13258
-
#3961 Phillips out, Garrett in as Cowboys look for culture change -
#3960 alakul 1-2 érdekes eredmény ma. -
#3959 Oké, a dobótechnikája még máig etalon és hatalmas tapasztalata van, de azért azt ne felejtsük el, hogy öreg és már gyorsabb soha sem lesz. Eddig sem volt túl jó a mozgása a zsebből kifelé amikor az beszakadt, ez pont akkor volt feltűnő amikor a Pats ellen megsérült és bejött Tarvaris Jackson aki egy blitz során is megfutotta a first down-t. Sokkal agilisabb, bevállalósabb és hatalmas előnye van: fiatal. -
HBK #3958 Ha össze is töri magát úgyis újra építik robotként. Brett Favre mindíg volt, mindig van, mindig lesz. De én örülök neki. :) -
#3957 Moss -> Titans
Merriman -> Bills -
#3956 Akkor vegleg befejezi es ezt o is tudja.
Nm veletlen, hogy nem birja abbahagyni es minden evben meggondolja magat, mert ez az elete.
Respect. -
#3955 A 18 éves rekordja tényleg nagyon figyelemre méltó, de mi lesz vajon az a sérülés amit után már azt mondja, hogy így már nem vállalja. Nem egyszer játszott már törött csonttal is, most is a bokájáról törtek le csontdarabok az előző meccsen és úgy játszott. -
#3954 Biztos igy van. En sajnos kevesbe kovetem az idei szezont, igy itelni is csak a tavalyibol tudok, ahol nekem ugy tunt, hogy egy kimondottan jo csapat volt. -
#3953 kijött a lépés, mert egészséges, jó formában lévő elkapói meg o-lineja volt, és könnyebb volt a szezon elején a sorsolásuk. nyugdíjasotthon vicc persze, de jövőre épeszű HC nem vállalhatja be, még ha mindig játszani is szeretne, amit erősen kétlek. -
#3952 Azert a tavalyi season utan en nem vagyok annyira meggyozodve arrol, hogy nyugdijas otthonba valo... :) -
#3951 nagyon nem kell gondolkodnia, év végén Childress repül és már nem lesz aki visszakönyörögje a nyugdíjasottho... akarom mondani a farmjáról. már ha nem egy válóperes ügyvéd irodájában lesz, persze. :D -
#3950 Vajon Favre-nak hány sérülés kell még, hogy elgondolkozzon azon, hogy ő már mégsem való ide? -
lord nihilus #3949 :DDDDDDD -
#3948 ha még lehet valahol arra fogadni, hogy a szezon végén kirúgják Childresst a Vikingstól, akkor szóljatok :P -
#3947 Oh. :) -
#3946 tudom, erre próbáltam utalni :) -
#3945 Nalam ott virit a kiemelt videok kozt, immaron tobb hete. Mondjuk nekem USA reg-em van. -
#3944 a liveot hiába mondod sajnos, mert ez szerintem régiófüggő, nekem UK regisztrációval például nincs ez a műsor. -
#3943 Nem kell veluk minden ponton egyeterteni, de erdekes irasok/videok. :)
7 Most Insane NFL Fans
Most Embarrassingly Bad NFL Teams of All Time -
#3942 http://www.nfl.com/videos/nfl-the-season
mindig megtalálják a módját, hogy tudják játszani ezt a játékot. haverom pár éve eltöltött egy nyarat lengyelországban egy olyan iskolában, ahol amcsik voltak 1 hónapig csereprogramban
csak maroknyian voltak, semmi felszerelés, a pálya egy "tetves" mező volt, mégis fociztak :) -
#3941 A legujabb The NFL Season episode "Burnt River" szvsz eleg erdekesre sikeredett. Akit erdekel, hogyan jatszanak focit 150 fos kis Amerikai telepuleseken es hogyan probaljak nepszerusiteni a sportot vilaghszerte az nezze meg.
Elerheto Xbox Live-on (illetve elvileg az NFL-com-on is, bar ez utobbit meg nem probaltam). -
#3940 NFL: Dallas Clark szezonja sérülés miatt véget ért
Pffff, ennyi is ennek az idenynek. -
#3939 volt egy csapattársam...lehet ismered (vagy hallottál már róla, Döme), aki annyira elvetemült, hogy ha lehetne nem húzna semmi védőcuccot....:D -
D00M #3938 Igen, van, hogy kapásból fejjel megy neki, lényegében nagyobbat üt, de amennyivel nagyobbat üt annyival több mindent kockáztat. Ha a testi épséget nem vesszük alapul akkor a labdás játékos könnyedén kitér előle, nagy a mistackle esélye, saját játékost ver telibe (tapasztaltam..) egyszóval vak lesz ami kiszámíthatatlanná teszi a játékát. Ez geciség, focis körökbe mélységesen el van ítélve.
Lényegesen. Ég és föld, játszottam collarban és anélkül, hát collarban kellemesebb volt:D de nem tudtam a fejem hátrahajtani annyira, most ezalatt fél centit értek, de volt, hogy ez a fél centi jelentett egy TD-t :) Összetett dolog ez nagyon. Ebben a sportban minden milliméter számít, és a játékosok ilyen-olyan könnyítésekkel (térdvédők, csípővédők....) próbálják ezeket a millimétereket megnyerni. Ha mondjuk a collar kötelező lenne, előfordulhat, hogy kevesebb sérülés lenne. -
#3937 sajna még nem próbáltam a focit, de abból indultam ki hogy ha nem származna előnyük akkor nem csinálnák szerintem.
ok a jelenlegi esetnél ez nem biztos hogy tervezett lefejelés volt, de néha tiszta helyzeteknél látszik hogy tervezve fejjel mennek neki.
meg mint játékost kérdezlek, mennyire lenne jó egy nagyobb "gallér" ami nyelné az energiát? biztos csak akadályozna a mozgásban még jobban, de hát talán ennyit megérne. -
D00M #3936 Helyzeti előnyben aki fejjel megy?:))) Ez megmosolyogtató:) Fociztál valaha? Hidd el nincs előnyben sőt hátrányban. A fejed csak a célkereszt, folyamatosan fennt kell lennie, így meg van támasztva a vállvédő által és mindjárt nem a nyakad nyeli az ütközést hanem a vállad is besegít. -
#3935 Igen én is erre írtam hogy talán valahogy a vállra át lehetne vinni a nyakról a terhelést, de talán más, ötletes megoldás születik. addig is be lehetne tiltani a mostani védőfelszerelések mellett, talán így lenne legjobb. -
#3934 A sisakon hiaba fejlesztesz, ha nincs hozzakapcsolva a testhez onmagaban soha nem fogja levenni a terhelest a nyakrol. Teljesen jol mondjak a videoban, a sisak azert van, hogy megvedje a jatekosokat nem azert, hogy tamadoeszkozkent szolgaljon.
Eloszor en is felhordultem egyebkent, hogy mi a francnak meg tovabbi szigoritas (lassan mar flag football-t jatszanak), de a videot megnezve mar abszolut egyetertek vele. -
#3933 nem kell levetni, de fejjel neki menni teljesen botorság...kishelyre kocnetrálja meg minden...de ha elcsuklik akkor baszhatod....ennyi erővel a lándzsázást is engedhetnék.... -
#3932 ezt a mondatot megértettem a videóbol :D de most nézzük akkor minden felszerelést tegyenek le mert semmi sem támadásra szolgál? ezért védő felszerelés.
én se tenném normál esetben de a pályán azért helyzeti előnyben van aki fejjel megy kis helyre koncentrálja az erőt alacsonyabban is lehet a súlypont mert úgy össze húzzák magukat.
tényleg elég sok szögből látják a bírók de egy ilyen esetnél mint a videóban azért lehet hogy épp takarásba jönne ki aztán lehet videóbírózni meg stb :\ -
#3931 ahogy a videóban is mondta, a sisak védelemnek van, nem támadásra szolgáló eszköz....
szerintem nagy bátorság kell fejjel neki menni valakinek.....én sose tettem és nem is tenném...de ha jól tudom tilos is....egyszerűen annyit nem ér a dolog....
azér lehet ellenőrizni...azér van azaz 50 bíró a meccsen....:D -
#3930 igazából nehéz lesz ezt ellenőrizni ha tényleg megváltoztatják a szabályt, sajnos nem sok mindent értettem meg a videóbol :\
ha nyak sérülések vannak ilyenkor talán inkább a sisakokat kéne fejleszteni ami átviszi az erőt a vállra és ne minden a csigolyákban nyelődik el.
nekem is nagyon tetszenek ezek a nagy összefutások a játékosok tényleg nem félnek mert úgy vannak vele mindenható a védelem, sajnos ilyenkor látjuk hogy nem az. valamit ki kell találni az nyilvánvaló, de én nem szeretnék egy rögbi szerű látványt ahol ritkábban vannak ilyen látványos ütközések.
persze én is ugyanúgy sajnálom még a legkisebb ficamot is, nem még ilyen komoly sérülést, de én jobb megoldást látok egy felszerelés fejlesztésben. -
#3929 Szo szerint ugyanigy latom en is. -
#3928 szerencsétlen fősulis srác! :O
egyetértek a döntéssel, hogy ezeket be kell tiltani. azt azért hozzáteszem, hogy ilyenkor sokszor az első reakciója az az embernek, hogy az micsoda rohadt látványos dolog, amikor két 120 kilós játékos így egymásnak ütközik. hallani a sisakok koccanását, igazi gladiátorok, stb
aztán amikor lent maradnak, na csak akkor kezdi mindenki szívni a fogát :( -
#3927 Valtozasok jonnek... -
#3926 Fogalmam sincs; nem vagyok otthon a warez temaban. NFL.com-on esetleg meg lehet nezni. -
#3925 PC-n valahol nem elérhető? Ha livera megyek tuti lesújt rám a bankalapács :) -
#3924 Xbox Live-on van egy uj NFL sorozat. Minden heten turheto reszletesseggel bemutatnak egy csapatot. Ingyenesen stream-elheto HD-ben a kiemelt videok kozt. -
lord nihilus #3923 óhh, hát a kis Branch visszatér New Englandba...vajon mennyire felejtett el játszani Seattle-ben? -
#3922 Te jó ég, milyen gyenge a Dallas, nem sok közük van a meccshez sajnos :(