Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Denvernek sima elvileg Pats meg... hát nem tudom...elvileg az is.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

dragon11
Denver és Patriots ?😊)

Ulvar
@Dragonnak még annyit üzennék, hogy nyugodtan tehet a Niners + Seahawks meccsre.

A Seahawks még az idén még nem kapott ki otthon és nagyon erõsek, valszeg kicsi lesz rájuk az odds.

ReszegKoldus
Szerencsétlent már lehet, hogy nem nagyon fogják számításba venni sehol 😄
Pedig elsõ két évében az a két AFC döntõ nem volt semmi.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Hát Vick nem adja el magát máshova.

Ulvar

Ulvar
Tipikus Falcons...végig vernek mindenkit a Playoffig, aztán az elsõ meccsüket elbukják. Mekkorát kaptak tavaly a Giants ellen fúúúú csak úgy füstölt...

ReszegKoldus
Kezdõk játszanak, az eredmény is mutatja 😄
Legnagyobb "C'mon man" az a 13-2-es mutatójuk (jó, a Giants ellen azért mutattak végre valamit)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dragon11
köszi<#worship>

Ulvar
A Falconsnak már nincs miért küzdeni. Õk pihiznek. Valszeg B keret játszik, az eredmény is mutatja.

Hogy miért? Mert már biztos NFC gyõztesek, így végig otthon játszanak majd a Playoff során (már ameddig eljutnak).

Ha nyernek azt a B kerettel fogják véghez vinni. A Tampa meg a csapatbecsületért küzd. Nem dobják el magukat hogy minél jobb helyen legyenek a drafton, inkább egy jót fociznak.

A Niners nyerni fog. Túl gyenge az a Cardinals hiába vannak hiányzó kezdõ embereink. Többit passzolom.

dragon11
és az baj ?😊 a papír ez, nem ?

szomferi
hajrá Texans, be kéne, hogy húzzátok... most is csak FG-ig jutottak, holott a 25 yardosról indultak, egy TD igazán lehetett volna belõle...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ReszegKoldus
Van tétje a kiemelések szempontjából.
De ha mind a 4 csapat nyer, akkor pont ugyanígy állnak majd, mint most 😊

ReszegKoldus
Ha a Packers nyer, akkor nem lesz 49ers-Vikings meccs, mert a Vikingsnak gyõzelem kell a playoffhoz (vagy Bears+Giants vereség, de az egyelõre nem valószínû)

dragon11
de ezeknek kell nyerniük mind tétmeccs

fõleg a denver meg 49ers.. nem ?😮

a másik kettõnek is van vlmi indoka vlmi nagy szaki haver mondta.:o

ReszegKoldus
Pénzt nem tennék rá, te gondolom igen. Mind playoffba jutott már, ha kikapnak akkor sincs túl nagy gondjuk.

Ulvar
a seedek nem úgy osztódnak hogy aki a liga elsõ õ a 1st seed, a 2. a 2nd seed és így tovább? Mert ha mind kettõ nyer akkor a Packers a 2. tehát övék a 2nd seed. Vagy hülyeséget mondok?

ReszegKoldus
Mert, ha ma nyer a Vikings és a 49ers, akkor a 49ers lesz 2nd seed, a Packers meg 3rd.

dragon11
sztetek ezek nyernek ?😄

NE Patriots
SEA Seahawks
Denver Bronchos
SF 49ers

köszi 😄D

Ulvar
Részeg, a Vikings nem velünk játszik? Miért játszana a Packersel?

Playoff picture

ReszegKoldus
Nekik tök mindegy, hogy nyernek-e

dragon11
atlanta sztetek nyer ?

3-3 most már

ReszegKoldus
Persze ez csak akkor, ha minden a "papírforma" szerint alakul, egyébként még bekavarhatna oda egy Lions gyõzelem is például.

ReszegKoldus
Semmi nincs, akkor a Cowboys jut be.

Ulvar
Akkor mi lesz ma emberek, ha kikap a Redskins a Cowboystól, és nyer a Giants.

9-7
9-7
9-7... már megint elfelejtettem akkor hogyan jut tovább a csoportelsõ.

ja és 2 orbitális rangadó még ma...Titans - Jags + Bills - Jets...hatalmas 😄

ReszegKoldus
Jobb lenne, mert meglenne a 2. számú kiemelés, de a Vikings gyõzelem nekik playoffot érne.

dragon11
de a packersnek jobb lenne ha nyerne v nem lényeg ????

úgy tom a vikingsben van az a futó aki rekordot akar dönteni :S

ReszegKoldus
Mármint, ha ma nyer a Vikings, akkor jövõ héten visszavágó.

ReszegKoldus
Nem életbevágó gyõzni, de a következõ meccsek, ha lesznek, akkor kényelmesebbek lehetnek.
Mondjuk akkor egybõl újra a Vikings ellen kéne játszani jövõ héten, csak akkor hazai pályán.

ReszegKoldus
~8 óra múlva kiderül, de szerintem igen. Mondjuk meglepõdnék, ha könnyen menne.

Ricsi234
Na vajon mi lesz a mai meccsen?
Nyer a Pack vagy sem?

ReszegKoldus
Én ma elsõ körben a Bearsnek szurkolok, az nagyon fontos meccs 😄

dragon11
a pats nyer és a colts veri a texanst és a denver nyer. sztem ez a forgaótkönyv

ReszegKoldus
Bár mivel mind csoportrangadó így a többin meg a presztizs a tét 😄

ReszegKoldus
Szerintem
Denver Broncos - Kansas City Chiefs
Detroit Lions - Chicago Bears
Indianapolis Colts - Houston Texans
New York Giants - Philadelphia Eagles
Minnesota Vikings - Green Bay Packers
New England Patriots - Miami Dolphins
San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
Washington Redskins - Dallas Cowboys

Darthmushroom
úgy értettem a pihenõ hétért meg a hazai pályáért. nyerni kell a Patsnek+Coltsnak a Texans-t vagy Kansasnek a Denvert kéne vernie

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dragon11
pats nem pihen.. gronk is játszani fog ^^

Darthmushroom
bowl.hu van elõzetes ott le van írva h kinek mi a tét
am este hajrá Colts,Kansas,Pats a pihenõért😄 késõ este meg Dallas a playoffért 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dragon11
hali.

melyik meccseknek van még tétje, úgy értem csoportelsõség stb..?😄

atlanta sztetek behúzza ?

ReszegKoldus
Hit on the defenseless receivert mondtak, de ez akkora kamu szabály 😄

Cris Collinsworth szerint is kiváló védõmunka.

robotnyk
nem helmet to helmet volt a büntetés, hanem unnecessary roughness
ReszegKoldus
Mit tudom én, gondolom élõben csak azt látták, ahogy hátrabicsaklik a feje.

ReszegKoldus
"Cardinals Win szinte egyértelmû...

POban akkor elsõ meccs Win második Loss"

Ha minden "jól" alakul, akkor én ezzel a verzióval kiegyeznék <#beka3>

Ulvar
Ebbe mi volt a szabálytalan? A labda már kézbe volt...nem volt sisak + sisak kontakt...nem értem mi volt itt a bûn?

Amúgy nem néztem a meccset és az összefoglalót se voltam hajlandó megnézni...éreztem hogy nem kéne elbasznom egy jó estét egy csinos lány társaságában azt figyelve ahogy kiszopunk csúnyán...

ReszegKoldus
Ez még szabályos is volt, mondjuk a bírók nem így látták.

Ulvar
Bár ha jól gondolom így alakult eddig a sorsunk idén:

Win Win Loss Win Win Loss Win Win Tie Win Win Loss Win Win Loss, és jön egy Cardinals Win szinte egyértelmû...

POban akkor elsõ meccs Win második Loss, vagy újra kezdõdik a számítás és Win Win majd Loss.

ok, csõ

😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ulvar
A faszom a Seahawks védelembe....Mario Manningham Vernon Davis kuka + Justin Smith.

Na hát akkor találkozunk jövõre majd srácok...a POban hamar búcsúzunk van egy olyan érzésem...

robotnyk
ReszegKoldus
Megdörzsöltem a varázsgömböt, szerintem este 10-tõl Vikings-Packers meccset adják, utána meg ugye Redskins-Cowboys. Még elég érdekes dolgok történhetnek.

Úgyhogy jó lenne, ha nyerne a Bears...ha nem nyer, akkor meg a Cowboys nyerjen 😄