13258
feenMUx.jpg
  • Animefox
    Steelers versus Packers van kilátásban jaja, de szerintem sima Packers super bowl győzelem lesz...
  • Jakuza001
    Szerintem meg, menj pityeregd el magad valaki vallan.
  • Kori
    Steelers-Packers
  • Fenrir
    A Packers benézi azt a meccset majd a Macik ellen :P
  • karajjj
    hát ebből Jets-GB lesz a végén
  • LasDen #4036
    jajj de tudtam, hogy amint kikap a pats, te egyből jösz járatni a pofád....bezzeg máskor nagy kussban vagy.....
  • Jakuza001
    En mondom. Bye. :DDD
  • Darthmushroom
    én is így vok vele jövőre jobb lesz ez a fiatal Pats
  • LasDen #4033
    ááh....faszom az egészbe....el van baszva az egész csapat ma....nah nem baj..fiatal a csapat majd jövőre....:D
  • robotnyk
    elég gyér ez a szezon, még a playoffra is jutnak 20-30 pontos blowoutok...
  • karajjj
    na most jön a jó meccs :D
  • Rincewind
    Lehangolo volt ez a Bears - Seahawks meccs. De az tuti, hogy jovo heten nem lesz ilyen setagalopp a Packers ellen.
  • LasDen #4029
    ilyenkor lenne kedvem játszani....:D
  • Stelk0
    Köszi
  • LasDen #4027
    úgy hogy fogod magad és elmész az egyik edzésre.....megnézed, beszélsz, akivel kell és aztán meg jársz ha tetszik...:D
  • Stelk0
    Helló!

Azt szeretném h lehetne a csapatba be kerülni, szabályokkal tisztában vagyok, érdekel a sportág megszeretnék vele ismrekedni.
  • sanyiute
    kösze :D
  • karajjj
    katt
  • sanyiute
    srácok am ynert apackers?
    vlaki spoilerbe pls:D
  • Darthmushroom
    úgy is legyen a Pats nyerjen
  • lord nihilus
    úgy legyen... :D
  • LasDen #4020
    én pártatlanul néztem a meccset, de sokszor van hogy ilyenkor a hátrányban lévő csapatnak kezdek el drukkolni....:D volt már olyan is hogy előbb ezeknek drukkoltam, aztán a másik került hátrányba és akkor meg azoknak :D

A Pats meg legyőzi a Jetst a Steelerst majd a Seattlet is....
  • MrSpock
    Nekem semmi bajom nincs a Raven-szel csak épp a Steelers ellen játszott. Ha bárki más az ellenfél nekik szurkolok,mert tényleg jól nyomták. Bár azért amecss elején ahogy elhúztak iszonyatos mák kellett. Persze ebben is kiegyenlítődtek aviszonyok,mert visszadták a 2 félidőben. A Vége meg kemény volt,már lemondtam ,hogy nyerhetnek rendes játékidőben Big Ben-ék,és jött az a passz,akkor már reménykedtem. Bár ha Husman..nem ejti el a tiszta labdát! Az tuti benne marad egy jó ideig,akkor bármi lehetett volna,minimum X. Bízom,hogy a Jets ma elveri Bradyéket,bár szebb lenne ha a Steelers verné ki őket a főcsoport döntőben:)
  • Rincewind
    Hmm, en vagyok az egyetlen, aki a Ravens-nek drukkolt? Szamomra mindig is egy nagyon szimpatikus csapat volt.
  • MrSpock
    Leizzadtam de csak meg lett a végére!:) Elején kicsit pánikoltam,de aztán a végén Ben passza nagyon kellett! Go Steelers!:)
  • LasDen #4016
    micsinál ez a steelers te jó ég...:D
  • LasDen #4015
    ez kurvanagy...::D
  • ProGabe #4014
    :)

• lord nihilus
    ha te mondod...
  • Rincewind
    Tisztaban vagyok vele, de az nem beagyazhato...
  • robotnyk
    fent van nfl.comon normális verzióban.
  • Rincewind
    O - M - G:

Link, ha nem menne a beagyazas.
  • LasDen #4009
    legutóbb is kikaptak most is kifog a jets....
  • Jakuza001
    Jovoheten a Patriots kovetkezik. :D
  • sirdond
    micsoda meccs :O
  • LasDen #4006
    fasza kis meccs volt....:D most pedig inkább a colts essen ki, de ha a jets asse baj :D
  • LasDen #4005
    nyerjen a saints, az nem érdekel...de remélem a colts kiesik a faszba....:D de a legjobb az lenne ha a jets is menne vele....:D
  • karajjj
    ahhha, köszi értem
  • LasDen #4003
    wild card hétvége van.....wild carddal pedig a két konferencia 2 legjobb nem csoport első csapata jut tovább, akik a csoport elsők közül a legkissebben kiemelt csapatokkal játszanak.....
  • karajjj
    na most hogyhogy van szombaton is?
    miez a wild card vagy micsoda?