13258
-
#4481 BB sem tudott vele mit kezdeni, mint annyi más problémás játékossal, szerintem ennyi volt neki. -
#4480 Albert Haynesworth NE to Tampa. LOL
Hat itt sem volt sokat. Ahhoz kepest, hogy nem reg meg a Red Skins 100 millioert vette meg 2 eve, jo sokaig birta a ket csapatban. -
#4479 Ez tény, nem is vitatom. Viszont azt jó volt látni, hogy megint az utolsó másodpercekben kapott ki a Pats a Giants-től :P -
#4478 Racuppantak az 1/1 draft lehetosegere.
Igazuk van +12-es gyozelmi mutatokkal, de meg 6/10-el sem lehet jo jatekosokat huzni.
Jovore legalabb erosodnek. Viszont az most latszodott meg igazan, hogy mit er Peyton egy rem gyenge csapatbol volt kepes egy SB resztvevot csinalni.
NE-nel kiesett Brady meg sem ereztek, mert a Colts lenyegesen gyengebb, es Peyton volt a liga legjobbja, aki egy olyan csapatban mint a bivalyeros NE mar vagy 6x-szoros ligaelso lehetett volna.
Ezert tiszteltem en mindig, hogy egy olyan gyenge csapatba is szivesen ment mint az Indianapolis, mert az a kihivas hogy egy gyenge csapatbol ligaelsot faragni, nem pedig az, hogy egy elcsoporthoz tartozo csapatbol csinalni ugyanazt. -
krisz0621 #4477 Megalakult a Dallas Cowboys Hungary a facen! Lépjetek be ha Cowboyok vagytok:) -
lord nihilus #4476 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
#4475 nincs Manning
és ennyi
-
#4474 No, de mi van a Colts-al? -
#4473 Jo ez a Giants. :D -
#4472 jól, 49ers-browns lesz -
#4471 jól emléxem h sport tv-n nem a steelers-pats meccs lesz este?
ha tényleg nem, akkor majd valaki tud majd angol steamet? -
#4470 csóri Peyton,szar lehetett neki végignézni ezt a szenvedést -
#4469 -
#4468 Nyert a Bears is, yeeeeah! -
karajjj #4467 úúúúú baszki a Saints
-
#4466 uh...nagy verésnek nézek elé 7végén....projected 55-97 -
Redmer #4465 off
HAJRÁ RAIDERS!!!!
on
BOCSI!!!!
-
sirdond #4464 szokásos 19.00,vasárnap
most hétvégén -
#4463 Mikor lesz a Wembley-ben a meccs? -
sirdond #4462 igen, egy ideiglenes cserére gondoltam.
de végül is,nincs rájuk feltétlenül szükségem így akár maradhatnának kölcsönben,akár hosszabb időre -
#4461 úgy érted, jövő héten vissza szeretnéd kapni, akit eltrédelsz? -
sirdond #4460 Julio Jones, vagy Darrius Heyward-Bey (esetleg mindkettő) érdekel valakit egy qb-ért cserébe kizárólag erre a hétre? -
#4459 köszi :)
azért félidőben még kicsit izgultam, hogy csak 12 yardja volt Tomlinsonnak, nekem meg 13 kellett a győzelemhez :D
#4456: majd kukázok egyet valahonnan :D -
#4458 annak az aki nyerésre áll :p -
#4457 nem túl izgalmas ez fos játék -
#4456 viszont én meg egy elég pont szegény meccsen nyertem, ami nem sok jót ígér...bár Casonak nincs TE-je a hétvégére :DD -
karajjj #4455 abszolúte semmi :D de egyszer nekem is lehet szerencsém :D -
#4454 azé annyira ne legyél büszke...nem sok közöd van ahhoz, hogy ilyen jó a csapatod :D -
karajjj #4453 ééés ez a kör is megvan :D -
#4452 fantasy ligáimban az állasok: 3-3; 3-3; 3-3; 3-3. Amit én szerveztem: 0-6. /cry -
sirdond #4451 na ja, sikerült is betliznem a héten...
de nem baj, bye weekre fogom,amúgy grat -
#4450 gondolkoztam rajta már sokszor, hogy őt kezdessem inkább, ezen a héten pont nem :) igazam is lett :P
de ettől függetlenül simán nyerni fogsz. -
#4449 Streamek mára -
#4448 az én előrejelzésem aszongya győzni fogok...kételkedem....:D -
sirdond #4447 nem tudom,hogy olvasod e addig, de a helyedben én inkább cam newton-t kezdetném egy gyengélkedő falcons ellen,mint egy formán kívül lévő vick-et a szünetelő washington ellen.
amúgy sok sikert, előrejelzés szorosnak mondja,de remélem nem lesz az :P -
sirdond #4446 lol -
#4445 Ja most látom miről beszélsz de az a szar csere a rúgónál ott se volt napokig... próbáltam leigazolni játékost mert Bye weekes volt a rúgóm de errort írt ki ... ezután szartam az egészre, látom utólag még is megadta... felőlem bekaphatja a gép mert nem fogom a körmömet rágni és könyörögni -
#4444 Volna persze de hiba üzenetet írt ki a gép nálam nem engedte a cserét szóval nem érdekel.... nem is folytatom a játékot szarok rá -
#4443 egyébként ha ez megnyugtat, én is annyival szoptam, hogy Cutler az utolsó percben, mikor sietni kellett volna, inkább passzolt egy rövidet Forténak, és pont azzal a 15 yarddal veszítettem, amit megtett -
#4442 na látod milyen simán nyertél volna, ha berakod