13258
-
#7643 Robert Kraft discusses Tom Brady's Patriots' future
Ha Bradyn múlik szerintem nyomni fogja, amíg bírja. -
#7642 na annak elég nagy a valószínűsége mivel elméletileg elég szarul áll a csapat a fizetési sapkánál(sőt még elég sok távozó lehet a nagyobb nevekből).de ha megy akkor WR poszt lenne elsődleges a drafton, ráadásul ilyen Megatron féle vadállat kéne aki még egy kicsit pontatlanabb labdát is eltud kapni. -
#7641 Belichik kitart Brady mellett, amíg a józanész azt diktálja...de lehet hogy még tovább is....
én most az elkapók között érzem, hogy lesznek komolyabb változások. elképzelhetőnek tartom, hogy akár welker is távozik... -
#7640 úgy írogatták hogy oké lehet nem lesz rájátszás első évbe stb.. (bár kizártnak tartom abból a csoportból) de nevelni kéne. am igazad van Brady messze nem Alex. mondjuk ha benéz valaki jön majd ő "hisztizsák stb.." de akkor az ő irányítója nyerjen 3 gyűrűt és majd utána magyarázzon... -
#7639 Azért Brady az Brady, Alex Smith meg nem Brady. Persze, ha sérülés van, vagy Mallett tényleg annyira jó (persze ezt kizárt, hogy tudnák előre), akkor még megérteném a cserét :D -
#7638 én is korainak tartom, jó Brady tényleg egyre rosszabb, de ha védelem egyszer legalább közepes vagy attól egy kicsit jobb lesz+szerencse, akkor tényleg egy gyűrű még benne van. Mallet-ről meg nem sokat tudok de állítólag tényleg jó csak a balhéi miatt volt ilyen későbbi körös(az meg főleg a Pats-nél nevelhető). -
#7637 áhh...minek annyira sietni. Málé megvár minket :D neki lehet menni ezzel a kerettel mégegyszer meg utána is akár.... -
#7636 Túl kézenfekvő lenne egy Ravens-Steelers nyitómeccs? Ááá de messze van még szeptember :D -
#7635 Pats fórumokon már petcegetik h lehet jövőre Mallet-et kéne erőltetni (mint idén a 49s)+sor csere Welker,Volmer stb.. OUT és új csapat építése -
#7634 kíváncsi vagyok mennyi volt a néző szám...110 körülire tippelek :D -
#7633 Hát olyan második félidőset még én sem láttam -
#7632 bazmeg...ezen jót röhögtem :DDDD -
#7631 ezzel fogyott??? XDXD -
#7630 én nem arra akarom :D tényleg szarok voltunk (komolyan ilyen szar O-t nem láttam még Pats-től):D jó tényleg nem jött jól Tálib meg Ridley meg sorolni lehetne sérülése de ez van (alap sérültekről ne is beszéljünk... Gronk,Edelman....) -
#7629 -
#7628 ssshhh....a sérülésekre kell fogni...a sérülésekre... -
#7627 egyem meg a szívüket :D am nem az övéké hanem a Pats-é, mert az egyik legrosszabbul játszó Pats volt ellenük amit valaha láttam -
#7626 mindenki hibája...főleg a Dome portásáé..... -
#7625 Az ő hibájuk is
-
#7624 tavaly kis millió ilyen szimulációt néztem tubon nagy részén (az nem is kifejezés) a Pats nyert, és tudod mi a vége -
#7623 igen....a kurva madden hibája minden....dögöljön meg John Madden :D -
#7622 igazából teljesen logikusan el is kezdtem játszani ahogy megfordult a fejemben, hogy aludjak...:D
tele zabáltam magam....megfogok halni :D -
#7621 kéne, de már felesleges vagy 10-11 előtt lefeküdni.. ilyenkor legjobb a felkelő ism.ket fárasztani facen :D -
#7620 Nem hiszem, hogy volt olyan, aki még mert fogadni a 49ers-re azután a meggyőző Maddenes szimuláció után :D -
#7619 aludni kéne...kezd agyamra menni a fáradtság...csak úgy folyosom a hülyeséget magamból :DD -
#7618 nekem is csak most így a meccs végén. hát ő mindig érezte kire kell tolni a házat :D kár pedig meg se néztem volna a meccset ha tudja tutit :D ő nem nézte sokat a sportágat de ő látnok ő érzi :D (i'm sorry sokat ittam :D) -
#7617 nemtom...nekem felse tűnt :D elfogyott az interenete :D -
#7616 WTF??? fogadós barátunk egész nap nem nézett be h "ugye nyer a 49s?" még csak most esik le.... vagy lehet a múltkor rátolta a házat is a Pats-re??? :D -
#7615 Ray Lewis szerepében Ray Lewis....mivel így még 2 super bowlt nyerhet majd....képzeletbeli, de neki számít majd...:D -
#7614 Az jó, addigra a fia akár el is játszhatná a fiatalkori Rayt :D -
#7613 hahahahahahahaha XDXDDXD sajnos kinézzem...-.- -
#7612 már látom...5 év múlva....Ray Lewis - The unbeleiveble story. directed by Steven Spielberg.... -
#7611 elhiszem, én is csak max ha úgy érzem fogadni tudok ellenük de szurkolni soha, a majdnem tökéletes szezonnál pl a tavalyi super bowl sokkal nagyobb csalódás volt h nem tudtunk visszavágni -
#7610 nem, de az arc kifejezése beillik bármelyikhez :D -
#7609 mert volt vesztes is??? :D :D -
#7608 bocs, de ilyet nemtudok....ha akarnám se tudnék a szeretett csapatom ellenében szurkolni :D -
#7607 -
#7606 ja meg az elkövetkező 2-3 évbe lesz, annál több biztos nincs benne, sőt lehet h 1-2 év van benne (statjai rohamosan romlanak), utána jönnek majd sajnos a negatív szezonok. -
#7605 Hát még ott van a Patsnél Dan Connolly, nélküle nem biztos, hogy sikerülne :D -
#7604 legyen ott mind2 most így aláírnám ha ott lennénk, bár nagyon sajnálnám h Meskónak 2ből 0, Bradynek meg 6/3. bár őszintén szerintem 1t még tényleg nyerni fog Brady.