Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Teljesen szabalytalan TD megadasa a NE-nek , es a puntnal bemozdulo NE jatekos (58) helyett, megbuntettek a Philyt, hogy pontokat tudjanak elerni.
Ezzel a 14 adomanyponttal nyert az utalatos csapat 3 kulonbseggel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hihetetlen ez a pali. Raadasul az egesz capat nagyon felszivta magat.
A futok es elkapok is felnottek a feladathoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Go Jeff Go!!!!
Nagyon szurkolok neki,hogy szép eredményt érjen el!
Dallas eddig lejátsza a Jetset!jelenleg 21:0 streamen figyelem,ahogy a Green Bay meccset is végignéztem:-)
Go Jeff Go!!!!
De a Steelers ellen lesz egy újabb értékmérõ, és ha azt is simán behúzzák, akkor már túl sok lesz a bizonyíték a verhetetlenségük mellett.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Meg fogsz lepodni, amikor nem nyeri meg az SB-t.
A tartalekos Colts ellen kiderult, hogy nem legyozhetetlenek, ott latszott, hogy egy jol koncentralo csapat barmikor megverheti oket.
Inkabb a szerencsen mulott ott is hogy nem forditott eredmeny szuletett.
egyébként ez semmi - majd akkor szóljatok ha, a Patriots az összes negyediket megpróbálja és minden TD-ja után onside kicket hajt végre - na ha ez mind bejön akkor kb. 100-0-ra fog nyerni, úgy hogy a másik csapat nem találkozik a labdával - labdabirtoklás 60:00-0:00 - na az már valami... lehet hogy jövõre ez lesz a céljuk...
hülyeségnek hangzik? pedig nem az
egyébként azért nem volt eddig ilyen, hogy 50+ pontokat csináljon folyamatosan egy csapat mert tök felesleges
amelyik csapat már 30 ponttal vezet, ott már rég a cseréknek kéne játszani... nem 48 pontos elõnyöknél negyedikre megpróbálni, mi értelme van - mondja már meg valaki (mert hogy nem a gyõzelem az is biztos)
minden csapatnál elsõdleges szempont a gyõzelem, csak a Patriotsnál nem, ott az alázás... - ez a hozzáállás nem tudom kinek szimpatikus, de biztos valakinek tetszik...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Legfeljebb tévedek. De emlékezetem szerint még nem volt olyan csapat az NFL történetében, amelyik 50-eseket szórt középcsapatok ellen, és egymás után verte volna meg meggyõzõen a többi elit csapatot.
Lehet reménykedni, de jelenleg MINDEN IDÕK LEGJOBB csapatát tisztelhetjük az idei Patriots-ban.
Ez van.
Tegnapelõtt a Steelers is kisiklott, bár õk még megmutathatják az alapszakaszban, mit érnek a Bostoniak ellen.
Nagyon jo kis mecs volt es iden a Browns jol jatszik, elozo heten a Steelers is csak nagy-nagy szerencsevel verte el oket.
TO adja Owensnek... erre semmi mentség nincs 😄
Én a Rams meccsre vagyok kíváncsi, úgy látszik megunták az állandó vereséget 😊
huhhvaze agyonizgultam magam😊
nagyon nagy meccs volt
de az a butuska kommentátor keverte Romo-t meg T.o-t😊
Igazi thriller.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
gondolom késõ este
és mikor ismétlik napközben?
hétfõ dél?
mikor közvetítenek Dallas meccset?és hol?imádom ezt a sportot de kicsit keveset közvetítenek!
azt is leírhatnátok hogy mikro lessz a következõ meccs(tökmind1 milyen cspatok között)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Riddell Dallas Cowboys Revolution Authentic Pro Helmet.
http://nfl.imageg.net/graphics/product_images/p1713413dt.jpg
Eredetileg nem akartam megvenni (tul draga), de anno a Bills meccs alatt elkovettem azt a hibat, hogy fogadtam: Ha Dallas megnyeri azt a meccset, akkor megveszem. Dallas nyert. Mult heten meg volt 15%-os kedvezmeny mindenre nfl.com-on ugyhogy az adta meg a vegso lokest. De nem bantam meg, mert gyonyoru szep. Gyakorlatilag maris a szobam kozponti disze, raadasul pont a meretem (bar ertelemszeruen nincs szandekomban hasznalni 😊.
1 negyed utan sehol nem volt a San Diego.
23/0-ra vezettek azt sem azert mert olyan jok voltak, hanem megint benazott a spec team es kapott szinte egymas utan 14 pontot a kezdorugasbol es egy puntbol.
Onnan allt fel a Colts, raadasul a vegen a birok olyanokat iteltek, hogy Maddenek is csak azzal foglalkoztak.
ennek ellener Vinatieri lababan volt a merkozes. (ket fieldgolt is kihagyott)
29 Yardrol kihagyni a merkozes vegen ?
A 6 int nem szep az teny, mondjuk a 6. az mar mindegy volt probalt 3 hosszu dobast 19mp-vel a vege elott Manning.
Ja es az sem elfelejtendo teny, hogy ilyen tartalekos sosem volt meg a Colts.
Raadasul most Harrison,Clark mellett kiesett tovabbi 3 jatekosuk is a merkozesen koztuk Freeney.