13258
-
#4521 Mi a bajod? -0.10 az még egész jó.
Meg másodiknak is kell lenni valakinek. Én is harcolok a helyosztón. Remélem a GB nem tartalékon fog játszani.
De mindent összevetve, nekem ez volt az első ilyen online liga. De nagyon tetszett. Így egész más nézni a meccseket, izgalmasabb. Csak kicsit tudathasadásos mikor szurkolok a defnek és izgulok az ellenfél futójáért, hogy teljesítsen jól.
Remélem jövőre is lesz SG liga, én biztos benne leszek. -
sirdond #4520 jól kezdtem a döntőt :D -
#4519 legyen igazad h a két döntősbe :D -
#4518 Na bakker itt tuti packer pats szuper kupa döntő lesz.... amennyire fos volt ez a szezon annyira brutál lesz a vége... -
sirdond #4517 na, sanyi jól átbaszott minket -
sirdond #4516 aztakurva lol -
sirdond #4515 TEBOW fuck yeah
jó kis meccs lesz ez -
lord nihilus #4514 köszike:)
két isten egymás ellen...haha -
#4513 nagy meccsre számítok :D -
sirdond #4512 remélem így maradnak az eredmények :D ricsi extázisban lesz :D -
#4511 Broncos-Pats -
lord nihilus #4510 este melyik meccset adják?:D -
#4509 Seattle ma teperni fog vajon otthon? a play off a tét, nemde? -
#4508 Giants :D -
#4507 azt mondták, hogy semmis a challenge, nem vettek el semmit -
#4506 Nézi valaki a Greenbay - Oakland meccset? :D Challangenél aszonták a teljesen egyértelmű tévedésre hogy elromlott a visszanéző szerkezet, elvették egy timoutot meg egy challange-t is :D:D:D az kemény :D -
Bladzs #4505 Győrben a Sharksnál, csak azóta mindig közbejött egy-egy zh, vagy egyéb dolog. -
#4504 Hol? -
Bladzs #4503 páran már tervezünk menni, tryouton már voltunk. -
#4502 Nemrossz, bár ennyi erővel jöhetnének edzésre is. :D -
hugopareiros #4501 jó móka lehetett :) bár engem zavart volna, hogy néhány alapvető szabály nem lett betartva -
Bladzs #4500
Hétvégén játszottunk kicsit haverokkal, van pár szép játék is. :D -
sirdond #4499 köszi, majd a döntőben visszavághatsz :D -
#4498 Tudod ha a másik rugót rakom be akkor 1,7 ponttal nyerek. :-D Így viszont te nyertél 0,3 ponttal. Gratulálok. Nem hiszem, hogy volt még egy ilyen szoros "mérkőzés". :-D -
sirdond #4497 jó szoros lett a végére :D
még szerencse,hogy welker gyengélkedett -
#4496 valaki tud mostanra s2 steamet? -
#4495 Nálam bekezdtek a srácok -0.20. Jól kezdődik a "rangadó". -
sirdond #4494 lol, ezen felnevettem :D -
#4493 Na ja, adunk Sirdondnak rangot. :-D -
#4492 Sirdond Vs. Jarokeret szuper rangadó lesz :D -
#4491 Giants most maga volt a tragédia.... komolyan... :( -
#4490 Van eltérés úgy rémlik.... csak nem tudom miben... olvastam valahol -
#4489 Amerikai szabvany helyett NFL-t akartam irni, mert nem vagyok biztos benne, hogy peldaul az NCAA es az NFL labdak is ugyanolyanok. :P -
#4488 Rajta van a labda dobozan a meret. Az "official size" amit az NFL-ben jatszanak. Meg kell meg nezni, hogy Amerikai szabvany legyen, mert ugye van meg Canadian football meg az eg tudja mien variansok. -
#4487 köszi -
#4486 San Francisco 49ers-New York Giants merkozest. -
Narusco #4485 sziasztok
két kérdésem lenne:
egyik az, hogy szerintetek a mai dolphins - redskins meccsnek mi lesz a kimenetele?
másik: tegnap szerettem volna venni labdát, de nem tudtam melyik méret a hivatalos, amivel nfl-ben is játszanak. 2 fajta volt, kisebb ami pont kézre áll, meg egy kicsit nagyobb. akárkinél láttam, szinte mindenki a kisebbel rendelkezett, de decathloneban a nagyobbhoz volt írva hogy szabvány, amit már olyan furcsa volt megfogni... nos? -
#4484 sport tv most a pats-jets meccset adja majd? -
sanyiute #4483 nem követem az NFL-t de jól esik látni hogy a Packers 8-0-val áll:) -
#4482 Szerintem meg nem. A Tampa meg siman bekerulhet a rajaszasba, attol sok minden fugghet a jovojere nezve.