Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem kell a Pats-et szeretni, sõt, tekintve, hogy az utóbbi 5 év félelmetesen erõs csapatáról van szó, teljesen jogos, hogy szinte minden ellenlábas dukker utálja õket, ha Indy drukker lennék, mongyuk, akkor én is ezt tenném.
De már olyan túlzásokba estek néha, hogy fáj... Mármint az utálatot, gyûlöletet illetõen.
Szerintem a bírók tévednek más csapatok elõnyére, kárára is, csak a gyûlõlt Patsnek megadott téves ítéletek fel vannak a soxorosára, általatok, nagyítva.
Sajnálom, hogy így van.
Egyébként én is divat Patriots rajongó vagyok, mert az elsõ NFL meccsen, amit láttam, õk nyertek Vinatieri döntõ field góljával.
De a kezdõrúgásnál is nekik drukkoltam, amikor meghallottam, hogy Foxboro valójában Bostonhoz nagyon közeli "külváros".
És én csak bostoni csapatoknak drukkolok, bizonyos okokból. /Bruins, Red Sox/. Celticnek nem, mert ne szeretem a klabdát.
Szumma szummárum, nem kell a Pats-et szeretni, csak ne fröcsögjetek.
Uff.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
a vendég csapatoknak fújnak be na mind 1
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
De remélem a steelers majd megállítja már õket,és végre leszállnak a földre egy picit.Érdekes ,hogy egyszerûen nemmernek a bírók nemhogy ellenük,de még ami jogos aztsem befújni.:-(Érinthetetlen a csapat,vagy mi?
Go Jeff Go!!!!
Ne beszeljunk mar felre.
Eleve kapott a NE egy teljesen szabalytalan TD-t, mikozben a jatekosa a masodik lepesnel raterdelt a vonalra, mindenki latta, meg Madden is, ugy tunik csak te nem. Es akkor a puntnal visszakapott labdarol ne is beszeljunk.
A mostani merkozes, meg szinten egy vicc volt. De legalabb szaporodnak tovabb az NE a divatrajongoi.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
McAlister:It's hard to go out there and play the Patriots and the refs at the same time
nem baj, playoffra majd megérik a vereség.
A Ravens meccsrõl meg majd csak délután nyilatkozom, amiután megnéztem.
És ha úgy volt, ahogy mondod, akkor megkövetlek.
Addig csak egy fröcsögõ antiPatriotsista vagy...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Undorito. Visszaadjak allandoan nekik a labdat harmadik negyedik kiserleteknel,hogy pontot erhessenek el, szabalytalan TD-ket megadnak es sorolhatnam.
Ez a Ravensnel es a Philynel egyertelmuen latszott. Ravens 9 buntetest kapott, amikor az elsot a NE, es semmivel se szabalytalankodtak tobbet.
1 TD-t mibol ertek el ? 30yardnal 3. es 6nal kivedekezik a tamadast befujnak nekik egy holdingot, amibol az NEnek sokkal kirivobbakat sem fujtak be. 50secel a vege elott mi tortenik 4. kiserletnel kivedekezi a Ravens a tamadast erre passz interference, mert hozzaertek 5 yardon belul. LOL
Gratulalunk az ilyen gyozelmekhez, foleg azert mert a tobbi csapat veres veritekkel kuzd a rajatszasert, mikozben a birok egyengetik a 16-0 utjat az erdemtelen NE-nek,akinek korrekt jatekvezetesnel nem lenne jobb a mutatoja 10-2nel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
nem kellett volna elengedni schaubot :\
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Az összes FOX-on ez megy még több link az [url="http://stream.try.hu"]oldalamon[url]
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ahol szoktam ott összvissz 3 meccset adnak de azok sem jönnek be, sopcast,mediaplayer=0
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
RAW_V5EPT
mindegyik jó labda
(max 5000ft...,iylen barna színû-t ne azt a feketét)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
úgy irigyellek
150merfold az mennyi?
Volt egy ket Packers szurkolo is, az egyik holgy meg azt a tipikus sajt kalapot is viselte, de a harmadik eset utan, amikor 200 Dallas fan kantalta, hogy "Green Bay sucks, Green Bay sucks..." inkabb levette. ^^
Egyszoval jo volt, raadasul nyertunk is! >.<
oda is de játszani si szeretnék vele1 párszor(haverral dobálni,az 5800-as az fekete😞és nekem iylen barna színû köllene)
Amugy sajnalom, hogy Favre nem tudott vegig jatszani, bar igazabol nem ment neki es tuleroltette a dolgot.Kar lenne ha mar nem tudna jatszani iden.
Mindenaron a hosszu passzokat akarta eroltetni, ami nem ment.
Amugy Packers secondaryja es a specteamje nagyon halovany volt, igazabol nekik koszonhetik a vereseguket, mondjuk a blitzekre se volt felkeszulve a vedelmuk. Ezeken javitaniuk kell. Viszont a jovore nezve az lehet remenyuk, hogy Grant es Jennings nagyon jo jatekosok es ez egy nagyon fiatal csapat, eppen ezert igy is nagyon szep toluk ez a meneteles.
Osszesegeben jo mecs volt, bar rengeteg hiba tarkitotta az osszecsapast.