Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jamal Lewis tuti uj erore kapna ott es a vedelmet is gatyaba razna.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egyszeruen a ket utolso ket eve nagyon nem jott ossze es mind ketszer ugy estek ki, hogy siman bejuthattak volna.
Ezt azert a vezetes nem szokta tetlenul nezni, ez a dolgok rendje.
Amugy a ket utolso evben pont az mondott csodot a Broncosnal, amiben annyi even at nagyon jok voltak, megpedig a vedelmuk es a futojatek.
Remelem amugy Shanahan nem megy a Detroithoz,vagy a Kansashoz hanem valamelyik jobb csapathoz.
Szerintem neki a megfelelo csapat egy Ravens fele csapat lenne.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A "kerdeses" a jateklehetoseg pedig teljes mertekben nem ad arrol tampontot, hogy ki tud majd jatszani.
Baltimore Ravens Injuries
Antwan Barnes LB Chest Out (Definitely Will Not Play) Out
Marcus Maxwell WR Hip Out (Definitely Will Not Play) Out
Derrick Mason WR Shoulder Did Not Participate In Practice Questionable
Fabian Washington CB Toe Did Not Participate In Practice Questionable
Willie Anderson T Foot Limited Participation in Practice Questionable
Jarret Johnson LB Calf Limited Participation in Practice Questionable
Ed Reed S Thigh Limited Participation in Practice Questionable
Ray Rice RB Calf Limited Participation in Practice Questionable
Samari Rolle CB Ankle Limited Participation in Practice Questionable
Adam Terry T Knee Limited Participation in Practice Questionable
Yamon Figurs WR Head Full Participation in Practice Probable
Trevor Pryce DE Illness Limited Participation in Practice Probable
MIami Dolphins Injuries
Will Allen CB Groin Limited Participation in Practice Questionable
Channing Crowder LB Knee Limited Participation in Practice Questionable
Crowder úgy volt, hogy játszik a Jets elleni meccsen is.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A "fogatlan" Oroszlánok a zárófordulóban a Green Bay Packershez látogattak - ahol 1991 óta nem nyertek -, és 31-21-es vereséggel távoztak.
A legutóbbi 24 meccsükbõl 23-at elbukó detroitiakkal szemben saját stadionjukban 176 pontot hoztak össze az ellenfelek a szezon során, így az Oroszlánok 30 ponttal megdöntötték az Indianapolis Colts 1981-ben felállított "nézõszomorító" csúcsát. Összességében utoljára tavaly december 23-án hagyták el gyõztesen a pályát.
Az NFL-ben egyedül a Tampa Bay Buccaneers fejezett be diadal nélkül egy idényt még 1976-ban, de akkor csak 14 meccsbõl állt az alapszakasz.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Patriots,Jaguars,Redskins,Cowboys,Packers,Buccaneers,Seahawks
Nem gyengén alakultak át idén az erõviszonyok(pl Miami tavaly:1-15, idén meg 11-5///vagy a Detroit tavaly: 7-9, idén meg 0-16....)
A másik gond, hogy Brady nemépp úgy gyógyul, ahogy elõre várták, és még kérdéses a 2009-es szezonja is... Azért remélem összedrótozzák nyárra, bár Cassel is belejött az alapszakasz végére. De az,hogy mindkét irányító a csapatnál marad, nem túl valószinû, a fizetési sapka miatt.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
bár szerintem a mostani AFC mezõnyben halál lesz, de azért hajrá miami!
NA mostmár Boldogan megyek vizsgázni!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
playoff <#hawaii>#hawaii>
rendesen megkaptak a kovbojok a magukét
ennyi pontot idén még nem is szereztünk <#hawaii>#hawaii>
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Ez a pontos lista.
A rajatszas utolso merkozesi. (magyar idorend szerint)
Amerikai szokas szerint elol a vendegcsapatok.
19:00 - 22:15 St.Louis Rams vs. Atlanta Falcons
19:00 - 22:15 New England Patriots vs. Buffalo Bills
19:00 - 22:15 Kansas City Chiefs vs. Cincinnati Bengals
19:00 - 22:15 Detroit Lions vs. Green Bay Packers
19:00 - 22:15 Chicago Bears vs. Houston Texans
19:00 - 22:15 Tennessee Titans vs. Indianapolis Colts
19:00 - 22:15 New York Giants vs. Minnesota Vikings
19:00 - 22:15 Carolina Panthers vs. New Orleans Saints
19:00 - 22:15 Cleveland Browns vs. Pittsburgh Steelers
19:00 - 22:15 Oakland Raiders vs. Tampa Bay Buccaneers
22:15 - 01:45 Dallas Cowboys vs. Philadelphia Eagles
22:15 - 01:45 Miami Dolphins vs. New York Jets
22:15 - 01:45 Jacksonville Jaguars vs. Baltimore Ravens
22:15 - 01:45 Seattle Seahawks vs. Arizona Cardinals
22:15 - 01:45 Washington Redskins vs. San Francisco 49ers
02:15 - 06:00 Denver Broncos vs. San Diego Chargers
Amerikai szokas szerint elol a vendegcsapatok.
19:00 - 22:15 St.Louis Rams vs. Atlanta Falcons
19:00 - 22:15 Jacksonville Jaguars vs. Baltimore Ravens
19:00 - 22:15 New England Patriots vs. Buffalo Bills
19:00 - 22:15 Kansas City Chiefs vs. Cincinnati Bengals
19:00 - 22:15 Detroit Lions vs. Green Bay Packers
19:00 - 22:15 Chicago Bears vs. Houston Texans
19:00 - 22:15 Tennessee Titans vs. Indianapolis Colts
19:00 - 22:15 New York Giants vs. Minnesota Vikings
19:00 - 22:15 Carolina Panthers vs. New Orleans Saints
19:00 - 22:15 Miami Dolphins vs. New York Jets
19:00 - 22:15 Dallas Cowboys vs. Philadelphia Eagles
19:00 - 22:15 Cleveland Browns vs. Pittsburgh Steelers
19:00 - 22:15 Oakland Raiders vs. Tampa Bay Buccaneers
22:15 - 01:45 Seattle Seahawks vs. Arizona Cardinals
22:15 - 01:45 Washington Redskins vs. San Francisco 49ers
02:15 - 06:00 Denver Broncos vs. San Diego Chargers
azt gondolom nem kell taglalni, hogy miért itt van a legkevesebb meccs (ütöttek már el? 😄)
de ezen felül az egész irtózatosan jól ki van találva, mármint ha kicsit távolabbról nézzük a képet. ugyebár megkezdõdik az NFL, pont mire belemelegedik az ember jön az NHL. lemegy már meccs ott is és kezdõdik az NBA.
az NFL-ben elérünk a rájátszásokig, mindenki arra figyel. ugyebár elõtte is van szünet, na ilyenkor megkapjuk az NHL All-Star hétvégét. lepörögnek az utolsó másodpercek a Superbowl-ból* és máris itt van az NBA szezon közepe, vagyis az All-Star hétvége. NHL rájátszás, nagy izgalmak, amiket egy NBA finallel csodálatosan le lehet vezetni 😊
persze nem lenne teljes a körforgás, ha nem lenne MLB, amivel minden rést kitömnek
*: tudom-tudom, van még Pro Bowl, de ez most mindegy
/ha bármit rosszul írtam, javítsatok!/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
sõt wildcard meccsen megesszük az arizonát is <#hawaii>#hawaii>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Remélem a Jetset meg tudják verni idegenben...