13258
-
#5443 Jó bizony! -
#5442 vasárnap Packers - 49ers 22:15-től, jóóóóóóó lesz -
#5441 Hát az ciki volt....5 yardon belül nem tudtak TDt csinálni...ez is befolyásolta részben a mérkőzés menetét, de a védelem is. -
#5440 A bírók szerintem egész tűrhetőek voltak, semmi olyan nagyon rossz döntés nem rémlik, amilyet a "rendes" bírók ne követtek volna el akár tavaly. Persze ez csak egy meccs volt és még jó sok meccs hátra van a hétvégén :)
Viszont amikor a Giants az első félidőben az INT után nem tudott TD-t csinálni....
Sajnos a tavalyi nyitómeccs közelébe se ért a tegnapi, de legalább volt a tavalyihoz hasonló play, igaz nem a gólvonalon :D -
#5439 Hát azért nem a bírók voltak a legszarabbak, és nem is rajtuk múlt az eredmény alakulása. -
#5438 Hát ez ciki volt. Végig néztem...
Zavaró volt a bíráskodás...az egy dolog. De a Giantsnek nincs futójátéka, és a védelme is sokat gyengült.
Érződik hogy távozott Brandon Jacobs (pont a Ninershez jött). Eli-t nem védték, és nem jött tőle a megszokott hajrá a stresszes helyzetben.
Támadójátékuk se volt jó. Ezt a Cowboyst megkellet volna verniük, de kiderült...nincs normális keret.
Hát ennyit erről... -
#5437 Hát mégis bejött. -
#5436 sok pont legyen a különbség, úgy jön a 2 nekem :D. -
#5435 Giants csak azért fog nyerni, mert mióta a címvédő játssza otthon a nyitómeccset, még nem vesztett soha -
#5434 akkor még jobban, mert nekem is kellenek :D
bár nem hinném, hogy a cowboyok jelentenének bármiféle nehézséget is az óriásoknak -
#5433 Van Giants fan közöttünk?
Az nagyon szorítson a csapatának, mert rájuk fogadtam duplán :D.
Ja és már csak 6,5 ÓRA und start :D. -
#5432 Nem tudom kit érdekelnek viszonylag tűrhető áron NFLes cuccok, de ha valakit érdekelnének azzal szívesen konzultálnék egy közös vásárláson, hogy a szállítási költségen spóroljunk.
A jó benne hogy Európai bolt (gondolom angol) így 3-5 napon belül is leszállítják Magyarországra. -
#5431 Na ilyen nem lesz most vasárnap! :D -
#5430 Már nem bírtam tovább, úgyhogy időgépbe ültem, hogy belenézzek a vasárnap esti meccsbe, ahol ezt láttam -
#5429 Ezt már én is olvastam valahol, de mivel csak az első hét oddsait ismerem és ott nem tartom valószínűnek, hogy bejönne, ezért inkább a 3. hétre tippelnék. -
Narusco #5428 láttam volt szó tippekről.
na van egy "tuti" ami úgy tudom az összes eddigi évben bejött, de biztos hogy zsinórban 20+ évnél járunk
magyarul nagyon hülyén tudom elmagyarázni, angolul annyi lenne hogy "the team, which won the super bowl title last year will not cover the spread in all of the first 3 games next year"
szóval van a +/- hendikep érték, és az előző évi super bowl győztes az első három meccs valamelyikén ezt a fogadástípust elbukja. ha elbaszott tippmixen játszol és mondjuk nem -8 van mint jobb helyeken hanem -10 akkor arra nincs garancia. lehet ott nincs is ilyen.
sajnos ha a csapat nem favorit, vagyis + értékkel rendelkezik akkor nem tudom igaz e ez az állítás, de ha mindháromnál favorit akkor biztos vagyok benne. -
#5427 Köszöntem szépen, majd kibogozom :D. -
#5426 Persze közben megtaláltam normálisan leírva és mivel nem tudok szerkeszteni itt van :D -
#5425 A lényege valami olyan, hogy minden csapatnak kell játszani az összes csapattal bizonyos időközönként (asszem 3 vagy 4 év), meg hogy a 16 meccsből 4-et játszik mindenki csoportelsők, 4-et csoportmásodikok, 4-et csoportharmadikok, 4-et csoportnegyedikek ellen. -
#5424 Én is úgy tudom hogy egyszer, haver mondta mintha lett volna kétszer. De akkor is hogyan kerül össze a két különböző divíziójú csapat? Milyen rendszer alapján. Ezt még nem vágom. -
#5423 A 2. héten csütörtöki meccs a Packers-Bears, azt nem közvetítik, utána Seahawks-Packers hétfő esti meccs, a 4. hétben nem vagyok biztos, mert ott a sport2-es sávban Buccaneers-Redskins és Saints-Packers meccs lesz, hát fogalmam sincs melyiket választják :)
Ezt hogy kétszer is összeakadhatnak a playoff előtt nem értem, saját divízióján kívül mindenkivel csak egyszer játszik egy csapat, nem? -
#5422 Az első mondjuk tényleg nagyon fontos. A hét legnagyobb meccse. A többit nem tudom.
Amúgy valaki elmagyarázná hogy a saját divízióján kívül hogyan kerülnek össze a csapatok? Pl: Niners - Packers. Hogyan dől ez el, hogy ki kivel játszik, és miért van az hogy kétszer is összeakadhatnak a playoff előtt. -
#5421 Nem akarok nagyon telhetetlennek tűnni, de kb egész szezonban lesznek csütörtöki meccsek és nem úgy tűnik, hogy a sport tv közvetítené őket, gondolom majd a 10. héttől esetleg.
Ma este lesz a sport2-n beharangozó 20:00-tól, lehet hogy ez is szóba kerül...
Mindenesetre esélyes, hogy a nézők könyökén fog kijönni a Packers a 4. hét végére mert úgy nézem a 4-ből 3 meccsük simán a képernyőre kerülhet, mondjuk utána meg esélyes, hogy 1 sem fog, úgyhogy nem olyan vészes a dolog :D -
#5420 itt ni -
#5419 Egyébként the akward moment mikor a játékos hülye, és igazából benne van, csak a free agentek között -
#5418 Még az milyen "awkward moment" lenne neki, ha miután elkészíti a játékos profilját a gép kioszt neki 99-es asszonylefejelő skillt -
#5417 -
#5416 MLB.com-on sose írja a saját zónánkat plusz a maga a weboldal is átláthatatlan, ilyen az nfl.com is, ugyanaz a készítője... node fantasy ligát nyomunk idén is? Hányan lennénk? -
#5415 NFL.com-on mindent megtalálsz. De tényleg mindent.
Még számolgatnod se kell mikor kezdődnek a meccsek ha ide kattintasz, mert egyből a saját időzónád szerint dobja ki a meccseket. Ráadásul előre megtudod nézni a meccseket vagy egy hónapra vagy még több. -
#5414 Csütörtök hajnalban lesz (magyar idő szerint) a nyitómeccs, egy hét múlva vasárnap+hétfőn az 1. hét többi meccse. -
#5413 Hányadikán kezdődik a fő szezon? még 2 hét kb? -
#5412 Én is várom, amikor kirakták a menetrendet valahogy sejtettem, hogy azt közvetítik első vasárnap :) -
#5411 Persze, ebben a sportban bármi megtörténhet, ez a legszebb benne :D.
Viszont várom már a Niners - Packers meccset :). Véleményem szerint első hét legdurvább meccse lesz :). Jót fogunk szórakozni, vagy anyázni :D.
Ááááá hol van már jövő hét....bassza meg :D. -
#5410 Nyilván vannak esélytelenebb csapatok, de a felsoroltakban van egy közös pont, ami alapján megnyerhetik, ha odakerülnek :D -
#5409 Rams Buccaneers Chargers már kiesett a szememben.
Pats, Jets, Chiefs (????, nem tudom hogy higgyek e a szakértőknek...), Giants, Packers, Saints, Niners.
Ebből szinte százra mondom hogy Giants ha döntőben is lesz (amit kétlek) nem lesznek újra bajnokok, Eli is megmondta, és ha ő ezt mondja akkor úgy is lesz. Tavaly azt mondta bajnokok lesznek, és úgy is lett, pedig röhögött rajta mindenki hogy a sírból hogy akar SBt nyerni.
Packers-t is gyengének érzem.
Pats, Jets, Saints, Ravens, Niners, Eagles. Valamelyik ebből a 6-ból lesz bajnok szerintem. De még a Jets is kérdéses a szememben.
Deeee...ne legyen igazam és legyen szememben sok sok meglepi :). Mondjuk egy Niners 6. gyűrű jó lenne :P -
#5408 Ha döntőbe jut ezek közül valamelyik, akkor megnyeri a Super Bowlt!
Patriots, Jets, Chiefs, Chargers, Giants, Packers, Saints, Buccaneers, Rams, 49ers
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel az elmúlt 11 alkalommal, ha a két döntősből legalább az egyik 3 nevű csapat volt, akkor megnyerte. A 46 Super Bowl közül 26-on került döntőbe legalább egy 3 nevű csapat és 22-szer meg is nyerte. -
#5407 falura jó az :D -
#5406 akarnÁk???? -
#5405 -
#5404 természetesen ingyenesek.