Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

webibebi
van vmi jo steam a 7 órás meccsekhez? 😊

msn:[email protected] bárki felvehet

szomferi
lopom <#taps>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

na ez idén is bejött, jövõre már én is megteszem szerintem .D

Ulvar
én a 314 Ft bánom amit a meccsre tettem :S.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hypo
Hát sajnos nem volt jó nyitány, Defense sérülésektõl teli, és hát szarul játszottunk, de nem kell temetni a csapatot, tavaly se gondolta volna senki aztan mi lett a vegen GB meg menetelt aztan pofara esett...ilyen a Foci

GaBenc
Kedven támadó sorom a kedvenc védõ sorom ellen. Ez az igazi mecs. :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Ulvar
Jó bizony!

szomferi
vasárnap Packers - 49ers 22:15-tõl, jóóóóóóó lesz

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ulvar
Hát az ciki volt....5 yardon belül nem tudtak TDt csinálni...ez is befolyásolta részben a mérkõzés menetét, de a védelem is.

ReszegKoldus
A bírók szerintem egész tûrhetõek voltak, semmi olyan nagyon rossz döntés nem rémlik, amilyet a "rendes" bírók ne követtek volna el akár tavaly. Persze ez csak egy meccs volt és még jó sok meccs hátra van a hétvégén 😊

Viszont amikor a Giants az elsõ félidõben az INT után nem tudott TD-t csinálni....
Sajnos a tavalyi nyitómeccs közelébe se ért a tegnapi, de legalább volt a tavalyihoz hasonló play, igaz nem a gólvonalon 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Casillas
Hát azért nem a bírók voltak a legszarabbak, és nem is rajtuk múlt az eredmény alakulása.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Ulvar
Hát ez ciki volt. Végig néztem...

Zavaró volt a bíráskodás...az egy dolog. De a Giantsnek nincs futójátéka, és a védelme is sokat gyengült.

Érzõdik hogy távozott Brandon Jacobs (pont a Ninershez jött). Eli-t nem védték, és nem jött tõle a megszokott hajrá a stresszes helyzetben.

Támadójátékuk se volt jó. Ezt a Cowboyst megkellet volna verniük, de kiderült...nincs normális keret.

Hát ennyit errõl...

ReszegKoldus
Hát mégis bejött.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
sok pont legyen a különbség, úgy jön a 2 nekem 😄.

ReszegKoldus
Giants csak azért fog nyerni, mert mióta a címvédõ játssza otthon a nyitómeccset, még nem vesztett soha <#hehe>

szomferi
akkor még jobban, mert nekem is kellenek 😄
bár nem hinném, hogy a cowboyok jelentenének bármiféle nehézséget is az óriásoknak

Ulvar
Van Giants fan közöttünk?

Az nagyon szorítson a csapatának, mert rájuk fogadtam duplán 😄.

Ja és már csak 6,5 ÓRA und start 😄.

Ulvar
Nem tudom kit érdekelnek viszonylag tûrhetõ áron NFLes cuccok, de ha valakit érdekelnének azzal szívesen konzultálnék egy közös vásárláson, hogy a szállítási költségen spóroljunk.

A jó benne hogy Európai bolt (gondolom angol) így 3-5 napon belül is leszállítják Magyarországra.

Ulvar
Na ilyen nem lesz most vasárnap! 😄

ReszegKoldus
Már nem bírtam tovább, úgyhogy idõgépbe ültem, hogy belenézzek a vasárnap esti meccsbe, ahol ezt láttam <#vigyor1><#beka3>

ReszegKoldus
Ezt már én is olvastam valahol, de mivel csak az elsõ hét oddsait ismerem és ott nem tartom valószínûnek, hogy bejönne, ezért inkább a 3. hétre tippelnék.

láttam volt szó tippekrõl.
na van egy "tuti" ami úgy tudom az összes eddigi évben bejött, de biztos hogy zsinórban 20+ évnél járunk

magyarul nagyon hülyén tudom elmagyarázni, angolul annyi lenne hogy "the team, which won the super bowl title last year will not cover the spread in all of the first 3 games next year"

szóval van a +/- hendikep érték, és az elõzõ évi super bowl gyõztes az elsõ három meccs valamelyikén ezt a fogadástípust elbukja. ha elbaszott tippmixen játszol és mondjuk nem -8 van mint jobb helyeken hanem -10 akkor arra nincs garancia. lehet ott nincs is ilyen.
sajnos ha a csapat nem favorit, vagyis + értékkel rendelkezik akkor nem tudom igaz e ez az állítás, de ha mindháromnál favorit akkor biztos vagyok benne.

Ulvar
<#eljen> Köszöntem szépen, majd kibogozom 😄.

ReszegKoldus
Persze közben megtaláltam normálisan leírva és mivel nem tudok szerkeszteni itt van 😄

ReszegKoldus
A lényege valami olyan, hogy minden csapatnak kell játszani az összes csapattal bizonyos idõközönként (asszem 3 vagy 4 év), meg hogy a 16 meccsbõl 4-et játszik mindenki csoportelsõk, 4-et csoportmásodikok, 4-et csoportharmadikok, 4-et csoportnegyedikek ellen.

Ulvar
Én is úgy tudom hogy egyszer, haver mondta mintha lett volna kétszer. De akkor is hogyan kerül össze a két különbözõ divíziójú csapat? Milyen rendszer alapján. Ezt még nem vágom.

ReszegKoldus
A 2. héten csütörtöki meccs a Packers-Bears, azt nem közvetítik, utána Seahawks-Packers hétfõ esti meccs, a 4. hétben nem vagyok biztos, mert ott a sport2-es sávban Buccaneers-Redskins és Saints-Packers meccs lesz, hát fogalmam sincs melyiket választják 😊

Ezt hogy kétszer is összeakadhatnak a playoff elõtt nem értem, saját divízióján kívül mindenkivel csak egyszer játszik egy csapat, nem?

Ulvar
Az elsõ mondjuk tényleg nagyon fontos. A hét legnagyobb meccse. A többit nem tudom.

Amúgy valaki elmagyarázná hogy a saját divízióján kívül hogyan kerülnek össze a csapatok? Pl: Niners - Packers. Hogyan dõl ez el, hogy ki kivel játszik, és miért van az hogy kétszer is összeakadhatnak a playoff elõtt.

ReszegKoldus
Nem akarok nagyon telhetetlennek tûnni, de kb egész szezonban lesznek csütörtöki meccsek és nem úgy tûnik, hogy a sport tv közvetítené õket, gondolom majd a 10. héttõl esetleg.

Ma este lesz a sport2-n beharangozó 20:00-tól, lehet hogy ez is szóba kerül...

Mindenesetre esélyes, hogy a nézõk könyökén fog kijönni a Packers a 4. hét végére mert úgy nézem a 4-bõl 3 meccsük simán a képernyõre kerülhet, mondjuk utána meg esélyes, hogy 1 sem fog, úgyhogy nem olyan vészes a dolog 😄

HunnernesKonge
HunnernesKonge
Egyébként the akward moment mikor a játékos hülye, és igazából benne van, csak a free agentek között
ReszegKoldus
Még az milyen "awkward moment" lenne neki, ha miután elkészíti a játékos profilját a gép kioszt neki 99-es asszonylefejelõ skillt <#hehe>

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Animefox
MLB.com-on sose írja a saját zónánkat plusz a maga a weboldal is átláthatatlan, ilyen az nfl.com is, ugyanaz a készítõje... node fantasy ligát nyomunk idén is? Hányan lennénk?

ReszegKoldus
Csütörtök hajnalban lesz (magyar idõ szerint) a nyitómeccs, egy hét múlva vasárnap+hétfõn az 1. hét többi meccse.

Animefox
Hányadikán kezdõdik a fõ szezon? még 2 hét kb?

ReszegKoldus
Én is várom, amikor kirakták a menetrendet valahogy sejtettem, hogy azt közvetítik elsõ vasárnap 😊

Ulvar
Persze, ebben a sportban bármi megtörténhet, ez a legszebb benne 😄.

Viszont várom már a Niners - Packers meccset 😊. Véleményem szerint elsõ hét legdurvább meccse lesz 😊. Jót fogunk szórakozni, vagy anyázni 😄.

Ááááá hol van már jövõ hét....bassza meg 😄.

ReszegKoldus
Nyilván vannak esélytelenebb csapatok, de a felsoroltakban van egy közös pont, ami alapján megnyerhetik, ha odakerülnek 😄

Ulvar
Rams Buccaneers Chargers már kiesett a szememben.

Pats, Jets, Chiefs (????, nem tudom hogy higgyek e a szakértõknek...), Giants, Packers, Saints, Niners.

Ebbõl szinte százra mondom hogy Giants ha döntõben is lesz (amit kétlek) nem lesznek újra bajnokok, Eli is megmondta, és ha õ ezt mondja akkor úgy is lesz. Tavaly azt mondta bajnokok lesznek, és úgy is lett, pedig röhögött rajta mindenki hogy a sírból hogy akar SBt nyerni.

Packers-t is gyengének érzem.

Pats, Jets, Saints, Ravens, Niners, Eagles. Valamelyik ebbõl a 6-ból lesz bajnok szerintem. De még a Jets is kérdéses a szememben.

Deeee...ne legyen igazam és legyen szememben sok sok meglepi 😊. Mondjuk egy Niners 6. gyûrû jó lenne 😛

ReszegKoldus
Ha döntõbe jut ezek közül valamelyik, akkor megnyeri a Super Bowlt!

Patriots, Jets, Chiefs, Chargers, Giants, Packers, Saints, Buccaneers, Rams, 49ers

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel az elmúlt 11 alkalommal, ha a két döntõsbõl legalább az egyik 3 nevû csapat volt, akkor megnyerte. A 46 Super Bowl közül 26-on került döntõbe legalább egy 3 nevû csapat és 22-szer meg is nyerte. <#vigyor5><#idiota><#zavart2>

szomferi
falura jó az 😄

Klemice
akarnÁk????

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ulvar
természetesen ingyenesek.

ReszegKoldus
Tavaly a veetle.com-on is voltak jó HD streamek
Meg a FirstRow-nál is szokott lenni sok stream, de azok nem olyan jó minõségûek.
Ingyenes mind.

Ricsi234
És ezek ingyenesek?