13258
-
#7003 Mivel nem Ricsi közvetítette a múlt heti Ravens meccset, így most úgy tűnik bepótolja, hogy annyiszor mondja ki Ray Lewis nevét ahányszor tudja... -
#7002 ilyen nincs, kezdésből megint visszahordás -
#7001 elfelejtetted a ték-et :(((((((((((( -
#7000 1 TD nem is nagy különbség, annyit simán visszalehet. még 2ről is szoktak sőt volt már h 3ról jöttek vissza. nem 1 olyan előny mint 1 gól amit azért jobban kilehet védekezni. -
#6999 ez krvajómecsc baltimore visszahozta:SD: -
#6998 EEEE??????? Mi van az olasz csődörrel???:O sokkalom már amit művel 2 ilyen TD. ez meg ráadásul 1perc alatt. -
#6997 én nem bírom...bár nem ő az egyetlen :D -
#6996 denver ezt már behúzta:D -
#6995 Nekem nincs bajom vele :) -
#6994 ebbe egyet értek veled :D annyira irritáló egy ember
ebbe a félidőbe semmi nem történik már akkor is nagy félidő volt. -
#6993 nem mindegy? :D így vagy úgy...flacco egy fasz :D -
#6992 Gyula mekkora baromságokat beszél... "Ritkán látunk Flaccotól hosszú passzt" "és még mondják, hogy nincs meg a karja a hosszú passzokhoz"
Nem tudom honnan szedi ezeket, de én mindig csak azt hallom, hogy az egyik legerősebb karja van az NFL-ben :D
Meg hosszú passzt is elég gyakran játszanak. -
#6991 nem az a lényeg...csak legyen :D -
#6990 Arra ki kíváncsi? :D -
#6989 mivel TD magazin intézi ezt a valamit is simán kinézem h onnan közvetítenek.
am új "képek" vannak a sport tv nfl indulóba??? :O múlt héten még nem ez volt. most ilyen Romo meg csíkos mez ilyenek voltak. -
#6988 inkább olyanok lesznek, akik szeretik az amerikai focit...pöllö árpa atiillla...:D -
#6987 Akik nem közvetítenek, a stúdióban lesznek szerintem, az elmúlt évekből kiindulva. -
#6986 am ez a sztár vendégek tuti h olyanok akik közvetítenek a sport tv-n csak idén nem ők mennek közvetíteni. vagy nfl rajongó sztárok. vagy rosszul gondolom? :D -
#6985 per fő, of course :D -
#6984 nem hangzik rossznak, de nemhogy pesti még Pest környéki se vagyok. így itthon, max haverokkal nézem majd. egy negyed-fél tálca sör meg vagy 2 nagy zacskó chipsel meg vagy 2tábla csokival :D -
#6983 érdekesen alakul a meccs :DD -
#6982 úristen még jó h nem raktam a denverre ez mi :SD:D:d -
#6981 lesz egy pár, most megmondom :D
erre megy majd valaki?
-
#6980 kemény, 5perc alatt 3 TD, már csak a fumble hiányzik :D -
#6979 Fúú dejó meccs :D -
#6978 Flacco bekeményített ezzel a TDvel :O most már remélem végig ilyen jó meccs lesz. -
#6977 Na végre egy jónak tűnő meccs -
#6976 Denver Punt Return TD laza kezdés -
#6975 na akkor kezdjünk :D első meccsre inkább hajrá Denver, Baltimore-t kifejezetten nem kedvelem+ha Pats is tovább menne szerintem jobb meccs lenne a főcsoport döntő,meg sok a Manning-es haverom :D
2.meccsre meg tényleg győzőn a jobbik :D -
#6974 streamek a mai meccsekhez -
#6973 Pár napja azt néztem Denverben este milyen hideg lesz, Peyton meg megint kesztyűben játszik elvileg. -
#6972 :DDDDDDDDDD -
#6971 *broncos -
#6970 azok kik? :D -
#6969 amúgy én is ezt érzem.. viszont a bronchost nagyon érzem -
#6968 na ebbe igazad van :D
am ahogy közeledünk a Pats meccs felé úgy érzem egyre jobban h nem fogunk tovább menni (ne legyen igazam) elméletileg 1 sérült van, mindenki edzet, bár nem tudom a sok visszatérő milyen formába lesz(főleg a D-be). -
#6967 nagyfokú függőségre vallana mindent fölrakni..:) -
#6966 "Miért? Mert az újonc Russell Wilsonnak több rájátszás győzelme van, mint Matt Ryannek. Hehehe."
H miért a seahawk megy tovább nem a falcons :D -
#6965 nem tettem meg egyiket se szóval nem zavar. de ha ennyire vágod, meg biztos vagy benne tegyél rá mindent ami van a 2 meccsre :D pedig ebből a 8 csapatból még ami áll nem lenne egyik végső győzelme se túl nagy meglepetés. -
#6964 jó múlt héten ugyanígy nyomtad a dumát és besült minden tipped..:D:D:D