13258
-
#7963 Bills - Panthersen akkora orbitális pont zuhatag van, hogy már a meccset se bírom követni. -
#7962 Én meg megmondtam múltkor hogy a Redskins sehol nem lesz...1 félidő alatt 24 pontos különbség...áhh.... -
#7961 Vikings-Bears jó meccs lehet :D -
#7960 Még 2-3 ilyen meccs, és attól lesz hangos a sajtó, hogy Brady Xanax függő lett -
#7959 legalább a védelem jó :D fiataloktól meg többet várok mert ez lótúró amit eddig művelnek, remélem hamar felveszik a ritmust. -
#7958 áh...Pats :( -
#7957 Erre csak annyit mondok hogy Colin Kaepernick -
#7956 Ebben en nem lennek olyan biztos. Ha nem jatszol akkor befasulsz, raadasul hosszutavon pszichikailag se tesz jot a jatekosnak, foleg ugy ha tudja, hogy meg ugy is nehez palyara lepnie, ha a main QB fellabbal rendelkezik.
Ee nincs is jatekban. Jo hogy gyakorolnak rengeteget, de az nem potolja a meccsrutint. -
#7955 Nem értek egyet, hülyék vannak Washingtonban, ezért is van darabokra hullva rg3 lába... -
#7954 Ja bocs xD bazd elolvastam...reggel volt még nekem amikor írtam xDD sry! my bad.
A csereirányító valószínűleg jó formában van, hisz gondolom nem hülyék Washingtonban, és tudják nagyon jól hogy csak egyszer kell valamely védőnek úgy letepernie RG3t hogy rásérüljön korábbijára. Akkor megint szükség lesz a csere QBra mint tavaly, és tavaly se játszott szarul. -
hagyimiklos1 #7953 "Ja, de talán az a szerencséje a Washingtoniaknak hogy jó a 2. számú QB"
A csereiranyito a terdehez kapott ? -
#7952 Aki első meccsén a térdéhez kap egy hosszú súlyos sérülés után az nem forma kérdése. -
hagyimiklos1 #7951 Nem tudhatjuk milyen formaban van, hiszen regota nem jatszott. -
#7950 Sziasztok! Rég jártam erre, gondoltam felhívom a figyelmeteket egy HRC-s játékra. A HRC-Team alapvetően egy szimulátoros közösség itt sg-n "járunk össze". Indítottunk egy nyeremény nélküli tippjátékot, akinek van kedve nyugodtan csatlakozhat.
https://docs.google.com/forms/d/1EgXb_T16_X642w0oN8wS8lWZTojJu3HSQ--GAYmF1os/viewform
A névnél kérek mindenkit, hogy a teljes nevét adja meg lehetőleg. Akit nem érdekel ez a kis játék az ugorja át a hsz-t és pont :) Köszönöm a figyelmet! -
#7949 Ja, de talán az a szerencséje a Washingtoniaknak hogy jó a 2. számú QB. -
#7948 Vick szerintem rendben van, de RG3 tuti nincs.
Mar elozo evben is mondtam a Seattle meccs utan, hogy kretenek a washingtoniak, hogy jatszattak.
Az is latszik, hogy nagyon felti a labat, szint csak az oldalso futasok mentek, azok is nagyon ritkan es az is inkabb merolegesen a fallal nem direkt elore futasok voltak.
Felek, hogy iden meg kapni fog a terde utest, es ha az komolyan megtortenik vege is lesz a palyafutasanak. -
#7947 nekem úgy tűnt a meccs közben, hogy se RG3 se Vick nem épült fel teljesen, és nem is fognak soha. -
#7946 5 az egy heti rekord -
#7945 LOL megint egy safety -
#7944 highlight material ;-) -
#7943 Nekem tetszik ez az Eagles offense -
#7942 philadelphia-szurkolóként nézem a meccset épp, és mondom magamban:
"ez az, fasza, jól megy, király, húdejó, "bazmeg"..." Hideg zuhany :) -
#7941 Kemény kétszer, majd ha leelőzi Favreot akkor jöjjenek az ilyen képek -
#7940 Haha, Bears fordított 21-10-ről 21-24-re.
Matt Forte -
#7939 -
#7938 Hú ez jó meccs volt, tipp is jött. -
#7937 ha már nem sanchez kezdett, úgy könnyű :D -
#7936 Azért a Jets magabiztos győzelméről is emlékezzünk meg :) -
#7935 Mit hittél, hogy miért szurkol a Billsnek? :D -
#7934 hagyjad... -
#7933 -.- -
#7932 Billsnel mekkora idiotak vannak es igy nyer ez a gyoker NE, mar megint. -
#7931 Jax....
-
sirdond #7930 ki mondta,hogy gyenge a titans? -
#7929 Bezzeg ha Tebow ott lenne -
#7928 *a Pats-be kimaradt :D -
#7927 Érdekes az elmúlt évekkel ellentétbe több a hosszabb játékkal való próbálkozás, pedig pont h amíg jobban nem szoknak össze szerintem felesleges, mivel még Gronk sincs, egyedül Edelman olyan aki tavaly is itt volt az elkapók közül. -
#7926 Steven Jackson jol tolja, mint mindig.
Kar, hogy ennyi ideig elasta magat a Ramsben, mert sokkal jobb csapatot is megerdemelt volna az elmult tiz ev alatt. -
#7925 Azert meg remelem a Bills nyerni fog, ha mar atvette a vezetest. :P -
#7924 Megint bebizonyította, hogy nem ember