Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Hogy hazai pályán jobb-e azt nem tudom, de azért nem egy meccsen fordul elõ, hogy az idegenben játszó csapat jut tovább.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dragon11
mért ? play off mivan vele ?😄 ugyanúgy játszanak sõt hazai pályán jobb 😊)

ReszegKoldus
Én inkább olyanra tippelnék, hogy az AFC-bõl a Denver vagy a New England jut Super Bowlba (és nem a kiemelésük miatt) 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Playoffra tippelni? <#fejvakaras>
Szerintem a Bengals nyer.

dragon11
aha. szted az hazai lesz?😛

ReszegKoldus
Nem vagyok, de pl a most hétvégi meccsek közül csak a Texans meccs lesz fedett pályás.

dragon11
és te ilyen nfl szaki vagy tudod kiknek van fedettpálya?😄

Darthmushroom
szerintem sokkal nagyobb elõny mint az európai fociba.mivel itt elég sokat számít h hangzavar. pl több a false start hiba a vendégeknél általában.
am
Elsõ forduló (szabadkártyás csapatok hétvégéje)

#3 Houston Texans vs. #6 Cincinnati Bengals (január 5. 22:30)
#4 Baltimore Ravens vs. #5 Indianapolis Colts (január 6. 19:00)

#3 Green Bay Packers vs. #6 Minnesota Vikings (január 6. 2:00)
#4 Washington Redskins vs. #5 Seattle Seahawks (január 6. 22:30)

Fõcsoport-elõdöntõk

#1 Denver Broncos vs. az elsõ forduló két nyertese közül az alacsonyabban rangsorolt csapat
#2 New England Patriots vs. az elsõ forduló két nyertese közül a magasabban rangsorolt csapat

#1 Atlanta Falcons vs. az elsõ forduló két nyertese közül az alacsonyabban rangsorolt csapat
#2 San Francisco 49ers vs. az elsõ forduló két nyertese közül a magasabban rangsorolt csapat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
Annyira sokat nem dob szerintem, annak inkább akkor lehet jelentõsége, ha egy fedettpályás csapatnak kell szabadtéren játszania, mert akkor bezavarhat az idõjárás.

dragon11
értem, köszi!

s a hazai pálya azért elég sokat dob a helyzeten, vagy nem ?

ReszegKoldus

Darthmushroom
hazai pályát a jobb az alapszakasz mutató csapat kap. pl a Denver+New England most pihenõ hetes mert legjobb mutatójuk lett a fõcsoportba és késõbb is csak otthon játszanak. ha pl õk játszák a fõcsoport döntõt akkor meg a Denver kapná a hazait mert neki még jobb lett mint a Pats-nek

dragon11
köszi!

de akkor pl a texans hazai pályán elõnnyel indul alapból, otthon jobbak és motiváltabbak, nem ? ez akkor hogy fairplay ?

Darthmushroom
hasonló mint a bl-be az egyenes kiesés szakasz, csak itt 1 meccsen dõl el a továbbjutó. mint két fõcsoportba elmennek a döntõig ott kikerül a két fõcsoport nyertes, ami már külön egy díj. utána a super bowl-ba a két gyõztes mérkõzik az idei bajnoki címért (lombardi trófea)

dragon11
egyébként a play-off ami most lesz, az mire megy ?😄 mit nyer az a csapat, amelyik nyer és mit veszít aki nem ?😄

Ricsi234
Mivel elaludtam a Pack-Vikings meccsen ezért tegnap bepótoltam..
Hát mit mondjak szerintem nagyon jó volt,pörgõs volt..Peterson miket futott..9 yard választotta el a rekordtól😊 De playoffba legalább benn vannak..Pounder is jól szerepelt,Nelson meg milyen szép elkapást csinált,de megált a 10 yardosnál..Neki köszönheti a GB-hogy kibírtak egyenlíteni😄
Röviden és tömören szerintem megérte megnéznem;D

ReszegKoldus
Ráadásul akit igazoltak, hát...õ is "alkotott" már azért 😊

robotnyk
bizonytalan, mert nem dobták Akerst.
most h a 49ers szerzett egy új rugót már õ fogja nyomni a playoffban is?

dragon11
😄😄

Kösz.😄
Azon lehaltam volna, ha Akers bénázásai miatt megy el.

Azért az elég sokatmondó volt, hogy a 4.downoknak rendre nekimentek és megcsinálták, hogy ne kelljen a rúgót fárasztani ilyenekkel. 😄
dragon11
örülök neki, grat.😄😄

Én megtettem a 4est ami végül kihagytál, Denver,Frisco,Seattle,NE, 2000 jó magyar forinttal.
A Broncost és a 49ers pedig még elõtte külön is, kb. a harmincszorosával. 😄 <#nevetes1>

És jöttek is szépen.<#hehe>
dragon11
bocs:S😄

ReszegKoldus
Broncos = Denver Broncos

robotnyk
nem gondoltam hogy Lovie Smitht pont idén vágják ki.
dragon11
denver is pihi

ReszegKoldus
Az nagyon nem kéne 😄

Kiderül, hogy kinek nyal vissza a fagyi jobban 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ulvar
Szóval Atlanta, Niners, Broncos, Pats pihizik.

Redskins a Seahawksal játszik, hát az se lesz kutyafasza, sztem a tengeri sasok megfogják õket..

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Darthmushroom
hát ja Manningel durva Dallas lett volna. szerintem/remélhetõleg ennyi is volt Romo kezdõként

ReszegKoldus
Hajrá Ravens, Redskins! 😊

Sippie
Ez a punt is mi volt már? attyaisten, a special team is a helyén van mindkét oldalon 😄
ReszegKoldus
Tyû mekkora csalás...vagy hiba, kinek mi

Sippie
Ez a Romo mekkora szerencsétlen... amint valódi tétje van egy meccsnek onnantól kezdve tele a gatya, egy értelmes megmozdulása nincs. Playoff meccsek, tavalyi Giants elleni meccs, mostani meccs. 5 dobásból 2 interception, katasztrófa... az életben nem fog a Dallas superbowlt nyerni Romoval. Jerry Jones is inkább lecsapott volna Manningre, jobban járt volna.
ReszegKoldus
Hajrá RG3!

dragon11
az a szomorú h nekem is

a colts gyõzelme 3.70 körül fizetett.. és nagyon éreztem/mondtam!:/

Ulvar
végül minden jött amit jósoltam. xD

dragon11
ha*

dragon11
a fenét jó.😛

53%-ot hozott volna h megteszem azt a 4est, amit mondtam.😛😊

ReszegKoldus
Ravens asszem 15-nél tartott, amikor kikaptak idén.

Ulvar
Seahawks nagyon durva 8-0 otthoni gyõzelmi sorozattal van túl az alapszakaszon. Ez harmadjára történt meg a klub története során. NFC 5. kiemeltként vagy a Redskins vagy a Cowboyshoz látogatnak.

ReszegKoldus
Inkább a vikings jusson be, mint a giants vagy a bears, remélem ez nem lesz olyan hibás "döntés", mint amit a bears hozott 2 éve

Ulvar
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAN A KURVA ÉLETBE MEGVAAAAAAAAAAAAAN

OTT A 2. HELY !!! HÁÁÁÁHÁÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁ!!!! EZ AZ!!

Sorry<#idiota>
YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!
Ulvar
LoöooooooooL

ReszegKoldus

Ulvar
ALEX SMITH A PÁLYÁN!!! Betették. Ez nálam egyenlõ azzal hogy ez a búcsú meccse...ha Colin nem sérül le a Playoff alatt...

Ulvar
Gyerekek, mit akarok...

Négyszer rúgott Akers ebbõl kétszer bement, igaz + kétszer nem rúgott mert nem hagyta Harbaugh, helyette a csapat 4.re is neki ugrott a 1st downak, és mind két esetben sikerült...cikiii....