Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Buffalo Bills at Tennessee Titans
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha esetleg vhova fel tudnátok rakni hogy le lehessen tölteni, de ha vki kiírná DVD-re és elpostázná én fizetnék is érte (tényleg) 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Eurosport | Wed, Jul 29, 23:27
Quarterback Brett Favre has decided to remain retired and will not join the Minnesota Vikings this season, head coach Brad Childress said. Favre played last year for the New York Jets after a brilliant career with the Green Bay Packers.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
mondjuk az ilyen hosszú labdákról nem hinném, hogy ilyen kemények, de a lézer dobások már más tészta 😄
még másik 4 jön majd hamarosan.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
PErsze ettol meg lehet, hogy pont azon a napon osszekaptak es teszem azt pont akkor jelentette be hogy meg sem veszi el felesegul, de ez is csak maximum egy feltetelezes. Ha a no olte meg es utana magat akkor mar csak ok tudhatjak, mi is tortent azon a napon.
A medve nem játék.
Amugy kar spekulalgatni, egyelore annyira keveset tudni az egeszrol, hogy lehetetlen barmifele kovetkeztetest levonni. Legalabbis szerintem... 😛
A halál csupán a kezdet...
Nashville police spokesman Don Aaron identified the woman as 20-year-old Sahel Kazemi, whom he called a "friend" of McNair's. She had a single gunshot wound to the head.
:\
Segítségét kérném.
2009 Június 21-én tartjuk toborzónkat és szeretnénk, hogy minél többen
látogassanak el hozzánk, ezért egy kis beharangozót írtunk.
Kérném, ha tudja, helyezze ki weblapjára és illessze be hír levelébe.
Köszönettel
Eagles Amerikai Futball Team
EAGLES Amerikai Futball Team
TOBORZÓ
Az Eagles amerikai Futball csapat felvételt hirdet soraiba.
Itt a lehetõség, hogy te is csatlakozz hozzánk!
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 28 (Siketek Sportpálya)
Idõpont: 2009. Június. 21. 17:00 – 19:00
Regisztráció: 15:00-tól.
Tapasztalt, illetve kezdõ játékosok egyaránt jelentkezhetnek!
Jelentkezés: (www.htw.hu)
- Jelentkezési lap kitöltésével, és annak visszaküldésével történik a regisztráció. (A toborzó napján, a helyszínen is kitölthetõ) [email protected] címre
Felszerelés: a próbajáték felszerelés nélküli edzés, vállvédõ, sisak, stb. nem szükséges hozzá. A jelentkezõk hozzanak magukkal:
-Edzõ cipõt; ….stoplis nem elfogadott …..
-Illetve megfelelõ alsóruházatot (rövidnadrág, tréningnadrág).
Minden felvett tag kap egy Eagles pólót és egy Eagles kártyát.
Itt teljesen az alapoktól megtanulhatod az amerikai foci szabályait, megtalálhatod kedvenc posztodat.
Várunk sok szeretettel, legyél te is az Eagles „család „tagja!
Elérhetõségek:
06-70-389-3478
06-20-947-7556
http://www.htw.hu http://www.bpeagles.hu http://www.eagles.blog.hu
Pilot-mustra: 4th and Long - 1×01
"vajmi kevés esélye van annak a 6 DB-nek és 6 WR-nek, aki a reality-ben versengeng az egy kiadó helyért.
.
.
.
a reality-undorban szenvedõket azonnal azzal kezdeném biztatatni, hogy nagyon kevés a reality-elem a mûsorban, itt valóban a focin, az elméleten és gyakorlaton van a hangsúly, nincs luxusvilla, hisz a stadion öltözõiben laknak a játékosok."
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Várunk sok szeretettel mindenkit....2009 06 21 www.eagles.blog.hu
Professzionalis szinten azert szerintem mar vannak alapszintu kivanalmak. Kell egy bizonyos fizikai allokepesseg (ide ertve a testsulyt es fizikumot is), hogy alld a tackle-oket. Hiaba vagy pici es gyors (mondjuk WR-nek), ha egyszer letepernek es halott vagy. 😊
TOBORZÓ
Az Eagles amerikai Futball csapat felvételt hirdet soraiba.
Itt a lehetõség, hogy te is csatlakozz hozzánk!
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 28 (Siketek Sportpálya)
Idõpont: 2009. Június. 21. 17:00 – 19:00
Regisztráció: 15:00-tól.
Tapasztalt, illetve kezdõ játékosok egyaránt jelentkezhetnek!
Jelentkezés: (www.htw.hu)
- Jelentkezési lap kitöltésével, és annak visszaküldésével történik a regisztráció. (A toborzó napján, a helyszínen is kitölthetõ) [email protected] címre
Felszerelés: a próbajáték felszerelés nélküli edzés, vállvédõ, sisak, stb. nem szükséges hozzá. A jelentkezõk hozzanak magukkal:
- Edzõ cipõt; ….stoplis nem elfogadott …..
- Illetve megfelelõ alsóruházatot (rövidnadrág, tréningnadrág).
Minden felvett tag kap egy Eagles pólót és egy Eagles kártyát.
Itt teljesen az alapoktól megtanulhatod az amerikai foci szabályait, megtalálhatod kedvenc posztodat.
Várunk sok szeretettel, legyél te is az Eagles „család „tagja!
Elérhetõségek:
06-70-389-3478
06-20-947-7556
www.htw.hu www.bpeagles.hu www.eagles.blog.hu
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
#3442: tudom én. nem is azért írtam, amit, mert nem tetszik a dolog, vagy rossz fényben akarom feltüntetni a dolgot. pusztán leírtam a tényeket 😊
nekem megvan a 08.....csak lusta vagyok felrakni 😄
a régebbieket meg már kicsit meguntam...szoval már nem is játszom maddent pedig állat volt régen!!
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........