13258
-
#4201 Megint népes lesz eme topik gyerekzsivajtól :D
-
#4200 ezá utűlom a streameket...tök bizonytalan mikor megy mikor nem...akad nem akad...szar az egész...:D -
#4199 the michael vick show -
#4198 nah ki mit néz??? :D -
#4197 hát ott még nem tartunk :D
sőt, a preseason meccseket még kint se az országos adók adják általában szóval marad a jó öreg stream :) -
#4196 úgy látom magyar adó nem adja, az úgy nem olyan jó :/ -
#4195 ok, de ha valakinek van infója, hogy esetleg visszatérnének pcre is ne tartsa magába! -
#4194 előbb is elhittem, csak megkevert hogy sokáig játszottam, és későbbi részre tippeltem így utólag -
#4193 ezt sajna én is meg tudom erősíteni hogy a 08 volt -
#4192 08? O.o hiába, a szenilitás korral jár :D -
#4191 robo: a 08 volt az uccsó pc-n....sajnos...:(
télleg most kezdődik...ezek a kurva hajnali időpontok mindig átbasznak és azt hiszem másnap van.....:DD -
#4190 áh, majd ÖF reggel :p -
#4189 éjjel kezdődik a preseason, nézze mindenki. -
#4188 PCn már elég jól ment, csak ott ugye a 2010 volt az utolsó. és keyboard. -
#4187 Én próbáltam már és tényleg olyan hangulata van mint ha tévét néznék... csak ugye nem könnyű a játék... FIFA kicsit lazább... itt meg azért nem árt tudni játszani -
#4186 én tervezem, hogy először játszom most konzolon, és először kontrollerrel -
#4185 ha xbox360-at is lelehet tölteni valahonnan akkor megnézem...:D -
#4184 Akit esetleg erdekel:
Iden kikagasloan jol sikerult a Madden. Nagyon rafekudtek a TV kozvetites-szeru latvanyra, es az egesz jatek nagyon jol ossze van rakva. Aki esetleg vacilal, hogy megvegye-e, az toltse le a demot (Live-on fent van, meg gondolom PSN-en is), remelhetoleg segit a dontesben. -
karajjj #4183 kár érte, szerettem ezt a páros
-
#4182 a saints elcserélte, jonathon amayat(safety) kapták érte. -
karajjj #4181 óóópaszmek, hátmiért? -
#4180 igen. -
karajjj #4179 Reggie Bush elment a Dolphinshoz? :| -
#4178 jah...jobb felvétel is van yt-n...:D am a fantasy footballhoz készült...ami egész jó móka...:D -
#4177 Gondolom itt már ismerik, de én csak most találkoztam vele. Azt hittem nem jól látok.
http://www.youtube.com/watch?v=WPNyAAqNJNY -
#4176 TOUCHDOWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D -
karajjj #4175 közben megtaláltam a megfejtést :D -
karajjj #4174 az előszezon mikor kezdődik? vagy már megy is? -
#4173 RIP Bubba... -
#4172 eddig mindig lemaradtam róla, de idén már tényleg jó lenne az nfl.comos fantasy ligát kipróbálni... -
#4171 HIP HIP HURRRÁÁÁÁ!!!!!!! -
#4170 hurrá :) -
#4169 -
#4168 NS:
"NFL: megállapodtak a kollektív szerződésről, lesz idény - hivatalos" -
#4167 Report: Sides agree to new deal, pending players' vote
már csak a játékosoknak kell megszavaznia... -
lord nihilus #4166 :(
[együttérez] -
#4165 Én bízok benne hogy lesz mert ez az év sport eseménye nálam meg a Tour De France.... Más sportot nem is szeretek :( -
#4164 itt le van írva a jelenlegi álláspont -
#4163 miért, még mindig nincs megegyezés? nekem az rémlett hogy sikerült alkotniuk valamit, és lesz szezon megint -
#4162 ha lesz, akkor szeptemberben....