13258
-
#4041 Steelers versus Packers van kilátásban jaja, de szerintem sima Packers super bowl győzelem lesz... -
#4040 Szerintem meg, menj pityeregd el magad valaki vallan. -
#4039 Steelers-Packers -
#4038 A Packers benézi azt a meccset majd a Macik ellen :P -
karajjj #4037 hát ebből Jets-GB lesz a végén -
#4036 jajj de tudtam, hogy amint kikap a pats, te egyből jösz járatni a pofád....bezzeg máskor nagy kussban vagy..... -
#4035 En mondom. Bye. :DDD -
#4034 én is így vok vele jövőre jobb lesz ez a fiatal Pats -
#4033 ááh....faszom az egészbe....el van baszva az egész csapat ma....nah nem baj..fiatal a csapat majd jövőre....:D -
#4032 elég gyér ez a szezon, még a playoffra is jutnak 20-30 pontos blowoutok... -
karajjj #4031 na most jön a jó meccs :D -
#4030 Lehangolo volt ez a Bears - Seahawks meccs. De az tuti, hogy jovo heten nem lesz ilyen setagalopp a Packers ellen. -
#4029 ilyenkor lenne kedvem játszani....:D -
Stelk0 #4028 Köszi -
#4027 úgy hogy fogod magad és elmész az egyik edzésre.....megnézed, beszélsz, akivel kell és aztán meg jársz ha tetszik...:D -
Stelk0 #4026 Helló!
Azt szeretném h lehetne a csapatba be kerülni, szabályokkal tisztában vagyok, érdekel a sportág megszeretnék vele ismrekedni. -
sanyiute #4025 kösze :D -
karajjj #4024 katt -
sanyiute #4023 srácok am ynert apackers?
vlaki spoilerbe pls:D
-
#4022 úgy is legyen a Pats nyerjen -
lord nihilus #4021 úgy legyen... :D -
#4020 én pártatlanul néztem a meccset, de sokszor van hogy ilyenkor a hátrányban lévő csapatnak kezdek el drukkolni....:D volt már olyan is hogy előbb ezeknek drukkoltam, aztán a másik került hátrányba és akkor meg azoknak :D
A Pats meg legyőzi a Jetst a Steelerst majd a Seattlet is.... -
#4019 Nekem semmi bajom nincs a Raven-szel csak épp a Steelers ellen játszott. Ha bárki más az ellenfél nekik szurkolok,mert tényleg jól nyomták. Bár azért amecss elején ahogy elhúztak iszonyatos mák kellett. Persze ebben is kiegyenlítődtek aviszonyok,mert visszadták a 2 félidőben. A Vége meg kemény volt,már lemondtam ,hogy nyerhetnek rendes játékidőben Big Ben-ék,és jött az a passz,akkor már reménykedtem. Bár ha Husman..nem ejti el a tiszta labdát! Az tuti benne marad egy jó ideig,akkor bármi lehetett volna,minimum X. Bízom,hogy a Jets ma elveri Bradyéket,bár szebb lenne ha a Steelers verné ki őket a főcsoport döntőben:) -
#4018 Hmm, en vagyok az egyetlen, aki a Ravens-nek drukkolt? Szamomra mindig is egy nagyon szimpatikus csapat volt. -
#4017 Leizzadtam de csak meg lett a végére!:) Elején kicsit pánikoltam,de aztán a végén Ben passza nagyon kellett! Go Steelers!:) -
#4016 micsinál ez a steelers te jó ég...:D -
#4015 ez kurvanagy...::D -
#4014 :)
-
lord nihilus #4013 ha te mondod...
-
#4012 Tisztaban vagyok vele, de az nem beagyazhato... -
#4011 fent van nfl.comon normális verzióban. -
#4010 O - M - G:
Link, ha nem menne a beagyazas. -
#4009 legutóbb is kikaptak most is kifog a jets.... -
#4008 Jovoheten a Patriots kovetkezik. :D -
sirdond #4007 micsoda meccs :O
-
#4006 fasza kis meccs volt....:D most pedig inkább a colts essen ki, de ha a jets asse baj :D -
#4005 nyerjen a saints, az nem érdekel...de remélem a colts kiesik a faszba....:D de a legjobb az lenne ha a jets is menne vele....:D -
karajjj #4004 ahhha, köszi értem -
#4003 wild card hétvége van.....wild carddal pedig a két konferencia 2 legjobb nem csoport első csapata jut tovább, akik a csoport elsők közül a legkissebben kiemelt csapatokkal játszanak..... -
karajjj #4002 na most hogyhogy van szombaton is?
miez a wild card vagy micsoda?