Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
remélem atl szerzett egy normális qb-t ezzel a ryan gyerekkel 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
Õats Jared Mayot választotta.....LB....meglepetés 100-on 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Eddig:
Miami - Jake Long (OT)
Rams - Chris Long (DT)
Atlanta - Matt Ryan (Q😎
Oakland - Darren McFadden (R😎
Chiefs - Glenn Dorsey (DT)
Jets - Vernon Gholston (DE)
Saints (Patstõl) - Sedrick Ellis (DT)
Jaguars (Ravenstõl) - Derrick Harvey (DE)
Bengals - Keith Rivers (L😎

és most jön a Pats....valószínúleg McKelvint húzzák....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rincewind
Raiders jol jart McFadden-nel. Nagyon jo jatekos.
LasDen
letradelt a Saintsel....egy 1 körös 10. pickért és egy 3. körösért.....

Soldiers
én is pont beakartam lineklni😄
Miért maradt ki a Pats??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

LasDen
NFL Draft LIVE
Patriots on the clock...

[Jakuza]
NS: Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplõ Seattle Seahawks kirúgta futójátékosát (runningback), a 2005-ös szezon alapszakasz legjobbjának választott Shaun Alexandert.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Randal
Awwww, nem néztem lentebb, csak a beírás dátumát néztem😊
Bocsesz😊

Fenrir
Ehh...

A halál csupán a kezdet...

Randal
Akit érdekel egy amerikai focis webes játék, az nézzen el ide:
www.goallineblitz.com

Nem kell túl sokat várni tõle. Egyszerû felületû játék, elég naponta 1x ránézni.
Ha valakit érdekel kérem ezen keresztül regeljen:

http://goallineblitz.com/game/signup.pl?ref=5748757

Fenrir
Elindult egy webes felületû NFL mmo, érdemes szerintem vetni rá egy pillantást, hasonlít a Hattrick-ra, de van olyan része amivel sokkal egyedibb nála és jelenleg még csak béta ezért elég sok minden fog még változni.

Direkt nem fogok olyan linket adni amibõl nekem elõnyöm lenne 😊

http://goallineblitz.com

Ha valaki mégis kipróbálná és nem zavarná ha ezért én kapnék pár pontot akkor ezen a linken megteheti.

Még én is csak ismerkedem ezzel a játékkal, továbbiakban ebben a topikban folyik róla beszélgetés.

A halál csupán a kezdet...

Tudna valaki segíteni hogy hol tudok Green Bay Packers-es baseball sapit venni?elég sok helyen kerestem de nemtaláltam<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#confused>
Firerock
itt Szarvason miért nics amerikai foci?<#rinya><#rinya><#rinya>

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LasDen

LasDen
Eugene Wilson a Tampa Bayhez ment
Gay a Saintshez ment
Samuel ahogy montam az Eaglesnél
Troy meg a Jetsnél járt de még nem történt semmi......eddig ennyit tok 😄

LasDen
samuel az eagleshöz ment....gay is vhova meg ment vki a jetshez is....

stallworthnél, meg asszem samuelnél írták hogy már új csapatnál van szerzõdése, sztem az öregek Bruschin kívül nem kapnak. max Wilson, de õ már annyit sérült h nem igazán érné meg megtartani, fõleg ha sanders ilyen jól fejlõdik...hát nemtom

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

LasDen
Bruschi is marad......

[Jakuza]
sry azota Moss kapott egy 3 eves contractot es Gaffney

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Na kivancsi vagyok a Patriots free agent listara kerulokrol kik maradnak.
egyedul eddig Bruschinak kinaltak uj szerzodest.

Junior Seau (L😎 declared free agent.
Troy Brown (WR) declared free agent.
Tedy Bruschi (L😎 re-signed/unrestricted free agent.
Tedy Bruschi (L😎 declared free agent.
Chad Scott (C😎 declared free agent.
Randy Moss (WR) declared free agent.
Donte' Stallworth (WR) declared free agent.
Jabar Gaffney (WR) declared free agent.
Mel Mitchell (S) declared free agent.
Eugene Wilson (C😎 declared free agent.
Asante Samuel (C😎 declared free agent.
Rashad Moore (DT) declared free agent.
Randall Gay (C😎 declared free agent.

ProGabe
ez a hsz az elmúlt évad fényében eléggé hiteltelen...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rincewind
Epp ideje volt mar, hogy visszavonuljon es atadja a terepet. 40 ev korul azert mar illik nyugdijba menni, nem focizni... ^^
Firerock
én is láttam
nekem nagyon tetszik az AFL😊

így Favre élete utolsó NFL meccsének utolsó passza egy interception volt a hosszabításban, aminek "köszönhetõen" kikapott és kiesett a csapata - kár, pedig tényleg egy élõ legenda az öreg

LasDen
jó ez az Arena Football....most megy az ES2-n.....mondjuk kicsit érdekes,hogy egy dobásból TD lehet......viszont a srác egy kézzel szépen elkapta a labdát.....jó 40 yardos volt.....

John Cena
😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

LasDen
kár, de egyszer muszáj lett volna úgyis....és sztem akkor már inkább egy jó szezon után, mint egy rosszabb v kényszerûségbõl keljen.....

Firerock
és énis
de mostmár jó irányító nélkül remélem a Dallas simán bejut a SB-ra😊

John Cena
én is sajnálom😞

Soldiers
hát kár hogy visszavonult

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

John Cena
ziccer.hu

Bretto Lorenzo Favre, a Green Bay Packers irányítója bejelentette visszavonulását. A 38 éves legenda, aki 15 esztendõn át erõsítette az Északi Divizióban szereplõ gárdát, és 1992-tõl kezdõdõen minden mérkõzésén kezdõként szerepelt, számos csúcsot megdöntött saját sportágában. Az NFL-ben a legtöbb touchdown (442) és a legtöbb passzolt yard (61,655) egyformán a nevéhez fûzõdik.
- Az NFL történetében az egyik leginkább elismerésre méltó karrier az övé - méltatta a zsinórban 253 összecsapáson szerepelt játékost Ted Thompson, a Packers általános menedzsere.

John Cena
😞

ProGabe
Favre visszavonult!csodálkozni nem csodálkozom,és sajnálni sem sajnálom a döntést,hiszen amit ki lehet hozni egy karrierbõl,õ maximálisan kihozta

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Randy Moss marad

Roethlisberger meg egy 102 milliós szezõdést írt alá... na az nem kis pénz

Soldiers
hát igen

már új csapatban vannak:
Asante Samuel
Bernard Berrian
Donte Stallworth
Justin Smith
Kris Jenkins
Marcus Stroud
Shaun Rogers
Jonathan Vilma
Madieu Williams
Gibril Wilson
Erik Coleman

pár nagyobb név még várható...

ProGabe
láttam a reklámját es2-n!

Tehát ne felejtsük: március 1, este 20:15h, Eurosport 2: Georgia Force – Dallas Desperados!
KATT!

Soldiers
ezt honnan veszed hogy lesz Arena Foci?:?

Soldiers
én nézem a nfl.com-on

ProGabe
plusz most van a combine!ilyenkor mérik fel a jelöltek képességeit,és kiderül ki lesz az 1/1-es a drafton!
élõben lehet nézni az nfl.com-on,méghozzá te választod ki,hogy mit (melyik kamerát) akarsz nézni!

Combine Events

40-yard dash
Bench press
Three cone drill
Broad jump
Vertical leap
20-yard shuttle
60-yard shuttle
Position specific drills
Physical measurements
NFL team interviews
The Wonderlic Test
The Cybex Test
Injury evaluation

ProGabe
márciustól Arena Football az Eurosport 2-n!nem ugyan az,de így off-seasonben megteszi,SÕT! 😊

Soldiers
na a NFl megverte a AFC-t még iet

Soldiers
a draft az mikor is szokot lenni??

pedig mintha csak pár hete lett volna az elõzõ xD Skills comp-ra megint nagyon kívcsi leszek 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Rincewind
Pro Bowl inkabb csak promo, meg bohockodas. Ami persze jo meg poen, de az igazi szezonnak sajnos vege. Lassan persze lehet majd figyelni az NFL Draft-et... 😊
Soldiers
így van

[Jakuza]
Azert hetvegen meg lesz egy Pro Bowl 😄

Rincewind
Hehh, vege a SB-nek be is doglott a topic. Viszlat Augusztusban a pre-season alatt... ^^
quack
nem játszik mindenki mindenki ellen, 16 meccs az alapszakasz, heti egy meccs plusz egy üres hét + 5 hét a playoff

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.