Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Így legalább nagyobb esélye van az embernek megnézni a meccset!
Fórumgazda kiküldhetné legalább ezt a 2 linket a kép alá vagy ha van több akkor mindet!<#zavart1>#zavart1>
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Aggódhatnak a New England Patriots szurkolói: az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplõ bostoni együttes irányítója, Tom Brady ismét megsérült.
A quarterback a Patriots Washington Redskins elleni, 27–24-re megnyert elõszezon-mérkõzésén hagyta el sérülten a pályát, miután földre vitte õt Albert Haynesworth, a Rézbõrûek védõjátékosa.
A 32 éves Bradynek a válla sérült meg, de egyelõre nem tudni, mennyire súlyos a sérülés.
„Ez benne van a játékban – nyilatkozta az esetrõl Brady csapattársa, Matt Light. – Tom tudja ezt, és képes úrrá lenni az ilyen helyzeteken."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Inkabb orulnel neki, hogy meg latod egy idenyt jatszani, mert amikor abbahagyja, akkor jo par evig kell majd varnod egy hasonlo kvalitasu jatekosra amig majd az a palyara lep.
Egyrészt, ha úgy gondolja hogy erre van szüksége, akkor csinálja. Másrészt, amit eddig elért az ettõl még nem évül el csöppet sem. Jordan vagy Armstrong sem lett kevesebb a visszatérés(ek)tõl. Inkább örüljünk hogy még látjuk.
És érdekes lehet egy Vikings ami végre nem csak fut.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
ezaz ember kezd kurva nevettséges lenni a szememben....
jó játékos, persze, hogy elkél
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
utolsó két preseason meccsen már játszhat is
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem tud valaki veletlenul egy torrent oldalt, ahonnan lelehet tolteni az NFL meccseket?
oda teszik azért amgukat, de nem viszik túlzásba 😄
szoktak jó meccsek lenni 😄
itt
én még nem láttam felkészülési meccseket, oda szokták magukat tenni azért a fiúk? 😄 vagy elgálázzák? mondjuk ha a fiatalokat próbálgatják és azok be akarnak kerülni a fontosabb játékosok listájára valszeg izgalmas meccs lesz ez is 😊