13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    Freeneyt még nem küldték el egyelőre. Olyasmit olvastam, hogy lehet, hogy átáll a Colts 3-4-es védekezésre. Emiatt lehet, hogy kirakják majd.
  • Jakuza001
    Freeneyt is elkuldtek ? Mert akkor a Coltshoz mehet barmilyen iranyito. Mondjuk olyan egy nekik nem lesz mint Peyton. Most vagy 10 evig ugy eltunik a Colts, hogy kb 3-13as mutatokat fognak produkalni.
  • ReszegKoldus
    Mondjuk náluk már eleve a 4x-es Super Bowl győztesek miatt annyi számot lehetne visszavonultatni, hogy nem lenne mit kiosztani :D
    Bár úgy tudom, hogy pl Terry Bradshaw számát nem használják, attól függetlenül, hogy nincs visszavonultatva.
  • LasDen #5158
    ők spórolnak....az igazi legendáknak tartogatják a számokat :DD
  • ReszegKoldus
    A mezét is visszavonultatják, ilyenre Hines Ward ne is számítson, a Steelersnél összesen 1 mez van visszavonultatva, úgy látszik ez nem az ő műfajuk
  • LasDen #5156
    kellett egy kis színház a népnek....
  • ReszegKoldus
    Közben Indianapolisban éppen egy elég érzelmes, könnyekkel teli sajtótájékoztatót tartanak.
  • ReszegKoldus
    Ez szerintem is így lesz, csak nem mindegy, hogy az az egyik kommentátor kedvenc csapata-e :)
    Persze nyilván igyekezne visszafogni magát, de akkor is... :D

• LasDen #5153
    igen...mindig mondja, hogy nem sok lehetőségük van válogatni...
  • robotnyk
    vagy meghatározzák hogy mit adnak a nemzetközi feedben, vagy választhatnak abból a pár meccsből ami az idősávukban van, de nem egyedül döntenek, hanem az összes licence fizető csatorna szavaz, úgy tudom.
  • bakkerman
    ha meglesz 100%-ra hogy hol folytatja,azzal lesz tele a sajtó egész nyáron...
  • LasDen #5150
    bárhova megy is Peyton, azt a csapatot megpróbálják minél többször képernyőre tenni....
  • ReszegKoldus
    Valami olyasmi van, hogy küldenek nekik meccseket, amik közül választhatnak mit adnak le, nem? Legalábbis a vasárnap délután 4:15-ös meccseknél, mert ugye a hétfő/csütörtök az adott.
    Persze az is lehet, hogy mindig Patriots meccset küldenek nekik és azért választják azt gyakran :D
  • robotnyk
    nem a sport1 dönti el mi kerül adásba, pláne nem a Faragó
  • ReszegKoldus
    Arról nem beszélve, hogy a Colts játszik Kansasben, ami gyanítom hétfő esti meccs lenne, ha odakerül.
  • ReszegKoldus
    Akkor még nagyjából érvényes a korábbi kép + Kansas.
    Hú Kansas Ricsi Chiefs nem lenne túl jó, akkor aztán lehet a sport tv-n hallgatni a nyáladzást, gondolom jó pár meccsük a képernyőre kerülne :D
  • robotnyk
    Arizona, Dolphins, Jets, Kansas, eddig ezeket hallottam
  • ReszegKoldus
    Na hova megy Manning? :)
  • ReszegKoldus
    Steelersnél kemény fiatalításba kezdtek, nem mondom hogy nem fér rájuk :)

off:
    A kedvenc játékosom Hines Ward babérjaira tör :D
  • robotnyk
    37
  • Jakuza001
    Lol a Steelers Farriort is elkuldte. Hat ezekutan en nagyon kivancsi leszek a kovetkezo szezonjukra, de sokat nem varok toluk.
  • ReszegKoldus
    Igen erre. Most nézem ott is van Favre esete és Kurt Warneré is. Rémlik is valami, mintha az NFC döntőben külön mondta is volna Sean Payton, hogy támadják keményen a sérült lábát, ami még talán "beleférne", de az hogy ezeket külön jutalmazzák is...pff
  • Jakuza001
    Erre gondolsz ???
  • ReszegKoldus
    Végre úgy néz ki a Saints kap valami jó kis büntetést. Akkor nem csak nekem volt gyanús, amikor kb lemészárolták Favret a 2 évvel ezelőtti NFC döntőn
  • ReszegKoldus
    Azóta meg már kiraktak még 2 kétszeres SB győztest, Aaron Smitht és Chris Kemoeatut is.
  • ReszegKoldus
    Neki minimum a mezét vissza kéne vonultatniuk minél előbb, persze elfogult is vagyok, az egyik kedvenc játékosom :)
  • Jakuza001
    "Wardtól megválik a Pittsburgh"
  • ReszegKoldus
    Vagy Griffin ülne a padon és tanulna Vicktől. Vagy csak az 1/2 kell nekik és aztán azt elcserélik más csapat pickjeiért. Vagy, ha már az megvan a fél csapatot meg egy rakás picket adnak az 1/1-ért. Vagy... :)
    DeSean Jacksont meg kész csoda szerintem, hogy év közben nem zavarták el, de így most még kapóra is jöhet :D
  • bakkerman
    ma olvastam,nem tudom hallottátok-e már,hogy az 1/2-es pickért odaadná az Eagles a Ramsnak Asantet,és DeSean Jacksont,meg egy 2. körös picket,hogy eltudják hozni Griffint. szerintem ez full kamu,Vick akkor vakargatná a tökét a padon ??!!
  • ReszegKoldus
    És akár Giants-Packers is lehetne
  • robotnyk
    addig is lesznek érdekes dolgok, pl jövő péntekig eldől mi lesz Manninggel, árpilis végén meg draft... :)
  • Ulvar
    BAAAZD...hol van még az :S:S:S:S:S.
  • robotnyk
    The 2012 regular-season opener will be played on Wednesday, Sept. 5
  • ReszegKoldus
    Én nem nagyon követem a college footballt, úgyhogy alapból fogalmam nem volt róla, hogy kicsoda, de véletlenül pont akkor kapcsoltam oda a Heisman trophy átadásra, amikor "megvillantotta" a zokniját, akkor elkönyveltem magamban, hogy jó lesz rá odafigyelni :D
  • robotnyk
    ez a RGIII nem csak gyors és ügyes, de intelligens gyerek is
  • ReszegKoldus
    Úgy nézem RGIII odatette magát rendesen tegnap, kíváncsi leszek hova kerül. Mehetne pl Clevelandbe vagy Washingtonba, jó kis csoportok lennének
  • ReszegKoldus
    Én nézem, a játék se olyan rossz, de az úgyis másodlagosnak tekinthető
  • bakkerman
    lenge ligát nézitek? én most néztem meg felvételről,eléggé bejövős
  • szeligabor
    Köszi a gyors választ.

Gábor
  • ReszegKoldus
    Flag football