Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hakan
amúgy meg a linknél amit beraktam van 2 eredeti méretû is és mind 2 másféle bõrbõl van és mind kettõ bõr!!! de keres akkor magadnak <#vigyor3>

Hakan
bazz többféle bõrböl csinálják lol

na még 1 milyen fajta bõrbe kell? 😄

Firerock
miabaj?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Hakan
de milyen fajta bõrbe?😊)

Firerock
de nekem bõr kéne

Firerock
sztem elég gusztustalan:S
de ez saját vélemény

Hakan
ott a link neki és ott most van 2 fajta😄

Soldiers
ja de firerock-nak rendes méretû kell

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Hakan
Azért ennyi az ára😊)
És hivatalos méretû professzionális mérkõzés labdák 12000 Ft nál kezdõdnek😊

Soldiers
de ez mini a tenyeremben összeszirítom olyan kicsi

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Hakan
Ja és kompozit bõr

Hakan

Ez 2590 Ft de szép szerintem

Hakan
Firerock
tudtok adni nekem olyan internetes áruházat ahol lehet amerikai focilabdákat kapni?(american-football.hu-n és sportmania.hu-n kívül)

Ez a kép nagyon jó 😊

Soldiers
regalább nem volt annyira melegük futás közben

miilann
cleveland-buffalo meccs,kellemes lehetett

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Egyre kíváncsibb vagyok, már lejött a meccs, de nem tudom mikor lesz rá idõm.

Rincewind
Tegnap delutani Dal - Phi meccs valami iszonyat durva volt (negativ ertelemben). Ilyen rosszul jatszani Romo-ekat en meg nem lattam. Botrany... 😛
Firerock
suliba voltam és csak az uccso 10percet láttam
ott semmi extran nem volt

Ezt tudom, de a meccs jó volt??

Jakuza, most merre vagy?

Szívesen társalognék a Steelers meccsrõl /egyértelmû gyõzelem/ és a Jets meccsrõl /nyögvenyelõs fos meccs, bírói hiba?/.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Hakan
brrr <#ticking>

Firerock
10-6:S

Na most lehet szídni a bírókat, mert szerintem egy szabályos TD-t vettek el a Jets-tõl a 4. negyedben.
Igaz, a bírók jobban tudják a szabályokat, mint én, és talán jobban vissza is tudták nézni az esetet, mint én a tv-ben, de nekem az volt sz érzésem, szabályos volt a TD.

Persze ettõl még a Pats nagy valószínûséggel hozta volna a meccset, de aztán ki tudja...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Legalább jó meccs volt?

Hakan

<#hehe>

Hakan
Jó meccs volt

Soldiers
Végre nyert a Miami

Firerock
Dallas-Eagles <#finom><#finom><#finom><#finom>

az se rossz

egyébként a Pittsburgh és a New England meccsen is hó van
valószínûleg az egész északi részen ilyen az idõjárás

banok
én a Toronto-Boston NBA meccset nézem és ott olyan hó van, hogy a csarnok teteje elkezdett szivárogni és 10 percet csúszott a harmadik negyed.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Clevelandben milyen idõ van már...
durva

Soldiers
ma jó kis meccs lesz

Soldiers
azokat asszem nem lehet

miilann
nincs valakinek ötlete h nfl.comról hogy lehetne lementeni videokat?

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Hakan
Jó a logód😊))<#taps>

jóféle, thx 😉

#2051: <#hehe>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Firerock
unatkoztam ezért összedobtam 1 hátteret,ha kell valakinek akkor:

robotnyk
Soldiers
ez fasza

Hakan

Az elsõ félidõben pedig nagyon jók voltak, gyorsan válaszoltak az egyébként igen megalázó módon született Moss TD-re. A második félidõben már csak egy csapat volt a pályán, ahogy az várható volt.
Most már nagyon érik a 16-0, de a Dolphins meccsen bármit lehet, pont mint tavaly...

Hiába nem jöttem be, a hsz-ek számából kikövetkeztethettem az eredményre 😊)

Gunnersboy
mikor anno amerikai fociztam, volt egy ijen, igenjó labda, meccset is játszanak ijenekkel a magyar bajnokságban

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

robotnyk
többet vártam a steelerstõl, azután hogy két mínuszos csapat szorosabb meccset játszott a pats ellen.
Firerock
erre valaki?

Firerock
nemláttam😊
sorry

Nem akarok kötekedni, de ezt az oldalt már ketten ajánlották. 😄

Firerock
NFL labda Tack Comp:ez milyen?bõr vagy mûbõr?és ha mûbõr akkor milyen?ez faszûnak tünik