Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Nos, Budapesti rajongóknak ajánlom figyelmébe. Jöjjenek el a Champsbe, ahol a meccset vetítik, valamint rajongókkal lehet együtt enni inni ami csak tetszik! Pár Niners rajongóval mi már megyünk, de adják az összes többi meccset is (aznap ugyebár a Broncos-Ravens lesz, a Niners-Packers elõtt).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ricsi234
RGIII meccs elõtt =)

Ulvar
nem olyan durva ez. hihetetlen ez a modern orvos tudomány 😊

Ricsi234
Majd behánytam de megnéztem..

robotnyk
az eljárás. gyenge idegzetûeknek nem ajánlott.

Ricsi234
Adam Schefter most írta ki fbre..
Dr. Andrews: "Robert Griffin III had successful knee surgery early this morning. He had a direct repair of his LCL and a re-do of his previous ACL reconstruction. We expect a full recovery and it is everybody's hope and belief that due to Robert's high motivation, he will be ready for the 2013 season. The goal of his treatment is to give him the best opportunity for a long professional career."

Ulvar
xDD

hát, ha sajtfejû akar lenni akkor csak tessék 😄.

ReszegKoldus
Ez jó ötlet, ne mondd el melyik csapatnak szurkolsz, én se mondom meg <#vigyor>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
ajánlom hogy olvasgasd szépen a bowl.hu oldalt. Nagyon jó, szabályok ismeretében stb...amit csak akarsz.

Aztán ismerd meg magát az NFL-t. Alapját, picit történelmét, és jelenlegi csapatait hogy AFC vagy NFCben vannak. Nézz youtube-on videókat, ha van lehetõséged töltsd le a meccseket bizonyos torrent oldalakról. Amit csak tudsz. Ha értesz jól angolul, akkor nfl.com-ot is olvasgasd.

Aztán ha lesz rálátásod a csapatokra, múltjukra stb...akkor válaszd ki a számodra szimpatikus csapatot, és szurkolj annak. 2 évig úgy néztem NFLt hogy senkinek nem szurkoltam, és annyira úgy nem kötött le. Aztán nagyon megtetszett az egyik (direkt nem mondom melyik) és azóta nem csak azt, de minden tõle független meccset is megnézek, mert érdekel hogyan alakul máshol más divízióban a meccsek, meg itt mindenki részletesen foglalkozik a csapatokkal.

Ha ezek után van kérdésed, akkor kérdezz. Biztosan lesz rá válasz.

Hello
Új vagyok NFL téren, mit javasoljak, hogy kezdjek neki?😄
(már elkezdtem élvezni a meccseket és ismerek 5-6 játékost is😄)

every damn day

robotnyk
hát ha siettetik könnyen úgy járhat mint Shawne Merriman
ReszegKoldus
Úgy legyen, csak olyan szinten is játsszon 😄
Bár azért 2x egymás után ilyen csoda nem hinném, hogy lesz.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hypo
Hát szép kis meccsek lesznek, gratula minden playoff ba jutó csapatnak, a listát nézve nem könnyû a választás de legyen HAJRÁ BRONCOS

robotnyk
biztos hogy játszani fog idén. Lásd AP.
ReszegKoldus
Na akkor gondolom legközelebb a 2014-es szezonban játszik majd...

Ezt már valószínûleg nem ünneplik meg a Bahamákon, mint a draft picket.

ReszegKoldus
Szurkolok is a Falconsnak, hogy meglegyen a playoff gyõzelmük 😄

Ha az nem sikerül, még mindig összejöhet a "bosszú" (jéghidegen tálalva<#vigyor>), de nem akarom elkiabálni...

Casillas
1

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ReszegKoldus
Majd, ha a sors lehetõleg 2 héten belül "igazságot szolgáltat", talán kevésbé lesznek unszimpatikusak 😄

dragon11
miért nem ?😞

ReszegKoldus
Ha fogadtál rájuk, akkor megértem, egyébként nem.

dragon11
jajj. nem volt netem..:S

de örülök a seahawksnak <3

dejóó😊

Igazából ez a bosszantó, hogy feltartott kézzel mentek ki a második félidõre.
Így Cousins is le tudta volna hozni.
ReszegKoldus
Hát Favre addig játszott, amíg tudott, meg elõtte az NFC döntõben is lemészárolták, ha jól rémlik...

robotnyk
konkrét meccsre és emberre gondolok, és biztos nem Cutlerre. talán Favre
ReszegKoldus
Trotylisberger, minden évben

Vagy Cutler 2 éve, de õ nem is játszotta végig a meccset 😊

robotnyk
nem ez az elsõ alkalom, hogy NFL-ben valakit addig játszatnak amíg alig bír járni. Cousinsnak már az elsõ félidõben be kellett volna állnia, de minden épeszû ember legkésõbb a második félidõre behozta volna. ehhez nem kell olyan tudású edzõnek lenni, mint amilyen elvileg Shanahan. az elsõ negyed végétõl, mikor elõször rásérült a lábára, megszûnt a támadójáték. a passzokba nem tudott beleállni, így folyamatosan pontatlan volt. mivel nemhogy futni, lépni sem bírt, megszûnt az option, csak Morrist kellett futásban védekezni. Cousins más, õ klasszikusabb irányító, de legkésõbb a szünetben amennyire lehet át tudtak volna állni. nem is értem miért kell tönkrevágni egy elsõéves franchise qb lábát egy wild card gyõzelemért. még ha valami teljesen reménytelen ember lenne a tartalék, de nem az...

ha valaki emlékszik, hogy mikor és ki volt aki utoljára így kínlódott sérülten, az mondja, mert nekem nem jut eszembe, de biztos volt ilyen...
Ulvar
Na tippjeim mind bejöttek...bassza meg persze ilyenkor jönnek csak be...

ReszegKoldus
Jujj

ReszegKoldus
Jövõ héten már gondolom lesz olyan meccs is, ahol 24-nél több pontot szerez a gyõztes.

Nem tudom mi a faszt képzeltek mikor már az elsõ félidõben lehetett látni, hogy visszafutni se képes a pályára.
Elsõ negyed, hengereltek.
Sérülés, 0 pont a meccs hátralévõ részében.
Darthmushroom
szerintem meg az a baj amit mondtak is h karrierje is rámehetne. most "szerencséje" volt h annyira nem ment ki a térde, pedig durván leragadt a lába.hamarabb kellet volna meglépni ezt jöjjön a csere.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Miért lenne belõle? <#confused>
Akkor szerintem meg képregény.
Nem, ez a legnagyobb baj mert már 2 negyeddel ezelõtt le kellett volna hozni.
Ulvar
Ebbõl egyszer még film lesz...

szomferi
most ez a kisebbik baj, mert 2 TD-nyi lehet a különbség... ez ennyi volt

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Faszért nem hozzák le, ha egyszer nem tud játszani és már ki is derült, hogy a másik újonc irányítóó is megállja a helyét.
szomferi
<#sir>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ulvar
jaja!

Darthmushroom
hatalmas meccs, végre egy kis playoff hangulat. van itt minden, végre.

Darthmushroom
fuhh Atlanta szurkolok félhetnek, innen akárki jut tovább nem lesz egy könnyû ellenfél, fõleg ism.ve a Falcons playoff szerepléseit.

ReszegKoldus
RG3 olyan Karate Kid-es meccseket fog nyomni, fél lábbal is megnyeri

ReszegKoldus
Szerintem is.

Az a "baj", hogy engem pl nagyon nem érdekel, hogy melyik milyen csapathoz került, hogy milyen mutatója volt a csapatának tavaly és mennyit javult idén, meg ilyen baromságok 😄

Darthmushroom
hát hülyeség tõle, de látszik h õ akarja vinni a csapatot, és más nem érdekli. kicsit ilyen filmbeli 😄

Ulvar
HÜLYE KAN NIGGER! Minek erõlteti a lábát!!! Istenem 😞((

Esküszöm drukkolok neki, erre ezt csinálja ez a lökött...

Darthmushroom
azaz 😄 egy állat. Szerintem jobban megérdemelné az Év Újoncát mint Luck. Szerinted?

ReszegKoldus
RG3!!!

Darthmushroom
remélem ez szorosabb meccs lesz mint az eddigi 3. mert eddig csalódás számomra playoff.
am bekezd a Redskins.

Darthmushroom
laza, ultrák+csatlakozott melléjük sima szurkolókból is jó pár szurkoló. bár utálom a pool, szóval ilyet még nem láttam (angliába), de negyed/fél stadion nyomja. egyedül Old Firm derbyn Skóciába láttam hasonlót. de különbség van,h ultrák nyomják az ellenfélnek vagy egész közönség a bíróra.