13258
-
#8163 macik igazán kikaphattak volna csak 1 TD-vel -
#8162 Steelersnek azert van meg egy 0.01% eselye :P -
#8161 Giants, Bears, Steelers, Bengals... -
#8160 Macik bundajat kiporoljak ma rendesen :P -
#8159 Cleveland úgy döntött h még se kell nekik az 1/1?? ez már zsinórban 2 győzelem lenne, nem hinném h a jaguars ennyit elbírna érni idén amilyen reménytelenek. -
#8158 Seahawks jellemzoen mindig sokkal erosebb volt odahaza.
En nem lepodok meg azon, hogy egy Houston, aki a mezony elejeben lesz igy kepes oket megverni odahaza. -
#8157 oké, nem is írtam h gyengék de még TD se szerzet a Seahawks ami enyhén meglepő mivel jelenleg kb. mindenki őket tartja az egyik legerősebbnek a Denverrel együtt -
#8156 kösz -
#8155 Denver-Phily -
#8154 A Sport2 melyik meccset adja élőben 22.25-től? Mert sehonnan nem derül ki... -
#8153 A Texans nem hinnem, hogy meglepo lenne. Nem olyan gyenge csapat az, foleg odahaza nem. -
#8152 félidőbe meglepetés számomra: Texans előnye a Seahawks ellen,h a Kansas csak ennyivel vezet a Giants ellen és h Hoyes vezette Browns megint vezet csak most a Bengals ellen. többi úgy ahogy elmegy eredmény. -
#8151 vagy http://myp2p.me/football -
#8150 http://livetv.ru/en/allupcomingsports/27/ -
#8149 Kapja be az összes csapat, aki hátrányban van...
Van aki túl nagy hátrányban van, van aki meg nem eléggé :D -
#8148 Azert varhato lesz elobb utobb, hogy a maci lufi kipukkan. -
#8147 Macik kb. úgy döntöttek h megverik magukat :D punt returnból redzonig visszi a Lions. 1yardnál fumble ami visszapattan a lionshoz és TD :D Cutler már 2 INT-et dobott. zseniálisak a 2. negyedbe. és megint lezavarták őket és 50ről jön a lions.és fumble ami megint visszapattan hozzájuk :D komédia a meccs :D -
#8146 Forte 50yard körüli futott TD Chicagoba. Nem rosszak a macik, eddig Megatront is szépen kivették a játékból. Reggie Bush futja inkább szét őket. -
#8145 hosszú távon Cassel sem megoldás szerintem. -
#8144 A Vikings Offense fala arra játszott hogy Pondert kitegyék..."egy kamu sérülés" elég volt. Érdekes hogy most már védik a QBt... -
#8143 az a gáz h Cassel adta a passzt :D jó mondjuk mikor Brady sérült volt pozitív szezont csinált a Pats-el, de tavaly nagyon égette magát Kansas-be. Glennon meg TD-vel mutatkozott be a Bucs-ba. -
#8142 első héten safetyk voltak ma meg field goalok
és b+ Jennings -
#8141 http://banok.myfreeforum.org/Amerikai_sportok_NBA_NFL_NHL__about30.html -
#8140 Minnesota Vikings - Pittsburgh Steelers, Wembley Stadium (London) 19:00 -
#8139 ESPN megszűnt... hol lehet máshol megnézni? -
#8138 most kezdődött 7kor nem? -
#8137 Ma hánykor lesz az angliai mérkőzés? -
#8136 Viponline
Firstrow
Rojadirecta
értelemszerűen az amerikai focit kiválasztod, ezen felül pedig érdemes egy adblockot feltenni a böngészőhöz. -
#8135 majd jön Banok és hozza a megváltást :D -
#8134 jöhetnek ingyenes streamek, köszi
a fizetősöket én is vágom :) -
#8133 Biztos letöltik a meccseket :) -
#8132 Nem találtál ingyenes streamet???
adjak pár oldalt ahol nézhetsz olykor HDben? Annyi van mint a szemét. Vannak fizetős HD stream oldalak ahol konkrétan az amcsi csatornákat adják, és van az NFL GAmepass része ahol 200 dodóért beruházhatsz minden következő meccsre, sőt archivumban is kutakodhatsz 2009ig visszamenőleg.
Utóbbit választották Ricsiék szerintem...egy nickhez 3-4en nem para ha egyszerre csatalakoznak...aztán lehet mégis. -
#8131 hát azért lehet találni sok ingyeneset, am banok stream forumjára rákeresel ő is sokat kilinkel. am sok meccs szokott nfl game pass-on is ingyenes lenni pl. ma a Lions-Chicago lesz az. -
#8130 a csütörtökin azt tudják választani, hogy melyiket akarják adni, mivel nincs mind a 17 meccsre "joguk" csak talán a felére kb.
Amúgy a kommentátorok mindig mondják hogy "láttam a pats meccset nagyon jó volt", na hogy ők hol a frászba nézik az érdekelne :D előfizetnek 100 dolcsiért az alapszakaszra egy csapatnál?
Múltkor akartam ingyenes streamet keresni de nem igazán találtam. -
#8129 csüt.-ön csak 1 meccs szokott lenni szóval ott nem tudnak választani. De vasárnap 3 meccs szokott lenni abba az idősávba és nem igaz h abból a 3-ból nem választhatnak.
Ráadásul bár a Chargers 1-2-vel áll asszem de idén megint focit is játszanak Riversék a Dallas meg Dallas szóval biztos jobb meccs lesz mint h kb. a Denver leiskolázza a Philly-t is.
7 órási időpontba meg kinéztem a Lions-Chicagot csoport rangadó is, mind2 jól is áll (2:1 3:0), de számomra a csúcspont az éjszakai Falcons-Pats lesz Falcons nem is áll jól nagyon kell nekik a győzelem még a Patsnek végre egy komolyabb erőpróba h hol tartanak. -
#8128 ugyanez a gondolatom támadt pár napja... kicsit már unalmas folyton manning, meg kopernyikusz. A dallas meccs tényleg jobb lenne, de régen úgy magyarázták a dolgot, hogy amerikából ajánlanak műsort, és ők csak abból a néhányból választhatnak (nem mintha abban az időben olyan baromi sok meccs menne :D)
viszont a csütörtöki meccset ők választják, és pont egy 49ers kellett megint, egy baromi gyenge Rams ellen? Jobban is beoszthatnák a csütörtöki meccseket. -
#8127 Sok Broncos és 49ers meccset adnak és pár napja néztem még adhatnak is bőven... -
#8126 Vicc ma megint a denver meccset adja a sport tv... és elméletileg jövő héten is ad majd valamikor denvert.
Ma pl. San Diego Chargers - Dallas Cowboys szerintem jobb meccsnek ígérkezik. -
#8125 Akkor továbbra is értetlenül állunk azelőtt, hogy ennek melyik része utal a "nagy pofájára". Én egyébként Giants szurkoló vagyok, mielőtt valaki részrehajlást feltételezne :) -
#8124 jól tudok angolul, köszönöm.