Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Az a baj ezekkel a meccsekkel, hogy mindenki mellett szól valami, meg eleve rájátszás, ahol mindig elmondják, hogy akármi megtörténhet. Ha csak ilyen statisztikákra kéne hagyatkozni, hogy a Packers az utóbbi 28 hazai meccsébõl 26-ot megnyert, akkor nyilván mindenki hazai gyõzelmet mondana

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dragon11
elõrejelzések szerint csapadék sem lesz..

ReszegKoldus
Hó nem lesz szerintem, max valami szemerkélés, esõ, nem tudom, de a csapadék egyik formája se túl nagy elõny 😄
Vikings azért imádkozik érte, mert õk tudnak futni.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dragon11
te most hülyéskedsz velem? olaszra fogadni ?😄 te is ma kezdted látom 😄😄

koldus: vlhogy én is ezt érzem.. otthon gcikemények 😊

Darthmushroom
hát most is van olasz/spanyol forduló. angliába kivételesen most kupa meccsek vannak de folyamat megy a bajnokság. azért ezekbõl szépen lehet szemezgetni.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
Ez az, szinte minden alapszakasz hétre jutott egy full piros sor, azért nyilván senki nem tévedhetetlen.

Ha a teljesen elfogulatlan (<#hehe>) véleményem érdekel, akkor a Packers csúnyán megbosszulja a múlt heti meccset.

dragon11
18-án indulnak be.:S😄

Darthmushroom
hátha nincs más várni kell, az nfl fõleg a rájátszás, gyilkos tud lenni.ez megtanultam a pár év alatt mióta nézem. am most indulnak újra a bajnokságok szerintem ott könnyebb nagyobb összeges fogadásokat kötni.

dragon11
errõl😄

ez az ?😄

azt olvastam nfl.com-on hogy a vikings hóért imádkozik, de én elõrejelzésben nem találtam havazást.. és Ti ?!

tényleg köszönöm.😊

ReszegKoldus
Ha ugyanarról beszélünk, azért láttam ott párszor, amikor meccs után mind a 14 tipp pirossal lett bekeretezve zöld helyett 😄

dragon11
egyszerû: mert nincs más.😄 most meg kéne egy kisebb összeg, sok volt a kiadás a Karácsonykor.S😄:

Koldus: A packers nyer.. nekem jó az oddsz, ha tényleg Te is így gondolod. NFL picks-en mind a 14 expert packers gyõzelmet tippelt..

Darthmushroom
am nem sértésként de ha valamibe nem vagy biztos miért fogadnál rá? vagy ha annyira nem is ismered a sportágat. én soha nem teszek olyan sportágra amit nem is ismerek/követtek h tudjam az erõviszonyokat.+azon bukik legtöbbször az ember ha olyanra tesz amit nem érez vagy nem az õ megérzése

ReszegKoldus
Meccs alatt gondolom úgyis elmondják, hogy Rodgers még nem nyert hazai pályán playoff meccset, és hogy legutóbb Wild Card meccsen hazai pályán épp a Vikings volt az ellenfél és a Vikings nyert.

Packers nyer, de erre elég gyenge a szorzó...még arra is több van, hogy a Vikings legfeljebb 14 ponttal kap ki, az meg szerintem esélyesebb (de ne legyen igazam).

dragon11
s szerény véleményed szerint - aminek nicns semmi felelõssége😄- hány % hogy nyer a packers, vagy mit gondolsz egyáltalán, nyernek ?😊 hazai pálya..

ReszegKoldus
Szó szerint attól, hogy megfogják-e a futót, tudják-e szerelni vagy mint eddig, szépen lepattan a védõkrõl és megy tovább.

dragon11
s az mitõl függ, hogy meglesz-e fogva a futás ?😄

ReszegKoldus
Nehéz lenne ezt így megmondani, ha a futás meglesz fogva, akkor 90% szerintem.
Szerintem szoros meccs lehet.

dragon11
köszönöm mindenkinek!😊)

dragon11
nagyon egyetértünk, a packers igenjó csapat😊

Darthmushroom
szerintem a Packers behúzza, idegenbe nem a legjobb a Vikins. meg egymás után 2szer csak nem kapnak ki ugyanattól (lásd Texans-Colts 2.jára nyert is a Colts) ami nagyon ellenük szól az az h a Vikins már több hete rájátszás formába van mert hajtaniuk kellet h meglegyen, míg a Packers lazábban vehette az alapszakasz végét és nem tudni h sikerül e felpörögni.Én itt nem érzek meglepetést. az szerintem a Bengals lesz.

dragon11
szted hány % h húzza a packers? elég sokat tennék rá :S😄 nem 6számjegyet:S😄

ReszegKoldus
A Packersbe.
Szabad téren meg a szélnek is szerepe lehet, például field goal rúgásoknál.

dragon11
-4°C nem annyira sok..

egyébként hová tértek vissza fontos játékosok ?:S

ReszegKoldus
Fontos játékosok térnek vissza, úgyhogy olyan nagy hiányzók nem lesznek, úgy tudom.

Fedetlen a stadion, de a hideg az szerintem senkinek nem elõny, általában rossz idõben többet szoktak futni, ami inkább a Vikingsnek megy. Persze ez nem azt jelenti, hogy hidegben ne lehetne passzolni, annyira hideg se lesz elvileg kb -4 fok.

dragon11
sztem nem szokhatják meg annyira mint a packers.. ez sima H lesz, nem ?

Darthmushroom
mivel minesotába is hideg van ilyenkor szerintem annyira nem lesz zavaró tényezõ. bár fedett stadionjuk van otthon de csak megszokták a telet.

dragon11
nincsneek hiányzók?

a packersnek véletlenül nem fedetlen stadionja van a vikingsnek meg fedett? mert ha fagyna az csak jó lenne pl vagy esne a GREENnek, nem ?

ReszegKoldus
Gyenge támadófal, gyenge futás, gyenge futás elleni védekezés, idõjárás, de mivel ez playoff meccs ezek közül lehet, hogy egyik se lesz akadályozó tényezõ.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

dragon11
nincs felelõsség rá, lol.. csak elmondod az egyéni véleményed.. én eldöntöm megrakom-e és ennyi. nem 100 vagy 200ezret teszek rá, ez tény..😊😄

sztem a packersnek hiszek, és õket választom még nagyobbal.😊

bármi szól ellenük esetleg ? hiányzók stb..

Ulvar
nem merjük mondani. Ezzel elkerülve a késõbbi esetleges anyázásokat 😄.

Ha jól emlékszem kétszer nyert a Kansas a szezonban.

Egyszer amikor a Saints ellen játszottak még az elején, mondtam hogy nyerni fognak. És bejött! Hangsúlyozom kétszer nyertek a szezonban, ez volt az elsõ nyert meccsük, ráadásul hosszabbítás után jött össze. Volt rájuk vagy 4,5es Odds...csak azért tettem rájuk mert a Saints minden szartól kikapott az eltiltott edzõk és játékosok miatt. De ilyet nem mernék mondani másnak. Viszont volt olyan, hogy teljesen esélyes Niners otthon nem bírta megverni a gyengének mondható Ramst...hosszabbítás után se, pedig arra sima gyõzelmet mondtam volna neked.

Playoff meg .... olyan, hogy ki hogyan kell fel aznap. Egyszerûen nem merek esélyeket latolgatni. De ha tényleg szeretnék tenni, akkor Texans Packers, Ravens, Seahawks. ÉN ezekre tennék.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

dragon11
ja.. de múltkor sem raktam meg, aztán simába jött volna 53%-os profit..

Ulvar
playoffban ne fogadj sztem, de ha esélyeket latolgatunk, akkor ja Texans...

robotnyk
nem. legfeljebb holnap.
LasDen
igen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dragon11
sztetek a texans üti ma hazai pályán a bengálokat ?😊

ReszegKoldus
Mondjuk arra a meccsre lehet visszahozzák a cserebírókat, csak még nem hozták nyilvánosságra ezt.

ReszegKoldus
Érdekes mennyien tippelnek Seahawks gyõzelmet, pedig idegenben nem olyan jók, mint otthon (hogy finoman fogalmazzak<#vigyor>)

ReszegKoldus
Én nem tudom, a Ravens mégis megverte a difendingszuperbólcsempiönsz csapatot, utána meg cserékkel kikapott a Bengalstól, a Texans meg úgy néztem Schaubékkal kapott ki az utolsó 2 meccsén.

Reményeim szerint Bengals, Packers, Ravens, Redskins

Darthmushroom
szerintem Bengals,Colts,Packers,Redskings
Ravens+Texans végére mintha kipukkadt volna

LasDen
Texans, Colts, Packers, Redskins....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
Ray visszavonul? helyes.
ReszegKoldus
Azért Ray Lewis vasárnap remélem játszik és ha nem is jutnak tovább azért Luckot párszor belezúzhatná a földbe igazán 😄

Ulvar
Ja, jó nagy marhaság volt. Szerintem ezért kár...de õk tutá...

ReszegKoldus
Régen volt A pálya ördögei címû sorozat, abban volt, hogy ketten egyszerre rúgtak a labdába kapura lövésnél, majd Cundiff+Akers is így nyomhatják, ketten talán kitesznek egy rúgót 😄

A Philadelphia meg azért tette ki Akerst, mert a playoff meccsen 3-ból 1-et rúgott be (amikor a lányát daganat miatt kezelték).

Ulvar
Billy Cundiff egy okból jó!

Annyira volt béna mint Akers, átérzik egymás helyzetét...

Amúgy nem rossz egyik rúgó sem! Cundiff 2010-2011 Pro Bowl kickere, Akers meg az azutáni, csak elvesztették a fonalat. Ha egymást tudják húzni, akkor még jó is kisülhet a dologból. Aztán ha egy idõ után látszani fog hogy melyikük a magabiztosabb 40-50 yardról akkor az marad.

Emlékezzünk vissza hogy Akers anno a Phillynek nem kellett és utólag kiröhögték õket, hogy egy ekkora tehetséget kibasznak. Nem kéne a Ninersnek hagynia hogy végleg szétessen Akers. Én is agyba fõbe szidtam, de rájöttem, hogy csak segíteni kéne neki a helyes irányba találni, és talán Harbaugh megtudja oldani a krízist.

Õszinte leszek. Tök jó hogy talált a Niners egy kickert, de visszahordó posztra meg nem is kerestek! Pedig az van rosszabb mint a Kicker helyzet...Kyle Williamsen ment el tavaly a SuperBowlba jutás, és az a tag még mindig a csapat tagja, ráadásul Ted Ginn Jr. se az a fúúúúú de nagy srác, ezt egész szezonban bemutatta. Ráadásul a Cardinals ellen is sikerült egy csúnya hibát elkövetnie rögtön az elején.

Szóval az általában lényegtelennek tûnõ posztokon is elmehet most már egy meccs...nem kéne hagyni...márpedig ez már így marad...

Darthmushroom
játékost bírom, egy igazi legenda. de csapatot utálom úgyh ilyenre nem is gondolok h super bowl-ra menjenek ezért 😄

ReszegKoldus
Óóó...akkor ez a playoff se múlhat el anélkül, hogy remélem, hogy a Ravens bejut legalább a Super Bowlba

Ricsi234
Darthmushroom
hát playoff az mindig mondják olyan mintha új szezon kezdõdne. itt 1 szar napot kifog valaki akkor vége, hiába addig az egyik legmeggyõzõbb csapat volt az nem számít. nagyon sok múlik h ki h próbálta a formát beidõzíteni és az mennyire sikerült. tavaly giant szinte végig szar volt év végén, meg a playoffba meg hengerelt.