Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
En nem nagyon ismerem ezeket az oldalalakat--szerencsere csak egyszer, egy rovid ideig kellett oket hasznalnom--tehat tolem ne nagyon varjatok, hogy osszegyujtsem oket; ez valaki masnak a feladata. Szedjetek szepen egy csokorba az osszes ilyen P2P oldalt, toltsetek fel egy sima weboldalra, es en majd arra linkelek a fejlecbol.
LasDen
a veetle-n is szokott lenni meccs.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Törölt felhasználó
Az a baj, hogy én csak a MYp2p.eu-t ismerem, de majd még fognak nekem linkelni Egy Stream torrentes oldalt. Sztem azzal a 2õvel már jószerivel minden meccset meg lehet nézni, mert mindkettõ összefoglajla azt amit csak lehet a neten találni itt ott.
LasDen
és ez a retro logó is kurva jó 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Akkor Go Pats!!!! pirosban...eztet se láttam még 😄

daver88
hát akkor majd holnap 3/4-ed 9-kor meglesem magyarral...
kösz a gyors választ

LasDen
sztem idén is eredeti kommentárral adják az MNF-t...

daver88
sport1 magyar kommentárral adja a Pats meccset??? tud róla valaki valamit???
kösz

Palinko
jah mert mire nagynehezen megtaláltam a cardinals meccset szaggatott és hang sem volt, akkor hagytam a fenébe. igaz 1 megás nettel mit várok... de volt hogy dolgozott régebben probléma mentesen
LasDen
várom már az esti meccset 😄 remélem gyõzelemmel kezd a pats... D:

Rincewind
Valaki csinaljon egy listat az osszes elerheto P2P site-rol (lehetoleg hasznossag szerint rangsorolva). Rakjatok fel egy sima mezei weboldalra es rakok erre az oldalra egy linket a fejlecbe.
Törölt felhasználó
Király! Köszi a nép nevében is!
Rincewind
Az elkovetkezendo nehany napban megcsinalom.
Törölt felhasználó
Jó hogy bekülted, legalább itt van ez is. Én amúgy ezen szoktam nézegetni õket: MYP2P.EU
Így legalább nagyobb esélye van az embernek megnézni a meccset!
Fórumgazda kiküldhetné legalább ezt a 2 linket a kép alá vagy ha van több akkor mindet!<#zavart1>
Soldiers
thx estér meglesem

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

banok
ma sok-sok NFL stream lesz justin.tv-n amivel viszont szokott probléma lenni mostanában: justin.tv premium account kijátszása

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fenrir
Jah, az a fél kezes interception eléggé komoly volt 😛

A halál csupán a kezdet...

miilann04
madden curse

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

robotnyk
ja, de úgy 1-1,5 hónapra kidõlt.
franc0
Polamalu eszméletlen. És még nincs vége az elsõ negyednek...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

robotnyk
akár, én nfl.comot néztem.
LasDen
igazából nekem se tiszta, de elméletileg idén már rendes lesz a liga ahol játszok...me tavaly elmaradt a dolog 😄 am ESPN honlapján kell keresgélni....

Soldiers
mi ez a fantasy, meg hogy hogy kell vele, meg mire való ez??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Rincewind
Tavaj jatszottam, de felenel beleuntam. Talan iden is belekezdek, de egyelore nem valoszinu.
[Jakuza]
Goal line blitzet jatszom csak, azt nem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

robotnyk
már vagy két éve gondolkodom, hogy ki kéne próbálni az nfl.comon a fantasyt. játszik, vagy játszana még valaki esetleg?
LasDen
de Brady meg elõtte az egész szezont kihagyta, így sztem logikus volt õt kezdetni....és benne volt ez is....sajnálom de ez van....

Rincewind
HAt ezert nem nagyon szoktak a starter-eket bevetni Pre-Season alatt. 😊
[Jakuza]
NS: NFL: ismét megsérült Tom Brady, a Patriots irányítója

Aggódhatnak a New England Patriots szurkolói: az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplõ bostoni együttes irányítója, Tom Brady ismét megsérült.

A quarterback a Patriots Washington Redskins elleni, 27–24-re megnyert elõszezon-mérkõzésén hagyta el sérülten a pályát, miután földre vitte õt Albert Haynesworth, a Rézbõrûek védõjátékosa.

A 32 éves Bradynek a válla sérült meg, de egyelõre nem tudni, mennyire súlyos a sérülés.

„Ez benne van a játékban – nyilatkozta az esetrõl Brady csapattársa, Matt Light. – Tom tudja ezt, és képes úrrá lenni az ilyen helyzeteken."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Rincewind
Lol, mi mehet most Wisconsinban. 😄
[Jakuza]
Ugyanmar az a nevetseges aki ilyeneket allit.
Inkabb orulnel neki, hogy meg latod egy idenyt jatszani, mert amikor abbahagyja, akkor jo par evig kell majd varnod egy hasonlo kvalitasu jatekosra amig majd az a palyara lep.

franc0
Nem értek veletek egyet, persze ez a téma szubjektív.
Egyrészt, ha úgy gondolja hogy erre van szüksége, akkor csinálja. Másrészt, amit eddig elért az ettõl még nem évül el csöppet sem. Jordan vagy Armstrong sem lett kevesebb a visszatérés(ek)tõl. Inkább örüljünk hogy még látjuk.
És érdekes lehet egy Vikings ami végre nem csak fut.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

robotnyk
õ lesz az a pali, aki nem tudta, mikor kell abbahagyni.
LasDen
Sokáig kellett várni a Minnesota Vikings-nak, hogy a legendás 4-es végre beadja a derekát, de úgy tûnik a türelem rózsát terem, Brett apó végül nem tudott ellenállni a csábításnak, hogy még egy szezont a profi foci színpadán tölthessen. Favre július végén látszólag még a visszavonulás mellett döntött, de a héten meggondolta magát, és inkább csatlakozik a Vikings csapatához, mintsem tévén kövesse a szezont. Persze ennek a Green Bay Packers szurkolói a legkevésbé sem örülnek, így még nagyobb lesz a két csapat között eddig is fennálló rivalizálás. Favre 1 évre, 12 millió dollárért kötelezi el magát a lila/arany alakulathoz, és jelenleg éppen úton van (illetve Zygi Wilf csapattulajdonos magánrepülõgépén) Minnesota-ba.

ezaz ember kezd kurva nevettséges lenni a szememben....

Végre láthatom a mestert játszani valamikor 😊

ProGabe
na igen, ennyit arról, hogy soha nem fog neki megbocsájtani az NFL, sõt, egész ámérika

jó játékos, persze, hogy elkél

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Casillas
Vick -> Eagles 2 évre 😊

utolsó két preseason meccsen már játszhat is

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Soldiers
na arra én is kíváncsi vok de csak nem oan meccs lesz mint a döntõ

LasDen
este meccsek ejj...többek közt Arizona-Pittsburgh... 😄

Rincewind
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Palinko
köszi ez jól jött fenn maradtam láttam egy hatalmas TD futást, de elég szaggatós volt a stream és álmos is voltam, legalább most megnézhetem mirõl maradtam le 😊
Sziasztok,

Nem tud valaki veletlenul egy torrent oldalt, ahonnan lelehet tolteni az NFL meccseket?

ProGabe
összefoglaló

"Not a bad way to start the season" 😊

Palinko
okés köszi 😊 akkor így állok hozzá.
Rincewind
Mivel a meccseknek tetje nincsen, igy az eloszezon igazabol csak arra jo, hogy az amugy gyakorlattal nem rendelkezo jatekosokat, nemi reflektorfenyhez juttassak. Sok a rookie es a cserejatekos ezeken a meccseken; az igazi nagyagyukat pedig sokszor palyara sem allitjak a serulesek elkerulese vegett. Erdemes nezni, de azert sokat ne varj tole. 😊
LasDen
is-is... 😄
oda teszik azért amgukat, de nem viszik túlzásba 😄
szoktak jó meccsek lenni 😄

Palinko
esti meccsre feltehetõleg lesz stream:
itt

én még nem láttam felkészülési meccseket, oda szokták magukat tenni azért a fiúk? 😄 vagy elgálázzák? mondjuk ha a fiatalokat próbálgatják és azok be akarnak kerülni a fontosabb játékosok listájára valszeg izgalmas meccs lesz ez is 😊
LasDen
ákurva életbe 😄 ezen aztán lehet filmet nézni 😄

Rincewind
Nem ez volt az elso alkalom... 😉