Az ki?😊

John Cena
ez az 😄😄😄 go Farve!😄

MrSpock
Nagyot játszik a Dallas!
És még messze a vége.
Romo remekel,és végre akár jó évad elé néznek!
Favre apó megdöntötte Marino rekordját.:-)

Go Jeff Go!!!!

Casillas
nekem csak a dallas meccs jön be sopcaston
atlantáéra azt írja hogy the channel is offline

Vivimos por ti, vence por nosotros.

[Jakuza]
A masik oldal nem jon be, hogy hol kozvetitik a merkozeseket, addig egy mirror.
http://www.myp2p.eu/NFL.htm

[Jakuza]
Jo kis meccsek lesznek Sport ketton Vasarnap es Kedd hajnalban.
Colts-Denver
Patriots-Bengals

Lehet a tenyereket dorzsolni es mar most bevasarolni a sort es a chipset. 😄

micsoda reakcióidõ 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

nono84

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

John Cena
az már csak össze jön õõõ 10-11 meccs alatt😄

John Cena
KÖSZI SZÉPEN EZ AZ!😄😄😄

nono84
Csak én nem tudom lejátszani a meccsek összefoglalóját az nfl.com-ról. A reklám bejön, lejátsza a videot és utána csak a logót látom, de han van alatta.<#kerdes>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

robotnyk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
beállította a csúcsot, a 420 tdt, ha dob még egyet, egyedüli csúcstartó lesz.
John Cena
remélem olvassák majd a spoilert talá ki leeht találni mi van benne!

John Cena
fiúk most nyert apackers per pill 3-0 a mutatója azt szeretném kérdezni hogy Brett Farve már a TD passzokba meg elõzte a csúcs tartót?

Rincewind
Hihetetlen amit Romo, Barber, TO muvel az idei szezonban. Egyszeruen megallithatatlannak latsznak. Az elso ket meccset csukott szemmel odadtam nekik, de a tegnapi Bears meccs elott azert voltak fenttartasaim. Hat ugy nez ki hiaba, siman vettek az akadalyt a teheneszfiuk. 😊
miilann
jaja
elsõ 5 possessionból 5 td ^^
ráadásul kettõ 1 playbõl 😊

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

A Brady-Moss kettõs megint toppon volt... Megy ez, fiuk.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

[Jakuza]
Mondtam en, hogy nem valo az NFL-be.
Bar mondjuk mas iranyitoval is elverte volna a C-t, a Dallas.
Jobbak naluk.

robotnyk
szexy Rexy megint formában volt 😄