13258
feenMUx.jpg
  • Darthmushroom
    ez asszem, mikor 1 TDvel vezettek asszem (21-14)
  • McCartman
    Egy hétvégére elég egy is belőle. :D
  • McCartman
    Aztán ugyanez jön majd Pats mecccs közben is?:D
  • ReszegKoldus
  • dragon11
    lol
  • ReszegKoldus
    Node a korrekt reakció az lett volna, hogy vesz egy nagy levegőt és megmondja, hogy nem játszhatnak Super Bowlt, mert mindkettő AFC csapat :)
  • Shep
    Nemrég értem végére a 49ers meccsnek, hú valamiért rossz érzéseim vannak a jövő hetet illetően. Most minden összejött ennek sajnos böjtje lesz. Mint a fociban ,mikor x csapat vág 4-5 gólt köv meccsen meg csak szenvednek. Na de jó lenne már a döntőben megmérkőzni.

Atlanta meg bealázza a SEA-t, legalábbis eddig.
  • ReszegKoldus
    Ja, utána meg azt, hogy a denver ezt már behúzta :D
  • Ulvar
    állandóan ezzel basztatják szerencsétlen azért mondta :)
  • ReszegKoldus
    Az bejött már tegnap is, akkor ma is hosszabbítás és vendégsiker várható :D
  • dragon11
    jahh, de beírtam meccs közben h jó hogy nem raktam :S:D
  • McCartman
    Mint mindig. :D
  • McCartman
    Devárj, nem is olyan rég még azt írtad, Patriotsot nem érzed viszont Denver tutifix.
  • ReszegKoldus
    Beolvasott sms: mikor lesz Jacksonville-Kansas Super Bowl
    És Ricsi még "el is gondolkozik" rajta majd azt mondja, hogy 10 éven belül szerinte nem...oké

Szuper a közvetítés :)
  • Ulvar
    Csalódok a Seahawksban...nagyon nagyon...
  • McCartman
    Azt érezd meg ki nyer abban van inkább a pénz. :D
  • dragon11
    halljátok jött vlmi megérzés denver meccs előtt h nem nyernek... és nem raktam meg mint írtam.. srácok ez az én évem lesz.. :S:DD

MINDENKI ALL IN PATRIOTS nagyon érzem :D:D:D
  • ReszegKoldus
    Másikat odaköltöztették aztán a nevét meghagyták gondolom
  • LasDen #7065
    ez még nem magyarázza meg, hogy mért van 2 sólyom is a városban :D
  • robotnyk
    The Atlanta Falcons Football Club received its nickname on August 29, 1965. Miss Julia Elliott, a school teacher from Griffin, Georgia was singled out from many people who suggested "Falcons" as the Nickname for the new Georgia NFL franchise. She said: “the Falcon is proud and dignified, with great courage and fight. It never drops its prey. It is deadly and has a great sporting tradition.
  • LasDen #7063
    amúgy azt valaki tudja, hogy honnan jön az atlantaiak nagyfokú sólyom imádata? :D
  • ReszegKoldus
    Lehet szeretik egymás közelségét :D
  • Darthmushroom
    így folytatják lesz egy pár labdavesztés ezen a meccsen
  • LasDen #7060
    bírom ezeket a dulakodásokat....mindenki ráveti magát a labdára aztán semmilyen körülmények között nem állnának fel, pedig közük nincs a labdához :DDDD
  • ReszegKoldus
    Matty Ice Melted Ice
  • ReszegKoldus
    Már másfélszer annyi pontot szereztek, mint tavaly.
  • Darthmushroom
    na kíváncsi vagyok Matt Ryan túl lép e végre a playoff átkán vagy továbbra is alapszakasz menő marad. főcsoport döntő szempontjából szerintem jobb lenne egy Seahawk továbbjutás.
  • banok
    streamek
  • McCartman
    Az INT után visszahordott TD pedig PI volt amúgy, de legalábbis erősen véleményes.
  • ReszegKoldus
    Remélem John, már évek óta ott kopogtatnak. Jim nem szimpi, tavaly se volt az, idén se, és gyanítom jövőre se lesz az
  • LasDen #7053
    amúgy kíváncsi vagyok, hogy a 2 Harbaugh közül melyik fog először SB-t nyerni...:D
  • Jakuza001
    Ilyen edzo nem valo Denverbe.
    Aki olyan kiismerheto hivasokat csinal, hogy elsore allandoan kozepre futas. Aztan passz, passz.

De egyszer volt olyan eset is, hogy 3/5-nel hivta ujra ezt a hulyeseget, mikor latszott hogy Morenonak nem megy a futas es ez meg nem az utolso 2 percen belul volt, ahol a cel az ido leperegtetese volt egyertelmuen.

A vegen pedig , hogy meg sem probalt idot kerni az ellenfel rugasa elott, hogy minnel tobbet kelljen a gondolataival foglalkozni a fiatal rugonak, meg egyszeruen egy luxus.

Mindenesetre a makfaktor jatszott olyan szerepet a merkozesen, amivel pluszt nyujtott a Ravens, meg a csapnivaloan jatszo secondary segitette gyozelemhez emellett, mert egyaltalan nem volt jobb, csak mig az egyik oldalon felpattano labda INT lett, az a masik oldalon fel labfejjel kilepett a jatekos, vagy eppen egy kicsuszott a kezeibol az INT helyett, vagy eppen a rugo foldbe rugott.
  • McCartman
    Teljesen más arcát mutatta az O mint az alapszakaszban, hogy miért azt valszeg csak a HC tudja.
    20 yardnál hosszabb passz tán nem is volt, itt valami nagy gebasz lehetett.
  • LasDen #7050
    az egyik TD előtt pont áthívta a játékot...
  • ReszegKoldus
    Szerintem át is hívta többször is, csak nem nagyon jött be, pl asszem amikor 3rd & 7-nél futottak egy 2 yardosat.
    Meg lepörgetni kb 2xfél percet ilyen irányítóval elég nagy luxus.
    A végén meg azt a futásból keresztbe passzt lemásolta Favre-ról 3 évvel ezelőttről, ugyanaz is lett az eredménye.
  • robotnyk
    egyrészt ez nem a colts, másrészt meg azért vannak határok, amikre még azt lehet mondani, hogy azért hívta át mert valamit látott a védelem felállásban, vagy csak azért hívta át, mert nem tetszenek neki a hívott játékok
  • Sippie
    szerintem lett volna lehetősége PM-nek áthívni a játékot. Legalábbis a coltsban úgy tudom eléggé szabadkezet kapott a játékok hívásánál, gondolom most is megtehette volna, hogy az offensive coordinatort felülbírálva behív egy hosszú passzos játékot, de lehet nem bízott annyira magában vagy csak nem látott rá lehetőséget.
  • McCartman
    Ennek nagyobb jelentőséget mondjuk nem tulajdonítanék lévén lehetett vagy 7-8 éve, mindhárom vendégben és ezek közül 2 a Foxboroban. (a későbbi SB győztes ellen?)
    Szóval bőven voltak más tényezők az időjárástól függetlenül.
  • ReszegKoldus
    A hideg nem, asszem Peyton még nem nyert fagypont alatti playoff meccset
  • McCartman
    De ez csak az érem egyik oldala. Ettől ez még nyerhető lett volna.
    A secondary meg inkább magából csinált hülyét, úgy érzem.