13258
feenMUx.jpg
  • Ricsi234
    Szegény Geno..második interceptionja..:D
  • CnSportsnews
    Sean Lee marad Dallasban

Sean Lee 2019-ig marad a Dallas Cowboys játékosa
  • Ulvar
    Megnézném pár divatdrukker fejét...
  • ReszegKoldus
    Tebow éjjel megvuduzta a Patset :D
  • Ulvar
    az a dobótechnika...meg hova? meg mi?? JESUS SAVE HIM! :D
  • ReszegKoldus
    Valószínűleg sikerült is kitúrnia Bradyt ezzel a -1 passzolt yarddal
  • ReszegKoldus
    Ha bárki bevenné, hogy ennyi elég már rég kezdő lenne valahol, de mindenki tudja, hogy ez egy baromság és ennél jóval több kell :D
  • Ulvar
    "God's man"
  • ReszegKoldus
    De nehogy már ez a csávó a meccsek előtti lelkesítő beszéd elmondásánál több szerephez jusson, Brady és Mallett nagyon vigyázzon magára és játsszanak jól! :D
  • Darthmushroom
    1 hét alatt két irányító sérült meg szóval valamit nagyon jól csinál Tebow :D :D
    am Én is remélem h nem komoly, első hírek szerint sem az.
  • LasDen #7833
    még nem tudni mennyire komoly. Nem hiszem, hogy nagy para van...
  • Darthmushroom
    megsérült Brady!!! most van besza-behúú!!! elméletileg nem komoly, vagy Tebow kiimádkozza a posztot? :O
  • Ulvar
    Ez az ember komolyan mondom...10 gyűrűvel kéne hogy távozzon az NFLből...citrom gyűrűvel...

• Ulvar
    XDDDD
  • ReszegKoldus
    Sancheznek kellett másfél perc míg összehozott egy TD-t (az ellenfélnek) :D
  • dragon11
    akk barátságos :PPP
  • GaBenc
    Igaz. Mondjuk az hogy barátságos...kicsit túlzás, de nincs tétje.
  • dragon11
    akk ez az előszezon = barátságos meccs ugye?:D
    semmi tétje igaz ??
  • Hypo #7825
    poén és kész, a zsarus szvsz poén:))
  • GaBenc
    Ő ismerte a megfelelő összeget. Neked nem kell tudnod. Szerintem csak röhögj egy jót és ne keresd ki mennyiért vállalta. Híd el szebb lesz az életed.
  • eurom
    Eli mennyi pénzért hagyta hogy ezt csinálják belöle?
  • Hypo #7822
  • szomferi
    juuuuuuj :D
  • szomferi
    schedule, a nyitómeccs igazán oda fog baszni keményen :D
  • lord nihilus
    :DDDDDDDDDD
  • Hypo #7818
    Én már pár éve az NFL.com GAMEPASS-t használom, rohadt jó, osszes regi meccset is meg tudod nezni par evre visszamenoleg, eloben akar negy meccset is nezhetsz, coach filmek, napi nfl network hirek, filmek stb szerintem a legjobb es az ára se olyan vészes plána ugy hogy upc nel az espn miatt az elofizetes is dragabb és kb annyiba kerul mint a game pass csak ott max lathatsz 2 meccset. Én csak javasolni tudom.
  • LasDen #7817
  • ReszegKoldus
    NFL game pass (fizetős)
  • raymond01
    sziasztok!

gondolom mindenki várja már a közelgő szezont, így vagyok ezzel én is és csak most nem rég szereztem róla tudomást hogy az ESPN America megszűnik létezni az európaiak számára (kivéve Anglia)és ez elég rossz hír!
    A sport tv-n kívül milyen lehetőség marad nflt nézni!? csak a streamek vagy más megoldás is van????
  • Darthmushroom
    nem azért írtam, hanem h ilyen szinten játszani szerintem zsinórba nem lehet két szezont, főleg nem az NFL-be. Forma/Motiváció/Sérülés/Ellenfeleknek több idejük van elemezni stb..
    Biztos vagyok benne h jó szezonja lesz ha nem sérül meg de még 1 ilyet szerintem nem csinál
  • dragon11
    tehát kb mint európai fociban a barátságos felkészülési mérkőzés, ergó semmi tétje ?:D
  • ReszegKoldus
    4 edzőmeccs szerűség, arra "jók", hogy a kezdőjátékosok megsérüljenek, ha véletlenül pályára küldik őket
  • robotnyk
    mikor megsérült, akkor is azt mondták, hogy vége van AP-nek...
  • dragon11
    am az előszezon pontosan mit takar, mennyire fontos az mit határoz meg stb ?:D
  • Darthmushroom
    Petterson kizárt h még egy ilyen szezont fusson, irányító meg nincs szóval szerintem nem lesz playoff. max wild car (mivel a Packers csoportot behúzza), de arra elég sokan fognak utazni.
  • ReszegKoldus
    Vikings
  • Hypo #7807
    majd kiderül ne igyunk a medve bőrére:))))
  • Darthmushroom
    Szerintem abba a halál csoportba ők a leggyengébbek.
  • Hypo #7805
    azért Giants-et se felejtsuk el ki tudja:))
  • Darthmushroom
    szerintem idén nem lesz hazai pálya, de nem is baj nem szokott jót tenni nekünk h van pihenő hetünk. meg az elmúlt évek alapján mindig egy kisebb alapszakasz rangú nyeri meg a Super Bowlt.