13258
feenMUx.jpg
  • szomferi
    mikor fog kezdődni a szezon?
  • LasDen #4160
    Sport1-2....de az Eurosport2 néha szokott adni AFL-t meg NCAA-t...
  • MaRee
    Valak meg tudná mondani melyik magyar adókon mennek NFL közvetítések?
  • robotnyk
    és megnyerték a fellebbezést, ha a liga akarja, máris folytatódhat a lockout.
  • Rasztiman
    húha akkor még kicsit gyűjtögetek :D köszi szépen
  • LasDen #4156
    nagyjából...újba:

Sisak - 30k-től felefelé
    vállvédő - 15k-től
    fogvédő - ezresből megvan
    tér, comb, csípő meg egyéb bizbasz védők - 3k körül van mindegyik

végén nadrág mez az is egyötösből megvan....saccperkábé szerintem....

egyes cuccokat használtba megkapsz olcsóbban term....
  • Rasztiman
    Valaki tudna adni infót azzal kapcsolatban hogy ha mondjuk el szeretnék menni egy csapatba játszani, akkor a felszerelések mennyibe fájnának nekem?
  • bakkerman
    most akkor lesz szezon vagy nem?
  • Animefox
    upsz... használnom kellett volna a google fordítót? :D
  • robotnyk
    fellebbezett a liga.
  • Animefox
    Győzött a józan ész....
  • sirdond
    http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81f77c4f/article/judge-nelson-rules-for-players-lockout-to-be-lifted?module=breaking_news
    na végre
  • robotnyk
    mert ők nem akarnak menni?
  • Rincewind
    Miert nem viszik vissza inkabb a Rams-et...?
  • bakkerman
    basszameg mekkora pénzek mozognak ott...te jó isten
  • Fenrir
    NFL: A Los Angeles Chargers lehet a jövő kirakatcsapata

Pár hónappal ezelőtt beszámoltunk róla, hogy Los Angeles városa újra NFL csapatot szeretne, éppen ezért egy vadonatúj 1 milliárd dollárból épülő stadiont húznak fel 2015-ig és biztos vehető, hogy a Chargers lehet az a franchise, mely a városba költözik.

Az elmúlt hónapban találkozott egymással San Diego polgármestere, Jerry Sanders és a város amerikai-futball csapatának a tulajdonosa, Dean Spanos. Mint ismert a Chargers tulaja mindenképpen új stadion szeretne építtetni csapatának, de a város nem szívesen költene több száz millió dollárt egy stadionra, még úgy sem, hogy Sanders és egy Chargers alkalmazott, Mark Fabiani is kijelentette, hogy a csapat San Diegoban való maradása élvez elsőbbséget.

Igen, ám, de van egy város, mely 1994 óta nem rendelkezik NFL cspattal és nagyon szeretne, már egyet. Amerika második legnagyobb városáról Los Angelesről van szó. A milliárdos Edward P. Roski tervei szerint 2015-re készül el, a 64 ezer férőhelyes (Super Bowl esetén 80 ezresre bővíthető) stadion, mely 1 milliárd dollárból (200 milliárd forint) fog felépülni és a Farmers Field nevet fogja viselni. Ezt azt jelentené, hogy a Chargers 2015-ben, vagy 2016-ban költözne át a szomszédos városba (San Diego is Kalifornia államban található).

• robotnyk
    Judge Nelson orders mediation
    Judge Susan Nelson on Monday ordered NFL, players to begin mediation Thursday in federal court in Minneapolis.

• Jakuza001
    Nem lesz iden mar semmi szvsz. Ha eddig nem egyeztek meg, mar nem is fognak.
  • robotnyk
    a lockout már érvényben van, szóval a játékosok nem használhatják a klubbok épületeit edzésre pl, gondolom csapatorvosokat, meg ilyesmiket sem. gyakorlatilag ezért perelnek a játékosok hogy ez törvénytelen. ha valóban az, akkor a tulajdonosok kénytelenek lesznek engedni. ha törvényes, akkor a játékosoknak kéne. viszont a combine lezajlott, draft lesz, de a free agency időszak elvileg bukott. ugye a preseason még 4 hónap, addig nem húzhatják el.
  • Animefox
    Meddig lehet elhúzni a megállapodást? A csapatok meg a szervezők azért készülődnek nem? Gondolom ha nem döntenek akkor az utolsó pillanatban lefújják...
  • robotnyk
    azért kár, mert a döntés adhatna ütőkártyát egyik vagy másik oldalnak, attól függ, hogy dől el. addig biztos nem lesz semmi. ha megszületik a döntés végre, és utánna 1-2 héttel nincs megállapodás, akkor idén nem lesz szezon, én azt mondom.
  • Animefox
    ...... no comment ......
  • robotnyk
    a bíró elhalasztotta a döntést, idő kell neki, pár hét. (amíg meghallgatja a lezsírozó ajánlatokat a két oldalról, gondolom )
  • Animefox
    Na milyen döntés született?
  • Reyes
    :)

Thx mindkettőtöknek!
  • LasDen #4136
    ezt benéztem rendesen....
  • Casillas
    az a preseason.
    offseason pl. most van, amikor nincsenek meccsek, csak jönnek a felkészülési / egyéb hírek stb.
  • LasDen #4134
    mikor elkezdik a felkészülést a következő szezonra....és ilyenkor szokott lenni az nfl-ben 4 hét mikor a csapatok felkészülési meccseket jáccanak egymás ellen....
  • Reyes
    Ez jó hír, én a télen kezdtem el nézni, és eléggé zavarna, ha elmaradna a szezon:)

Noob kérdés: offseason mit jelent?
  • Animefox
    Örömmel hallom, kezdtem már nagyon ideges lenni....
  • LasDen #4131
    6-án lesz a tárgyalás ahol eldölhet minden....ha úgy döntenek, akkor megkell szüntetni a lockoutot és egy bírósági kikényszerített szerződés lesz....offseason nem nagyon lesz, de meccsek nem maradnak el akkor....
  • Fenrir
    Most már végleges a lockout?
  • Animefox
    komolyan olyan faszok....
  • Kori
    azért reménykedjünk de.............
  • robotnyk
    tegnap múlt egy hete, hogy lejárt a határidő, csak hosszabbítgatták eddig.
  • GaBenc
    Hát én nagyon remélem, hogy csak a reklám miatt nem egyeznek meg. Remélem tipikus amcsi módszer, az utolsó pillanatban megegyezünk.
    Mert ugye mi a szart fogok nézni a télen?
  • sirdond
    ja, én is olvastam,hogy nagyon kicsi az esélye :S
    de azért reménykedjünk,hátha...
  • LasDen #4124
    úgy néz ki jövőre nem lesz Super Bowl....:((
  • LasDen #4123
    a lényeg: 111 millió nézővel (47.9/71) a 45. Super Bowl volt minden idők legnézettebb amerikai tévéműsora, megelőzve ezzel a 106,5M-s tavaly Super Bowl-t és a 106M-s M.A.S.H.-finálét.
  • miilann04
    velem lehet beszélni.