Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

muhahaha, eljött a mi idõnk 😄😄😄 jó lesz remélem...3-szor is találkoznak egy szezonon belül, azért az nem semmi 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Rincewind
Giants gyozelem nem kis meglepetes. Nem tudom mennyi eselyuk van megverni a Patriots-ot. Majd meglatjuk...
franc0
Ez a meccs nem volt semmi. Azért sajnáltam az öreget, de ez van. Gondoltam hogy harmadszorra berúgja Tynes.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Patriots - Giants SUPERBOWL.....Örülök Peti😊)

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenő snooker meccs előtt...)

LasDen
nem ez a meccs volt Brady nagy mérkõzése........télleg elég lapos volt.....amúgy meg minden csapat verhetõ....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

verhetõ ez a patriots, csak valakinek ki kéne már használni a hibáikat...
na majd a superbowlon

MrSpock
Sajnos ma a San Diego ezersebbõl vérzett.:-(
Nemtudták TD-re váltani a lehetõségeket,ezzel el is úszott a meccs.
Pedig a védelem hozta magát,csak a Pats megint jobban összpontosított,ennyi elég volt nekik.
Nemjátszottak jól,de így is simán nyertek.
Számomra kicsit sótlan volt a mérkõzés,én sem lelkesedtem.Nemláttam esélyt arra a 2.félidõben,hogy fordithat a Chargers.
Remélem a Packers szépen fog játszani,Favre hozza magát,és a döntõben összecsaphatnak Bradyvel!

Go Jeff Go!!!!

Soldiers
hát az na jön a második meccs kíváncsi vok kivel fog játszani

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

pats 😊

BUDA > miskolc.

John Cena
Sport 2 megy ameccs!! Patriots San diego

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Soldiers
kíváncsi vok mien lesz mert még sose láttam

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Rincewind
Jo nektek, nekem mar gyakorlatilag vege a szezonnak mult het vasarnap ota... 😛
Kori
hát a Pro Bowl az inkább foci ünnep mint nagy csata
vannak benne nagy jelenetek de bohockodás is

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Soldiers
akkor jó mert nem tudtam hogy mikor lesz a pro bowl az is nagyon álat lesz

Kori
én legalábbis úgy számoltam
febr 03 SuperBowl
febr 10 ProBowl
mert ugye egy hét van köztük

Soldiers
vasárnap
most ezt nem értem ki írta hogy lesz vmi feb. 10-én??

sok madden 08 xD

Kori
mi lesz február 10 után?

Soldiers
már alig várom a meccsket olyan unalmas így hogy nincs

Attila8805
Hali skacok!
Holnap nyer a pats😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Soldiers
és szerinted mennyi lesz összesen??

Kori
az nagyon jó cég😊)

ProGabe
igen,amerikából rendeltem,és a uTorrent nevû cég szállítja <#ravasz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Soldiers
mért meg rendelted?

ProGabe
óriási képek!

én meg már tudom,mivel fogom elütni az idõt az elõdöntõk és a SB között:

2 óra tömör gyönyör 😄

részletek Amazon-on

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nagyon jó képek<#eljen><#eljen>

Soldiers
na megrendeltem a kesztyût a www.coolsport.tk-ról azt akarom kérdezni hogy nem kapok vmi infot hogy megkapták e a rendelésemet???

Soldiers
Cutters Receiver

Milyen keszrtyût vettél? Amúgy péntekre várható a cucc.

Soldiers
na rendeltem kesztyût a http://www.coolsports.tk-ról és azt akarom kérdezni hány nap alatt érkezik meg a kesztyû?

LasDen
én is Pats - Giants SB-t látnék szívesen......viszont én azzal, hogy a Chargers lett a Pats ellenfele kicsit félek a meccstõl....mert ha a Coltst kapják akkor tõlük tudom mit várhatok, hogy mit tudnak, de a Chargers meg teljesen lealázhatja õket....de remélem nagy küzdelemben végül nyer a Pats......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Igazad van, mert valóban a Green Bay az esélyesebb..de a Dallas is az volt, szal a Giants megint az esélytelenek szerencséjével is bejuthat. De nem szabad elfelejteni hogy az alapszakaszban a Green Bay a Giants Stadiumban verte meg a Giantset..és most a Giants idegenben eléggé jól játszik...Én abban reménykedek hogy egy izgalmas és szoros meccset játszanak, és ha így lesz akkor nem leszek szomorú ha a Giants kiesik...

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenő snooker meccs előtt...)

Rincewind
En nem nagyon remenykednek Pats - Giants SB-ban.

Szvsz Giants nem azert nyert most vasarnap, mert olyan nagyon jol jatszottak, hanem egeszen egyszeruen Dallas az arnyeka sem volt regi onmaganak; egyaltalan nem hozta azt, amit a season elso feleben nyujtottak. Gyakorlatilag az egesz jatek running game volt, Marion Barber begig vitte a hatan az elso felidot, Romo szinte semmit nem passzolt. Defense sem volt a csucspontjan. Igy nem lehet nyerni...

Green Bay viszont mas! Lelkileg sokkal felkeszultebbej, mint Dallas. Ha csak fele olyan jol jatszik Green Bay es Favre apo, mint mult heten a Seattle ellen, akkor a Giants labdaba sem rughat, egyszeruen Green Bay tul nagy falat.

Mindez persze csak maganvelemeny, es a foci amugy is mindig tartogat meglepeteseket, de szerintem egy Green Bay - New England SuperBowl a legeselyesebb iden.
Kori
<#eljen><#eljen><#eljen>

ahogy érzed^^<#wink>

Bucser
Persze....<#kuss><#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tavaly csak a jobb receivereken múlott idén megvannak többen is<#smile>

Bucser
Jahh mert nem kell azon izgulnotok, hogy a Colts kiveri a Patset😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hát igen😄 Remélem marad is a szint, fõleg hogy a kedvenc csapatom is benn van még és nem elsõ körben vérzik el, én is jobban várom a meccseket😄 Tavaly is Pats - Giants döntõt vártam, de nem jött össze. Idén úgy érzem a Giantsben és a Pats-ben is több van és mind2 csapat megérdemelné a SB-t. Bár nem lesz könnyû dolguk;(

<#eljen><#eljen> most izgibb a PO mint tavaly szvsz

Sztem rohadt jó meccsek voltak és azért elég sokáig bizonytalan volt minden meccsen a gyõztes kiléte.És igen nihi én is Pats - Giants döntõt szeretnék😉 Sztem ha a 17. heti produkciót sikeülne megismételniük, akkor minden idõk egyik legizgalmasabb SB-jét láthatnánk😊 És én szeretem a jó meccseket😄

MrSpock
Egy kicsit visszaolvastam és egy kis idézet Bucser-tõl:-)
"A San Diego csak vágyálom nem? (ez az SD ezt a Coltsot nem igen tudja megfogni szerintem...)"
És Dallast vártam tovább,és a Jax-ot:-)(ez tényleg csak álom volt)
Realitásként azért a New England-ot gondoltam.
Green Bay meg adott volt nekem:-) 50%-os találat:-)

Go Jeff Go!!!!

Soldiers
nem tudtok olyan honlapot ahol kesztyûket lehet venni mert nem találtam??

Giantsnak szorítottam és sikerült nekik, a Pats nem hagyott cserben 😄 Packers meccsre nem tippeltem de így is jó h Favre bácsiék jutottak tovább :😊 Coltsról nem hittem volna h most kiesik...bízok egy Pats - Giants SB-ba(egy haverom is igencsak örülne egy ilyennek 😄😄 )

Na ki hány gyõztest talált el?

Nekem 3 jött be, a Packers-ben és a Pats-ben szinte biztos voltam, de azt kell mondjam, a Giantsban is...
A Colts hazai veresége meglepetés, méghozzá nagy...

Patriots - Packers döntõ lesz... Szerintem...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Kori
kersd meg az összefoglalot a kicsi képek közt jobbra lent oda katt és lejátsza a firefox is
legalábbis nekem

MrSpock
Az IE lejátsza nálam is!

Go Jeff Go!!!!

robotnyk
amióta betették a reklámokat, a firefox nem játsza le nekem sem, csak az IE
Soldiers
nektek a nfl.com-on a meccs összefoglalokat lejátsza mert nekem nem???