13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    Mivel nem Ricsi közvetítette a múlt heti Ravens meccset, így most úgy tűnik bepótolja, hogy annyiszor mondja ki Ray Lewis nevét ahányszor tudja...
  • Darthmushroom
    ilyen nincs, kezdésből megint visszahordás
  • dragon11
    elfelejtetted a ték-et :((((((((((((
  • Darthmushroom
    1 TD nem is nagy különbség, annyit simán visszalehet. még 2ről is szoktak sőt volt már h 3ról jöttek vissza. nem 1 olyan előny mint 1 gól amit azért jobban kilehet védekezni.
  • dragon11
    ez krvajómecsc baltimore visszahozta:SD:
  • Darthmushroom
    EEEE??????? Mi van az olasz csődörrel???:O sokkalom már amit művel 2 ilyen TD. ez meg ráadásul 1perc alatt.
  • LasDen #6997
    én nem bírom...bár nem ő az egyetlen :D
  • dragon11
    denver ezt már behúzta:D
  • ReszegKoldus
    Nekem nincs bajom vele :)
  • Darthmushroom
    ebbe egyet értek veled :D annyira irritáló egy ember
    ebbe a félidőbe semmi nem történik már akkor is nagy félidő volt.
  • LasDen #6993
    nem mindegy? :D így vagy úgy...flacco egy fasz :D
  • ReszegKoldus
    Gyula mekkora baromságokat beszél... "Ritkán látunk Flaccotól hosszú passzt" "és még mondják, hogy nincs meg a karja a hosszú passzokhoz"

Nem tudom honnan szedi ezeket, de én mindig csak azt hallom, hogy az egyik legerősebb karja van az NFL-ben :D
    Meg hosszú passzt is elég gyakran játszanak.
  • LasDen #6991
    nem az a lényeg...csak legyen :D
  • ReszegKoldus
    Arra ki kíváncsi? :D
  • Darthmushroom
    mivel TD magazin intézi ezt a valamit is simán kinézem h onnan közvetítenek.
    am új "képek" vannak a sport tv nfl indulóba??? :O múlt héten még nem ez volt. most ilyen Romo meg csíkos mez ilyenek voltak.
  • LasDen #6988
    inkább olyanok lesznek, akik szeretik az amerikai focit...pöllö árpa atiillla...:D
  • ReszegKoldus
    Akik nem közvetítenek, a stúdióban lesznek szerintem, az elmúlt évekből kiindulva.
  • Darthmushroom
    am ez a sztár vendégek tuti h olyanok akik közvetítenek a sport tv-n csak idén nem ők mennek közvetíteni. vagy nfl rajongó sztárok. vagy rosszul gondolom? :D
  • szomferi
    per fő, of course :D
  • Darthmushroom
    nem hangzik rossznak, de nemhogy pesti még Pest környéki se vagyok. így itthon, max haverokkal nézem majd. egy negyed-fél tálca sör meg vagy 2 nagy zacskó chipsel meg vagy 2tábla csokival :D
  • LasDen #6983
    érdekesen alakul a meccs :DD
  • dragon11
    úristen még jó h nem raktam a denverre ez mi :SD:D:d
  • szomferi
    lesz egy pár, most megmondom :D

erre megy majd valaki?

• Darthmushroom
    kemény, 5perc alatt 3 TD, már csak a fumble hiányzik :D
  • ReszegKoldus
    Fúú dejó meccs :D
  • Darthmushroom
    Flacco bekeményített ezzel a TDvel :O most már remélem végig ilyen jó meccs lesz.
  • ReszegKoldus
    Na végre egy jónak tűnő meccs
  • Darthmushroom
    Denver Punt Return TD laza kezdés
  • Darthmushroom
    na akkor kezdjünk :D első meccsre inkább hajrá Denver, Baltimore-t kifejezetten nem kedvelem+ha Pats is tovább menne szerintem jobb meccs lenne a főcsoport döntő,meg sok a Manning-es haverom :D
    2.meccsre meg tényleg győzőn a jobbik :D
  • banok
    streamek a mai meccsekhez
  • ReszegKoldus
    Pár napja azt néztem Denverben este milyen hideg lesz, Peyton meg megint kesztyűben játszik elvileg.
  • dragon11
    :DDDDDDDDDD
  • dragon11
    *broncos
  • LasDen #6970
    azok kik? :D
  • dragon11
    amúgy én is ezt érzem.. viszont a bronchost nagyon érzem
  • Darthmushroom
    na ebbe igazad van :D
    am ahogy közeledünk a Pats meccs felé úgy érzem egyre jobban h nem fogunk tovább menni (ne legyen igazam) elméletileg 1 sérült van, mindenki edzet, bár nem tudom a sok visszatérő milyen formába lesz(főleg a D-be).
  • dragon11
    nagyfokú függőségre vallana mindent fölrakni..:)
  • Darthmushroom
    "Miért? Mert az újonc Russell Wilsonnak több rájátszás győzelme van, mint Matt Ryannek. Hehehe."
    H miért a seahawk megy tovább nem a falcons :D
  • Darthmushroom
    nem tettem meg egyiket se szóval nem zavar. de ha ennyire vágod, meg biztos vagy benne tegyél rá mindent ami van a 2 meccsre :D pedig ebből a 8 csapatból még ami áll nem lenne egyik végső győzelme se túl nagy meglepetés.
  • dragon11
    jó múlt héten ugyanígy nyomtad a dumát és besült minden tipped..:D:D:D