13258
feenMUx.jpg
  • karajjj
    akit előtted draftoltak, azt te már nem választhatod te csak a maradéból választhatsz, de mivel egyesével választ mindenki, ezért jó eséllyel pályázol te is a neves játékosokra
  • Animefox
    És akkor kell mazsolázni a játékosok között ugye? Bármelyik csapatból választhatok? És mi van ha mindenki ugyanazokat a játékosokat választja?
  • LasDen #4239
    A draft 4-én lesz szóval akkor...:D
  • karajjj
    na belőlük nem sokat ismerek :D
  • Animefox
    Oké a játék melyik nap kezdődik?
  • robotnyk
    olyasmi, de sgs bajnokság, mindenki a saját kis draftolt csapatával, egymás ellen :)
  • Animefox
    De hát mi nem egy csapat leszünk? Ja vagy... ez egy magyar bajnokság lesz?
  • LasDen #4234
    Pats Def?? érdekes....még csak most állnak össze nem biztos, hogy a legjobb választás....:D
  • robotnyk
    amit szeretnél, ez lesz a csapatod neve a ligában, mittomén, Erd Owls például, ilyesmit :D
  • LasDen #4232
    amit akarsz...kitalálsz valamit...:D
  • Animefox
    Team name-re mit írjak be?
  • robotnyk
    nem rak be, csak lehet úgy joinolni, hogy összejön 10 ember akkor rögtön draft van. ha van időd a mock draftot nézd meg, ott nem kerülsz be ligába, csak a draft részét gyakorlod. draftoláskor érdemes nézni a 2010es pontszámot, és a 2011es előrejelzést (proj., azaz projected), és úgy draftolni. elsőre annyira nem rossz, de csak elsőre :p

egy helyen, ahova próbaképp joinoltam, már volt draft, az ilyen lett nekem:

• karajjj
    ahogy regisztráltam, berakott automatikusan egy ligába, ott most volt pont a draft, hát kellett pár kör, mire belejöttem, de ez lett a vége:

• LasDen #4228
    én vagyok :D
  • robotnyk
    Mystery kinek a csapata? :)
  • robotnyk
    van, bár nem teljes, a mobil oldalból csináltak egy appot. pl üzeneteket a falra nem leher róla írni úgy láttam.

a liga főoldalán amúgy van egy ilyen rész:

"Test the Live Draft Client. Click Here"

délután, mikor usában felkelnek, lehet csatlakozni próba draftokhoz, aki még nem játszott, annak ajánlom hogy próbálja ki. nincs tétje, csak megnézheted magát a keretprogramot.

a draft amúgy terv szerint élő lesz, az utolsó előszezon forduló utáni hétvégére állítottam be (nehogy valami nagyobb név addig megsérüljön, ne fürödjön be ezzel senki).
  • karajjj
    megtaláltam, már csinálok is sajátot
    iphone appja nincs ennek?
  • robotnyk
    my team/settingsnél választhatsz/tölthetsz fel csapat logót
  • karajjj
    regisztráltam
  • robotnyk
    6 csapatosat csináltam, még egy ember kell ehhez (ha többen jönnek, lehet módosítani).
    utolsó két hét az alapszakaszban a playoff, és perpill a két 3 csapatos divízióból az első 2 játszik a playoffban :)
  • robotnyk
    karajjj
    sirdond
    LasDen
    Animefox

küldöm a privátot a linkkel, és jelszóval, amivel csatlakozhattok a ligához.
  • karajjj
    végülis utolsónak is kell lennie valakinek :D
  • sirdond
    csak heti pár percet vesz el az életedből (plusz az elején a draft) és így legalább a meccseket is még jobban élvezed
  • robotnyk
    ugyanmár, nem a vesédet akarom, ne kéresd magad :p
  • karajjj
    lehet, hogy én is beszállok, még meggondolom
  • LasDen #4216
    #4205-6

minden levan írva...könnyű kezelni...:D
  • Animefox
    Ha elmondod hogyan kell játszani akkor csatlakozok....
  • robotnyk
    4 főtől játszható, 6 már elég is lenne, akkor már lenne értelme 2 divíziónak és playoffnak a végén
  • sirdond
    akkor ok.
    rajtig még csak összejön pár ember
  • robotnyk
    persze, én is több ligában játszom. ha még egy ember jön, akkor csinálom :)
  • sirdond
    én benne vagyok.
    bár nem tudom, egy nfl.com-os accal lehet két ligában játszani egyszerre?
  • robotnyk
    ha lesz még legalább 2 ember rajtad kívül aki akar játszani, akkor csinálok egy ligát majd :)
  • LasDen #4209
    nekem az is jó...akkor regelek oda..:D
  • karajjj
    értem én, olyasmi mint régebben volt az nb1-es játék, ahol a valós teljesítményük alapján kapták a játékosaid a pontokat, aztán azok adták ki a csapatod összpontszámát
  • robotnyk
    nfl.comra gondoltam, szimpatikusabb a felület :)
  • LasDen #4206
    én benne vagyok...úgy is régen jácottam má...talán megvan még az accom ha espnen jáccunk...:D (még megvan :D)

karajjj: amennyire emlékszem.....van draft, ahol mindenki mint a valóságban választ játékosokat a csapatokból aztán meg a meccsnapokon vannak ezek a meccsek is, ahol az győz, akinek jobban teljesítettek a játékosai....aztán van playoff is...lehet cserélni játékosokat egész jó féle, bár szerintem inkább olyan jó játszani, akiket ismer az ember...:D
  • robotnyk
    van draft, alap szabályzat szerint random és oda-vissza, szal 1-2-3-4-5-5-4-3-2-1.
    egy QB, 2 RB, 2 WR, 1 TE, egy rugalmas poszt (vagy RB vagy WR), egy rugó, és egy csapat védelem (szóval nem egyenként védők, hanem pl Steelers DEF), és 6 tartalék
    mindenre megvannak a pontok, pl futónak 10 yardonként 1 pont, TD 6, QBnak 25 yardonként 1 pont, TDnként 4, stb, stb. minden héten el kell döntened hogy kiket akarsz játszani, lehet cserélgetni egy megadott határidő előtt (még meccsek kezdete előtt). a ligában a játékosok csapatai egymás ellen vannak sorsolva, szal minden héten épp az adott ellenfelednél kell több pontot szerezni, ha ez sikerült, akkor ugyanúgy jegyzi, hogy pl 3 győzelem 1 vereség, nagyobb ligákban playoff is van, általában az utolsó fordulókban.

igazából leírva bonyolultabb, mint amilyen, viszont én nagyon fel vagyok pörögve, lejátszottam egy csomó próba draftot (nfl.comon, espnen is van ilyen)
  • karajjj
    ez konkrétan hogy működik?
  • robotnyk
    már 4 embertől lehet fantasy ligát indítani nfl.comon. nincs esetleg érdeklődő? már jelentkezem 1-2 helyre, de lehetne ilyen SG fantasy liga, ha van akit érdekel. alap szabályokkal, semmi túlbonyolítás :)
  • karajjj
    nem tudom még, lehet, hogy saints...