13258
-
karajjj #4441 én mákoltam :D egyszer az életben lehet nekem is szerencsém :D -
#4440 bezzeg nekem automatán Peyton Manninget draftolt egy ligában :D -
karajjj #4439 3 jétékos -
#4438 Ez a ProFootball magazin ami tavaly kapható volt az idén is megjelenik az újságosnál vagy csődöt mondtak? -
#4437 Az az 1 játékosom nem aktívan játszik... Barcikának meg kb 3-4 játékosa igen fontos poszton még is elvert.... -
#4436 de hát neked is a bye weekes kicker van a kezdődben Akers helyett -
karajjj #4435 össze lehetett volna hozni kicsit igényesebb oldalt is -
zojii #4434 Sziasztok!
Szeretném felhívni a figyelmeteket,hogy elindult egy új magyar NFL-es oldal a www.netfl.hu
Ha valaki kedvet érez hozzá, hogy aktívan,szerkesztőként részt vegyen az oldal életében az jelentkezhet az [email protected] e-mailcímen.
Üdvözlettel,
a NetFL.hu csapata
www.netfl.hu -
karajjj #4433 a barcika történetesen az enyém és vagy 2 hete nem tudtam csapatot állítani, mert sosem voltam netközelben, de azért köszönöm a bókot -
#4432 Attól függ kinek ugyanis engem barcika úgy vert el hogy játékosainak a fele Bye weekes és még így is megalázott. Hozzá se nyúl a csapatához ez minden csak nem játék... -
karajjj #4431 a fantasy megint jól alakult :D -
#4430 este Lions hengert várok,Stafford most van a legjobb formában,amióta NFL-ben játszik,Burleson nagyon jó,Johnson pedig a hírek szerint játszhat ma. Futójátékban hiába gyengébbek mint a Bears,de ha Staffordal nem tud mit kezdeni a medvék védelme,akkor tuti a hazai siker! -
#4429 köszi
ennek örülök kétszer is magyarul nézhetem -
sirdond #4428 pats v jets lesz pedig. -
#4427 sport 2 melky meccset adja? mert lesz ugyebár pats-jets, de nekem gyanús h egymás után 2héten is pats meccs lenne -
#4426 streamek -
#4425 Most nézem és lesz. -
akela91 #4424 Nagyon szépen köszönöm! :) -
#4423 Itt minden meccshez szokott lenni több stream is lenni, szerintem biztos megtalálod a te meccsedet is -
akela91 #4422 Elolvastam természetesen, de nem találtam olyan linket ami jó lenne, és azon a fórumon nem tudtam hozzászólást sem írni (beregeltem pedig). -
Narusco #4421 pár hsz-t nézz vissza -
akela91 #4420 Ma esti New Orleans Saints - Carolina Panthers meccshez valaki tudna adni live stream-es linket. Soha nem találtam eddig működőt. Elég fontos lenne, mert fogadtam rá . Köszönöm!! -
#4419 na nézegettem a meccseket,de elég sok a kétesélyes derbi,egyedül a Patriots fogott meg,otthon is lesznek,kibaszott nagy formában vannak,1.29-es oddsra 13k-val megdobnám,vélemények? Brady óriási formában,13 TD passz eddig idén,Sanchez se rossz,de azért a jó öreg Tom felülmúlhatatlan. szerintem idén nagy esélyesei,győzniük kell mindenképpen holnap. -
#4418 én is buktam...:DD -
sirdond #4417 nyugi, a másik ligában nekem is szarul megy, 3 kezdőm is sérült lett és mivel 20 csapatos a liga csak olyat tudok a helyére igazolni aki állandóan 0 pontokat szerez -
karajjj #4416 nekem szerencsére eddig jól megy, nem is nagyon kellett hozzányúlnom -
#4415 ja mondjuk úgy látom van aki már csapatot se állít, IR a kezdőjében -
#4414 Én is feladtam.... -
#4413 ja, csak megjegyeztem a tényt, hogy nekem game over :D -
#4412 de azért állítasz még csapatot a többi hétre is ugye? -
#4411 minden csapatom szar. az egyikben Mendenhall szar, a másikban Charlest draftoltam, egy másikban Felix Jones. ha valamit próbálok változtatni, az sem jön be. most próbáltam több helyen (ahol csak lehetett) waiverről felszedni Fitzpatrickot, 8 pontot hozott... a forduló után az 5 ligából 2ben leszek .500, a többi mind negatív, nincs esélyem sehol sem. -
sirdond #4410 miért? -
#4409 nekem idénre vége a fantasy történetnek. -
sirdond #4408 http://atdhenet.tv/
vagy veetle.com
utóbbin szoktak jó minőségű hd streamek is lenni,csak sokszor lelövik őket -
#4407 estére tud valaki steameket? főleg a pats meccshez kéne nekem -
netfl #4406 Sziasztok!
Szeretném felhívni a figyelmeteket egy új magyar NFL-es oldalra a www.netfl.hu -ra, ami vasárnap éjfélkor kezdi meg működését.
www.netfl.hu
Jó szórakozást kíván az oldalhoz a NetFL.hu csapata.
-
krisz0621 #4405 Megalakult a Dallas Cowboys Hungary facebookon. Várjuk a Dallas szurkolókat! -
hugopareiros #4404 :(:( pedig sima meccs volt, jobbak voltak...:( -
#4403 ne csodálkozz -
#4402 Well, how about them Bills?