Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
A Dolphinsra mit jósolsz idényre? van-e esélyük Playoffba jutni?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ebben mi a meglepõ

a Chiefs idén az 1/1-re lesz esélyes nem a playoffra (legalább jöhet majd Brohm)
Green távoztával Huard a kezdõ QB (aki még mindig jobb mint Croyle), nincs normális támadófal, Kennison (az egyetlen épkézláb WR megsérült a meccs legelején), Johnsonra figyel az összes ellenfél
a védelembõl Jared Allen el van tiltva két meccsre,
a védelem életkora teljesen vegyes (teljesítményük pedig ingadozó) a két kezõ CB átlagéletkora kb. 32-33 év (mögöttük senki), a két safety-é 22-23
és akkor még Donnie Edwardsról (kb. 35 éves) nem beszéltem aki mellett Derrick Johnson játszik (kb. 25 éves)

nem tudom hogy lehet a szezon csalódása (ha nincs miben csalódni, ugyanis tudott dolog (legalábbis szerintem) hogy sokkal rosszabb rekordjuk lesz mint az elõzõ években)

A Houston-t meg mindenki lesajnálja (pedig új qb-vel, rookie of the year védõvel, tavalyi 1/1-gyel, 19 éves diplomással, Robinsonnal stb.) nem rosszak

a másik meg az, hogy a Chiefs idegenben mindig is gyenge volt (már hosszú évek óta látványosan gyengébb mint otthon, de az idén otthon se lesz valami fényes)
(a fogadóirodáknál is a Houston volt az esélyesebb a meccs elõtt amúgy)

Közben megnéztem és a Houston Texans-tól (!!!!) kaptak ki 20-3 ra.

Abból sokminden nem lesz, Dan Marino a szezon caslódásának aposztrofálta õket, ráadásul nagyon el is kalapálták a csapatot, valami sok-3-ra <#idiota>

Chiefs is jó lenne, nagyon örülnék nekik!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

robotnyk
stream linkek meccsekhez, most találtam, talán van aki nem ismeri.
Bucser
Én meg Dolphins Playoffban😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Remélem idén a Giants jól fog szerepelni..bár a futójáték sztem még nem vmi jó:S Sok ott az újonc és sztem az elején még gondba lesznek. De remélem remek futókat nevelnek belõlük. Manning pedig mintha javult volna pre-season alapján...de kituggya...sajnos még mindig sokat hibázik. Ha megvédik rendesen akkor nem lesz vele gond😊 Egyébként hajrá Giants, hajrá Pats!!! Még mindig Giants-Patriots Superbowl-ban reménykedek😄 nem sok esély😞

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenő snooker meccs előtt...)

[Jakuza]
Majd Demonoidra biztos felteszik es akkor megnezem utolag.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

robotnyk
bánhatod :p
[Jakuza]
A fenebe lemaradtam a Colts merkozesrol!

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Casillas
majd a giants ellen októberben asszem

Vivimos por ti, vence por nosotros.

9csöves9
jól hallottam hogy a Wembleyben játszik most majd a Miami?<#wow2>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Bucser
Jahh tavaly jól meglepett mindenkit a Pittsburgh hisz be sem jutottak a rájátszásba😊

A Giants meg amíg nem neveli ki Manningbõl az öngyilkos hajlamot addig nagyon a "bármi megtörténhet a pályán" kategória.

[Jakuza]
😄

Szerintem teged azert erdekel a Broncos mert o a NE mumusa. :d
De felre a trefaval, Dallasra azert leszek kivancsi mert tavaly nuanszokon mulott a tovabbjutasuk a rajatszasban es az ideny vegefele iegncsak osszekaptak magukat.
Broncos,Bengals,NYG,Chicago,Pittsburgh pedig mindig kepes lehet nagyon jol szerepelni.
Remelhetoleg a Green Baysre pedig Favre miatt erdemes lesz ebben az idenyben odafigyelni.

éppen hogy pont most nem áldozott le 😄😄

am engem a Broncos fog érdekelni <#eplus2><#ravasz1>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

[Jakuza]
NE ideje lealdozott 😄
Legalabbis nagyon remelem.

Dallasra leszek iden kivancsi.

ráadásul mindössze egy 4.körösért.../és én is remélem/ 😄

Jól láttam, hogy Randy Moss a Patriotsba igazolt???
Akkor itt mindenkinek vége, Brady-Moss kettõs lefoghatatlan lesz /remélem.../.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Kori
San Diego : Chicago

jó kis meccsnek igérkezik

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
ideje volt már

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

[Jakuza]
Vegre kezdodik a szezon egy het mulva. 😄

lol! 😄😄

lol? 😄

Casillas

:-c

Casillas
ma volt sportklubon egy félórás mûsor 22:15-tõl

nono84
Köszönöm, akkor továbbra is maradnak az álmos hétfõ reggelek. 😄

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Tudom hány edzés volt, csak udvarias akartam lenni a keletiekkel szemben 😊)
Sajnálom, hogy nem láttam. Remélem felvette valaki.

Közvetítik, hetente 2 meccset, itt egy link hogy az elsõ 3 héten várhatóan mit fognak adni.
nono84
Sziasztok , lehet amatõr kérdés,de a sport tv közvetíti a köv. nfl szezont? Mert egy oldalon olvastam egy hozzászólást ahol azt írta valaki hogy nem fogják közvetíteni. <#nemtudom>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

A nyugat jobban fel volt készülve??? A keletnek midnen szombaton reggel kilenctõl este nyolcig edzéseik voltak, a nyugatnak kétszer volt edzése a Cowboys pályán reggel tíztõl egyig. A második edzés ráadásul csak félig volt megtartva szinte semmi kontakt nem volt. Szal nem igazán helytálló ez.😊 A probléma a keletnél az volt, hogy túl görcsösen próbáltak mindent nem pedig csak játszottak. Meghát a nyugatnak azért volt egy kõkemény Cowboysos LB sora akik csattogtak rendesen, viszont a szolnoki irányító játéka marhára tetszett lehet a fal nem tudta megvédeni, de jó húzásai voltak. Meg egy kicsit fura volt nekem, hogy szinte csak debreceni és Black Knightos játékos volt fennt keleti részrõl, a többi csapatot alig lehettet látni a pályán. A nyugat azért szépen megoldotta, hogy mindenki játszon, majdnem midnen down után cserélt a védõsor, a támadók pedig egy-két playenként váltották egymást. meg kicsit sérelmeztem, hogy lehúzták a csapatunk tradícióját miszerint ejtõernyõs hozza a labdát, vagy akkormár már valósították meg volna jól, nálunk mind a 3 ernyõs egyszerre ugrik, minden szar nélkül megtalálja a pályát és nem kell egy órát várni míg megkezdõdik a meccs. A cheerleaderek meg jók voltak, Eger lányait annyira nem húznám le, õk nyerték a cheerleader kupát idén, de Cowboysos csajok amit mûveltek az hûha <#finom> tátott szájjal néztem.

Bucser
"RICHMOND, Va. -- Michael Vick's lawyer said Monday the NFL star will plead guilty to federal dogfighting conspiracy charges, putting the Atlanta Falcons quarterback's career in jeopardy and leaving him subject to a possible prison term.

The offense is punishable by up to five years in prison and a $250,000 fine, although federal sentencing guidelines most likely would call for less. Vick's plea hearing is Aug. 27."

Forrás nfl.com

Casillas
nyugat messze jobb volt, keletieknek még az extra sem ment be a td után, de nem is az hogy kicsit mellé, hanem szinte "elgurult" a labda oldalra, alig ment át a gólvonalon....
nyugatiak tuti többet készültek, hát volt olyan reverse playük, amikor nem tudtam hol a labda 😄
utolsó negyed vége felé meg a nyugatiak irányítóján már hárman lógtak, letépték róla a sisakot is, de úgyis kibújt, és adott egy tacsdanpasszt, szal egyéni teljesítménybe is a kelet fölé nõttek sokszor
röviden szólva nyert a jobb csapat, de a körítés nem volt rossz, meccs elõtt ejtõernyõsök hozták a labdát a kezdõrúgáshoz, egy zenekar játszott (enyém :-c), játékosok meg osztottak vizet a szurkolóknak (meleg volt végig), de én több szurkolóra számítottam, fõleg hogy ingyenes volt a belépés is, de maximum ezren voltunk, szerintem még annyi se...

A meccsrõl esetleg? 😊)
Úgy hallottam a nyugat jobban felkészült, látom, nem volt hiába. 😊)

Casillas
hazaértem pro bowlról, nyugat nyert 41-6-ra, jövõ csütörtökön sportklub, tacsdan magazin, összefoglaló
félidõbe csirlider parádé jovot eléggé, legfincsibbek szerintem a Debrecen Leonas (?) tagjai voltak, azok közül gyakorlatilag bármelyiket elfogadnám 😊 nálam második hely a Budapest Cowgirls (igen, a cowboyok csirliderei, hát nem kreatívak a kis drágák? :-c) , 20-22 év körülinek tûntek, és bár nem volt mind jó csaj, de az a néhány kiemelkedõ igencsak felhúzza az átlagot a dobogó alsó fokára tettem az Eger Princesst, pár év múlva igencsak szép látvány lesz az a csapat is....
north pest viperes csajok nem teccettek annyira, ötödikeknek meg már a nevét se tudom, de azér voltak aranyosak abba a két csoportba is

robotnyk
tavaly a colts 0-4 volt preseasonben :p
Bucser
A preseason nem sokat számít.

Tavaly a Dolphins 3-1-es preseasont csinált aztán 6-10 lett a vége a regular seasonban.

John Cena
Packers a Pre seasonba most nagyon megy nekik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stealers 9-13 GB Seahawks 13-48 GB

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Bucser
Sajna az egyetlen meccs ami érdekelne nincs fent😞

(Dolphins vs. Jaguars)

Nagyon köszi, megtaláltam a fórumot és szedem is meccseket! <#worship><#worship>

DanielT
Ezt látod nemtom, de google tenyardtorrents és onnan is szedheted a torrentfileokat.
Kössz a tippet, és milyen sûrûn lehet regisztrálni az oldalra?

DanielT
Aki esetleg elfelejtette volna: elkezdõdött az elõszezon!

demonoid.com ról lehet lecibálni a meccseket.
Casillas
ja 😊

Bucser
Hogymivan? mecsekrõl beszélek nem a sorozatról😊

Casillas
hát ilyen full szezonokat publicról szedj, egyébként én már végignéztem, jó sori, õsszel 2. évad 😊

Bucser
Az a baj az utolag töltött meccsekkel, hogy a másnapi hírlevélben már lelövik az eredményt a torrenten meg nem tudom tartani az arányt és elõbb utóbb leechbe kerülök.

DanielT
Torrentrõl érdemes leszedni a Friday Night Lights sorozatot, már van belõle teljes évad. Egy amcsi középiskola focicsapatáról szól, meglehetõsen hiteles, már a tizenkettedik résznél járok.

A preseason meccsei is tölthetõek lesznek, pl a demonoid.com -on érdemes keresgetni õket.