13258
feenMUx.jpg
  • Ulvar
    Bills - Panthersen akkora orbitális pont zuhatag van, hogy már a meccset se bírom követni.
  • Ulvar
    Én meg megmondtam múltkor hogy a Redskins sehol nem lesz...1 félidő alatt 24 pontos különbség...áhh....
  • ReszegKoldus
    Vikings-Bears jó meccs lehet :D
  • HunnernesKonge
    Még 2-3 ilyen meccs, és attól lesz hangos a sajtó, hogy Brady Xanax függő lett
  • Darthmushroom
    legalább a védelem jó :D fiataloktól meg többet várok mert ez lótúró amit eddig művelnek, remélem hamar felveszik a ritmust.
  • ReszegKoldus
    áh...Pats :(
  • Ulvar
    Erre csak annyit mondok hogy Colin Kaepernick
  • Jakuza1
    Ebben en nem lennek olyan biztos. Ha nem jatszol akkor befasulsz, raadasul hosszutavon pszichikailag se tesz jot a jatekosnak, foleg ugy ha tudja, hogy meg ugy is nehez palyara lepnie, ha a main QB fellabbal rendelkezik.
    Ee nincs is jatekban. Jo hogy gyakorolnak rengeteget, de az nem potolja a meccsrutint.
  • bosco05 #7955
    Nem értek egyet, hülyék vannak Washingtonban, ezért is van darabokra hullva rg3 lába...
  • Ulvar
    Ja bocs xD bazd elolvastam...reggel volt még nekem amikor írtam xDD sry! my bad.

A csereirányító valószínűleg jó formában van, hisz gondolom nem hülyék Washingtonban, és tudják nagyon jól hogy csak egyszer kell valamely védőnek úgy letepernie RG3t hogy rásérüljön korábbijára. Akkor megint szükség lesz a csere QBra mint tavaly, és tavaly se játszott szarul.
  • hagyimiklos1
    "Ja, de talán az a szerencséje a Washingtoniaknak hogy jó a 2. számú QB"

A csereiranyito a terdehez kapott ?
  • Ulvar
    Aki első meccsén a térdéhez kap egy hosszú súlyos sérülés után az nem forma kérdése.
  • hagyimiklos1
    Nem tudhatjuk milyen formaban van, hiszen regota nem jatszott.
  • bosco05 #7950
    Sziasztok! Rég jártam erre, gondoltam felhívom a figyelmeteket egy HRC-s játékra. A HRC-Team alapvetően egy szimulátoros közösség itt sg-n "járunk össze". Indítottunk egy nyeremény nélküli tippjátékot, akinek van kedve nyugodtan csatlakozhat.

https://docs.google.com/forms/d/1EgXb_T16_X642w0oN8wS8lWZTojJu3HSQ--GAYmF1os/viewform

A névnél kérek mindenkit, hogy a teljes nevét adja meg lehetőleg. Akit nem érdekel ez a kis játék az ugorja át a hsz-t és pont :) Köszönöm a figyelmet!
  • Ulvar
    Ja, de talán az a szerencséje a Washingtoniaknak hogy jó a 2. számú QB.
  • Jakuza1
    Vick szerintem rendben van, de RG3 tuti nincs.
    Mar elozo evben is mondtam a Seattle meccs utan, hogy kretenek a washingtoniak, hogy jatszattak.
    Az is latszik, hogy nagyon felti a labat, szint csak az oldalso futasok mentek, azok is nagyon ritkan es az is inkabb merolegesen a fallal nem direkt elore futasok voltak.
    Felek, hogy iden meg kapni fog a terde utest, es ha az komolyan megtortenik vege is lesz a palyafutasanak.
  • Ulvar
    nekem úgy tűnt a meccs közben, hogy se RG3 se Vick nem épült fel teljesen, és nem is fognak soha.
  • ReszegKoldus
    5 az egy heti rekord
  • Jakuza1
    LOL megint egy safety
  • tutuhawer #7944
    highlight material ;-)
  • ReszegKoldus
    Nekem tetszik ez az Eagles offense
  • tutuhawer #7942
    philadelphia-szurkolóként nézem a meccset épp, és mondom magamban:
    "ez az, fasza, jól megy, király, húdejó, "bazmeg"..." Hideg zuhany :)
  • ReszegKoldus
    Kemény kétszer, majd ha leelőzi Favreot akkor jöjjenek az ilyen képek
  • Fenrir
    Haha, Bears fordított 21-10-ről 21-24-re.

Matt Forte
  • Ulvar
  • ReszegKoldus
    Hú ez jó meccs volt, tipp is jött.
  • Darthmushroom
    ha már nem sanchez kezdett, úgy könnyű :D
  • ReszegKoldus
    Azért a Jets magabiztos győzelméről is emlékezzünk meg :)
  • ReszegKoldus
    Mit hittél, hogy miért szurkol a Billsnek? :D
  • LasDen #7934
    hagyjad...
  • Darthmushroom
    -.-
  • Jakuza1
    Billsnel mekkora idiotak vannak es igy nyer ez a gyoker NE, mar megint.
  • LasDen #7931
    Jax....
  • sirdond
    ki mondta,hogy gyenge a titans?
  • ReszegKoldus
    Bezzeg ha Tebow ott lenne
  • Darthmushroom
    *a Pats-be kimaradt :D
  • Darthmushroom
    Érdekes az elmúlt évekkel ellentétbe több a hosszabb játékkal való próbálkozás, pedig pont h amíg jobban nem szoknak össze szerintem felesleges, mivel még Gronk sincs, egyedül Edelman olyan aki tavaly is itt volt az elkapók közül.
  • Jakuza1
    Steven Jackson jol tolja, mint mindig.
    Kar, hogy ennyi ideig elasta magat a Ramsben, mert sokkal jobb csapatot is megerdemelt volna az elmult tiz ev alatt.
  • Jakuza1
    Azert meg remelem a Bills nyerni fog, ha mar atvette a vezetest. :P
  • ReszegKoldus
    Megint bebizonyította, hogy nem ember