13258
-
#7043 konkrétan élete meccse volt ez Flacconak...az utolsó hosszabbításra vezető TD ... hát a kocsma úgy felordított...mindenki üvöltötte hogy azt a büdös kurva eget ez miiiiii??? -
#7042 lehet itt magyarázni, hogy Manning olyan böszme interception dobott a hosszabbításban amit Eli is megirigyelne, vagy lehet mondani hogy Fox túl konzervatív. de azért kapott ki a Broncos, mert Joe Flacco úgy csinált hülyét a secondaryból, hogy az előző meccsen dobott először playoffban 25 yard feletti sikeres passzt. -
McCartman #7041 Amúgy nagyon durva, hogy meccs előtt minden a Denver mellett szólt,
jobb O, jobb D, hazai pálya, Mile High, alapszakaszbeli stat, aktuális forma, előző egymás elleni meccsen mutatott játék,
semmi sem szólt a Baltimore mellett mégis behúzták. -
McCartman #7040 Az tényleg, Tim finoman fogalmazva más ligában játszik Peytonhoz képest.
Viszont a linkelt véleményben van valami, Fox kicsit tebowosra vette a figurát ezzel a sok biztonsági passzos játékkal, miközben Flaccoék folyamatosan ijesztgettek a hosszú passzokkal,
egy Manning-féle elit QBkel a csapatban kihagyni az ebben rejlő lehetőségeket nagy hiba volt. -
#7039 Elég rossz vicc ilyeneket olvasni, hogy bezzeg tavaly Tebow nyert meccset a Broncosnak a playoffban, meg vele is eljutottak idáig -
McCartman #7038 Szomorú, de ez van. -
McCartman #7037 The most inexcusable reason the Broncos lost: Fox played not to lose. He played like his quarterback was Jake Delhomme or Tim Tebow. He coached to his defense, which was not having a good day. Three examples come to mind:
1. The Broncos got the ball back with 36 seconds in the first half and three timeouts. They took a knee and went to halftime.
2. Leading by seven points, the Broncos had a third-and-7 with 2 minutes remaining. A first down there wins the game. They ran the ball to set up a punt. It's a defensible move, but you have the chance to put the game in Peyton Manning's hands.
One play and it's over.
If the play isn't there, trust Manning to take a sack or check it down to keep the clock moving.
That's a situation Manning lives for.
There's no one better.
3. After the Broncos gave up a 70-yard touchdown to Jacoby Jones after a terrible breakdown in the secondary, the Broncos had 31 seconds left to try to set up a game-winning field goal. Manning took a knee again.
None of this comes a surprise to folks that have watched Fox coach a long time. But it's a shame to not even try to win with Manning on his side. The Broncos didn't go out swinging. They went out hoping not to lose.
-
McCartman #7036 Nem a szerencsésebb, ezen a meccsen a jobb. Mondom ezt Broncos drukkerként.
Egyszerűen ennyi töketlenkedés O és D oldalról egyaránt nem fér bele. Ha nem megy annyira az egyiknek, a másik felhúzza ahogy volt jó pár ilyen eset szezon közben is, de hogy mindkettő ennyire gyász legyen mint tegnap az nem fér bele egy ilyen Ravens ellen.
Aztán ott vannak a momentumgyilkos pillanatok is. Ahelyett, hogy 10 pontos előnnyel mentünk volna szünetre Prater felszántja a gyepet beszopunk egy mélységi passzt és egál.
Meccs vége előtt 3&7nél meg se próbálunk kipasszolni egy 1st downt, futást erőltetünk amivel igaz, hogy pörög az óra de az egész meccsen nem működött.
Maradt még 37 másodpercünk, saját 20asról, 2 időkéréssel, meg se próbálunk pár PM rakétával FG távig eljutni, kitérdeljük, miafaszért.
A legutolsó Ravens passzjáték mondjuk különösen fájdalmas volt, Moorenak safetyként csak annyi lett volna a feladata, hogy hátul maradjon és megcsinálja a tacklet.
Rengeteg hiba csapatszinten miközben Flacco élete meccsét hozza.
Ahogy szegény Holliday is, jóformán ő tartotta meccsben a csapatot de ez sajnos nem volt elég. -
#7035 -
McCartman #7034 Látod ez a gond/ja. -
#7033 Hű tényleg, hajnali 2-kor nem azt írtam, hogy pick 6-ssssszel :D
(mondjuk délután 3-kor se írtam volna, de mindegy) -
McCartman #7032 Megspórolom nektek az időt.
"Szarul írtad, nem tudsz ragozni, hülye vagy."
Erre akart kilyukadni, mehetünk tovább. -
#7031 Pick 6 -
#7030 mi az isten az a hatel? :D -
#7029 Ez legyen az egyetlen örömöd -
#7028 hát van rá esély, nagyobb mint ahogy a szorzó mutatja, nem volt tegnap se reális a szorzó a Denver-e, meg most a Pats-re se. -
#7027 durván nem jött a papír tegnap,vajon ma van rá esély,hogy a Pats óriási meglepetésre kizúgjon? -
#7026 Pats drukkerként ha ma behúzzuk a meccset szerintem megvan a főcsoport. Ravens nagyon hosszú meccset játszott,meg elég erőn felül teljesített és ez szerintem sokat kivesz majd belőlük. 49s meccsen sajnos bealudtam de majd pótolom de nehéz lesz őket megállítani az biztos,de ha Falcons-nál megtörne a playoff átok akkor ők sem leírhatok és a Seahawkról még nem is beszéltünk. -
#7025 a lenyeg Rodgers megint bebukta van ilyen double check
-
#7024 muahahah jobb csapat:)) értem én hogy FAN vagy de azért ne vakon!!!!
Abszolút nem voltak jobbak sőt de ilyen a foci. SB felejtos nekik max hja nem lesz nagy szerencsejuk -
#7023 most értem haza koacsmában néztem jó pár niners rajongóval a meccset szétcsúsztunk totál, Colin Kaepernick egy isten és kész...lehet borítékolni. Így folytatja a Niners ebőbl SUperBowl lesz na zúztam dögleni ... -
#7022 Hát ez nem lett szoros, de jó meccs volt. -
#7021 Nekem mindegy, csak szoros legyen a meccs. -
#7020 Inkabb a GB fogja megkoszonni az idei szezont, hogy befejezhetik :D -
#7019 Ha a Denver nyert volna azt meg megköszönhették volna a Ravens ST-nek :) -
#7018 A szerencsésebb. Megköszönhetik a Denver secondarynak a mérkőzést, mert egy már rég megnyert mérkőzést ajándékoztak a Ravensnek. -
McCartman #7017 Kipukkadt a Manning-Broncos lufi,
a jobb csapat nyert. -
#7016 Hajra 49ers -
#7015 Közben vezet a Packers \o/ -
#7014 Elég gyanús volt, hogy az az 1.2-es szorzó meg 9 pontos Broncos győzelem jó nagy túlzás -
#7013 Flacco megkoronázza a teljesítményét egy pick 6-el :) -
#7012 bassza má meg :DDD -
#7011 Aztaaaaaaaaaaaaaaa -
#7010 én nem találok kivetni valót benne....a meccset látom, nem szarfoshugy streamekkel kell szarakodnom, nekem ennyi elég.... -
#7009 Igazából eddig is azt tartottam a legnagyobb pozitívumnak, hogy csak a negyedek közt van reklámszünet, de most kb ez az egyetlen pozitívum, amit találtam :D -
#7008 mi a baj vele? -
#7007 Szégyen ez a közvetítés -
#7006 csak az ne legyen...:D -
#7005 most már az az érzésem hosszabbítás lesz, annyira adok-kapok van eddig. -
#7004 ha Baltimore akkor most minden Lewis körül forog...egyszerű :D