13258
feenMUx.jpg
  • robotnyk
    nem.
  • Fenrir
    Singletary még ott az eddző?
  • Animefox
    nekem meg szabit kéne kérni hétfőre... mert deles leszek, meló előtt jó lenne aludni
  • Animefox
    Najó skacok a packerst azért ne temessük, semmi okunk lebecsülni őket... Fortinájnersz meg nem egy nagy wast ist das.... szal ennyi
  • Ulvar
    Nem sokára úgy is mindenre fény derül. Már lassan bevásárolok a meccsre. Popcorn + sör + pizza kombó! :D
  • ReszegKoldus
    szerintem se túl valószínű ott a meglepetés, bár én az előző körben a denverről is ugyanezt gondoltam:D
    jó, a houstonban nincs Tebow (szerencsére)
  • sirdond
    ááh, ahhoz túl nyenge a texans,hogy meglepetést okozzon szerintem
  • ReszegKoldus
    áh egy körben egy meglepetés bőven elég, ez reményeim szerint most vagy a Baltimore, vagy a New Orleans kiesése lesz
  • sirdond
    a reményeid már hétvégén elszállnak
  • ReszegKoldus
    Őket én se láttam, de nekem épp ezért érdekes, hogy ilyen múlttal és azzal, hogy idén milyen offense teljesítmények voltak, ők mégis főleg a védelemmel tudtak eredményesek lenni, legalábbis eddig.
    Mindenesetre a Baltimore-Houston meccs után még egy jó védelemmel kevesebb marad talpon (ami engem annyira nem zavar, én szívesen elnézegetek 60-70 pontokat, amíg nem ugyanaz a csapat szerzi)
    Azért remélem ilyen Giants-49ers NFC döntő nem lesz még legalább 3-4 évig
  • Iceman
    Hát ha még azt a Friscot láttad volna játszani, amikor S. Young irányított és olyan elkapók játszottak mint Jerry Rice :)
    (Montanaról akkor még nem is beszéltem:)
  • Redmer
    A Raiders kirúgta főedzőjét.
  • Ulvar
    Én 2011ig úgy néztem NFLt hogy nincs kedvenc csapatom. Aztán a Frisco feltámadása egyszerűen szemet gyönyörködtető volt...Eagles ellen mit játszottak úristen...azóta niners drukker vagyok, és leszek is :).

Giants - Niners...na az durva lenne...összeszarnám magam. De akkor mint mondtam felmegyek Pestre és együtt nézzük mert az kihagyhatatlan :D.
  • Kori
    én vérbeli pats fan vagyok de realista amit a védelem művel azt egy rájátszásban nem lehet megengedni egy félidőnyi előny egy Packers szintű csapatnak elég a legázoláshoz
    van esély egy Pats Packers döntőre
  • ReszegKoldus
    Patriots = kb az AFC Packerse :)
    legalábbis a támadó és védő teljesítmény elég hasonló
  • LasDen #4626
    talán ez az egyik legelcsépeltebb duma ami minden szezonban elhangzik....
    tudom hogy igaz, de akkor is tök unalmas minden egyes meccs előtt közben után hallgatni :DDD
  • Darthmushroom
    szerintem itt talán a denver és texans kivételével már bárki esélyes a végső győzelemre, ne felejtsük el már a po nem alapszakasz, teljesen más 1 meccs itt. denver hétvégén be is bizonyította
    am én Brady-ék szurkolók
  • Animefox
    Detto
    és a patriots-val mi van?
  • bosco05 #4623
    Én minden évben a Giantsnek szurkolok, ha bejut ha nem :P
  • sirdond
    és a frisco jusson tovább :D

én idén nekik szurkolok (mivel a kedvenc nem jutott be),szimpatikus csapat, szimpatikus headcoach

remélem a sb-t hátrányból nyerik meg cpt comeback emlékére :D
  • bosco05 #4621
    Egy Giants Frisco NFC finalt megnéznék :D
  • sirdond
    khmSFkhm
  • Kori
    a Green Bay egyetlen ellenfele az NFL-ben a Giants
    ha legyűrik akkor ismétlés lesz
  • ReszegKoldus
    szerintem se, bár a különbség lehetne annyi :)
    sajna sok múlhat az időjáráson, ezért lehetett volna jobb esetleg egy "gagyi" dome csapat
  • bosco05 #4617
    Sajnálatos, de ettől függetlenül nem lesz 50 pont, de szerintem még 30 se.
  • ReszegKoldus
    meghalt a Packers offensive koordinátorának a fia
    már csak ezért is jó lenne összeszedni magukat és szórni 50 pontot + a defense még 20-at és jó lesz
  • Fenrir
    Nah, ez ott van :D
  • Animefox
  • ReszegKoldus
    "Ott igenis vannak céltudatos magabiztos sportolók, akik nagyokat mondanak, csak aztán a végén nem kudarcot vallanak, hanem teljesítik azt."

Ez nem gond, a baj azzal van, ha nagyokat mondanak és kudarcot vallanak, ezért gondolom, hogy jobb, ha inkább semmit nem mondanak, abból még bármi lehet :D
    mert tudom, ez is biztos hazai mentalitás, de ha csak a szája jár (pl Rex Ryan már egy jó ideje) az beégeti magát
    A draftot meg szerintem pont azért találták ki, hogy ne a játékos válasszon csapatot, hanem fordítva, és pont ez az, hogy a többségnek a liga az álom, mindegy hol játszik, nyilván ezért nem fordul elő túl gyakran ez az "énmondommegholóhajtokjátszani" stílus.
    Még ez a Luck srác is aki jövőre jön, úgy tudom azt mondta, neki mindegy melyik csapathoz kerül, pedig róla se volt túl jó véleményem, de ez javított rajta valamelyest :D
    Legalábbis nekem semmit nem számít, hogy valaki college szinten ilyen díjat meg olyan bowlt nyert, meg hogyan játszott, ha aztán pár év NFL szezon után meg "pedig hogy vártuk" mondatokban szerepel majd a neve.
    Ja és San Diegoba ment volna, nem New Orleansba.
    Egyébként szép lenne, ha minden játékos magának választana csapatot...tyű bele se merek gondolni :D
  • bosco05 #4612
    "Eli meg...nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy az egyetemről kijött "tejfelesszájúak" bármelyik profi csapat seggét kinyalhatnák, hogy egyáltalán szóba állnak velük"

Erről beszélek, ez a hazai mentalitás. Örüljünk annak is, hogy szóba állnak velünk, jajj... A F*SZT, már bocsánat a szóhasználatért. Az egyetemről kikerülő játékosok profik, akiknek még bele kell rázódni az NFL-be, de profik. Egy profi meg nem sír rí, meg örvendezik ha egy csapat ránéz. Teljesen más jár a fejükben, mint nekünk. Ott igenis vannak céltudatos magabiztos sportolók, akik nagyokat mondanak, csak aztán a végén nem kudarcot vallanak, hanem teljesítik azt. Eli a Giantsben akart játszani, minek menne New Orleansba? Miért örüljön, ha nem oda draftolják ahova ő menni akar? Sok egyetemistának teljesen mind1 hol kezdi meg az NFL szezont, mert a liga az álom. Eli-nak a Giants volt.
  • lord nihilus
    az alapszakaszban is hasonló (sőt tán rosszabb mutatója volt Bradynek a pacik ellen...), de hát ami megtörtént a God Bowl-on az megtörtént ;D

• Jakuza001
    Azert szeretem a Broncost mert ok verik ki az NE-t, ha talalkoznak playoffban veluk. :D

Ket merkozest jatszottak eddig a rajatszasban.

01/14/2006 Denver Broncos 27, New England Patriots 13 (AFC Divisional Playoff Game)

01/04/1987 Denver Broncos 22, New England Patriots 17 (AFC Divisional Playoff Game)

Osszesitesben, minden merkozest bele szamitva.

Denver Broncos lead series 27-17-0

Points Scored: Denver Broncos 1020, New England Patriots 905

Remeljuk folytatodik ez a szep hagyomany :D
  • lord nihilus
    én ezeket a seggedben xDDD (de megelékszek egy pats győzelemmel :P)....stay classy
  • Jakuza001
    Ezt szeretnen latni egy het mulva. :D

• LasDen #4607
    :DDD
  • lord nihilus
    szerintem egy bears fan csinálta...ki tudja
  • LasDen #4605
    a kép célját nem egészen értem....
    + én a prideot is valamiér negatív értelembe vettem :DD
  • lord nihilus
    jaj de aranyos :D
  • lord nihilus
    4chan :D
  • Jakuza001
    Szerintem meg csak szimplan osszecsereltek, a masodik es az utolso szoveget.