13258
-
#4601 nem rossz, csak egy szó el van írva, úgy írják a másodikat hogy "PRICK" -
#4600 gondolom Patriots fan csinálta, de attól még jó :D
mondjuk a gay jelent vidámat is, az meg igaz -
lord nihilus #4599 :D:D
-
#4598 Én legjobban attól félek, hogy Super Harbaugh Bowl lesz, ahol meglesz a Super Bowlok történetének első hosszabbítása és még azzal együtt se lesz meg összesen 10 pont
-
#4597 NFL-ben szerintem nagyjából mindenki magabiztos, és gondolom nagyon sokan vallásosak is, de nem tolják ennyire az emberek arcába. Polamalu az egyik kedvenc játékosom, minden play után keresztet vet és ennyi, nem rendez showműsort belőle...Tebowing meg anyám kínja. Szép csendben tegyék a dolgukat azt kész :) Viszont, ha a Patset is legyűrné a Broncos ráadásul idegenben, egy rossz szavam nem lenne rá, erre már az első meccsük előtt is gondoltam, akkor nem jött össze :)
Eli meg...nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy az egyetemről kijött "tejfelesszájúak" bármelyik profi csapat seggét kinyalhatnák, hogy egyáltalán szóba állnak velük és nem véletlen szerintem, hogy ez nem fordul elő gyakrabban, ha jól tudom előtte Elway csinált hasonlót.
Ettől függetlenül persze nagyon jó játékos (sajnos:)). -
#4596 Imádkozom valami Friscoi istenhez hogy segítse a ninerst mert kurva nehéz ellenfél lesz a Saints. Valahol mélyen remélem mi jutunk tovább.
Let's go niners!! -
#4595 Nagy mákja volt azért a Denvernek. Steelers ezer sebből vérzett és így is volt esély.
Denvert múlthéten szidtam nagyon!(fogadtam rájuk) De ez a produkció Bradyék ellen kevés lesz.Végülis örülök,hogy így alakult,mert ott azért egy ilyen Pittsnek sem lett volna esélye. Ha mindneki egészséges akkor biztosan máshogy muzsikál a gépezet.
Green Bay nagyon erős,és a szentek is. Patriots,Saints,Ravens,Packers 4es megy tovább szerintem. -
#4594 Na, a Giants tovabb ment ahogy megjosoltam. A Vasas is kiesett akit nem igazan kedvelek. Most mar csak a Denvernek kell megismetelni a 2005-s NE elleni eredmenyt es akkor minden a legnagyobb rendben. :D -
#4593 Én pont Eli miatt lettem Giatns fan az első perctől. Tudta hol akar naggyá vállni, el is ért mindent amit lehet, ott ahol és ahogy ő akarta. Az alapszakaszban is szoros meccs volt a két csapat között, ha a Giants tudja hozni ezt a formát és felkészül a Green Bayből, akkor bőven van esélye megnyerni azt a meccset, de mint tudjuk ez a rájátszás, mindenre van esély. Tebow "hypeolása" pedig egy másodpercig sem volt alaptalan ;) Ezzel a csapattal ilyen sikereket elérni nagyon nehéz és tényleg ő ezeknek a diadalmaknak az alapköve. Külföldön a sikeres magabiztos embereket szeretik és elismerik ;) Csak nálunk szokás a nincs esélyünk semmire és nem vagyok én nagy játékos mentalitás ;) -
#4592 Akkor rosszul látod :)
Tebow hypeolása unalmas, most már nem állítanám, hogy alaptalan, de unalmas az tuti, azért ha normális offensel találkozna, akik megrakják a vadlovakat 40 ponttal, azzal nem biztos, hogy tudna mit kezdeni, mint pl. a Pats elleni első meccsen se tudott (és talán jövő héten se fog tudni).
Matt Ryannek valahogy nem bírom a fejét az tény, ez annak is köszönhető, amióta láttam, hogy az oldalvonal mellett is nyalogatja a kezét, mintha várná a snapet :D
Giantsel nem nagyon van bajom, csak tőlük jobban tartok, mint a többitől (mondjuk Manning draftnál való csere "kérelme" nem szimpatikus) :)
A Green Bayt meg idén egyelőre nagyon szóba hozni se volt érdemes...de ha már szóba kerültek, náluk a sok elejtett passzból van elegem :D
-
#4591 td passznál csak röhögtem....:DD
de tebow meg látványosan rájátszik erre a beleive őrületre..... -
#4590 Pár órája figyeltem fel a topicra, de úgy látom neked mindenkiből és mindenből eleged van ami nem sajtfej. -
#4589 Tebowból már nagyon elegem van...
de azért ez nem volt semmi :)
-
#4588 fuhh Tebow megint h feltüzelte a csapatot. -
#4587 o-óóóóó -
#4586 ejj giants....faszé nem tud kikapni... -
#4585 A lényeg hogy legközelebb menetrend szerint elverjük a Greenbayt és utána már jöhetnek is a komolyabb ellenfelek.... -
#4584 Elinak ideje összeszednie magát, hogy jövő héten 3 interceptiont dobjon és visszatérjen a világ rendje
no de legalább újabb fél évig nem kell bámulni Matt Ryan pofáját -
#4583 GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS -
#4582 Go Big Blue! :D -
#4581 ***** Giants -
sirdond #4580 sport tv adja, de egyébként a szokásos banok streamek -
Santata #4579 Esti meccsekhez tud valaki jó streamet adni? -
#4578 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor tudtam meg, hogy Dan Marino létező figura. Én mindaddig azt hittem, hogy csak egy kitalált szerep az Ace Venturaban :D -
#4577 JUhééééé a kedvencem!!!!!!!!!! :D -
#4576 Lesz. A tegnapi merkozes ismetlese. :D -
#4575 Tegnap volt az utolsó meccs illetve ma hajnalban, az alapszakaszban ha jól tudom. Jövőhéten jönnek a Wildcard meccsek. -
#4574 Ma este lesz valami? -
#4573 nem volt igazán tét nélküli, így a lions mehet new orleansba -
#4572 annyi tét még lett volna, hogy a Lions győzelemmel elkerülte volna wild card körben a Saintset, így ott is lehetne majd egy tűzijáték -
#4571 nekem bőven megfelel, ha úgy nyomják, mint az előző meccsükön, csak most a Cowboys nyerjen :D -
#4570 Tét nélküli volt akárcsak a Niners meccs, bár mivel én utóbbiért rajongok, megnéztem mit alkot a Rams ellen, és a végére igen szorosra sikeredett. Akers és A. Smith nagyot alakított ma is.
Ezekkel ellentétben a Giants meccsen tétre megy a játék. -
#4569 remélem a Giants-Cowboys hasonló lesz a Packers-Lionshoz, bár felülmúlni nem nagyon tudják majd szerintem, ha egyáltalán felül lehet múlni -
#4568 Ezt most benézte a New York Jets..... -
#4567 Csókolom hoztam egy kis...
NFL streamek -
#4566 legalább jut egy kis Faith Hill a sport2-re is -
#4565 Mindent. -
#4564 és online mit lehet fogni majd? -
#4563 22:15-től a kansas - denver meccs, 2:20-tól a dallas - new york. szóval igen, az lesz hajnaltól reggelig :D -