13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    Nagyjából újranéztem eredeti kommentárral, szépen végigközvetítették az áramszünetet a helyi "stúdióból" :D
    Azért érdekes mennyire egy rugóra jár az agyuk ezeknek a kommentátoroknak, hasonló hatalmas poént lőttek el, mint Ricsiék, hogy ki miatt volt az áramszünet :D
  • Ulvar
    Tudom, csak hozzátettem :D.
  • LasDen #7681
    nekem is, de Magic Boynak írtam főképp, ő nem látta....
  • Ulvar
    nekem elég volt egyszer végig néznem. :D.
  • LasDen #7679
    elég tisztává tették, hogy Harbough vele képzeli el a jövőt, de előbb jött a lehetőség, hogy bedobja Kaepet..

am holnap 12.00-kor is ismétlik a meccset a sport1-en...és csütörtökön délben is meg 21-kor is :D
  • Darthmushroom
    lol most esik le h azok játszották a döntőt akik tavaly drámai körülmények között estek ki a főcsoportdöntőbe, vissza adta a sors amit akkor elvett
  • Magic Boy
    Szerintem is el lesz adva Smith, de szerintem nem pénzért, hanem draft jogért vagy játékos cserével.

Sajnos a meccs ismétlését se tudom nézni, mert éppen utaznom kell.
  • Ricsi234
    Ha érdekelne a meccs akkor a sport2-n 18.00 tól ismétlik:)
  • Ulvar
    Ezt sose tudhatjuk meg és kár erről a QB dologról tovább beszélni. Smith valszeg ellesz adva szépen, Kaep marad kezdő QB.
  • Magic Boy
    Sajnos nem láttam élőben, de azok alapján amiket olvastam a 49ers majdnem csodát vitt véghez.
    Pedig úgy éreztem, hogy Smith-el kéne kezdeni, hogy Colin lehiggadjon kicsit.

Na mindegy majd legközelebb, hiszen a 49erst sose szabad leírni.
    Pláne,ha jobban draftolnak, mint tavaly!
  • Hypo #7673
    Grat a ravesnek, bejott a tippem a legtobb SF baratom legnagyobb banatara.
    R.L. mehet nyugdijba vidáman. Flaco jo volt.

DE MESSZE A SZEPTEMBER - meg is nezem az idei osszes meccset addig meg a tavalyiakat:))
  • ReszegKoldus
    Nekem nem volt sok bajom a mostani halftime show-val, igaz annyira nem is tetszett, de látványnak jó volt.
    Én bírom a vén rockereket :D
  • Ulvar
    amúgy bevallom őszintén...egyik fájdalmam hogy kikapott a Niners, a másik hogy vége a szezonnak, és most megint kurva sokat kell várni a köv szezonra...mondjuk a draft biztos érdekes lesz.
  • robotnyk
    Beyoncenak jobbak a lábai és jobb a segge mint Madonnának, vagy a vén szar rockerreknek akik korábban voltak. amúgy le volt némítva, és neteztem közben, így teljesen jó volt :D
  • Ulvar
    Leszartam. Az alatt aludtam. Addig se gondolkodtam az eredményen.
  • Shep
    Gyerekek nem esett szó a Half Time Show-ról, vagy csak nekem kerülte el a figyelmemet. Nos, csak szerintem volt kritikán aluli? Jó persze az is igaz, hogy nekem eddig talán egyedül a Prince-féle produkció jött be valamennyire pedig nem vagyok oda az ürgéért de ez a mostani ilyen falunapi színvonal volt némi túlzással persze. Aztán persze lehet csak én nem értek a művészethez :)
  • Ulvar
    Grat a Ravensnek. Nem kellett volna ekkora előnyt adni. Nagyon csúnyán leiskoláztak minket a Hollók. Aztán meg többször is szerencsénk volt, na meg mentünk ahogy tudtunk, veszteni való nélkül. Fáj hogy 3 ponttal kaptunk ki....főleg így, hogy megvolt az esély a győzelemre....
  • ReszegKoldus
    Azért remélem annyi különbség lesz, hogy neki segíteni is fog a veterán irányító :D
  • szomferi
    az áramszünet alatt erőteljesen kidőltem, úgy látom, hogy lesz mit nézni az ismétlésben :D
  • Darthmushroom
    de azért Cam-ék csak behúzzák nem? :D párduc csak menőbb :D
  • Darthmushroom
    hehe
  • LasDen #7662
    ammá nagyon parallel :D
  • Darthmushroom
  • LasDen #7660
  • LasDen #7659
    nem fog elmenni....itt van perspektívája. látja, hogy bíznak benne és veleképzelik el a jövőt. kicsit hasonló a helyzet a packershöz, ahol rodgers favre távozása után átvette a csapatot....:D
  • Darthmushroom
    haha 3 viszünk mindent :D de hát illett is egy Super Bowl-nál
  • ReszegKoldus
    "Mission" complete :D

• Darthmushroom
    jaja mint Fergi a MU-nál :D
  • Darthmushroom
    hát csak akkor nem csak a pályán szélén kéne tanítani, hanem ha "70 TD vel" vezetünk akkor igazán kaphatna pár percet h szokja a légkört. mert úgy járunk h ledraftoltunk utána egy draft cetliért vagy annyiért se távozik (és érdeklődik iránti tényleg sok csapat).
  • LasDen #7654
    head coachunk van....valószínű bostonban fog meghalni :D
  • LasDen #7653
    az előre gondolkodás megvan. mallett megszerzése és az izé srác kipaterolása, hogy ő legyen brady mögött ezt jelzi....
  • ReszegKoldus
    Gyorsan le kell szerződtetni John Foxot Denverből, őt aztán egyáltalán nem érdekelte, ki az irányítója, csak lepörgette az órát :D
  • Darthmushroom
    félreértés végett nálam Ő a császár és az is marad, de én NEW ENGLAND drukker lettem és nem Brady drukker, tényleg elismerem Őt és elképzelhetetlenek tartom még egy ilyen irányító jöjjön ilyen draft körből vagy úgy h nem volt full kezdő irányító az egyetemen se stb, de 1szer minden véget és jobb volna előre gondolkodni mint 5-10 éven át negatív szezonokat nyomni.
  • LasDen #7650
    ált racionálisan dönt játékos kérdésekben, de nemtom, hogy ez Bradyre mennyire igaz....előfordulhat hogy inkább a szép emlékek miatt vele küszködik....
  • ReszegKoldus
    Jó, hogy idézőjelbe tetted, mert valahogy nem hiszem, hogy Belichick ne küldené a padra, ha az kéne, persze fene tudja
    Biztos lenne olyan edző, aki inkább rátámaszkodik a múltra meg a statisztikákra, a névre, mint arra ahogy éppen akkor játszani tud :D
  • LasDen #7648
    am én nem szeretném Bradyt máshol játszani látni....persze ha így alakul akkor nem tehetek semmit (elpusztítom a csapatot ahova menne), de jó lenne ha hazafiként vonulna vissza :D
  • LasDen #7647
    aha....láttam ahogy berohant a pályára kezében lombardival és berúgta azt a kurva gólt...köcsög....
  • Darthmushroom
    FM?
  • LasDen #7645
    kikaptam a liverpooltól...mért Lewis, mért kell még itt is baszogatnod???
  • Darthmushroom
    itt nem is azzal van baj, hanem meddig éri meg őt "erőltetni". sajnos mentálisan nagyon durván rombolják az ilyen playoff csalódások.. pedig mindenki tudja milyen jól kezdte anno, és néha látni h akarja mikor megkockáztatja megfutja és mutatja h igen előre, néha meg...