Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az indit nagyon megtörhette a multkori pats vereség,pedig akkor nem is voltak gyengébbek,de itt sd ellen...
manning 6 icje,vinatieri kettõbõl semmi fgje
jobb volt a sandiego sztem megérdemelten gyõztek
(colts utolsó tdje is elégg nevetséges)
phili meg meghúzta az utolsó negyedet 😊 20 pont 😊
\o/ westbrook \o/
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem konkrétan ott vannak fent a meccsek, ott csak leírják hogy hol vannak
Hogy ontopic is legyen:
Kicsit elkeserito, hogy a Colt vesztett vasarnap (valaki igazan megverhetne mar a Patriots-t), de igazabol ok voltak a jobbak (maramennyit lattam a meccsbol).
Azthiszem a New England elleni meccs lesza csúcsrangadó:-)
Ha így játszanak akkor ismét bajnokok lehetnek!
Big Ben is sziporkázott!<#eljen>#eljen>
Go Jeff Go!!!!
(megváltotta a jegyét Honoluluba)
köszönöm!
ReaL MaDRid x siempre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
akármilyen nagy arányú gyõzelmeket aratott eddig a Pats (a tegnapit kivéve) én félek a rájátszástól, mert ott aztán bármi megtörténhet....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De mivel csak baloldala volt azert veszitett.
Dallas Clarknak vegig blokkolnia kellett emiatt es ezert nem igazan jutott szohoz.
Amiatt a tamadasai egy ido utan a Coltsnak ugyanilyen egysikuva valt.
Manning elso interceptionjanal is ezt ereztem. bedobta oda ahol Harrison szokott lenni es egyaltalan nem ertettek meg egymast a jobboldali elkapojaval.Hianyzott is nagyon elso ket tamadas utan akar vezethettek volna 14-0-ra is, ehelyett egy missed es egy good fieldgoal lett csak a vege. Marpedig kozel 150 total netyardnal illik legalabb 10 pontot csinalni.
Mindenesetre nagyon jo lett a vedelme a Coltsnak ahhoz kepest, hogy ez egy nagyon fiatal csapat, es sokkal meggyozobb volt mint a Patriots defense.
Nem is igazan feltem oket a nehez sorsolas ellenere, biztosan a rajatszas tagjai lesznek, ott meg egesz mas lesz a szitu.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nemtudom de a Patriotsot valaki megverhetné már.:-(
Lehet úgy járnak mint a Dallas szokott az nba-ben?MVP,meg alapszakaszgyõzelem minden,aztán az elsõ rájátszásban kiesnek.
Idén számolni kell a Packers,Steelers,Cowboys trióval is.
És lehet még egy-két sötét ló is.
Go Jeff Go!!!!
Teljes csapattal ez a Colts siman befogja huzni a merkozest a Patriots ellen.
Kiderult, hogy verheto a Patriots, a Colts fontos kezdo jatekosai nelkul is megtudta szoritani ugy, hogy egyaltalan nem volt gyengebb, sot.
most egy srác írt nekem pm-et,és mondta,hogy segít nekem szívesen,most kérdeztem tõle vmit,és válaszolt is,így most nagyjából teljes a kép 😊
csak még a szakszavakat kell megjegyezni.
ReaL MaDRid x siempre
Itt találsz, ha nem érdekel a Patriotsz - Colts.
csak szerettem volna tõletek hallani,mert ti kicsit könnyebb hangvételben tudjátok leírni a lényeget.
nomeg a topik sem nagyon megy.
ReaL MaDRid x siempre
jó lenne,ha írnátok pár sort a sportágról 😊 (legfõképp a szabályokról)
látom,nem nagyon pörög a topik,DE CSAK IS EZÉRT KÉRDEZEM MEG ITT! 😊
szóval,azt tudom,hogy x ember van a pályán egyik csapatból is,másik csapatból is,és mindig az egyik csapatnál a védekezõ csapat van fent a pályán,a másiknál a támadó.100 yardos a pálya,az a touchdown,ha a labda a támadójátékos kezében túlhaladja a touchdownvonalat. a touchdown 6 pontot ér,után jutalomrúgás következik,ami ha sikeres,1 pont.a kezdõrúgás mindig úgy van,hogy jól elrúgják a védõk,hogy aztán a támadók minél hátrébbról tudjanak megindulni.a támadó csapatban mindig van egy irányító meg egy elkapó,a többi meg csak a védõket tartja fel,nem igaz?na most,eddig azt hittem,hogy nem szabad passzolgatni,de ha jól tudom,akkor lehet,csak éppen ez az eldobom-elkapod-futsz módszer a leghatásosabb.jól tudom? és azt mi alapján határozzák meg,hogy hány yardot kell menni?
ReaL MaDRid x siempre
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
de nem lehetett semmi
és ezzel 2 ponttal kikapott az Arizona...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
nézd meg újra hátha rájössz
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Klasszisokkal jobb volt a NE!!!!!!!!!!!!!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Az elso ket TD-t is jokora vedekezesi hiba elozte meg, mig Romo nagyon lassan melegedett be.
Odaajandekoztak azokat a pontokat es utana elfaradtak a comebackben.
Majd az Indi megint megmutatja 21:0-rol hogy kell megverni az NE-t a konferencia dontoben. 😄