Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Fú Rodgers hogy leüvöltötte McCarthy fejét, miközben Jordy rejtegeti a piros zászlót 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
na hát Frank bácsi megdöntött egy rekordot 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
Ilyesmirõl nem hinném, hogy lenne külön gif, ez kb az összes ilyen fumblenél így van

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
NFL UPDATES: Andy Reid Fired as Philly Head Coach.

Ejjjj :S 😞

Ulvar
jajjaja pont ezt mondtam én is magamnak xDD kicsit felsírtam XD

mindeközben a Chiefs méltón búcsúzik a szezontól!

?DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD rodgersrõl valaki gifet ahogy dob labda nélkül és nézi 😄DD beszarás

Ulvar
Hát de pont ezért dobta el, legyen szorosabb a meccs...Jennings megteheti...

ReszegKoldus
"Mentségére" szóljon, hogy azóta már szerzett 2 TD-t 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ulvar
ja amúgy fogalmam sincs hogy hol lehetne ilyet kötni, csak szimplán megmaradt bennem ez a téma... 😄

Ulvar
jajjj ne legyél már ilyen szilveszter van! xD

amúgy 44 yardos Akers FG ...harmadjára sikerült berúgni xDDDD

ReszegKoldus
Nem tudom hol lehet meccs közben ilyesmire fogadni, ha lehet egyáltalán, de mint már mondtam én idén nem fogadok már 😊

Ulvar
Bravó!!! xDDD

ReszegKoldus
Most rúgott be egyet 51 yardról, így már 2/9 50+ yardról idén <#vigyor>

Ulvar
RÉSZEG! Tegyél meg egy Moss TDt valamelyik fogadóportálon!

Ulvar
Fúúúú de geci mérges Akers....úgy földhöz baszta a sisakját hogy 3x pattant utána vissza fel az égbe...

Jets is nemhogy irányítót keresgélne magának elõbb interneten. 😄 <#nevetes1>
Ulvar
épp most hallottam hogy a Jets érdeklõdik egy Norvég gyerek után akit a videói miatt próbajátékra invitáltak az államokba...nem hogy leszerzõdtetnénk õt 😄. A vidit most nem keresem elõ ami miatt a srác internet sztár lett...keressetek utána (itt ahol vagyok szar a gép, csoda hogy streamet tudok nézni).

Lassan ott tartunk, hogy ennél már csak jobb lehet.
Ulvar
sztem épp a büdzsét számolják, mennyi cash van arra hogy minél jobbat vegyenek.

Megvolt az alapja annak is. 😄 <#nevetes1>
Hány meccs kell még vajon, ami Akersen megy el, hogy tegyenek valamit az ügyben.
szomferi
nagyon ügyes a Seahawks, basszák meg magukat egy kaktusszal <#falbav>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Shep
Mióta megrúgta a rekordot azóta nulla, ilyen rúgóval nekivágni a playoffnak öngyilkosság.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ulvar
na a playoff elõtt váltani kell kickert...ez már szánalom...

jó igaz, a héten halálosan megfenyegették õt a rossz teljesítménye miatt. A srác nincs fejben a pályán...nem kell játszatni...

Shep
Szerintem mindegy lenne ha bárki más rúgná, tök mindegy, hogy 2 cm-el vagy 5 m-el megy mellé.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AKERS BAZDMEG!!! <#idiota><#falbav><#violent>
<#banplz><#banplz><#banplz>
Az lehet de ezzel még a bányászok sincsenek kisegítve. 😄 <#nevetes1>
Ulvar
Hát...ezt mond a Packersnek is akkor 😄. Náluk még ez rosszabb mint nálunk.

jelenleg õk 2. NFC mi meg 3. szóval...

Ja, de ezt a teljesítményt nem engedheti meg magának egy POba jutó csapat.
Ulvar
RÁK FA MEKKORA KIRÁLY MA!!!

Ulvar
hát vásárolni kell egy rúgót nekünk...tavaly pedig parádés volt Akers, a liga legjobbja volt és a Pro Bowlba is bekerült...

Így kellene ezt csinálni, nem szabad Akers bízni, max az extra pontot. 😄 <#nevetes1>
Shep
Én amúgy már elõre félek ,hogy rajta fog majd elmenni valamelyik meccs a palyoffban.

Ulvar
hát a kurva életbe errõl van szó!!! Tessék Colin Kaepernick tud dobni baszki !!! jjeeeeesszzz

Shep
Na, a jutalomrúgást nem rúgta mellé 😄

Akers b+... lassan már csodaszámba megy ha berúg egyet.
Ulvar
én már megint ordítozok ... hát ilyet... a faszomnak erõltetik...

Shep
Akerst el kell küldeni edzõtáborba a csába, lassan már 1 yardról is mellé rúgja

Az a durva, hogy a visszavágó is kishíján döntetlen lett. 😄
szomferi
nekem a Seahawks kellene (ha már kiszopott a Texans...), nyerje a félidõt, és nyerjék a végét is, és minden jó lesz 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ReszegKoldus
Legutóbb amikor 49erst raktam egy szelvényre kb 1.15-ért akkor játszottak döntetlent 😄

Ulvar
jobb hogy nem is raktál, botrányosan kezdett a Niners...

dragon11
nem rakok én semmit :p

gondoltam hozok vissza a karácsonyon de szrok az egészre😄

azért köszönöm 😊

Darthmushroom
na akkor estére hajrá Pats,és Dallas

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
Okulva a sportfogadás topikból, rakj amire akarsz 😄

dragon11
patriots gyõzelem muszáj nekik ha kiemelést akarnak elõre lehet lépni bukott a houston denver is tuti hozza

kérdés 49ers illetve seattle.

sztetek ezek is hozzák ?😄

mert akk rádurrantok egy nagyot 😄

ReszegKoldus
Na így se rossz, de az igazi egy hosszabbításos Cowboys gyõzelem lett volna <#vigyor1>

ReszegKoldus
Ez már a preseasonben aktuális volt szerintem már akkor is megjelentek ilyen képek 😊

Ulvar
aktuális

ReszegKoldus
Ja, akkor fogok én a Vikingsnak, vagy ha az se jön be, akkor Cowboysnak szurkolni.

Ulvar
Na most, ha a Bears kikap...akkor nõ a sansz a Giants POra xDD