13258
feenMUx.jpg
  • szeligabor
    Sziasztok!
    Hallottam egy sportról, amely hasonlít az Amerikai focihoz. Tojás labda, dobálózás, rohanás. Az viszont fontos különbség, hogy a játékosokat, úgy lehet szerelni, vagy megállítani, hogy le kell róluk húzni egy szalagot, amit viselnek. Tudja valaki, hogy hívják ezt a sportot?
    Üdv.:Gábor
  • ReszegKoldus
    Suh 32 Tebow 0 "hivatalosan", QB-k nem szokták ezt ilyenkor csinálni úgy olvastam, meg Tebow nem is dobott, ami nekem meglepőbb, bár utólag elnézve azért nem csoda :D
  • bakkerman
    uhhh örülök ha 70 kilós testsúlyommal kitolok ugyanennyit :D
  • webibebi
    kb 102kilóval tolják a fekvenyomást
  • bakkerman
    a bench pressnél nem tudod hány kilóval súlyzóznak? vannak érdekes eltérő eredmények,falemberek 2-3x annyi ismétlést csináltak meg mint a tight endek :D kiváncsi lennék egy Ndamokung Suh vs. Tebow fekvenyomó csatára :DDDDD
  • ReszegKoldus
    Combine tracker
  • Hypo #5115
    dehogy kárörvendtem poen volt:))) nem kell vérre menni kulonben is te irtad a jobbak masolasat ezert nem tudtam elmenni mellette ennyi de ezen nem kell civakodni:)

• ReszegKoldus
    Nekem egyáltalán nem keserű semmi, nyilván jobban örültem volna, ha a Packers jut tovább, de aznap ez nem jött össze. 2011-es naptári évben így is csak 1 meccset vesztettek, ami nem mondható rossznak, a Giants ezt az évet kezdte jól, a folytatást meg majd meglátjuk. Addig meg kárörvendj nyugodtan, ha ettől érzed jobban magad :)
  • Hypo #5113
    muihahaha kicsit keseru a mez:))) a jobbak nem vesztenek!!!!
  • ReszegKoldus
    Teljesen jogos, ha már semmi eredetivel nem tudnak előjönni, akkor jöhet a jobbak másolása :)
  • Hypo #5111

:)))))
  • ReszegKoldus
    Jók azok a reklámok nagyon :)
    Mondjuk kíváncsi lennék milyen napon lenne Aaron Rodgers nap, ha mondjuk 15-ös mezszáma lenne :D
  • Hypo #5109
    discount double check szopo után:)
  • Redmer
    Aaron Rodgers ünnepnapot kap.
  • ReszegKoldus
    Ki is fújolták nagyon helyesen :D
  • Fenrir
    Nah, látjátok a jobbak mind Bears szurkolók :)
  • ReszegKoldus
    [URL=http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8270dd49/article/obama-asks-49ers-davis-to-play-for-bears?module=HP11_headline_stack]Obama féle "toborzás" :D[/URL]
  • bakkerman
    na igen...de visszavonulni nem fog,ez 10000%,mostmár szerintem a legfőbb motivációja az,hogy több gyűrűje van az öcsinek,és ezt nem hagyja annyiban!
  • ReszegKoldus
    Ja tényleg, és Randy Moss is visszatérhet 1 szezon kihagyás után :D
  • ReszegKoldus
    Gondolom annyi esze van, hogy nem fog mindenáron játszani. Meg egyik csapatról se feltételezem, hogy kifizet egy rakás pénzt egy nem 100%-os Manningért. Ezek a találgatások ilyen offseason időtöltésnek jók :)
  • robotnyk
    csak a fal számítana, Pierre Garconnal megmutatta, hogy nem kell neki sztár elkapó
  • robotnyk
    minden attól függ, hogy egyátalán felépül-e rendesen. 4 nyakoperáció után én meggondolnám, hogy hány sacket bír ki még egy 35 éves irányító.
  • ReszegKoldus
    Egyébként a Dolphinsnál én inkább Matt Flynn tudnám elképzelni, legalábbis nem lepne meg, ugye a head coach az eddigi Packers offensive coordinator Joe Philbin lett.
  • ReszegKoldus
    statisztika alapján még talán a Jets fala lenne a legtűrhetőbb, vagy Chiefs, de az nincs a képen :)
  • bakkerman
    hát jah,csak önmagában ő kevés lenne,jó lenne ott neki egy Marshall,elkapónak,de ez még kevés,egy playoffhoz is...ha hoznának neki 1-2 jó elkapót,vagy a falba embereket,akik megvédenék,jó franchise lehetne ismét Miamiban
  • LasDen #5096
    cardinals mez jól áll neki...:D
  • lord nihilus
    hópihééknek már elkélne egy jó irányító, Marino óta nem nagyon láttak olyat...
  • Animefox
    Ja... jó.. nem tudtam...
  • ReszegKoldus
    Nyilván, mivel ez csak azt a kérdést hivatott feszegetni, hogy melyik illik hozzá a legjobban. Innen nyúltam.
  • Animefox
    Ugyanaz a fotó, háttér is ugyanaz... kis photoshop
  • ReszegKoldus
  • sanyiute
    bocs csak most figyeltem fel rá hogy kapcsolgattam a TV-t :D
  • Jakuza001
    Az kellene meg csak igy is az egyik legerosebb csoport, amiben a Giants szerepel.
  • ReszegKoldus
    Ezt "reklámoztam" pár napja, azt hiszem 6 meccset adnak le összesen.
    Mondjuk az eredményeket már tudom, de szerencsére attól függetlenül is érdekes
  • sanyiute
    te jó ég most megy sport 1-en LFL meccs

ezek az amcsik...
  • lord nihilus
    bazmeg most vettem észre romót a háttérben :DDDD
  • Fenrir
    Szegény Brady, lassan a kis Manning lesz a mumusa :D
  • robotnyk
    :DDD
  • LasDen #5083
  • bakkerman
    NSO-n van egy cikk,ami Manninggel foglalkozik,hogy mi lehet a sorsa,de ők inkább a pénzügyekre fókuszáltak,nem rossz írás,picit száraz,de jó