13258
-
#7883 DE még Meskó is távozik :o Ryan Allen marad punternek, oké h tavalyi college legjobb punterre,de Meskó már bizonyított punter az nfl-be. Gronk meg nem PUP-n kezd hanem alap 53s keret tag, szóval nem fogják megvárni még 100% felépül. am TE poszton érdekes h Ballard is elküldve+Fells is. -
#7882 Brady nyomására, mert veszélyeztetve érezte a pozícióját -
#7881 ESPN: Tebow released by Patriots -
#7880 én pont leszarom mirúől hol beszélnek a kommentátorok. én a meccset nézem :D -
#7879 +1 a sport tv bl közvetítései akármilyen meccs van szinte csak a Barca meg a barca stílusról beszélnek. -
#7878 akkor a premier liga magazinba mi folyik.. csávó kopasz lesz ha a MU bajnok lesz (a KTE-s)..-.- asd 1. ennyire leírni a MU-t 2. attól h Ő Chelsea-s szó szerint bekaphatja. Néha már inkább angolul nézem a MU meccset mert amit azok a stúdióba leművelnek az már a vicc kategória. -
sirdond #7877 :D
reméljük az nfl színvonal változatlan marad idén is -
#7876 Lehet épp ez volt a baj, hogy sokkal durvábbnak tűnt, mint amihez szokva vagyok :D -
sirdond #7875 megszokhattad volna már a magyar "kommentátoroktól" -
#7874 ő közvetítette a bayern-chelsea szuperkupa döntőt és vagy bayern győzelemre fogadott, vagy csak szimplán nem titkolta túl jól kinek szurkol, de mindenesetre egy bajor segg se maradt szaros tegnap -
#7873 kicsit bővebben? -
#7872 Faragó Ricsi tegnap hatalmas lépést tett az elfogulatlan kommentálás terén...hátrafelé :D
Remélem sok Chiefs meccset közvetít idén -
sirdond #7871 demencia, magatartászavar, ez csak alzheimer lehet :D -
#7870 nem Parkinson? :D -
sirdond #7869 BREAKING NEWS!!4négynégy
Tom Brady alzheimeres lett
-
#7868 Hawkins elég rendesen áll a lábán. Ha ez meg hal, úgy kell fellökni hogy lefeküdjön. -
#7867 Júúúújjjj de csúnya volt gyerekeeeek :D. Blokkolt Punt TD, Hawkins a vége felé hogy mit művelt az....egyszerűen brutális :D.
De jó lenne végig így a szezon :D. -
sirdond #7866 értem, köszi a választ -
#7865 az egyikben sokan voltunk, a másikban az is jobban végzett aki helyett az automata draftolt, egyet meg megnyertem, de azt sem élveztem... -
sirdond #7864 kár :/
miért nem? sokan voltatok? -
sirdond #7863 most néztem, még megvan csak aktiválni kell. vagy akár lehet espn-en is,ha az előbbi nem jó -
#7862 én, de idén nem játszom sehol, nem élveztem -
#7861 asszem akkor robotnyk talán... -
sirdond #7860 tavalyelőtt ki csinálta az sg-s ligát? emlékszik valaki? -
#7859 +1 -
#7858 +1 -
#7857 +1nek vagyok kapásból -
sirdond #7856 ha összejönnénk 8-an az már bőven elég lenne és jövőhétig még van idő -
#7855 Lehetne csinálni egy SGset. Én beszállnék :). Szóljon aki megcsinálja. -
#7854 dögöljön meg az EA, hogy konzol only... -
sirdond #7853 sziasztok, rég jártam erre. idén nem lesz fantasy liga? :D -
#7852 Jó ez az új Madden, owner módban lehet csapatot költöztetni, a gép ezt pár szezon után meg is tette, így lett a Ramsből London Black Knights -
#7851 áh csak -22 :) -
#7850 Csinált vagy -30 yardot :D -
#7849 az ötlet amúgy jó volt... -
#7848 aaaaaaaaaaaaahhahahahahaha xDDDD
-
#7847 nem mondanám, hogy manapság olyan jó Pats szurkolónak lenni...:D -
#7846 a Meskó miatt, az a Nemzeti Csapat baszod:)))))))))) -
#7845 Divatdrukkerek :P :D
"Vasárnap estig pontosan 1000 regisztrált felhasználónk állított be magának kedvenc csapatot a bowl.hu-n, itt van erről részletes statisztikánk A Patriots magasan vezet, a dobogón még a Packers és a Steelers, a sereghajtók a Buccaneers, a Chiefs és a Bills"
-
#7844 3 INT meg egy safety, megtalálták a fekete Sanchezt :D