Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Elõzõleg is elég nehezen nyertek és akkor se játszott, bár a hazai pálya mellettük szól. (meg az, hogy megint Batch játszik, aki múlt héten valami "zseniális" volt)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Na lehet fogadni a Ravensre. Ben nem játszik.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar

Ulvar
Hát ja, de aki nem úgy viselkedik ahogyan kell azt én ki is zárnám az NFLbõl. Aztán neki ott kakukk van...

ReszegKoldus
Ezt tudom, meg azt is értem egy sarki gettó drogdílernek minek kell, de hogy egy sportolónak minek azt nem tudom. Nem azonos körökben mozognak, vagy legalábbis nem kéne azonos körökben mozogniuk. Persze lehet, hogy minden játékosnak van fegyvere csak nem tudok róla, mert nem használják 😄

Mondjuk engem már az is zavar, amikor azt olvasom egy játékosról, hogy drog/alkohol befolyás alatt vezetett, megerõszakolt valakit, balhézott/verekedett egy klubban stb, az ilyen dolgokat el kéne hagyniuk és inkább a seggüket a földhöz kéne verni örömükben, hogy ott lehetnek, és úgy hozzáállniuk a dolgokhoz, ahogy szerencsére a többség meg is teszi.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
törvény adta lehetõség, egyes államokban nem kérdik mi a francnak neki, csak megveszi és kész.

ReszegKoldus
Tudom, hogy más világ, meg más törvények, de akkor se értem az Igaly Diánákon kívül minek egy sportolónak fegyver... Még nem is nézek olyan régóta NFL-t, de így is kb minden évben találkoztam ilyesmivel.

ReszegKoldus
Lelõtte a barátnõjét, aztán a stadionhoz ment és ott lelõtte magát is...

Ulvar
Ja sokan õt írják

Jovan Belcher linebacker

Ulvar
azt a betyárját 😮

ReszegKoldus
A Chiefs egyik játékosa úgy néz ki lelõtte a barátnõjét, aztán öngyilkos lett, a stadionban...nem lesz egyszerû holnap ott játszaniuk. R.I.P. <#szomoru2>

ReszegKoldus
De gondolom az alapján nevezték kezdõnek, hogy jobb, azt meg nem hiszem, hogy egy agyrázkódás megváltoztatná, talán annyira nem csapták fejbe, hogy elfelejtett focizni. 😄

robotnyk
szerintem annak kell játszania aki jobban játszik.
ReszegKoldus
Háhá jó, hogy mondtam, mégis megszakadt 😄

Ulvar
Ja én is ettõl félek. Bennem az is felmerült, hogy Harbaugh felett döntöttek. Értem úgy, hogy a csapat tulajdonosa, tulajdonosai (nem tudom hogy hogy van ez a része a dolgoknak) megmondták Harbaughnak, hogy itt a remek alkalom tessék Colint játszani innentõl kezdve (mikor lesérült Smith), mert ha nem akkor hû meg ha lesz. Persze ez egy nagyon brutális elmélkedés. Ez úgy lett volna jó, ha Colint év elejétõl játszatják. Pre Season alatt eldöntötték volna hogy jól van, Colin játszik ezen a poszton, mert jobb, és mi SBt akarunk nyerni, sajnáljuk Smith és ennyi. Akkor tiszta lenne a sor.

Ehhez képest az történt hogy néha lehozták Smith-t meccsek alatt egy két play elõtt, hogy játsszon egy picit Colin, aminek értelmét nem láttam, ha egészséges az elsõ számú QB. Bár meg is értem, mert Smith annyira nem tudja kezelni ezeket a stresszes szituációkat, és ezen elment 3 meccs is...

Na mindegy ezen lesz még majd vita hétrõl hétre, és ez nem tesz jót a csapat moráljának. Túl kéne lépni ezeken a "politikai" döntéseken.

Amúgy most jön egy divízió meccs, ami jó támpont lehet. Ha a Rams-t idegenben elverjük, akkor megerõsödik majd az emberekben egy picit, hogy jó döntés született. Egyelõre viszont marad az aggódás...

ReszegKoldus
Szerintem, ha a kezdõ irányító egészséges, akkor neki kell játszani.
Engem az érdekelne, ha jön 1-2 vereség utána ki fog játszani? Patriots ellen esélyes a vereség, de arra meg ráfoghatják, hogy de hát az a Patriots, tõlük nem gáz kikapni.
Viszont, ha a maradék 5 meccset megnyeri még érdekesebb lenne, mert a playoffban már nem fér bele a vereség 😄
Harbaugh ebbõl csak akkor jöhetne ki jól, ha Kaepernickel megnyeri a Super Bowlt, bármi más történik, mindenhol jönnek majd a "bezzeg, ha Alex Smith játszik" cikkek 😊

Ulvar
na kezdõdik....

Alex Smith kiakadt hogy újabb kényszerpihenõre küldte õt Jim Harbaugh.

Kurva nehéz szituáció az fix...Smith végig szopta az elmúlt éveket a szarocska Ninerssel, majd tavaly összerakta õt fejben Harbaugh eljutottak egy NFC döntõig, a bizalom mégis megcsökkent, jól mutatja hogy érdeklõdtek PM iránt. Most meg mióta "bizonyított" Colin azóta õt játszatja Harbaugh. QB poszton az fix hogy most nagy a kavar...

Szerintetek mi lett volna vagy mi lenne a jó döntés.

ReszegKoldus
Ez nagyon jó!
Én csak egyet nem bírok Breesben, azt az 50+ meccses passzolt TD rekordot 😄
Idén az már nem hiszem, hogy megszakad.

Hypo
érdekes interjú
http://www.cbsnews.com/8301-505383_162-57553828/drew-brees-on-family-football-and-giving-back/

ReszegKoldus
Ez nagyon jó lett (nem a videó minõségére gondolok) 😄

itt van másik link is csak ez nem teljes

Hypo
na ja, 😊 Go Giants😊

ReszegKoldus
Olyasmi meccs volt ez, mint tavaly a playoffban, úgyhogy most a playoffban jöhet majd egy olyan, mint a tavalyi, vagy még inkább tavalyelõtti alapszakaszban 😊

Hypo
na megneztem a Giants GB meccset, jo kis win volt, de azért elgondolkodtato milyen jol vedekezett a hosszu passzok ellen a gb

ReszegKoldus
A védelemben vannak fontos hiányzók, a támadófal és a futás eddig se volt jó, ezeken kívül nem sok minden marad, amiben jeleskedni lehet. Ezért fogadtam a Giantsre, hogy mindenképpen nyerjek 😄

Ulvar
õõõ Packers? WTF?

ReszegKoldus
Pár jogos zászlót azért nem ártott volna bedobni, hogy szerezhessen a Saints legalább egy FG-t 😊

ReszegKoldus
Marha idegesítõ Ricsi nyavalygása minden sérülésnél <#gun>

ReszegKoldus
Még kell 2 Saints TD, hogy ne kelljen izgulni 😄

Ulvar
Na 2 INT 10 mpn belül és 1 TD nekünk! KÖSZ BREES!

Ulvar
istenem...-.-" de jó lesz ez a meccs. vehetem be a nyugtatót....

LasDen
kesztyûben nem egyszerû 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ulvar
Húúú de durva lesz ez a Niners - Saints :S...

ReszegKoldus

szomferi
gyönyörû volt Seattle, gratulálok... <#violent>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ReszegKoldus
Azért összejött még egy 5. elvesztett fumble is

ReszegKoldus
Pittsburghnek sikerült 3 int + 4 elvesztett fumblet bemutatni és még így is volt esélyük nyerni 😄

Hypo
ehhezkétség sem fér de azért megy a hype körülötte, mint tavaly tebow-nál mindig kell egy ügyeletes kiscsillag

ReszegKoldus

az utolsó részt nem értem

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ReszegKoldus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

robotnyk
vannak érdekes dolgok az NFL-ben, például hogyan bír Andy Reid még mindig HC lenni, hogy létezik, hogy Sanchez még nem a Wal-Martnál pakolja a polcokat...
Ulvar
Sanchez!!! xDDDD ááááhháháháháhááháháháháháá

Sírva röhögtem ma reggel mikor megláttam, mondom ilyen nincs!

robotnyk
Atya. Úr. Isten.
ReszegKoldus

Darthmushroom
fuhh de megvereti most már tényleg magát a jets.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
az biztos. low egy valami ez a jets.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
Sanchez c'mon man

ReszegKoldus
Ezzel a gyõzelemmel a Redskinsnek egész jó esélyei lettek, de azt hiszem vasárnap mind Packers drukkerek lesznek egy kicsit 😄

A meccs úgy is simán jönne már. <#nevetes1>