13258
feenMUx.jpg
  • disorder14
    0-16ért is lessz egy Bowl:D érdekes egy meccs lenne az biztos, kíváncsi vagyok mit tennének meg az 1/1-ért
  • disorder14
    nem lehetett kellemes... fűzővel kb. jól fültövön b@szta:D
  • szomferi

headshot :D
  • szomferi

azért ez odabaszott :D
  • ReszegKoldus
    Bár mivel egymással is játszanak így legfeljebb 0-15-1 lehet :D
  • ReszegKoldus
    Mekkora lenne idén két 0-16-os csapat...nevetséges
  • disorder14
    Érdekes taktikán van a browns :D
  • bosco05 #8036
    HRC NFL Tippjáték 3. hét

Bárki kitöltheti, akinek van kedve, szabályzatot viszont alaposabban olvassátok el, teljes nevet kell megadni.
  • bosco05 #8035
    HRC NFL Tippjáték eredménye (2. hét)
  • Ulvar
    A Harbowl és Manningbowl után jön a Davisbowl. Coltsból Vontae Ninersből Vernon Davis a 3. forduló Colts - Niners összecsapáson :). (már ha Vernon egyáltalán ott lesz a pályán a sérülése miatt).
  • Darthmushroom
    hát ha úgy vesszük igen, mondjuk érdekes mert tényleg a super bowl-okba valahogy ált. kevesebb pont van inkább azt mondja az ember h a D nyerte meg függetlenül az MVP-től. oké kell a nagy játék az O-tól, de valahogy 20 alatt tartják az ellenfelet és ezért emelik ki a D-t.
  • LasDen #8032
    tegnap néztem picit a MNF-t. Ez a Roethlisberger gyerek annyira nem QB forma :D Első ránézésre nekem nem az jutna eszembe róla, hogy QB. Inkább olyan TE-s talán :DD
  • ReszegKoldus
    Meg a Saintsnél, Packersnél, félig-meddig a Steelersnél is a közelmúltban
  • Darthmushroom
    ez tavaly és a két Giants győzelemnél is bebizonyosodott
  • lord nihilus
    "offense wins games defense wins championships"
  • ReszegKoldus
    Ha arra gondolsz, hogy "Ez egy csapat játék, nem nagyon mennek semmire a másik nélkül" ez egy egyszerű tény, de ez nem azt jelenti, hogy egyformán fontos minden játékos...

"Es valoban Eli meg csk reszese se lehetett annak, hogy ketszer siman a nagyszeru jatekaval az NE-t, megfosztottak egy bajnoksagtol, sot meg csak ki se szabaditotta magat 3 vedo szoritasabol, csak a nezo kepzelodte oda, mikozben te a kepernyon magadban mormolhattad, hogy a QB nincs is ott."

Most én is nekiállhatnék hasonló stílusban Elisha helyére behelyettesíteni pl a Giants védelmét...mert ugye ha ők nem tartják 14 ponton a NE-t, akkor hiába szabadul akárhonnan az irányító.

Én elhiszem, hogy sokan vannak QB mániások (hogy szép kifejezést használjak erre), de ettől még nem kell mindenkinek annak lenni.
  • Jakuza1
    Ugy jutottunk el, hogy te megmagyaraztad, hogy minden jatekos egyforman fontos, nem de ? :P Hat hogyne mert te okosabb lettel Steve Youngnal es kozben meg belekevered a szemelyeskedest is. :P
    Ez am a bolcsesseg.

Es valoban Eli meg csk reszese se lehetett annak, hogy ketszer siman a nagyszeru jatekaval az NE-t, megfosztottak egy bajnoksagtol, sot meg csak ki se szabaditotta magat 3 vedo szoritasabol, csak a nezo kepzelodte oda, mikozben te a kepernyon magadban mormolhattad, hogy a QB nincs is ott.

Es hiaba is probalgatod bizonygatni, hogy hat nem is mennenek el a masik nelkul. Igen vannak poziciok es azokbol all a csapat. Siman lehet egy WR-el is jatszani, mert ugye lehet odadobni a labdat a TE-nek is.
    De QB nelkul nem lehet am merkozest nyerni, ha nincs palyan a merkozesen. Ellenben egy WR-el igen, nem egyszer lattunk erre peldat.
  • tutuhawer #8026

Néztem a SF @ SEA meccset, és már nem tudom, melyik kommentátor jegyezte meg, hogy Derrick Coleman , a Seahawks futója süket. Mondom magamban, biztos csak kicsit gyengén hall, de nem: tényleg alig hall, szájról olvassa Wilsont, amikor valamit mond... Nem semmi LINK
  • ReszegKoldus
    Azért jó lenne tudni hogyan jutottunk el odáig, hogy szerintem nem a QB a legfontosabb :D

Attól, hogy az a legfontosabb, én még értelmetlennek és csak a média felesleges felhajtásának fogom tartani az ilyen "párharc" kijelentéseket, mert nem közvetlenül egymás ellen játszanak és kész, nem kell személyeskedni, bár tisztában vagyok vele már rég, hogy anélkül neked nehéz fórumozni.
  • Jakuza1
    Nem, hat szerinted. Ha kiesik egy QB azt nem veletlenul sokkal nehezebb potolni.
    Nem veletlen, hogy az esetek 99%-ban QB az MvP es sorolhatnam.
    Ja es veled ellentetben aki ert is a focihoz " "Steve Young: Quarterback is the most important position in football"

Vagy akar: http://bleacherreport.com/articles/1534849-ranking-the-most-important-positions-for-rebuilding-a-nfl-franchise

The Obvious: Position: QB, Point Total: 130

Power Ranking the Importance of Each Position in Today's NFL
    No. 1: Quarterback

Csak mielott meg arra gondolnal, hogy okosabb vagy azoknal, akik benne elnek.
    Pedig ok nem szarral gurigalnak veled ellentetben.
  • ReszegKoldus
    De ennek ki mondott ellent?
    Mondjuk a QB-k se mennek sokra, ha nem kapják el a passzaikat, vagy ha egyszerűen idejük sincs passzolni, mert már a földön is vannak...
    Ez egy csapat játék, nem nagyon mennek semmire a másik nélkül, aki ennek ellentmond, az engem nem zavar :D
  • Jakuza1
    Ehhez kepest csak a WR nem tudna elkapni a labdat, mivel nem is szallna fele soha, tehat vedekezni se igen kellene rajta.
    A QB a kozponti eleme a csapatnak, aki ennek ellentmond az nem ert ehhez a jatekhoz.
  • ReszegKoldus
    Ehhez képest mégis a védő nyakába varrták azt a passzt...és még el is kellett kapni.

Ettől még logikusabb, amikor CB-WR vagy T-DE stb párharcokról beszélnek egy meccs alatt, mint QB-QB "párharcról" beszélni...
  • Jakuza1
    Nem is tudom ki dobta azt a 70 meteres passzt, csak ugy magatol odarepulhetett a labda, Flacco meg csak ugy a palyan volt. :P
  • ReszegKoldus
    Egyébként meg nem is mondanám minden csapatnál, hogy az irányító a legfontosabb láncszem, a Vikingsnál biztos, hogy nem.
  • ReszegKoldus
    Eszerint akkor a rájátszásban tavaly a sokak által lesajnált Joe Flacco verte bucira a nagy Peyton Manninget, igen, biztosan így volt.
  • Jakuza1
    Tenyleg ? Adhatnak ?
    Sot nem is az iranyitok a legfontosabb lancszemei a csapatnak, hiszen nem is mozgatjak a csapatot, csak ugy vannak gondolod te, hogy kezrol kezre adjak a labdat. :P
  • ReszegKoldus
    TD passzt adhatnak, de azt nem a másik irányítónak kell levédekeznie így nem őt veri meg vele.
  • Ulvar
    Ja az elkapó meg egy robot akinek vagy sikerül elkapnia a labdát vagy nem. Sőt olyan hogy védelem nincs is a pályán. A speciális csapatról már ne is beszéljünk, olyanok meg hogy koordinátorok nem is léteznek a csapatnál.
  • Jakuza1
    Sot, nem is iranyitjak a csapataikat, de meg TD passzt se adnak.
  • ReszegKoldus
    Mondjuk ezt sose értettem, hogyan verheti el egyik irányító a másikat, amikor a pénzfeldobáson kívül nem is nagyon vannak egyszerre a pályán, legfeljebb az ellenfél védelme és a saját elkapói, támadófala verhetik el.
  • Jakuza1
    Jah de azert ketszer a fogalmatlan Eli az allitasod szerint, amikor ellene jatszotta Brady, nem tudott nyerni.
    Vajon miert. Akkor az elitnek nem ego, ha egy "fogalmatlan" veri bucira ?
  • lord nihilus
    Ne etesd a troll-t! Ha nem veszünk róla tudomást, talán elmegy ;D
  • LasDen #8010
    látom még mindig feladatodnak érzed, hogy baszogasd a Pats szurkolókat...leszokhatnál róla. elsőre is felfogtuk....
  • Darthmushroom
    tudtommal a 3 gyűrű +2 még döntő még mindig több mint a 2 gyűrű...
  • Jakuza1
    Meg a ket SB ahol "elit" Brady-t ketszer szopatta halalra.
  • ReszegKoldus
    Majdnem :D
  • robotnyk
    Bert?

• ReszegKoldus
    Elisha Cut
  • Darthmushroom
    Eli igazi elit, ezt csak bizonyítja a 2 meccsen dobott 7 INT