Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami rémlett,hogy nyertek Manningék,derengett,de csak reggel néztem meg,hogy tényleg.
Megérdemelte a Giants a gyõzelmet!
De így legalább tudok rendesen szurkolni a Green Baynek,és a Chargersnek:-)
Go Jeff Go!!!!
Eza dallas nem az a dallas amit a szezon elején közepén láttunk, igaz idõnként villantak de hát ez kevés
na meg irtózatos bírói segédletet kaptak
IGAZ JAKUZA???????????,
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Nemsokára meglátjuk azt is:-)
Biztosan hatalmas meccs lesz!
Go Cowboys:-D
Go Jeff Go!!!!
Szép teljesítmény lesz a Chargers részérõl!
Go Jeff Go!!!!
a backupok kb. ugyanolyan jók mint az "eredetiek" - durva
amúgy ez a playoff legjobb meccse eddig kb.
Tomlinson és Rivers megsérültek... de még így is vezetnek (egyelõre)
Jelen pillanatban Chargers vezet:-)
Gondoltam megnézem mikor lesz a meccs,kicsit eltájoltam magam,azthittem késõbb lesz,bárnemvoltam gépközelben.
Mostmár az uccsó negyedben jár.
Go Jeff Go!!!!
Packers játéka jobban tetszett,bár más volt az ellenfél is,de valahogy ott volt szív!
Go Jeff Go!!!!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Aztán a 3. negyed néhány hibája megbosszulta magát, onnan már nem tudtak visszajönni. Amikor szorítani kezdte õket az idõ, jöttek az újabb hibák.
De le a kalappal a Jax elõtt, szerintem derekasan küzdöttek.
Megint más kérdés, hog Brady-vel nem tudtak mit kezdeni, incomplete pass /az a kettõ/ csak drop volt, nem tackle.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ekkora egy csíra famblt jézusom, sajátját löki meg <#levele>#levele>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Már alig látni a pályát:-)Nemsemmi ilyen idõben játszani!
Igazi hazai környezet:-)
20-35 jelenleg:-)GoPackers!
Go Jeff Go!!!!
Ahogy fordítottak,és mostmár magabiztos vezetés a félidõben:-)
Go Jeff Go!!!!
Mindjárt vége az elsõ negyednek.
Go Jeff Go!!!!
itt nézheted,Sopcast,vagy TVU klienssel.
Go Jeff Go!!!!
Nemsemmi küzdelem van a pályán!Az idõ meg enyhénszólva nem kellemes.
Go Jeff Go!!!!
Valamelyikünk biztosan örülni fog a végén:-P
Ha te ,akkor én meg azért,lesz még esélyem örülni:-D
Go Jeff Go!!!!
2 atomjómeccs!
És az benne a jó,hogy tudok szurkolni mindkét meccsen!
Green Bay,iletve Jacksonville!
Go Jeff Go!!!!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Igen én is a szervezõk között vagyok. Kérdezz bátran, de kérlek, hogy a hffl oldalán tedd föl, mert azt sûrûbben nézzük. Regisztráció nélkül is írhatsz. A cím: hffl.freebase.hu
Szia DOOM!
Köszi az észrevételed. Már a hiba kijavításán vagyunk. Ha téged is érdekel, gyere bátran!
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.