13262
-
van draft, alap szabályzat szerint random és oda-vissza, szal 1-2-3-4-5-5-4-3-2-1.
egy QB, 2 RB, 2 WR, 1 TE, egy rugalmas poszt (vagy RB vagy WR), egy rugó, és egy csapat védelem (szóval nem egyenként védők, hanem pl Steelers DEF), és 6 tartalék
mindenre megvannak a pontok, pl futónak 10 yardonként 1 pont, TD 6, QBnak 25 yardonként 1 pont, TDnként 4, stb, stb. minden héten el kell döntened hogy kiket akarsz játszani, lehet cserélgetni egy megadott határidő előtt (még meccsek kezdete előtt). a ligában a játékosok csapatai egymás ellen vannak sorsolva, szal minden héten épp az adott ellenfelednél kell több pontot szerezni, ha ez sikerült, akkor ugyanúgy jegyzi, hogy pl 3 győzelem 1 vereség, nagyobb ligákban playoff is van, általában az utolsó fordulókban.
igazából leírva bonyolultabb, mint amilyen, viszont én nagyon fel vagyok pörögve, lejátszottam egy csomó próba draftot (nfl.comon, espnen is van ilyen) -
karajjj #4204 ez konkrétan hogy működik? -
már 4 embertől lehet fantasy ligát indítani nfl.comon. nincs esetleg érdeklődő? már jelentkezem 1-2 helyre, de lehetne ilyen SG fantasy liga, ha van akit érdekel. alap szabályokkal, semmi túlbonyolítás :) -
karajjj #4202 nem tudom még, lehet, hogy saints... -
Megint népes lesz eme topik gyerekzsivajtól :D
-
ezá utűlom a streameket...tök bizonytalan mikor megy mikor nem...akad nem akad...szar az egész...:D -
the michael vick show
-
nah ki mit néz??? :D -
hát ott még nem tartunk :D
sőt, a preseason meccseket még kint se az országos adók adják általában szóval marad a jó öreg stream :) -
úgy látom magyar adó nem adja, az úgy nem olyan jó :/ -
ok, de ha valakinek van infója, hogy esetleg visszatérnének pcre is ne tartsa magába! -
előbb is elhittem, csak megkevert hogy sokáig játszottam, és későbbi részre tippeltem így utólag -
ezt sajna én is meg tudom erősíteni hogy a 08 volt -
08? O.o hiába, a szenilitás korral jár :D -
robo: a 08 volt az uccsó pc-n....sajnos...:(
télleg most kezdődik...ezek a kurva hajnali időpontok mindig átbasznak és azt hiszem másnap van.....:DD -
áh, majd ÖF reggel :p -
éjjel kezdődik a preseason, nézze mindenki. -
PCn már elég jól ment, csak ott ugye a 2010 volt az utolsó. és keyboard. -
Én próbáltam már és tényleg olyan hangulata van mint ha tévét néznék... csak ugye nem könnyű a játék... FIFA kicsit lazább... itt meg azért nem árt tudni játszani -
én tervezem, hogy először játszom most konzolon, és először kontrollerrel -
ha xbox360-at is lelehet tölteni valahonnan akkor megnézem...:D -
Akit esetleg erdekel:
Iden kikagasloan jol sikerult a Madden. Nagyon rafekudtek a TV kozvetites-szeru latvanyra, es az egesz jatek nagyon jol ossze van rakva. Aki esetleg vacilal, hogy megvegye-e, az toltse le a demot (Live-on fent van, meg gondolom PSN-en is), remelhetoleg segit a dontesben. -
karajjj #4183 kár érte, szerettem ezt a páros
-
a saints elcserélte, jonathon amayat(safety) kapták érte. -
karajjj #4181 óóópaszmek, hátmiért? -
igen. -
karajjj #4179 Reggie Bush elment a Dolphinshoz? :| -
jah...jobb felvétel is van yt-n...:D am a fantasy footballhoz készült...ami egész jó móka...:D -
Gondolom itt már ismerik, de én csak most találkoztam vele. Azt hittem nem jól látok.
http://www.youtube.com/watch?v=WPNyAAqNJNY -
TOUCHDOWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D -
karajjj #4175 közben megtaláltam a megfejtést :D -
karajjj #4174 az előszezon mikor kezdődik? vagy már megy is? -
RIP Bubba... -
eddig mindig lemaradtam róla, de idén már tényleg jó lenne az nfl.comos fantasy ligát kipróbálni... -
HIP HIP HURRRÁÁÁÁ!!!!!!! -
hurrá :) -
-
NS:
"NFL: megállapodtak a kollektív szerződésről, lesz idény - hivatalos" -
Report: Sides agree to new deal, pending players' vote
már csak a játékosoknak kell megszavaznia... -
lord nihilus #4166 :(
[együttérez]