13258
-
#4321 tavayl a MyP2P.eu oldalon néztem a meccseket de nem jön be az oldal
tudtok tippet adni hol lehet a meccseket nézni? -
#4320 állítottam aztán néztem projectionst...első meccsen egyből nem sok jóra számíthatok...:DD -
#4319 ez a szép a fantasyban :p -
#4318 amilyen szerencsém van úgyis a padosok szerzik majd a legtöbb pontokat...:D -
karajjj #4317 jó hogy szólsz, el is felejtettem, hogy már kezdik -
#4316 a kezdőcsapatokat állítsátok be holnap estig, főleg azok akiknek van játékosuk Packersből vagy Saintsből -
#4315 Animefoxé -
sirdond #4314 köszi
Juhay FoX kinek a csapata? Peyton Manning már szinte 100%,hogy nem fog játszani az első fordulóban,sőt még azt sem tudni,hogy utána mikor lesz bevethető
péntek hajnalban nézi valaki élőben? -
#4313 S2-n most megy a szezon beharangozó... -
#4312 áh neten nagy a pofájuk csak :D -
#4311 nyilván nem, én nem vagyok híve a szardobálásnak és a negatív drukkolásnak sem, csak mondom, hogy azért nem puszi pajtások a különböző csapatok drukkerei. :) -
lord nihilus #4310 és ezt muszáj átvenni? nemhiszem -
#4309 azé én oakland szurkolóval nem szívesen kerülmék nézeteltérésbe...:D -
#4308 ha megnézel egy átlag cikkhez írt hozzászólásokat az nfl.comon, vagy bármilyen fórumon, rájössz, lószart. a szájkarate, utálkozás ugyanúgy megy kint is mint máshol, vagy más sportágakkal kapcsolatban. az hogy vegyesen ülnek a szurkolók a meccseken az valóban igaz, és a balhé is nagyon ritka. -
#4307 tipikus magyar mentalitás
kint teljesen máshogy állnak ehhez a sporthoz
egymás mellett ülnek a két csapat szurkolói
ha az ellenfél szép dolgot csinál akkor megtapsolják
hírből sem ismerik a verekedést egy meccsen -
lord nihilus #4306 látom még mindig nem a sport érdekel téged -
#4305 Remelem a Giants ugyanigy fogja elkenni a szajat a Patriotsnak a rajatszasban mint most a PreSeasonban. :D -
#4304 van ilyen...:D -
karajjj #4303 ahhoz képest egész jó csapatom lett :D -
karajjj #4302 baaszki, asztem ma lesz :| -
#4301 nagyon laza volt ez a draft....:DDD -
#4300 alternatív link -
#4299 Él a draft kliens
katt a linkre, majd katt a bazi nagy ENTER NOW feliratra. -
#4298 azt hiszem fél órával draft előtt sorsolja random, amint lehet indítani a klienst, már megtudod. asszem éppen fél órával előtte indítható az is, de ebben nem vagyok biztos.
újaknak majd mutatok linket, hogy hova kattintsanak :) -
#4297 a draft-sorrend mikor derül ki? -
#4296 igen. -
#4295 leszek nem az...csak kiválogattam hogy tudjam kit akarok....:D felkészülés...:D
am ugye itteni idő szerint este 10-kor lesz??? :DDD -
#4294 pre draft csak akkor számít ha nem leszel... remélem leszel :p -
sirdond #4293 egy 10 csapatos ligában nem nehéz találni waiverről egy közepes szintű futót pl,csak bye weekre, úgyhogy lehet pár ugyanolyan,csak ne a csapat 75%-a :D -
#4292 jah...pre-draft rankingot is úgy válogattam össze, hogy max 1-2-nek legyen azonos bye weekje....:D -
sirdond #4291 akik még nem játszottak fantasy ligában,azoknak egy-két tanács:
rb hozza a legtöbb pontot,utána wr és qb azonos szinten kb
egy jó védekező csapat nem hoz sok pontot,viszont keveset sem :)
rúgokkal nagyon nem lehet besülni,bár nagyon gyenge csapatból sem szabad választani
te az egy érdekes poszt,vannak jobbak,de azok is csak néha szereznek sok pontot (td miatt),szerintem egy 10 csapatos ligában,mint a miénk annyira nem lesz meghatározó.néha-néha egy két csatát megnyerhet azért
és ami fontos,hogy a bye weekre figyeljetek, mert ha több mint a fél csapat és a cserék is azonos héten vannak byeon,akkor azt a fordulót nagy valószínűséggel buktad (a sérüült és bye weekes játékosok 0 pontot érnek a kezdőben). ja és ha egy fordulóban egy adott posztodon nincs játékos, akkor az egész csapat 0 pont.
hirtelen ennyi jutott eszembe, ezekre figyeljtek a draftnál -
#4290 nem, csak nem szoktam korán D-t választani, és "ár"/érték arányban jó a pats D -
#4289 sima 2 rb 2 wr 1 flex, csak espnen 16os a keret nem 15, és utolsónak behúztam Harpert, de igazából mostmár tárgytalan, max akkor hozhat bármit ha CJ2K megsérül (ami azért nem kizárt holdout után sosem) -
sirdond #4288 ez nem olyan rossz keret,de milyen felállásban játszotok,hogy ennyi rb-d van?
amúgy még jó,hogy csak 10en vagyunk, így aránylag gyorsan lemegy, mert még egyszer nem lenne erőm végigülni a 2 órát.
ja és azt ne felejtsétek el,hogy cj csak az enyém lehet :D -
#4287 te holnap is a pats def-re fogsz hajtani??? :D -
#4286 20 csapatosnál nem lehet sokkal jobbat. bár a texans D merész azért. :p nekem ilyen lett a 16 csapatos, ESPNes draftom:
QB: Josh Freeman, Ryan Fitzpatrick
RB: Steven Jackson, Fred Jackson, Joseph Addai, Isaac Redman, Montario Hardesty, Jamie Harper
WR: Mike Wallace, Mario Manningham, Eddie Royal, Emmanuel Sanders
TE: Brandon Pettigrew, Ben Watson
PK: Matt Bryant
TD: New England Patriots -
#4285 úgyvan, ne felejtse el senki, és legyetek minnél többen! -
#4284 holnap draaaft...:DDD -
sirdond #4283 ma volt a másik ligában, ahol játszok, a draft,20 csapatos,maratoni 2 órás :D
10-ik voltam és ezt sikerült összehozni,vegyes érzelmeim vannak :/
QB
Matt Hasselbeck
RB
DeAngelo Williams R
RB
Chris Johnson
WR
Johnny Knox
WR
Kenny Britt
W/T