13258
-
#8203 GREEEETIIINGS, MAAAASTEEEEEER
-
lord nihilus #8202 A Broncos futni fog egy laza 18-1 vagy 19-0-ás szezont szerintem (vagy nem) -
#8201 Mondták a szezon elején hány meccset közvetítenek idén, nem emlékszik valaki a pontos számra?
48 meccs "tuti", plusz első héten volt vasárnap esti 7 órás meccs is, olyanból lehet, hogy lesz még később is.
(Át kell költöztetni a Broncost a keleti partra) -
#8200 első negyedben nagyon jól futott az Eagles,eléggé elkapták a fonalat,de sajnos ez ellen a Denver ellen kibaszott jó pass defense kell,ami ugye nem volt meg a Phillynél. Szimpatikusan küzdöttek mindenesetre -
#8199 dallas is rommá lesz verve a denver által. -
#8198 őket én is régóta várom h legyenek képernyőn. Newton szimpatikus+ a védő faluk meg valami iszonyat állat lett idén. Loutulelei-Short-Charles Johnson-Greg Hardy 4s elég állatul hangzik, mögöttük meg linebackerként Kuechly sem rossz (tavaly legtöbb szerelés az öve volt) -
eurom #8197 pantherst nézném mondjuk az egészet ,superman lassan beérik szerintem -
#8196 Nem tudok szerkeszteni, mert nem vagyok VIP, szóval bocsánat előre az egymás utáni posztokért de, előretekintettem az eheti meccsekre...
Most vasárnap, a 22:15-ös idősávban megint csak két mérkőzés lesz, illetve egybe be lehetne kapcsoldóni, mert az 20 perccel előbb kezdődik.
Ezek a meccsek a következők:
Carolina Panthers - Arizona Cardinals (ezt nem lehetne az elejétől mutatni)
Denver Broncos - Dallas Cowboys (Megint Denver...)
San Diego Chargers - Oakland Raiders (ez megy teljesen azonos idősávban a broncos meccsel)
Kérdezem én, szerintetek melyik lesz a legnagyobb mérkőzés, mit tudnak közvetíteni? A Carolina vs. arizona szvsz kiesik, mert nem tudják az elejétől adni, a San Diego meg rommá fogja verni az Oaklandet. Megint csak a "mi idősávunkban" (copyright by faragó ricsi) a Denver meccse igérkezik a legérdekesebbnek, viszont a nyakam rá, hogy a lázadás miatt nézhetjük majd, hogy a Chargers rommá veri a Raiders-t, mert az emberek többsége, nem lát el odáig, hogy amit itt levezettem annak utána olvasson, és csak annyit lát, hogy megint Denver meccs pfejj. És ez szomorú -
#8195 Kiegészítés!
Második hét: Denver vs. Giants-el egy idősávban a következő meccsek voltak:
Detroit - Arizona,
New Orleans - Tampa,
Jacksonville - Oakland.
Negyedik hét: Denver vs. Eagles-el egy idősávban:
Dallas - San Diego,
Washington - Oakland,
New York Jets - Tennessee.
A 2. héten teljesen racionális döntést hoztak, a manning bowllal szvsz.
A 4. héten adhatták volna a Dallas meccset, ez viszont jogos. :)
Viszont azt továbbra sem tudjuk, hogy mikor melyik mérkőzéseket ajánlják fel nekik. -
eurom #8194 kit érdekel mit adnak ,vasárnap nfl tv körkapcsolás van semmiröl nem maradsz le -
#8193 Akkor vegyük tételesen:
Első hét: Denver vs. Ravens (nyitómeccs, nincs választás)
Második hét: Denver vs Giants (Manning Bowl - a hét mérkőzésének volt beharangozva, senki nem hitte hogy ekkora szar lesz idén a Giants)
Harmadik hét: Denver vs Oakland (Nem volt más meccs a műsorsávban, hétfői mérkőzés volt)
Negyedik hét: Denver vs. Eagles (Nagy meccsnek volt beharangozva, a sporttv is érezte hogy sok a denverből, közönségszavazás...Ez a meccs nyert 58%-al.)
Kérdés? -
#8192 Igen szerencsések vagyunk h ilyen neveket láthatunk, de pont ez a baj h minden héten a Denvert kell nézni és a többi csapatból szinte semmit nem láthatunk. Csomó olyan csapat van h szerintem 1-2 szezon óta egy meccsét se mutatták vagy egy szezonba talán 1-2szer mutathatnák(időpont/ellenfél is olyan) és mikor lehetőség lenne rá akkor se azt adják. -
lord nihilus #8191 -
#8190 Olyan korban élünk, mikor előben láthat(t)unk olyan irányító legendákat, mint Kurt Warner, Brett Favre, Drew Brees, Peyton Manning, Tom Brady.
Ti meg itt sírtok, hogy élőben kell néznetek egy legenda szenzációs menetelését a csapatával, azok után hogy majdnem kettétört a karrierje; most meg jobban játszik mint valaha.
Gyász. -
#8189 annnnyira tudtam, hogy ez is egy szar denver +40-es meccs lesz... 13-14-nél még bizakodtam, hogy izgalmas is lehet, aztán persze a denvernek minden összejött. 45. pontnál meguntam.
Dallas meg 2-2, hát ezek az életbe nem nyernek semmit, balfasz Jerry Jones legalább igazolta volna le Manninget amikor lehetett volna. Legalább minden évben lenne 2 fix Manning csata :D -
#8188 *nem volt -
#8187 játékba meg full ellentéte :D Ochonak egy szezon alatt nem ennyi TD-je :D meg 100 yard+ meccse :D -
#8186 Thompkins Bradyt Ochocincora emlékezteti. Hát persze, feka és 85-ös mezben játszik -
#8185 Ismét behúzta a Pats ;) Thompkins az undrafted hero :D Talib vadállat 4meccs 4INT. a védelem megint lehúzta a rolót mikor kellet. Sudfeld aggasztóan szarrul játszott, ha visszatér Gronk neki vége. a legnagyobb baj meg Big Wilfork sérülése aki állítólag a szezont is kihagyja :/ -
McCartman #8184 Reméljük nem. -
lord nihilus #8183 -
#8182 Érdekes lesz ez a jövő heti Giants - Eagles meccs :D -
#8181 2 szó a válasz: Rex Ryan :D -
#8180 úgy nem különösebben zavarna. messze nem kész a csapat még. én a 3:0 is csodálkozok. bár iszonyat sok sérülés van a Falconsba (főleg O falba) szóval van esélye a csapatnak, ha védelem hozza azt amit eddig az O meg kicsit fejlődött múlthéthez képest.
Dallas megint önmagát veri meg LOL -
#8179 Pats drukkerként készülj fel, hogy ma kikap a csapat...nagyon gyanús nekem :D -
#8178 Külön edzés van ezeknél erre szerintem
-
#8177 Pats drukkerként tudom h rohadtul sz@rt nem érnek ez a alapszakasz gálázások. mikor nagyon fontos lenne a jó játék akkor meg nem fog összejönni. -
#8176 Hasonló időpontra várom -
McCartman #8175 A tavalyinál nem lesz nagyobb. -
#8174 Várom már a nagy pofáraesést a Broncostól :) -
#8173 Lol ez a phily. -
#8172 Moreno istenem, mekkora idiota. :P -
#8171 szegények :D
-
#8170 omg milyen Dallas drive O_o és a végén ki más mint Dez Bryant kapta el a TD-t. Egyik kedvenc elkapom, ilyen kéne Bradynek is :D -
#8169 Flacco megéri a pénzét :D -
#8168 Ja itt lehet szavazni, de ez még csak a mostani -
#8167 Sport tv-nél hol lehet szavazni?
Azért közvetítik ezt a meccset, mert megszavazták :) -
#8166 Giants,Steelers annyira nem meglepő szerintem. oké nem lesznek nyeretlenek de ők már kb. kukába is dobhatják a szezonjukat a 0:4 kezdéssel. Vikings szintén az 1:3-ral főleg abba a csoportba. -
#8165 Tisztes helytállásért a Bears kaphatna 1 pontot :D -
#8164 Geno Smith 1. passzból INT