13258
feenMUx.jpg
  • robotnyk
    BB sem tudott vele mit kezdeni, mint annyi más problémás játékossal, szerintem ennyi volt neki.
  • Jakuza001
    Albert Haynesworth NE to Tampa. LOL
    Hat itt sem volt sokat. Ahhoz kepest, hogy nem reg meg a Red Skins 100 millioert vette meg 2 eve, jo sokaig birta a ket csapatban.
  • Fenrir
    Ez tény, nem is vitatom. Viszont azt jó volt látni, hogy megint az utolsó másodpercekben kapott ki a Pats a Giants-től :P
  • Jakuza001
    Racuppantak az 1/1 draft lehetosegere.
    Igazuk van +12-es gyozelmi mutatokkal, de meg 6/10-el sem lehet jo jatekosokat huzni.
    Jovore legalabb erosodnek. Viszont az most latszodott meg igazan, hogy mit er Peyton egy rem gyenge csapatbol volt kepes egy SB resztvevot csinalni.
    NE-nel kiesett Brady meg sem ereztek, mert a Colts lenyegesen gyengebb, es Peyton volt a liga legjobbja, aki egy olyan csapatban mint a bivalyeros NE mar vagy 6x-szoros ligaelso lehetett volna.

Ezert tiszteltem en mindig, hogy egy olyan gyenge csapatba is szivesen ment mint az Indianapolis, mert az a kihivas hogy egy gyenge csapatbol ligaelsot faragni, nem pedig az, hogy egy elcsoporthoz tartozo csapatbol csinalni ugyanazt.
  • krisz0621
    Megalakult a Dallas Cowboys Hungary a facen! Lépjetek be ha Cowboyok vagytok:)
  • lord nihilus
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
  • Kori
    nincs Manning
    és ennyi
  • Fenrir
    No, de mi van a Colts-al?
  • Jakuza001
    Jo ez a Giants. :D
  • robotnyk
    jól, 49ers-browns lesz
  • Darthmushroom
    jól emléxem h sport tv-n nem a steelers-pats meccs lesz este?
    ha tényleg nem, akkor majd valaki tud majd angol steamet?
  • bakkerman
    csóri Peyton,szar lehetett neki végignézni ezt a szenvedést
  • Animefox
  • Fenrir
    Nyert a Bears is, yeeeeah!
  • karajjj
    úúúúú baszki a Saints

• LasDen #4466
    uh...nagy verésnek nézek elé 7végén....projected 55-97
  • Redmer
    off
    HAJRÁ RAIDERS!!!!
    on
    BOCSI!!!!
  • sirdond
    szokásos 19.00,vasárnap
    most hétvégén
  • Animefox
    Mikor lesz a Wembley-ben a meccs?
  • sirdond
    igen, egy ideiglenes cserére gondoltam.
    de végül is,nincs rájuk feltétlenül szükségem így akár maradhatnának kölcsönben,akár hosszabb időre
  • Casillas
    úgy érted, jövő héten vissza szeretnéd kapni, akit eltrédelsz?
  • sirdond
    Julio Jones, vagy Darrius Heyward-Bey (esetleg mindkettő) érdekel valakit egy qb-ért cserébe kizárólag erre a hétre?
  • Casillas
    köszi :)
    azért félidőben még kicsit izgultam, hogy csak 12 yardja volt Tomlinsonnak, nekem meg 13 kellett a győzelemhez :D

#4456: majd kukázok egyet valahonnan :D
  • robotnyk
    annak az aki nyerésre áll :p
  • Animefox
    nem túl izgalmas ez fos játék
  • LasDen #4456
    viszont én meg egy elég pont szegény meccsen nyertem, ami nem sok jót ígér...bár Casonak nincs TE-je a hétvégére :DD
  • karajjj
    abszolúte semmi :D de egyszer nekem is lehet szerencsém :D
  • LasDen #4454
    azé annyira ne legyél büszke...nem sok közöd van ahhoz, hogy ilyen jó a csapatod :D
  • karajjj
    ééés ez a kör is megvan :D
  • robotnyk
    fantasy ligáimban az állasok: 3-3; 3-3; 3-3; 3-3. Amit én szerveztem: 0-6. /cry
  • sirdond
    na ja, sikerült is betliznem a héten...
    de nem baj, bye weekre fogom,amúgy grat
  • Casillas
    gondolkoztam rajta már sokszor, hogy őt kezdessem inkább, ezen a héten pont nem :) igazam is lett :P
    de ettől függetlenül simán nyerni fogsz.
  • banok
    Streamek mára
  • LasDen #4448
    az én előrejelzésem aszongya győzni fogok...kételkedem....:D
  • sirdond
    nem tudom,hogy olvasod e addig, de a helyedben én inkább cam newton-t kezdetném egy gyengélkedő falcons ellen,mint egy formán kívül lévő vick-et a szünetelő washington ellen.

amúgy sok sikert, előrejelzés szorosnak mondja,de remélem nem lesz az :P
  • sirdond
    lol
  • Animefox
    Ja most látom miről beszélsz de az a szar csere a rúgónál ott se volt napokig... próbáltam leigazolni játékost mert Bye weekes volt a rúgóm de errort írt ki ... ezután szartam az egészre, látom utólag még is megadta... felőlem bekaphatja a gép mert nem fogom a körmömet rágni és könyörögni
  • Animefox
    Volna persze de hiba üzenetet írt ki a gép nálam nem engedte a cserét szóval nem érdekel.... nem is folytatom a játékot szarok rá
  • Casillas
    egyébként ha ez megnyugtat, én is annyival szoptam, hogy Cutler az utolsó percben, mikor sietni kellett volna, inkább passzolt egy rövidet Forténak, és pont azzal a 15 yarddal veszítettem, amit megtett
  • Casillas
    na látod milyen simán nyertél volna, ha berakod