13258
-
#8003 Fúúú de szép zakót kaptunk a Seahawkstól, mint ahogyan erre számítani is lehetett... -
#8002 Hú pedig szemeztem is vele, hogy az első pontszerzés safety lesz, 67-szeres szorzó volt rá mindkét csapatnál. -
#8001 Nagyon kemény INT :D -
#8000 az, hogy az Oakland 16-3ra vezet azt hiszem bizonyíték arra, hogy a Jacksonville milyen reménytelenül szar -
#7999 Hogy örülnek neki, hogy ezredik kísérletre sikerült bevinni :D -
#7998 Ejj de gyönyörű INT volt ez :DDDD -
#7997 Hah, Bears ezt is behúzta.
16 másodperc volt hátra a negyedik negyedből és onnan fordított és nyert egy TD-vel :) -
#7996 Na ennyit a Titans 2:0-jarol. -
#7995 Milyen szoros volt eddig az összes meccs...vagy majdnem az összes :) -
eurom #7994 NCAA Wisconsin-Arizona State
ez reggel volt a digin, aki tudja nézze meg az ucsó fél - 1 percet, érdemes
-
#7993 Ha ilyen hibakat vet a Denver, akkor nem nyer New Yorkban. -
#7992 én is, pénzem is van rajta :D -
#7991 Buzi Eli...remélem elpicsázzák :D -
#7990 Bullock 46rol kihagyta. :P -
#7989 remélem a giants kap megint egy jó kis pofont.. :D -
#7988 ha nem is lesz 2:0 azért nagyon megszorítanak egy nagyot, a 1:0 meg már megvan. -
#7987 mindkét csapat 500 yard fölött végzett, kár érte, hogy a Philly jött ki szarul :( Közel se tudott kerülni Rivershez a védelem, nyugodtan dobálhatott, Eddie Royal idén már 5 TD-t kapott el, Gates meg elkapta a labdát és alig lehetett szerelni, eddig fel se tűnt, mekkora, ma is jól nyomta, szóval elég erős volt a San Diego. Nem gáz, hogy kikapott az Eagles, mert a csoportellenfelek is bakiztak eddig. Vick egyébként felállt az ütés után, de segítséggel, azért kellett lemennie, nem lesz gond vele - remélem. Király meccs volt -
#7986 Raadasul 4th and 1 es maradni fog meg egy perc a Houstonnak egy tamadasra.
Szoval ovatosan bannek azzal a sima Titan 2:0-al. -
#7985 LOL a Houston meg egyenlitett :P -
#7984 Vikings + Philly...csalódás. -
#7983 most jöhet a manning brothers -
#7982 aztakurva..fordított a bears..:O Jó hofy megnéztem -
#7981 Na ugy tunik a tulfavorizalt Philynek is kinez a zako. -
#7980 Titans a laza :O 2:0 kezdik a szezont. am számomra meglepő h már most jó a Miami meg a Kansas. Párducoknak meg valahogy kiszurkolom h legyen meg a W. -
#7979 Az nem baj -
#7978 Turnover meccs volt folyamat. -
#7977 Fú ezt meg is nézem utólag azt hiszem... -
#7976 1:51 es johet a SD, kivancsi vagyok, hogy Rivers megint elbenazza a lehetoseget ahogy szokta, vagy vegre mutat is valamit. -
#7975 Semmi koze nincs a regi serulesehez. -
sirdond #7974 :D
de jó is lenne -
#7973 Mit mondtam múltkor...Vick lesérült...nem tűnik súlyosnak de tarcsi QB van most. -
#7972 Legalább külön pontokat kap minden alkalommal, amikor Petersonnak átnyújtja a labdát? -
sirdond #7971 ő az irányítom fantasy ligában -
#7970 én meg McCoy TD-jére :D -
#7969 Könyörgöm nyerjen a Chiefs :D Rájuk tettem :D. -
#7968 Miami meccs is jaú! -
#7967 Pondert Vikingsbú ki sztem. -
#7966 hejha, Malcolm Floyd (SD) a földre került egy szendvics után, 2-3-4 perce fekszik, de mozogni tud, remélem, csak elővigyázatosság miatt várnak a mozgatásával, nyksérülést modanak a kommentátorok. Nagy érvágás nekik, jól kapkodta a passzokat Riverstől... Remélem, nincs nagy gondja -
#7965 a CBS-en néztem az alsó sávot, és Rodgers elég jól játszik, ahogy látom a számokat. A SD @ PHI meccset nézem, és Rivers is elég jól dobál, de ahogy a végére várom, elbuzizza a San Diego (5 év után vesztett el megint labdát Antonio Gates), nincs jobb szó a szótáramban. A múlt meccsről még korábban nyiatkozott rivers, pont láttam, ő is ilyesmit emelt ki az első hétről. Most is marha jók, a Philly kajálja a yardokat, de majd a végén McCoy kisegíti az Eagles-t, remélem... -
#7964 Egy röhejes jelenetnek köszönhetően nem lett 31 pontos :D
(vagy 2-nek köszönhetően nem 38 pontos)
Ilyen touchbacket is ritkán látni