13258
-
#4281 17. fordulóban már a biztos playoff-helyen lévő csapatok valószínűleg pihentetni fogják a kezdőiket, nehogy megsérüljenek, és így eléggé irreális pontszámok jöhetnek ki majd :) -
#4280 Csak még valamit. Azért mert tudom, hogy gyengén játszom, az nem jelenti azt hogy feladom. Igen is az utolsó helyért nagy lesz a küzdelem. :D
-
#4279 Na vazze akkor a 10 hely sem biztos? Ez az NFL,....még az utolsó helyért is küzdeni kell. :-D
Nem véletlenül szeretem. :-D -
#4278 csak nem :)
gondolkodom a playoffon, lehet hogy 6 csapatos lesz az utolsó 3 fordulóban (15-16-17), kinek hogy tetszik? -
#4277 Na akkor most már biztos a helyem? 10 leszek? :-D -
#4276 nah, úgy néz ki megvan a 10 ember a fantasyben, mindenkinek elment a meghívó aki még nem regisztrált :) -
#4275 ha esetleg még tudnátok egy embert, akkor jelezzétek, köszi. -
#4274 beállítottam a draftnak a 3dika, este 10 órát
közben még 3an jelentkeztek a ligába, az első kettőnek már elküldtem a meghívót, ha 3dikhoz kell még egy 4diket találnom, mert csak páros számú csapat lehet -
#4273 Itt vagyok ám én is....illetve ott leszek csak most zürjeim vannak. :-D
Szeptember 3.
Azért jó, hogy nem szeptember 11 választottad. Még a végén kitiltottak volna. -
#4272 ha valakit mozgat az igazi draftig egy próba draft, pár tipp, küldjün privátban valami elérhetőséget, msn vagy gtalk mondjuk. -
#4271 Ha minden jól alakul igen... ugyanis a gépemet elviszik egy hétre kölcsön... Na meg ugye délutános vagyok, jó hogy 8kor végzek... -
#4270 ja -
#4269 szeptember 3dika, este 10 draftnak akkor megfelel? -
#4268 21 óra után nekem is jó... -
#4267 ma esti próba draftom, eddigi legjobb talán
QB: Drew Brees, Eli Manning
RB: Arian Foster, LeGarrette Blount, BenJarvus Green-Ellis, Thomas Jones
WR: Greg Jennings, Brandon Lloyd, Mike Williams, Wes Welker, Johnny Knox
TE: Rob Gronkowski, Marcedes Lewis
PK: Neil Rackers
DEF: New England Patriots -
#4266 szinte bármikor.... -
karajjj #4265 nekem este 7-8 után szinte bármikor -
#4264 nem gond, lehet később is, csak bedobtam egy időpontot :)
inkább úgy kérdezem, hogy azon a hétvégén kinek mikor lenne jó? -
sirdond #4263 nekem biztosan. este 9 előtt nem érek haza aznap sajnos -
#4262 szeptember 4. (vasárnap) este 7 óra a fantasy draft időpontja perpill, van akinek ez nem felel meg? -
#4261 nagyon gáz ez a bucs defense...bradynek rengeteg ideje van hogy eldobja a labdát....no pressure.... -
#4260 Hazafik-Kalózok és Sasok-Acélosok vannak most meg lesznek...:D -
#4259 Animefox első próba draftjából ez a kezdő jött össze:
aki még új, szóljon, szívesen csinálok próba draftot másokkal is :) -
#4258 megvan a fantasyban a 6 ember, még 2nek örülnék azért :) -
#4257 ment privátban a link, és jelszó a csatlakozáshoz! -
#4256 karajjj
sirdond
LasDen
Animefox
küldöm a privátot a linkkel, és jelszóval, amivel csatlakozhattok a ligához.
GaBenc......engem is írj hozzá. -
karajjj #4255 olvasgattam az utóbbi napokban, csodálkoztam is, hogy mi lett vele -
#4254 sajnos idén nem hogy első körös, hanem utolsó körös játékos, én legfeljebb 4dik futónak, tartalékba szoktam behúzni, és nagyjából mindenki más is. egyelőre úgy tűnik hogy Daniel Thomas lesz az első számú futó Miamiban -
karajjj #4253 jaigen, elsőkörben el meri vinni valaki előlem Reggiet, akkor bajok lesznek... -
#4252 igen.
ha ide kattintasz, itt lehet tét nélkül gyakrolni -
#4251 Oké és akkor az összes csapatból lehet választani? -
#4250 Így már Fair.... na azé xD -
#4249 én 10esben jöbbnak tartom középtájt. ha első vagy, akkor az első után csak a 20dik pick a tiéd. -
karajjj #4248 az hozzá kerül, nem a gyorsaságon, hanem a kisorsolt sorrenden múlik, hogy ki hanyadiknak választ, viszont lehet üzletelni is egymás közt a játékossal
egyébként még nem tudom, hogy nekem Romo, Brees, vagy Vick kéne-e XD -
#4247 lehet tradelni később...nem gyorsasági verseny....ahogy jössz a drafton választasz játékost....persze a legelsőnek a legjobb mert bárkit áválaszthat...:D -
#4246 nem gyorsaság, sorrendi, #4243ban írtam :) -
#4245 -
#4244 És ha Brady-t valaki elviszi az már végleg hozzá kerül? Vagy ez most gyorsasági verseny? -
#4243 pillanatnyilag szeptember 4dikére van beírva a draft, de majd egyeztetünk, hogy minnél több embernek megfeleljen (ha valaki nem tud megjelenni, annak a "gép" magától választ majd a rangsor alapján). élőben zajlik, tehát a véletlen sorrend alapján választ 1-2-3-4-5-6dik csapat, majd megint 6-5-4-3-2-1, visszafelé. -
#4242 egy dologra kell koncentrálnotok...hogy Brady-t ne draftoljátok előttem...:D