13258
-
#5161 Freeneyt még nem küldték el egyelőre. Olyasmit olvastam, hogy lehet, hogy átáll a Colts 3-4-es védekezésre. Emiatt lehet, hogy kirakják majd. -
#5160 Freeneyt is elkuldtek ? Mert akkor a Coltshoz mehet barmilyen iranyito. Mondjuk olyan egy nekik nem lesz mint Peyton. Most vagy 10 evig ugy eltunik a Colts, hogy kb 3-13as mutatokat fognak produkalni. -
#5159 Mondjuk náluk már eleve a 4x-es Super Bowl győztesek miatt annyi számot lehetne visszavonultatni, hogy nem lenne mit kiosztani :D
Bár úgy tudom, hogy pl Terry Bradshaw számát nem használják, attól függetlenül, hogy nincs visszavonultatva. -
#5158 ők spórolnak....az igazi legendáknak tartogatják a számokat :DD -
#5157 A mezét is visszavonultatják, ilyenre Hines Ward ne is számítson, a Steelersnél összesen 1 mez van visszavonultatva, úgy látszik ez nem az ő műfajuk -
#5156 kellett egy kis színház a népnek.... -
#5155 Közben Indianapolisban éppen egy elég érzelmes, könnyekkel teli sajtótájékoztatót tartanak. -
#5154 Ez szerintem is így lesz, csak nem mindegy, hogy az az egyik kommentátor kedvenc csapata-e :)
Persze nyilván igyekezne visszafogni magát, de akkor is... :D
-
#5153 igen...mindig mondja, hogy nem sok lehetőségük van válogatni... -
#5152 vagy meghatározzák hogy mit adnak a nemzetközi feedben, vagy választhatnak abból a pár meccsből ami az idősávukban van, de nem egyedül döntenek, hanem az összes licence fizető csatorna szavaz, úgy tudom. -
#5151 ha meglesz 100%-ra hogy hol folytatja,azzal lesz tele a sajtó egész nyáron... -
#5150 bárhova megy is Peyton, azt a csapatot megpróbálják minél többször képernyőre tenni.... -
#5149 Valami olyasmi van, hogy küldenek nekik meccseket, amik közül választhatnak mit adnak le, nem? Legalábbis a vasárnap délután 4:15-ös meccseknél, mert ugye a hétfő/csütörtök az adott.
Persze az is lehet, hogy mindig Patriots meccset küldenek nekik és azért választják azt gyakran :D -
#5148 nem a sport1 dönti el mi kerül adásba, pláne nem a Faragó -
#5147 Arról nem beszélve, hogy a Colts játszik Kansasben, ami gyanítom hétfő esti meccs lenne, ha odakerül. -
#5146 Akkor még nagyjából érvényes a korábbi kép + Kansas.
Hú Kansas Ricsi Chiefs nem lenne túl jó, akkor aztán lehet a sport tv-n hallgatni a nyáladzást, gondolom jó pár meccsük a képernyőre kerülne :D -
#5145 Arizona, Dolphins, Jets, Kansas, eddig ezeket hallottam -
#5144 Na hova megy Manning? :) -
#5143 Steelersnél kemény fiatalításba kezdtek, nem mondom hogy nem fér rájuk :)
off:
A kedvenc játékosom Hines Ward babérjaira tör :D -
#5142 37 -
#5141 Lol a Steelers Farriort is elkuldte. Hat ezekutan en nagyon kivancsi leszek a kovetkezo szezonjukra, de sokat nem varok toluk. -
#5140 Igen erre. Most nézem ott is van Favre esete és Kurt Warneré is. Rémlik is valami, mintha az NFC döntőben külön mondta is volna Sean Payton, hogy támadják keményen a sérült lábát, ami még talán "beleférne", de az hogy ezeket külön jutalmazzák is...pff -
#5139 Erre gondolsz ??? -
#5138 Végre úgy néz ki a Saints kap valami jó kis büntetést. Akkor nem csak nekem volt gyanús, amikor kb lemészárolták Favret a 2 évvel ezelőtti NFC döntőn -
#5137 Azóta meg már kiraktak még 2 kétszeres SB győztest, Aaron Smitht és Chris Kemoeatut is. -
#5136 Neki minimum a mezét vissza kéne vonultatniuk minél előbb, persze elfogult is vagyok, az egyik kedvenc játékosom :) -
#5135 "Wardtól megválik a Pittsburgh" -
#5134 Vagy Griffin ülne a padon és tanulna Vicktől. Vagy csak az 1/2 kell nekik és aztán azt elcserélik más csapat pickjeiért. Vagy, ha már az megvan a fél csapatot meg egy rakás picket adnak az 1/1-ért. Vagy... :)
DeSean Jacksont meg kész csoda szerintem, hogy év közben nem zavarták el, de így most még kapóra is jöhet :D -
#5133 ma olvastam,nem tudom hallottátok-e már,hogy az 1/2-es pickért odaadná az Eagles a Ramsnak Asantet,és DeSean Jacksont,meg egy 2. körös picket,hogy eltudják hozni Griffint. szerintem ez full kamu,Vick akkor vakargatná a tökét a padon ??!! -
#5132 És akár Giants-Packers is lehetne -
#5131 addig is lesznek érdekes dolgok, pl jövő péntekig eldől mi lesz Manninggel, árpilis végén meg draft... :) -
#5130 BAAAZD...hol van még az :S:S:S:S:S. -
#5129 The 2012 regular-season opener will be played on Wednesday, Sept. 5 -
#5128 Én nem nagyon követem a college footballt, úgyhogy alapból fogalmam nem volt róla, hogy kicsoda, de véletlenül pont akkor kapcsoltam oda a Heisman trophy átadásra, amikor "megvillantotta" a zokniját, akkor elkönyveltem magamban, hogy jó lesz rá odafigyelni :D -
#5127 ez a RGIII nem csak gyors és ügyes, de intelligens gyerek is -
#5126 Úgy nézem RGIII odatette magát rendesen tegnap, kíváncsi leszek hova kerül. Mehetne pl Clevelandbe vagy Washingtonba, jó kis csoportok lennének -
#5125 Én nézem, a játék se olyan rossz, de az úgyis másodlagosnak tekinthető -
#5124 lenge ligát nézitek? én most néztem meg felvételről,eléggé bejövős -
szeligabor #5123 Köszi a gyors választ.
Gábor -
#5122 Flag football