13258
-
#7083 ez asszem, mikor 1 TDvel vezettek asszem (21-14) -
McCartman #7082 Egy hétvégére elég egy is belőle. :D -
McCartman #7081 Aztán ugyanez jön majd Pats mecccs közben is?:D -
#7080 #6996 -
#7079 lol -
#7078 Node a korrekt reakció az lett volna, hogy vesz egy nagy levegőt és megmondja, hogy nem játszhatnak Super Bowlt, mert mindkettő AFC csapat :) -
#7077 Nemrég értem végére a 49ers meccsnek, hú valamiért rossz érzéseim vannak a jövő hetet illetően. Most minden összejött ennek sajnos böjtje lesz. Mint a fociban ,mikor x csapat vág 4-5 gólt köv meccsen meg csak szenvednek. Na de jó lenne már a döntőben megmérkőzni.
Atlanta meg bealázza a SEA-t, legalábbis eddig. -
#7076 Ja, utána meg azt, hogy a denver ezt már behúzta :D -
#7075 állandóan ezzel basztatják szerencsétlen azért mondta :) -
#7074 Az bejött már tegnap is, akkor ma is hosszabbítás és vendégsiker várható :D -
#7073 jahh, de beírtam meccs közben h jó hogy nem raktam :S:D -
McCartman #7072 Mint mindig. :D -
McCartman #7071 Devárj, nem is olyan rég még azt írtad, Patriotsot nem érzed viszont Denver tutifix. -
#7070 Beolvasott sms: mikor lesz Jacksonville-Kansas Super Bowl
És Ricsi még "el is gondolkozik" rajta majd azt mondja, hogy 10 éven belül szerinte nem...oké
Szuper a közvetítés :) -
#7069 Csalódok a Seahawksban...nagyon nagyon... -
McCartman #7068 Azt érezd meg ki nyer abban van inkább a pénz. :D -
#7067 halljátok jött vlmi megérzés denver meccs előtt h nem nyernek... és nem raktam meg mint írtam.. srácok ez az én évem lesz.. :S:DD
MINDENKI ALL IN PATRIOTS nagyon érzem :D:D:D -
#7066 Másikat odaköltöztették aztán a nevét meghagyták gondolom -
#7065 ez még nem magyarázza meg, hogy mért van 2 sólyom is a városban :D -
#7064 The Atlanta Falcons Football Club received its nickname on August 29, 1965. Miss Julia Elliott, a school teacher from Griffin, Georgia was singled out from many people who suggested "Falcons" as the Nickname for the new Georgia NFL franchise. She said: “the Falcon is proud and dignified, with great courage and fight. It never drops its prey. It is deadly and has a great sporting tradition. -
#7063 amúgy azt valaki tudja, hogy honnan jön az atlantaiak nagyfokú sólyom imádata? :D -
#7062 Lehet szeretik egymás közelségét :D -
#7061 így folytatják lesz egy pár labdavesztés ezen a meccsen -
#7060 bírom ezeket a dulakodásokat....mindenki ráveti magát a labdára aztán semmilyen körülmények között nem állnának fel, pedig közük nincs a labdához :DDDD -
#7059 Matty Ice Melted Ice -
#7058 Már másfélszer annyi pontot szereztek, mint tavaly. -
#7057 na kíváncsi vagyok Matt Ryan túl lép e végre a playoff átkán vagy továbbra is alapszakasz menő marad. főcsoport döntő szempontjából szerintem jobb lenne egy Seahawk továbbjutás. -
#7056 streamek -
McCartman #7055 Az INT után visszahordott TD pedig PI volt amúgy, de legalábbis erősen véleményes. -
#7054 Remélem John, már évek óta ott kopogtatnak. Jim nem szimpi, tavaly se volt az, idén se, és gyanítom jövőre se lesz az -
#7053 amúgy kíváncsi vagyok, hogy a 2 Harbaugh közül melyik fog először SB-t nyerni...:D -
#7052 Ilyen edzo nem valo Denverbe.
Aki olyan kiismerheto hivasokat csinal, hogy elsore allandoan kozepre futas. Aztan passz, passz.
De egyszer volt olyan eset is, hogy 3/5-nel hivta ujra ezt a hulyeseget, mikor latszott hogy Morenonak nem megy a futas es ez meg nem az utolso 2 percen belul volt, ahol a cel az ido leperegtetese volt egyertelmuen.
A vegen pedig , hogy meg sem probalt idot kerni az ellenfel rugasa elott, hogy minnel tobbet kelljen a gondolataival foglalkozni a fiatal rugonak, meg egyszeruen egy luxus.
Mindenesetre a makfaktor jatszott olyan szerepet a merkozesen, amivel pluszt nyujtott a Ravens, meg a csapnivaloan jatszo secondary segitette gyozelemhez emellett, mert egyaltalan nem volt jobb, csak mig az egyik oldalon felpattano labda INT lett, az a masik oldalon fel labfejjel kilepett a jatekos, vagy eppen egy kicsuszott a kezeibol az INT helyett, vagy eppen a rugo foldbe rugott. -
McCartman #7051 Teljesen más arcát mutatta az O mint az alapszakaszban, hogy miért azt valszeg csak a HC tudja.
20 yardnál hosszabb passz tán nem is volt, itt valami nagy gebasz lehetett. -
#7050 az egyik TD előtt pont áthívta a játékot... -
#7049 Szerintem át is hívta többször is, csak nem nagyon jött be, pl asszem amikor 3rd & 7-nél futottak egy 2 yardosat.
Meg lepörgetni kb 2xfél percet ilyen irányítóval elég nagy luxus.
A végén meg azt a futásból keresztbe passzt lemásolta Favre-ról 3 évvel ezelőttről, ugyanaz is lett az eredménye. -
#7048 egyrészt ez nem a colts, másrészt meg azért vannak határok, amikre még azt lehet mondani, hogy azért hívta át mert valamit látott a védelem felállásban, vagy csak azért hívta át, mert nem tetszenek neki a hívott játékok -
#7047 szerintem lett volna lehetősége PM-nek áthívni a játékot. Legalábbis a coltsban úgy tudom eléggé szabadkezet kapott a játékok hívásánál, gondolom most is megtehette volna, hogy az offensive coordinatort felülbírálva behív egy hosszú passzos játékot, de lehet nem bízott annyira magában vagy csak nem látott rá lehetőséget. -
McCartman #7046 Ennek nagyobb jelentőséget mondjuk nem tulajdonítanék lévén lehetett vagy 7-8 éve, mindhárom vendégben és ezek közül 2 a Foxboroban. (a későbbi SB győztes ellen?)
Szóval bőven voltak más tényezők az időjárástól függetlenül. -
#7045 A hideg nem, asszem Peyton még nem nyert fagypont alatti playoff meccset -
McCartman #7044 De ez csak az érem egyik oldala. Ettől ez még nyerhető lett volna.
A secondary meg inkább magából csinált hülyét, úgy érzem.