13258
-
#5403 Tavaly a veetle.com-on is voltak jó HD streamek
Meg a FirstRow-nál is szokott lenni sok stream, de azok nem olyan jó minőségűek.
Ingyenes mind. -
#5402 És ezek ingyenesek? -
#5401 itt néztem pre season-t. Nem mindig volt jó minőségű stream.
Illetve itt is vannak streamek, rendesen szezonban van jó minőségű stream. -
#5400 Hol bírnám nézni,a mecseket?
Nem akarnák fizetni a NFL-oldalán.. -
#5399 -
#5398 Azért a másik csapat se volt a helyzet magaslatán, simán hagyni kellett volna, hogy bevigye szerencsétlen :D -
-
#5396 1-2 hete kezdett gyanús lenni, hogy ha meg is egyeznek, mennyi idő lehet mire "belerázódnak" gondolom a preseason azért nem csak a játékosoknak hasznos ilyen szempontból, de most olvastam, hogy ha megegyeznek, onnantól 7-10 nap felkészülés elég lehet. Mindenesetre amíg nincs megegyezés, a preseason alapján lehetnek érdekes döntések a meccseken :D -
#5395 Az fasza... :D. -
#5394 Bruhaha. Nem egyeznek meg a játékvezetők? Mert most hallottam, hogy a Rams-Lions meccsen lesz az első női bíró (aki a Packers-Chargers preseason meccsen is volt már) -
#5393 loool....
Niners jót játszott :). Colin Kaepernick mekkora irányító? Akkorákat játszott ...pffúúú húúú ember :D. Remélem igazuk lesz a szakiknak, akik azt mondták hogy niners ott lesz a döntőben :). -
#5392 Nem emlékszem, hogy láttam volna ilyet eddig, hogy blokkolt puntot a rúgó csapat játékosa szerzett vissza és futott 1st downt belőle -
#5391 Találtam egy nagyon nyerőnek tűnő tippet az egyik szakértőtől, Aaron Rodgers passzolja a legtöbb yardot és MVP lesz, viszont a Packers nem jut playoffba. Most direkt megnéztem, 1957 óta van MVP díj és azóta csak 1967-ben és 1973-ban nem jutott be az MVP csapata a playoffba, úgyhogy ez biztos most fog megismétlődni :) -
#5390 Na akkor hogy fog ordítani :D. -
#5389 Úgy nézem a nagy "szakértők" egész jónak látják a Chiefst, Ricsi már biztos dörzsöli a tenyerét :D -
#5388 Fantasy ligát csinálunk idén is? Mikor kezdődik a dolog? -
#5387 No Fun League. :> -
#5386 Igen, azt elfelejtettem írni, hogy a túlzott gólörömöt szerintem is büntethetik (ahogy ezt európai fociban is teszik), de lassan ott tartunk, hogy szégyen a pontszerzés :D -
#5385 azért hozták a szabályt, hogy le alázzák az ellenfelet, vagy a nézőket ezzel (még a vikingsban csinált olyat Randy Moss hogy úgy csinált mintha letolná a gatyáját) , de szerintem túllőttek a célon. -
#5384 Valaki értesse már meg velem, hogy miért nem jó, ha a játékos ünnepli a pontszerzést?!?! És ne azzal, hogy ez a dolga, én sem ünneplek minden egyes elvégzett feladatom után.
Itt van EZ a dolog. Tök jó, tényleg, de még jó hogy nem azt várják el, hogy nyomjon le a játékos 20-at és utána álljon vigyázzba. Ja nem, ez már ünnepléssel érne fel^^ -
#5383 Jets továbbra is szárnyal úgy látom. -
#5382 Kíváncsi vagyok az igazi tudásukra most már én is...bár leginkább már szeptember 5. várom. Arra be kell készüljek energia itallal, akkor is végig nézem :D. -
#5381 Most már jön végre(?) a 3. 4. hét, amikor a kezdők szerencsére, vagy balszerencséjükre többet játszanak -
#5380 Pre Season alatt sérülnek ám keményen az emberek bakter.
Michael Vick ismét lesérült...bár így is nyert az Eagles, de akkor is. -
#5379 De jó bassza meg...Niners tegnapi meccsén Brendon Jacob és LaMichael James is lesérült, utóbbi kevésbé súlyos, Brendon meg állítólag még visszatér idén...de hogy mikor... -
#5378 ajjjajj...volt bőven. -
#5377 Attól nem is félek, inkább a védelem, meg főleg a pontkülönbség volt gyanús bár azt látom, hogy volt pár turnover :D -
#5376 ne bazd nyertek? egy darabig néztem...van egy rugójuk bakker...53 meg 47 yardról láttam rúgni Field goal-t, de hogy támadni nem tudtak az fix :D.
Ne aggódj, Rodgers formában van...nem kell félni :D. -
#5375 Ha felkerül az éjjeli Browns győzelem a netre, tuti leszedem, zseniális lehetett az is -
#5373 Raiders-Cowboys is remek lehetett. -
#5372 :)) -
#5371 hát a Lions a 0-16-os szezonja előtt 4-0-es preseasont tolt, szóval... :) -
#5370 a pre season es avalos season kozott hatalmas a kulonbseg, lehet persze elore vetiteni dolgokat, de hat ha 25% erovel nyomjak akkor sokat mondok, inkabb csak ilyen szabadedzes feelingje van megneztem az osszes gamet es ....:(( -
#5369 Nekem hiánycsillapító. Jó érzés nézni :). Találtam is egy jó kis irányítót, egy fantasy csapatba betenném.
Austin Davis - Rams draftja. Egész ügyes irányító, csak egy jó elkapó kéne hozzá számára.
-
#5368 Olyan felemás érzés nézni ezeket a meccseket, mert egyrészt a "nagyok" keveset játszanak és így nem túl érdekes, másrészt nem is jó még ennyit se játszaniuk, mert akár egész szezonra lesérülhetnek. A Packers meccsén épp valami ilyesmi történt.
A 2 csapat meg kb olyan volt (legalábbis az elején), mint tavaly, mintha 1 hét telt volna el nem fél év :D -
#5367 mindjárt gondoltam :D
Én most a Rams - Colts meccset nézem, de eddig, mert ez már uncsi, hogy ennyire szar a Rams védelme, és átgaloppol rajta ez a Colts. -
#5366 Nem nagyon szeretem a preseasont, bár a Packers meccsét láttam, de az se kedveltette meg velem jobban
-
#5365 Tebow új csapatával nagyon besült!
A Giants tegnap hatalmas előnyből veszített a Jaguars ellen.
49ers meg ugyanazt csinálja mint tavaly. Def + Futás.
Nagyon jó volt újra NFLt nézni gyerekek, tegyétek meg még ma este ti is!
Ma:
Texans - Panthers
Titans - Seahawks
Vasárnap:
Rams - Colts
Hétfőn:
Dallas - Oakland -
#5364 Aki még fent van az remélem nézi ma a Pre Season meccseket :). -
#5363 Hát már jöhetne!!!