Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
DE az is símán lehet, hogy a playoffba sem jutnak be.😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[Jakuza]
Latom szeretned, ha podolnalak. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Fenrir
Jakuza úgyis a Pats nyeri a superbowl-t 😊

A halál csupán a kezdet...

Eagles toborzó
Az Eagles Amerikai Foci Team alakuló, toborzó napot hirdet 2009 Január végére.( PONTOS IDÕPONTOT HAMAROSAN KÖZÖLJÜK ). A próbajátékon az Eagles elsõ , illetve junior (utánpótlás) keresünk játékosokat.
Tapasztalt, illetve kezdõ játékosok egyaránt jelentkezhetnek!

Jelentkezés

- Jelentkezési lap kitöltésével , és annak visszaküldésével történik a regisztráció ( [email protected] címre)

Felszerelés
A próbajáték felszerelés nélküli edzés, vállvédõ, sisak, stb. nem szükséges hozzá. A jelentkezõk hozzanak magukkal:

- Edzõ cipõt; stoplis nem elfogadott
- Illetve megfelelõ alsóruházatot (rövidnadrág, tréningnadrág).

A pontos kiírás január elején kerül fel a weboldalunkra. www.htw.hu
a Patriots is tudja, hogy nem szarakodhatnak... kivégzés folyamatban

Bucser
A chiefs dolphins meccs nagyon jó!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Máskor forrás megjelölése és idézõjel nem árt, ha cikket másolsz😊

köszi

Online tv: Én Itt szoktam streamet keresni, de nem tudom, hogyha még nem csináltál ilyet, lehet, hogy a meccs végéig nem fogod tudni beállítani.

Sziasztok!

Tudtok linket ahol majd online tudom nézni a Steelers - Titans meccset?

Köszike!
Rincewind
Sorry, eloszor nem volt egyertelmu, hogy ez egy cikk resze.
LasDen
még vki??? 😄
16-án jelent meg a cikk....sajnálom, hogy nem figyeltem, hogy már lementek meccsek.........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rincewind
"A Ravens a Cowboys-szal játszik a jövõ héten Dallasban"

Az a meccs mar tegnap lement.
LasDen
nem én néztem el 😄
Pats.hu-ról van az infó 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bucser
Egy héttel elnézted a schedule-t...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Ravens megverte a Cowboyst tegnap és az Indianapolis is megverte a Jagset...

Szerintem a pats egyre esélytelenebb...

LasDen
ez a két lehetõség van......más nincs.....

1. Ha a Patriots megnyeri mind a két hátralévõ mérkõzését (a Cardinals otthon és a Buffalo Bills idegenben lesz az ellenfél):

- A Patriots megnyeri az AFC East divíziót, ha a mind Jets, aki a Seattle Seahawks-szal és mind a Dolphins, aki a Kansas City Chifes-szel játszik, elveszíti a következõ héten a meccsét. Az utolsó héten õk egymás ellen játszanak.
- A Patriots akkor is megnyeri a csoportot, ha a Jets és a Dolphins 1-1-gyel zár , tehát a kettejük mérkõzésének gyõztese az elõzõ héten kikapott.
- Akkor is a Patriots nyeri a divíziót, ha a két rivális nyer a következõ héten, de az egymás elleni mérkõzésük döntetlennel zárul.
- Ha a Baltimore Ravens elveszíti a két hátralévõ mérkõzésének egyikét, akkor a Patriots megelõzi õket a wild cardért folytatott küzdelemben. A Ravens a Cowboys-szal játszik a jövõ héten Dallasban, és a Jaguars-szal az utolsó fordulóban otthon.
- Akkor is sikerülhet megszerezni egy wild card helyet, ha az Indianapolis Colts elveszíti két utolsó meccsét, õk a Jaguars-szal és a Titans-szel játszanak még.

2. Ha csak az egyik mérkõzést sikerül megnyernie a Patriotsnak:

- Még ez esetben is meglehet egy wild card hely, de ehhez az kell, a Ravens mindkét hátralévõ mérkõzését elveszítse.
- Olyan is elõfordulhatna még ez esetben is, hogy a Patriots megnyeri a csoportot. Ez akkor történhetne meg, ha a Jets és a Dolphins kikap a jövõ héten, egymás ellen pedig döntetlent játszanak. Ha sok fölösleges pénzed van, fogadj erre, és nagyot kaszálhatsz, ha bejön.
- Van még egy variáció, amibõl a Patriots kedvezõen jöhet ki. Ha a Pats veszít a Cardinals ellen, de legyõzi a Billst, és a Jets és a Dolphins is kikap a jövõ héten, a Ravens gyõz a Cowboys ellen, de kikap a Jaguarstól, akkor a továbbjutási szabályok szerint a Pats jut a rájátszásba. Ugye nem kell bizonyítani, hogy ennek mennyi a valós esélye.

[Jakuza]
Tehat ha ma nyer a Miami es a Jets, valamint a kovetkezo merkozeset megnyeri a Raven, akkor Ne kiesett?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

LasDen
jaja.....meg kell nyerni az uccsó két meccset és reménykedni, hogy kedvezõen alakul a helyzet.....

[Jakuza]
Jol latom, ha nem nyeri meg mind a ket hatralevo merkozeset az NE akkor kiesik es akkor sem biztos a tovabbjutasa?

robotnyk
feltettem egy szigorú setupot hozzá, mikor az index egy reklámja elkezdett a fülembe üvölteni.
így, hogy adblock nélkül megy már nem érdekelnek alternatív megoldások 😊 de azért köszi 😊

Rincewind
En is hasznalok adblock-ot nalam megis mennek a videok. 😊

Amugy dzso83 kerdesere valaszolva az nfl-com-os videok sehol mashol nem erhetoek el. Neha par lelkes egyen felteszi oket YouTube-ra de nehany nap alatt altalaban le is szedik oket. 😛
használok és az is volt a gond... köszi!

robotnyk
ha használsz firefoxban adblockot, kapcsold ki addig, nálam azért nem megy csak.
másik böngészõben ment úgyhogy vegyétek úgy, hogy nem mondtam semmit :-)

srácok,

valamiért az nfl.com-os videoösszefoglalót nem jeleníti meg a gépem... esetleg valami más oldalról tudtok, ahol hasonlót találok? 😊

Rincewind
Video osszefoglalok a Dallas felett gyulekezo viharfelhokrol:

Cowboys Report

Cowboys catastrophe?

Can Dallas recover?
John Cena
csávókám egyszerre kettõt😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Fenrir
Reverse play és ultrabrutál blokkolások:

Soldiers
lenne 1 kérdésem tudjátok az MAFL szokta rendezni a Londoni mecsre a belépõket meg ezeket és azt kérdezném hogy mennyi szokott ez lenni 150 vagy 200 ezer? a másik meg az lenne jegyek hova szolnak lentre vagy fentre vagy középre??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

John Cena
farve futott 1 tács dánt😊

Casillas
valóban kurvaszar volt, de espn-en 1 millió dollárt hozott valakinek a végeredmény 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

[Jakuza]
Az hagyjan, de ez a gyoker NE milyen maker. 😄

Rincewind
Dal 13 - PIT 20

Osszefoglalo.
FaceSeth
mi lett a mecs végeredménye,mert elaludtam...<#confused>

Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"

Rincewind
Ekkora egy fos meccset, amit a Dallas meg a Pittsburgh most jatszik mar regen lattam... 😛
Soldiers
jó meccs ez a cowboya-steelers tiszta ideg mindenki wehehe

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

John Cena
hajrá cowboys! S1 meccs!

[Jakuza]
Eltiltottak a doppingvetsegen kapott jatekosokat, az alapszakaszban mar nem jatszhatnak.

NO: Deuce McAllister, Charles Grant, Will Smith
Minnesota: Kevin Williams, Pat Williams, Bryan Pittman

LasDen
2009 október 25 London....Patriots - Tampa Bay......én már most kész vagyok.......ha nemtok menni, akkor kikézülök 😄

Bucser
Jó kis meccs volt😊

Bulger nem lesz megdícsérve az utolsó interceptionért😊

Bucser
Miamiban tudják hogyan kell mennybõl pokolba jutni.

Interception után 2 játékkal receiver fumble azután a Rams csinált egy 15 yardos passzt...

így van, jó dolgukba már nem tudnak mit kezdeni magukkal ezért csinálják a hülyeségeket

Soldiers
hát szerencse hogy nem azt lõtte el

LasDen
de azé a combba is veszélyes lõni......ellövöd az egyik eret azt baszhatod......

Soldiers
még jóhogy nem úgy járt mint király Jimmy hogy fejbe vagy hasba lõtte magát szerencse hogy csak a lábát

Fenrir
Azért ez nem így megy. Ha sztár vagy akkor nyílnak a kapuk mindenhol, itt egy ingyen kaja, ott ingyen parkolhatsz amott soron kívül beengednek, a rendõr autogramot kér jogsi helyett ha ittas vagy stb. Ha elég sokáig van részed ilyenekben akkor elõbb-utóbb természetesnek veszed, hogy ezeket bárhol és bármikor megteheted, onanntól viszont már elég könnyû megcsúszni.

John Cena
ja😄 vagy eljátszák bent a Csontdarálót😄

Fenrir
Lesz fasza kis Prison Break 😄

John Cena
xD😄 csöveken majd kopognak egymásnak😄

Fenrir
Megy Vick mellé 😄

LasDen
mert õ egykibaszottsztárésmegteheti...........