Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soldiers
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍGY VAN

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Nézd, Jakuza, mondtam, hogy megkövetlek, ha megnéztem a meccset.
Nem kell a Pats-et szeretni, sõt, tekintve, hogy az utóbbi 5 év félelmetesen erõs csapatáról van szó, teljesen jogos, hogy szinte minden ellenlábas dukker utálja õket, ha Indy drukker lennék, mongyuk, akkor én is ezt tenném.
De már olyan túlzásokba estek néha, hogy fáj... Mármint az utálatot, gyûlöletet illetõen.
Szerintem a bírók tévednek más csapatok elõnyére, kárára is, csak a gyûlõlt Patsnek megadott téves ítéletek fel vannak a soxorosára, általatok, nagyítva.
Sajnálom, hogy így van.

Egyébként én is divat Patriots rajongó vagyok, mert az elsõ NFL meccsen, amit láttam, õk nyertek Vinatieri döntõ field góljával.
De a kezdõrúgásnál is nekik drukkoltam, amikor meghallottam, hogy Foxboro valójában Bostonhoz nagyon közeli "külváros".
És én csak bostoni csapatoknak drukkolok, bizonyos okokból. /Bruins, Red Sox/. Celticnek nem, mert ne szeretem a klabdát.

Szumma szummárum, nem kell a Pats-et szeretni, csak ne fröcsögjetek.

Uff.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Soldiers
szerintem hülyeség amiket írkálsz mert a Pats nem otthon volt és általában
a vendég csapatoknak fújnak be na mind 1

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

MrSpock
Legalább új rekord lesz 16-0ás csapat,és elsõ aki így majd kiesik a rájátszásban:-)
De remélem a steelers majd megállítja már õket,és végre leszállnak a földre egy picit.Érdekes ,hogy egyszerûen nemmernek a bírók nemhogy ellenük,de még ami jogos aztsem befújni.:-(Érinthetetlen a csapat,vagy mi?

Go Jeff Go!!!!

Soldiers
na és ez mit jelent befognak jutni a Super Bowl-ba

Soldiers
majd meglátjuk

[Jakuza]
Nem tortent ?
Ne beszeljunk mar felre.
Eleve kapott a NE egy teljesen szabalytalan TD-t, mikozben a jatekosa a masodik lepesnel raterdelt a vonalra, mindenki latta, meg Madden is, ugy tunik csak te nem. Es akkor a puntnal visszakapott labdarol ne is beszeljunk.
A mostani merkozes, meg szinten egy vicc volt. De legalabb szaporodnak tovabb az NE a divatrajongoi.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

robotnyk
McGahee:We got some bogus calls
McAlister:It's hard to go out there and play the Patriots and the refs at the same time

nem baj, playoffra majd megérik a vereség.
A Philly meccsen semmi olyasmi nem történt, amit a meccs után leírtál /bírói csalás, satöbbi/, a szaksajtóban sem írtak egy szót sem bírói részrehajlásról, vagy sorozatos tévedésekrõl /tehát õk sem láttak semmit/.
A Ravens meccsrõl meg majd csak délután nyilatkozom, amiután megnéztem.

És ha úgy volt, ahogy mondod, akkor megkövetlek.

Addig csak egy fröcsögõ antiPatriotsista vagy...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

[Jakuza]
Ma mindenki meglathatta, hogy a New Englandnak, hogy lehet 12-0as mutatoja. Nem megy nekik a jatek ? Akkor majd a birok segitenek nekik.
Undorito. Visszaadjak allandoan nekik a labdat harmadik negyedik kiserleteknel,hogy pontot erhessenek el, szabalytalan TD-ket megadnak es sorolhatnam.
Ez a Ravensnel es a Philynel egyertelmuen latszott. Ravens 9 buntetest kapott, amikor az elsot a NE, es semmivel se szabalytalankodtak tobbet.
1 TD-t mibol ertek el ? 30yardnal 3. es 6nal kivedekezik a tamadast befujnak nekik egy holdingot, amibol az NEnek sokkal kirivobbakat sem fujtak be. 50secel a vege elott mi tortenik 4. kiserletnel kivedekezi a Ravens a tamadast erre passz interference, mert hozzaertek 5 yardon belul. LOL
Gratulalunk az ilyen gyozelmekhez, foleg azert mert a tobbi csapat veres veritekkel kuzd a rajatszasert, mikozben a birok egyengetik a 16-0 utjat az erdemtelen NE-nek,akinek korrekt jatekvezetesnel nem lenne jobb a mutatoja 10-2nel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Azért drukkolok nekik 😄

Soldiers
akkor jól láttam tiszta ikertestvérek

Kori
de

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Soldiers
lehet hogy hülyeséget kérdezek de Payton Manning meg Eli Manning nem testvérek mert annyira hasonlítanak egymásra??

nono84
Ez most igen vagy nem? 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Rincewind
nada
Soldiers
az nfl.comon lehet nézni élõben Sean Taylor temetését

Soldiers
nem fogja el kapni inkább a pats kapja el a Steelerst

nono84
Mennyi eséjt láttok arra, hogy a Steeles elkapja a Pat-set?

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Casillas
annyira fos ez a herington, hogy nagyon.
nem kellett volna elengedni schaubot :\

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Firerock
erre valaki?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kori
thx 1000x

banok
Seattle-Phliadelphia

Az összes FOX-on ez megy még több link az [url="http://stream.try.hu"]oldalamon[url]

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Soldiers
hát nállam semelyik meccs nem áll meg 37%-nál nekem mind bejön

Kori
TVU nem ad délutáni meccset

Kori
sopcast buffering leáll 37%-nál

LasDen
TVU Player??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kori
léci léci gyorsan valami linket ahol lehet meccset nézni
ahol szoktam ott összvissz 3 meccset adnak de azok sem jönnek be, sopcast,mediaplayer=0

Firerock
rakjál már be 1 képet ahol a kezedben van plz

Soldiers
nekem az mindegy hogy mien színe tojas labda oszt jóóvan

Firerock
csak az nem teccik benne hogy fekete

Soldiers
RAW_V5EPT én a helyedben ezt venném nekem is ugyanien van és jó

Firerock
és néha szeretnék vle dobálni a haverokkkal meg dísz is lenne😊

Firerock
max 5000...

Soldiers
WILSON_GST
RAW_V5EPT
mindegyik jó labda

Firerock
de akkor innen,vagy akármelyik iylen netes áruházból ahol kiszállítás is van melyik labdát ajánlanátok?
(max 5000ft...,iylen barna színû-t ne azt a feketét)

LasDen
jó oldal.....emlékszem hogy úgy 3 éve én is megpróbáltam összehozni egy oldalt csak akkor még tudás híjján voltam és abba hagytam....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Soldiers

Kori
hmhm

énis irigylem 😄 tök jó 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

LasDen
az úgy 240 km.....

Firerock
de jo neked
úgy irigyellek
150merfold az mennyi?

Rincewind
Jo lenne de sajna nem... 😛 Kb. 150 merfoldre lakom Dallas-tol egy kozepes meretu varosban.
Firerock
Te Dallas-ban lax?

Rincewind
Tegnapi meccs durvan jo volt, igaz nem maga a jatek (persze az is 😊. Mivel az NFL Network-on adtak a meccset, a varos 70% nem tudta nezni, mivel az alap kabelen nem jon az a csatorna. Igy gyakorlatilag mindenki kint volt valami etteremben vagy publikus helyen, azok is akik amugy soha nem mozdulnak ki. a masodik felidore mi is beestunk a Buffalo Wild Wings nevu etterembe, ami gyakorlatilag egy tipikus Sport Bar 10-20 kivetitovel, amin Dallas - Packers game ment. A hely meg tomve volt 2-300 Dallas fan-al kora gyerekkortol osz oregig mindenki Dallas jersey-ben! Az ilyesmi nagyon meg tudja dobni a hangulatot; igaz nem olyan, mint eloben nezni, de majdnem... ^^

Volt egy ket Packers szurkolo is, az egyik holgy meg azt a tipikus sajt kalapot is viselte, de a harmadik eset utan, amikor 200 Dallas fan kantalta, hogy "Green Bay sucks, Green Bay sucks..." inkabb levette. ^^
Egyszoval jo volt, raadasul nyertunk is! >.<
Egyetértek 😊)

Firerock
a legjobb csapatt a DAllas(nincs vita😊)

Firerock
nem vitrinbe akarom😊
oda is de játszani si szeretnék vele1 párszor(haverral dobálni,az 5800-as az fekete😞és nekem iylen barna színû köllene)

[Jakuza]
Meg nem biztos.
Amugy sajnalom, hogy Favre nem tudott vegig jatszani, bar igazabol nem ment neki es tuleroltette a dolgot.Kar lenne ha mar nem tudna jatszani iden.
Mindenaron a hosszu passzokat akarta eroltetni, ami nem ment.
Amugy Packers secondaryja es a specteamje nagyon halovany volt, igazabol nekik koszonhetik a vereseguket, mondjuk a blitzekre se volt felkeszulve a vedelmuk. Ezeken javitaniuk kell. Viszont a jovore nezve az lehet remenyuk, hogy Grant es Jennings nagyon jo jatekosok es ez egy nagyon fiatal csapat, eppen ezert igy is nagyon szep toluk ez a meneteles.
Osszesegeben jo mecs volt, bar rengeteg hiba tarkitotta az osszecsapast.

Kori
akkor az NFC legjobbja a Dallas?