13258
-
karajjj #4241 akit előtted draftoltak, azt te már nem választhatod te csak a maradéból választhatsz, de mivel egyesével választ mindenki, ezért jó eséllyel pályázol te is a neves játékosokra -
#4240 És akkor kell mazsolázni a játékosok között ugye? Bármelyik csapatból választhatok? És mi van ha mindenki ugyanazokat a játékosokat választja? -
#4239 A draft 4-én lesz szóval akkor...:D -
karajjj #4238 na belőlük nem sokat ismerek :D -
#4237 Oké a játék melyik nap kezdődik? -
#4236 olyasmi, de sgs bajnokság, mindenki a saját kis draftolt csapatával, egymás ellen :) -
#4235 De hát mi nem egy csapat leszünk? Ja vagy... ez egy magyar bajnokság lesz? -
#4234 Pats Def?? érdekes....még csak most állnak össze nem biztos, hogy a legjobb választás....:D -
#4233 amit szeretnél, ez lesz a csapatod neve a ligában, mittomén, Erd Owls például, ilyesmit :D -
#4232 amit akarsz...kitalálsz valamit...:D -
#4231 Team name-re mit írjak be? -
#4230 nem rak be, csak lehet úgy joinolni, hogy összejön 10 ember akkor rögtön draft van. ha van időd a mock draftot nézd meg, ott nem kerülsz be ligába, csak a draft részét gyakorlod. draftoláskor érdemes nézni a 2010es pontszámot, és a 2011es előrejelzést (proj., azaz projected), és úgy draftolni. elsőre annyira nem rossz, de csak elsőre :p
egy helyen, ahova próbaképp joinoltam, már volt draft, az ilyen lett nekem:
-
karajjj #4229 ahogy regisztráltam, berakott automatikusan egy ligába, ott most volt pont a draft, hát kellett pár kör, mire belejöttem, de ez lett a vége:
-
#4228 én vagyok :D -
#4227 Mystery kinek a csapata? :) -
#4226 van, bár nem teljes, a mobil oldalból csináltak egy appot. pl üzeneteket a falra nem leher róla írni úgy láttam.
a liga főoldalán amúgy van egy ilyen rész:
"Test the Live Draft Client. Click Here"
délután, mikor usában felkelnek, lehet csatlakozni próba draftokhoz, aki még nem játszott, annak ajánlom hogy próbálja ki. nincs tétje, csak megnézheted magát a keretprogramot.
a draft amúgy terv szerint élő lesz, az utolsó előszezon forduló utáni hétvégére állítottam be (nehogy valami nagyobb név addig megsérüljön, ne fürödjön be ezzel senki). -
karajjj #4225 megtaláltam, már csinálok is sajátot
iphone appja nincs ennek? -
#4224 my team/settingsnél választhatsz/tölthetsz fel csapat logót -
karajjj #4223 regisztráltam -
#4222 6 csapatosat csináltam, még egy ember kell ehhez (ha többen jönnek, lehet módosítani).
utolsó két hét az alapszakaszban a playoff, és perpill a két 3 csapatos divízióból az első 2 játszik a playoffban :) -
#4221 karajjj
sirdond
LasDen
Animefox
küldöm a privátot a linkkel, és jelszóval, amivel csatlakozhattok a ligához. -
karajjj #4220 végülis utolsónak is kell lennie valakinek :D -
sirdond #4219 csak heti pár percet vesz el az életedből (plusz az elején a draft) és így legalább a meccseket is még jobban élvezed -
#4218 ugyanmár, nem a vesédet akarom, ne kéresd magad :p -
karajjj #4217 lehet, hogy én is beszállok, még meggondolom -
#4216 #4205-6
minden levan írva...könnyű kezelni...:D -
#4215 Ha elmondod hogyan kell játszani akkor csatlakozok.... -
#4214 4 főtől játszható, 6 már elég is lenne, akkor már lenne értelme 2 divíziónak és playoffnak a végén -
sirdond #4213 akkor ok.
rajtig még csak összejön pár ember -
#4212 persze, én is több ligában játszom. ha még egy ember jön, akkor csinálom :) -
sirdond #4211 én benne vagyok.
bár nem tudom, egy nfl.com-os accal lehet két ligában játszani egyszerre? -
#4210 ha lesz még legalább 2 ember rajtad kívül aki akar játszani, akkor csinálok egy ligát majd :) -
#4209 nekem az is jó...akkor regelek oda..:D -
karajjj #4208 értem én, olyasmi mint régebben volt az nb1-es játék, ahol a valós teljesítményük alapján kapták a játékosaid a pontokat, aztán azok adták ki a csapatod összpontszámát -
#4207 nfl.comra gondoltam, szimpatikusabb a felület :) -
#4206 én benne vagyok...úgy is régen jácottam má...talán megvan még az accom ha espnen jáccunk...:D (még megvan :D)
karajjj: amennyire emlékszem.....van draft, ahol mindenki mint a valóságban választ játékosokat a csapatokból aztán meg a meccsnapokon vannak ezek a meccsek is, ahol az győz, akinek jobban teljesítettek a játékosai....aztán van playoff is...lehet cserélni játékosokat egész jó féle, bár szerintem inkább olyan jó játszani, akiket ismer az ember...:D -
#4205 van draft, alap szabályzat szerint random és oda-vissza, szal 1-2-3-4-5-5-4-3-2-1.
egy QB, 2 RB, 2 WR, 1 TE, egy rugalmas poszt (vagy RB vagy WR), egy rugó, és egy csapat védelem (szóval nem egyenként védők, hanem pl Steelers DEF), és 6 tartalék
mindenre megvannak a pontok, pl futónak 10 yardonként 1 pont, TD 6, QBnak 25 yardonként 1 pont, TDnként 4, stb, stb. minden héten el kell döntened hogy kiket akarsz játszani, lehet cserélgetni egy megadott határidő előtt (még meccsek kezdete előtt). a ligában a játékosok csapatai egymás ellen vannak sorsolva, szal minden héten épp az adott ellenfelednél kell több pontot szerezni, ha ez sikerült, akkor ugyanúgy jegyzi, hogy pl 3 győzelem 1 vereség, nagyobb ligákban playoff is van, általában az utolsó fordulókban.
igazából leírva bonyolultabb, mint amilyen, viszont én nagyon fel vagyok pörögve, lejátszottam egy csomó próba draftot (nfl.comon, espnen is van ilyen) -
karajjj #4204 ez konkrétan hogy működik? -
#4203 már 4 embertől lehet fantasy ligát indítani nfl.comon. nincs esetleg érdeklődő? már jelentkezem 1-2 helyre, de lehetne ilyen SG fantasy liga, ha van akit érdekel. alap szabályokkal, semmi túlbonyolítás :) -
karajjj #4202 nem tudom még, lehet, hogy saints...