13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    Tavaly a veetle.com-on is voltak jó HD streamek
    Meg a FirstRow-nál is szokott lenni sok stream, de azok nem olyan jó minőségűek.
    Ingyenes mind.
  • Ricsi234
    És ezek ingyenesek?
  • Ulvar
    itt néztem pre season-t. Nem mindig volt jó minőségű stream.

Illetve itt is vannak streamek, rendesen szezonban van jó minőségű stream.
  • Ricsi234
    Hol bírnám nézni,a mecseket?
    Nem akarnák fizetni a NFL-oldalán..
  • Ricsi234
  • ReszegKoldus
    Azért a másik csapat se volt a helyzet magaslatán, simán hagyni kellett volna, hogy bevigye szerencsétlen :D
  • ProGabe #5397

• ReszegKoldus
    1-2 hete kezdett gyanús lenni, hogy ha meg is egyeznek, mennyi idő lehet mire "belerázódnak" gondolom a preseason azért nem csak a játékosoknak hasznos ilyen szempontból, de most olvastam, hogy ha megegyeznek, onnantól 7-10 nap felkészülés elég lehet. Mindenesetre amíg nincs megegyezés, a preseason alapján lehetnek érdekes döntések a meccseken :D
  • Ulvar
    Az fasza... :D.
  • ReszegKoldus
    Bruhaha. Nem egyeznek meg a játékvezetők? Mert most hallottam, hogy a Rams-Lions meccsen lesz az első női bíró (aki a Packers-Chargers preseason meccsen is volt már)
  • Ulvar
    loool....

Niners jót játszott :). Colin Kaepernick mekkora irányító? Akkorákat játszott ...pffúúú húúú ember :D. Remélem igazuk lesz a szakiknak, akik azt mondták hogy niners ott lesz a döntőben :).
  • ReszegKoldus
    Nem emlékszem, hogy láttam volna ilyet eddig, hogy blokkolt puntot a rúgó csapat játékosa szerzett vissza és futott 1st downt belőle
  • ReszegKoldus
    Találtam egy nagyon nyerőnek tűnő tippet az egyik szakértőtől, Aaron Rodgers passzolja a legtöbb yardot és MVP lesz, viszont a Packers nem jut playoffba. Most direkt megnéztem, 1957 óta van MVP díj és azóta csak 1967-ben és 1973-ban nem jutott be az MVP csapata a playoffba, úgyhogy ez biztos most fog megismétlődni :)
  • Ulvar
    Na akkor hogy fog ordítani :D.
  • ReszegKoldus
    Úgy nézem a nagy "szakértők" egész jónak látják a Chiefst, Ricsi már biztos dörzsöli a tenyerét :D
  • Animefox
    Fantasy ligát csinálunk idén is? Mikor kezdődik a dolog?
  • robotnyk
    No Fun League. :>
  • ProGabe #5386
    Igen, azt elfelejtettem írni, hogy a túlzott gólörömöt szerintem is büntethetik (ahogy ezt európai fociban is teszik), de lassan ott tartunk, hogy szégyen a pontszerzés :D
  • robotnyk
    azért hozták a szabályt, hogy le alázzák az ellenfelet, vagy a nézőket ezzel (még a vikingsban csinált olyat Randy Moss hogy úgy csinált mintha letolná a gatyáját) , de szerintem túllőttek a célon.
  • ProGabe #5384
    Valaki értesse már meg velem, hogy miért nem jó, ha a játékos ünnepli a pontszerzést?!?! És ne azzal, hogy ez a dolga, én sem ünneplek minden egyes elvégzett feladatom után.

Itt van EZ a dolog. Tök jó, tényleg, de még jó hogy nem azt várják el, hogy nyomjon le a játékos 20-at és utána álljon vigyázzba. Ja nem, ez már ünnepléssel érne fel^^
  • ReszegKoldus
    Jets továbbra is szárnyal úgy látom.
  • Ulvar
    Kíváncsi vagyok az igazi tudásukra most már én is...bár leginkább már szeptember 5. várom. Arra be kell készüljek energia itallal, akkor is végig nézem :D.
  • ReszegKoldus
    Most már jön végre(?) a 3. 4. hét, amikor a kezdők szerencsére, vagy balszerencséjükre többet játszanak
  • Ulvar
    Pre Season alatt sérülnek ám keményen az emberek bakter.

Michael Vick ismét lesérült...bár így is nyert az Eagles, de akkor is.
  • Ulvar
    De jó bassza meg...Niners tegnapi meccsén Brendon Jacob és LaMichael James is lesérült, utóbbi kevésbé súlyos, Brendon meg állítólag még visszatér idén...de hogy mikor...
  • Ulvar
    ajjjajj...volt bőven.
  • ReszegKoldus
    Attól nem is félek, inkább a védelem, meg főleg a pontkülönbség volt gyanús bár azt látom, hogy volt pár turnover :D
  • Ulvar
    ne bazd nyertek? egy darabig néztem...van egy rugójuk bakker...53 meg 47 yardról láttam rúgni Field goal-t, de hogy támadni nem tudtak az fix :D.

Ne aggódj, Rodgers formában van...nem kell félni :D.
  • ReszegKoldus
    Ha felkerül az éjjeli Browns győzelem a netre, tuti leszedem, zseniális lehetett az is
  • ReszegKoldus
    Raiders-Cowboys is remek lehetett.
  • Hypo #5372
    :))
  • Casillas
    hát a Lions a 0-16-os szezonja előtt 4-0-es preseasont tolt, szóval... :)
  • Hypo #5370
    a pre season es avalos season kozott hatalmas a kulonbseg, lehet persze elore vetiteni dolgokat, de hat ha 25% erovel nyomjak akkor sokat mondok, inkabb csak ilyen szabadedzes feelingje van megneztem az osszes gamet es ....:((
  • Ulvar
    Nekem hiánycsillapító. Jó érzés nézni :). Találtam is egy jó kis irányítót, egy fantasy csapatba betenném.

Austin Davis - Rams draftja. Egész ügyes irányító, csak egy jó elkapó kéne hozzá számára.

• ReszegKoldus
    Olyan felemás érzés nézni ezeket a meccseket, mert egyrészt a "nagyok" keveset játszanak és így nem túl érdekes, másrészt nem is jó még ennyit se játszaniuk, mert akár egész szezonra lesérülhetnek. A Packers meccsén épp valami ilyesmi történt.
    A 2 csapat meg kb olyan volt (legalábbis az elején), mint tavaly, mintha 1 hét telt volna el nem fél év :D
  • Ulvar
    mindjárt gondoltam :D

Én most a Rams - Colts meccset nézem, de eddig, mert ez már uncsi, hogy ennyire szar a Rams védelme, és átgaloppol rajta ez a Colts.
  • ReszegKoldus
    Nem nagyon szeretem a preseasont, bár a Packers meccsét láttam, de az se kedveltette meg velem jobban
  • Ulvar
    Tebow új csapatával nagyon besült!

A Giants tegnap hatalmas előnyből veszített a Jaguars ellen.

49ers meg ugyanazt csinálja mint tavaly. Def + Futás.

Nagyon jó volt újra NFLt nézni gyerekek, tegyétek meg még ma este ti is!

Ma:
    Texans - Panthers
    Titans - Seahawks

Vasárnap:
    Rams - Colts

Hétfőn:
    Dallas - Oakland
  • Ulvar
    Aki még fent van az remélem nézi ma a Pre Season meccseket :).
  • Ulvar
    Hát már jöhetne!!!