Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

quack
te jó ég mekkora meccs volt

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

LasDen
abból tuti alvás lesz...... :D
de sztem én is onnan folytatom...... :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Carlos HUN
nah jo én mek mostmár ágybol nézem tovább :D
bezabáltam besöröztem:D

LasDen
mikor beírtam akkor még vmi linkelésnek a maradványai voltak.........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Carlos HUN
pontosan!

kiváncsi leszek már milesz a nagyszünetben hátha idén is látunk valami jót XDXD

Soldiers
az eredmény annyi

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

LasDen
he?

Carlos HUN
7-3 patriotsnak!

Carlos HUN
Kezdõdikkkkkkkkkkk

Soldiers
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=5612&part=sports
amugy meg a Sport 1 adja

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Nekem Digim van és hála istennek látok mindent poton pénzért.
Eurosport
Eurosport2
Sport1
Sport2
SportKlub

Ez számomra valami ünnep, és asszem megörülnék ha nem látnám :)

Carlos HUN
http://www.takeforum.com/banok5/viewtopic.php?t=1&mforum=banok5

itt néz körül valamelyik tuti adja!

ui:
jah msot láttom már beteted :)

Az is Sport1en lesz:P Élõbe a faxa...

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenõ snooker meccs elõtt...)

LasDen

Majd holnap megnézed az ismétlést :D

Carlos HUN
Két buzi riporternek dejó ott álhatak a pálya melett, meg helyszinrõl közvetithetnek :D

NA lassan megkezdödik a 42.

New England lesz a befutó :D

Nem tudjátok neten hol lehetne ingyér meglesni? Itt csak Sport2 van:SSS
Elõre is kössz

\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenõ snooker meccs elõtt...)

LasDen
én is megvettem volna, mer akkor még volt pénzem, de akkor meg nem tudok haza utázni és ma meg vissza.......

Carlos HUN
én már pénteken megvettem elõre söröket meg chipseket mer év legnagyob eseményét muszáj végigülni kicsit ittasan:D

LasDen
én is vettem volna kaját de nem volt semmi pézem....... :(

Carlos HUN
Nah palacsinta sõr chips bekészitve jó szurkolást mindenkinek!

Gunnersboy
áhh ez nekem a "B terv" ha elaludnék ma <#hawaii>
<+ holnap isi van délelõtt, de az mellékes :D >

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Carlos HUN
Hajrá New England!!!!

Mindjárt kezdödik én végignézem nagyon régóta várom már a dõntöt :P

Soldiers
pffffffffffu

Firerock
most indulok aludni
majd holnap megnézem

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

John Cena
1óra múlva "út a döntõig" aztán SUPERBÓLXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Firerock
szerinted?:)
ottvan a mosoly...

ProGabe
ugye csak poénkodsz?az alsón Brady van...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

van hasonlóság, de én nem keverném össze :D:D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Bucser
...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Firerock
a felsõn annyira nem is de az alsón nyagon:)

Bucser
Nem tudom ki nézi innen a friday Night Lights címû sorozatot, de csak nekem tûnt fel, hogy Jason Street-et játszó Scott Porter rohadtul hasonlít Tom Brady-re?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

John Cena

Gondoltam beteszem a laszti jól néz ki!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Soldiers
hát nem

15e Ft ert, az azert nem 100 dollar
Soldiers
100 dollár hát egy kicsit sok nem az én pénztárcámhoz való

Soldiers
mennyiért adod?

jajaja, onnan kaptam :)
Egyik nagyon kedves ismerosom kuldte meglepetesnek (mezt vartam:D) ez lett belole, szoval ha valakinek kell lehet licitalni :P
ott még életnagyságú Dallas Cowboys-os cheerleadereket is lehet kapni
WOW

http://www.fathead.com/nfl/new-england-patriots/

100 dollárért? annyiért egy kicsit nagyon sok... bár biztos jól néz ki

Rincewind
Fathead? :)
Sracok!

Amerikabol most kaptam 2db ember nagysagu matricat, amit akar falra is fel lehet ragasztani. Sajnos en nem tudok vele mit kezdeni igy ha valakinek kell szivesen eladnam!
Hogy mirol is lenne szo? Tom Brady és Troy Polamalu
olyan 1,6m széles és 2 méter magas. :)

Akit erdekel [email protected] -on erdeklodhet!

Udv Kalocsa
:D:D

Bucser
Igazi gond, hogy nem gépen akartam nézni, hanem TV-n az asszonnyal heverve a kanapén:) Én drukkolok a Giantsnek õ meg a Patsnek... (Rhode Islandre járt fõsulira 2 évig aztán hazajött és ugye ott a Pats az isten...)

jó oldal ajánlom figyelmedbe

Bucser
Ok akkor valszeg az lesz a megoldás.

ProGabe
az összes torrent oldalon fent lesz,mind "eredeti" amerikai,mind sport1-es kommentárral.ezt én itt most garantálom neked :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
torrent, másnap fent van, munkaidõd alatt leszedi otthon a gép public torrentrõl is.