13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    Az engem nem zavar, a Bills se olyan jó :)

Cleveland összeszedhetne valami épkézláb QB-t...vagy legalább valami közepeset
  • Jakuza1
    jags es titan gyengusz mar evek ota.
  • ReszegKoldus
    Most már a Jaguars is szorossá tehetné :D
  • Jakuza1
    Jol van, Bills ujra szorossa tette a meccset.
  • ReszegKoldus
    Azóta a másodikat már visszavonták, de pár percig valóban 4:0 volt kinn :D

Így is durva az eddigi 3 safety, máskor a heti egy se jön ki átlagban.
  • szomferi
    én se nagyon :D
  • ReszegKoldus
    4:0-ra se láttam még vezetni csapatot NFL-ben :D
  • ReszegKoldus
    2 safety a steelersnél :D
  • ReszegKoldus
    ez a Lions nagyonjó
  • Jakuza1
    Hajra Buffalo
  • Ulvar
    00:03 Safety Steelersnek. GG
  • Darthmushroom
    Na akkor nagyba is beindul a szezon. Hajrá Pats.
  • lord nihilus
  • Ulvar
    és ez csak egy meccs...jajjj SANCHO MÁR ALIG VÁÁ...fuck..ő nem lesz :'(.
  • ReszegKoldus
    Különben ott (is) szúrták el a Ravensnél, hogy 3 pontos különbségnél nem challengeltek...meg mile high meg anyámkínja
    Peyton meg jó lenne, ha visszavenne
  • ReszegKoldus
    C'mon man
    Ha lenne denverben játszódó Silver linings playbook, az elsőt abban emlegethetnék :D

• McCartman
    Az arányokra próbáltam rávilágítani, ha nem vetted volna észre. Márpedig úgy látom nem vagy csak nem akartad.

Ezért is írtam, hogy többek között, de a tavalyi keretekkel is, 10ből 9szer a Broncos nyert volna, ahogy ezt a fogadóirodák is szépen beárazták az oddsaikon. Épp akkor, épp ott ez nem sikerült de ilyen csodák nem sűrűn esnek meg ezért sem meglepő, hogy idén a helyükre kerültek az első meccsükön.
  • Ulvar
    Nézd, én ahogy látom te leszarozol egy tavalyi SuperBowl győztes csapatot. Én azt mondom hogy tavaly bucira vertek mindenkit a Playoffban, úgy ahogy korábban a Giants lepirított mindenkit, miközben senki nem várta őket oda. Akkor ők is szarok?

Idén meg persze hogy szarabb lesz a Ravens, hisz kb. a fél keret elment, vagy eladták. Csak ennyire durva különbségre nem számítottam, de ez lehet a Bronchos is, hogy ekkorát erősödött. Erre se gondoltam.
  • McCartman
    Alapjában véve amúgy ugyanarról beszélünk szerintem. :D
  • McCartman
    Mondom, hogy tény, hogy nyertek, de az is tény, hogy ettől még szarok.
    Többek között ezért sem meglepetés az első meccsükön mutatott teljesítmény, én nem vártam mást.
  • Ulvar
    Jobb ha elfogadod azt a tényt hogy az amcsik máshogy gondolkodnak, és ha NFLt nézel neked ezt egyszerűen el kell fogadnod. Abban az évben ők nyertek és le van szarva hogy milyen szerencsével. Nyertek és pont. Lehetne fogni a bírói problémás meccsektől kezdve mindenre hogy miért és hogyan jutottak el az adott csapatok oda, ahova.
  • McCartman
    Az tény, hogy megnyerték de csodaszámba ment a menetelésük, meg az ellenfelek balszerencséje, töketlenkedése, akkor amikor kellett.
    Csodák pedig nem sűrűn ismétlik egymást.
  • Ulvar
    Nézd, ezt a meccset a Bronchos messze nagyobb ponttal nyerhette volna, ha nem csinál egy két tag oltári nagy butaságot. A Ravens most kb. 3-4 évig nem lesz közelébe SBnek, de ez általában így szokott lenni.

#7899: Az nem számít hogy melyik csapat nyeri, a lényeg hogy megnyerték és úgy, hogy kemény ellenfeleket gyűrtek le, akkor amikor kellett.
  • Darthmushroom
    ja egy meccs nem számít, de szerintem nekik idő kell még mire új nagyok lesznek. náluk volt talán a legtöbb távozó.
  • McCartman
    Tavaly sem a legjobb csapat nyerte a SB-t, messze nem.
  • LasDen #7898
    egy meccs még nem a világ
  • Ulvar
    Gondoltam hogy szar lesz idén a Ravens, de hogy ennyire...
  • 7r1v1um
    Sancheznél/Tebownál csak jobb lehet, akárki is ő.
    Bár így se néz ki semmi nekik idén (se)...
  • riddick669
    http://http://kissingsuzykolber.uproxx.com/2013/09/all-32-quarterbacks-as-their-team-name.html
  • ReszegKoldus
    Néha engem is érdekel, de nem mindegy ki az a magyar/magyar származású és hol játszik :)
  • LasDen #7893
    ez a csapatsportokban már csak ilyen. ha van egy csapat, amiben van egy magyar/magyar származású, akkor az kiemelt figyelmet érdemel....
  • GaBenc
    Nem hiszem. Egy punter nem sok vizet zavar. Nem akarom bántani mert tök jó fej, de fel van fújva a dolog. Én maradok GB szurkoló még akkor is ha nem sok minden jó néz ki a szezonra.
  • Ulvar
    bowl.hu tippjátékot nyomjátok?
  • Sippie
    mostmár a Steelers lesz a nemzeti csapat :D
  • Ricsi234
    Csütörtökön van a kezdőrúgás?
    Am ez a Fantasys cucc miről szól? Kell fizetni érte, elkell meni valahova? Mert ha nem nagy cucc akkor beszállok..Szegény 49ersnek csak 37+én szurkolója van..
  • CnSportsnews
    Többen várják, hogy Smith lehet a megoldás Sanchez sérülése miatt, kérdéses... kérdéses?

Geno Smith lehet a kezdő quarterback a Jets csapatában
  • sirdond
    pedig én bíztam benne,hogy az idény közepére a liga legjobb TE-je lesz Tebow
  • LasDen #7886
    a pozitív eredmény miatt nem aggódom, BB mindig is szállította azt, de nem érzem átütőnek a csapatot...Gronk meg hiába van. Vagy sérült vagy éppen lesérül...
  • Darthmushroom
    Én bizakodó vagyok, WR-ekbe szerintem nagyon bele nyúltunk két hatalmas tehetséget draftoltunk Dobson,Boyce+mellé nem draftoltként (érhető a balhéi miatt) Thompkins aki szerint eddig jobb mint a másik 2+Armedola szerintem tökéletesen megoldja a Welker pótlást, kb. mintha testvérek lennének felépítésre is. Sudfeld-el meg olyan TE-t hoztunk nem draftoltként (szerintem szezon felfedezetje lehet ha úgy játszik mint a felkészülés meg edzések alatt) h Ő a tökéletesen megoldhatja a Hernandez pótlást. Gronk meg sérült de elméletileg ha megvárják is a teljes felépülést is akkor is 6 meccset hagyj ki ami szerintem a mi csoportunkba belefér.
    Védelem mellé meg tele van nagyobbnál nagyobb tehetségekkel meg olyan 2. évesekkel akik idén még jobbak lehetnek mint tavaly. Ez meg h leírnak viszonylag minket csak előny. szerintem 12-4 összejöhet idén de legrosszabb esetbe is 10-6. playoffba meg bármi lehet de egy főcsoport elődöntőt akkor is elvárok, ha komoly sérülések nem lesznek.
  • LasDen #7884
    nemtom, nem egészen tetszenek ezek a dolgok. Már ami a Tebown kívüli dolgait érinti a Patsnek, ő nem érdekel :D De nem tudom. Kicsit szkeptikus vagyok ezzel a szezonnal kapcsolatban...