13258
-
#4121 Lol -
#4120 kettő lett, maradhat? -
#4119 ezer forint lesz. -
#4118 úúúú, nagyon szépen köszönöm -
#4117 [LINK] -
#4116 skacok, a félidei best of összefoglalót valaki tudná linkelni? úgy tudom kint van az nfl.com-on, de gyakorlatilag képtelen vagyok megtalálni :D -
sanyiute #4115 büszke vagyok a Green Bay-re :) Farve után is van jövő:) -
#4114 Sry Lombardi, kicsit koran van meg. :D -
#4113 Szep volt Green Bay. A Vasast is sikerult legyozni es megerdemelten kerult vissza a helyere a Lombardy Trophy. -
#4112 gyönyörű passzokat láthattunk azért tud a packers, bár tegnap még én is steelersre tettem volna -
sirdond #4111 grat a packersnek. az acélosok nagyon sokat hibáztak és ez lett az ára -
#4110 van nekik másik...nézegessék azt...:D
am ez a szakkommentátor nagyon gagyi volt szerintem.... -
#4109 Lombardi vegre vissza kerult oda ahova tartozik. :) -
#4108 pedig goodell aszonta lesz...:D -
#4107 megérett az idő a generációváltásra.
persze ha lesz szezon, én még mindig nem fogadnék rá nagy összeggel, hogy lesz. -
#4106 Manninget esetleg...de Bradyt...ugyan már...:D -
#4105 minden szinten jobb volt a packers, még azt a kevés futást sem bírta megfogni a steelers, gyakorlatilag örülhettek hogy az első félidő után még volt esélyük a végén. ha nem csak átmeneti Rodgers formája, jövőre elhomályosít Manninget, Bradyt. (ideje is már, én azt mondom) -
#4104 congrat a packersnek...szép meccs volt...a 31-t eltaláltam...27-t és steelerst már nem...:D
Rodgers odatette magát rendesen....de a 2. félidőre a steelers megin odatette magát majdnem sikerült...:D -
#4103 ez a Mike TOmlin bazzeg...beszarok rajta...TD után tök nyugodtan sétált már aszittem semmi nem mutatkozik meg rajta erre milyen erővel lekapta a fülest...:D beszarás hogy fel tudja rázni a csapatot félidőben.... -
#4102 még a vocoder sem tudta eltüntetni mennyire szarok. értem én hogy live, de akkor vagy pattognak playbackre, vagy állva énekelni próbálnak. -
#4101 régen még tök normálisak voltak....de ami itt volt....még usher is....már justin beiber kellett volna...végig autotune meg minden szar.....azt hittem a tavalyi who-nál rosszabb nem lehet már.... -
#4100 mekkora egy hulladék ez a black eyed peas, elképesztő. -
#4099 Ahh Slash! :D -
#4098 hajrá acél...:D -
#4097 XLV SUPER BOWL Cowboys-stadion, Dallas
00.00 Green Bay Packers-Pittsburgh Steelers
tv: Sport1 hu/ro, ESPN America, ARD
streamek:
-
sanyiute #4096 Packers nyer 10 pont alatti külömbséggel -
#4095 21-17-re nyer a Steelers -
#4094 a steelers nyer 31-27-re...:DD -
#4093 Ha már kipicsázta a Macikat a Packers akkor gogo Steelers. -
sirdond #4092 acélosok behúzzák -
#4091 steelers gonna steal
-
#4090 packers gonna pack -
#4089 Packers
mindegy mennyivel csak nyerjen -
lord nihilus #4088 packers 10 ponttal :) -
geo91 #4087 szoros meccsen, 3 ponttal nyer a steelers -
#4086 nah...hát akkor tegyék meg tippjeiket az esti meccsre...:D -
#4085 -
Reyes #4084 Sziasztok!
Győrben tud valaki egy beülős helyet, ahol lehet majd nézni a Superbowl-t? -
#4083 nem....most 2 hét szünet volt tanfolyamon és pont ez az utolsó hét...:D de ha azt vesszük mondhatjuk, hogy új meló, mer a gyakorlat hétfőtől kezdődik :D
ahogy észrevettem tegnap a játékosok között többségben vannak akik a steelers győzelmét jósolják...:D -
karajjj #4082 új meló?