13258
feenMUx.jpg
  • robotnyk
    Manziel lealább akkora bust lesz mint Tebow

egyhamar nem lesz ott csapat, Gabbertből szerintem nem lesz semmi, MJD már kezd kiöregedni, elkapó sincs igazán... legalább 2-3 év kell mire ott kezdenek valamit.
  • Darthmushroom
    am komolyan mondom h Tebowt nekik el kellet volna vinni, elméletileg ottani születésű meg egy kis motiváció hátha ragadt volna a csapatba róla.
    Monroe-ért elméletileg 3 draft jogot adtak annyit sehol nem ér akár mennyire jó.
    Ott teljes arculat váltás kéne jövőre behúzni 1/1-re a (valszeg címvédő) Heismann díjas irányított, az öreg nagy fizetésűeket elküldeni(vagy cserélni draft jogokra), FA piacon abból a pénzből hozni új embereket. Kicserélni az edzőstábot is mert vicc az h szoktak draftolni is stb..stb..
  • robotnyk
    Jags deal OL Monroe to Ravens for picks

igazából logikus döntés. lehet hogy jó játékos, de egy kiváló falember nem fog ezen a jagsen segíteni idén (meg igazából semmi), sok jó draft lehetőség segíthet hosszabb távon.
  • Darthmushroom
    irányító váltás? :D
  • ReszegKoldus
    Most már a Jacksonville is nyerni fogja a meccseket, elirigyelték a Cleveland taktikáját :D
  • ReszegKoldus
    Igen, a Ravens meccsét adják.

Utána Patriots-Saints.
  • Darthmushroom
    Pats kizárt mivel a Saints-el játszik 22:25kor. esélyes h ezt adják majd esti meccsként.
  • Ulvar
    oszttudjukhogymi?
  • ReszegKoldus
    október 13-án lesz is egy 7 órás meccs a sport tv-n
  • LasDen #8234
    hát nem szeretni való?? :DD
  • Darthmushroom
    legjobb csapat Raiders gondolom? a legszimpatikusabb a kis Riverside M*therf*cker? :D
  • robotnyk
    az elmúlt pár év legjobb csapata a legszimpatikusabb irányító ellen? ott a helyem.
  • Ulvar
    életem meccsét bűn lenne kihagyni.
  • ReszegKoldus
    Aki korán kel hétfőn még elcsípheti a Raiders-Chargers meccset :)
  • Ulvar
    az úgy nem para sztem :), bár aki nem aktív nézője az lehet anyázik néha az igaz...
  • ReszegKoldus
    Tavaly se 1-2 napon belül törölték, de törölték.
  • Ulvar
    régiek is megvannak ettől a feltöltőtől, szóval nem törlik egy két napon belül.
  • ReszegKoldus
    Amíg nem törlik
  • Ulvar
    Welker meg nem ment bele
  • Ulvar
    xDDDDD így viccesebb...

• Darthmushroom
    szabad ügynök DT-k:
    Seymour, Hampton, Pouha, C.Williams, Shaun Cody, Makee Kemoeatu, Bannan, RockyBernard, Spencer Johnsson, Ty Warren
    ebből Seymour jó lenne mint volt Pats játékos, de ahogy elküldték... kb. ki is jelentette h ő ide nem akar visszajönni. Ty Warren is esetleg Ő is volt Pats játékos.(mind2t anno első körbe húzták) többi annyira nem ismerős.

Am Pats fórumon az a téma megy h Wilfork lehet most játszott utoljára Pats mezbe, mivel nem valószínű h belemegy a fizetés csökkentésbe és így 1 év kihagyással (33 éves jövőre) nem igen adják meg Neki a magas fizetést. Bár Brady is belement idén szóval Én nem tartom kizártnak.
  • Darthmushroom
    remélem elsőre jó lesz, 4 meccs 4 INT. tegnap meccs hőse is, utolsó Falcons próbálkozásnál is elütötte a labdát :D
  • ReszegKoldus
    Ez csak egy teória (van még :D)
    Úgyis akkor kapnak ki, amikor nem várja senki.
    Pl. Jacksonville ellen, na az igen váratlan lenne :D
  • Darthmushroom
    sajnos..kíváncsi vagyok kukáznak egy szabad ügynököt vagy megpróbálják a fiatalokkal meg tartalék csapatosokkal pótolni. am sajnos várható volt h valamikor megsérül évek óta nem nagyon pihent hanem mindig 100-110% kellet nyújtania, mondjuk eddig idén nem nagyon villogót.
  • Darthmushroom
    Úgy mint tavaly nem? akkor is az folyt a csapból h így meg úgy nyerik meg..
  • lord nihilus
    :(((((((((
  • LasDen #8217
  • robotnyk
    Wilfork (torn Achilles) out for season
  • ReszegKoldus
    15-0-nál Manning megsérül az utolsó meccsen, ahol kikapnak, utána Orlowskival megnyerik a Super Bowlt. :)
  • McCartman
    Látom megy a sírás itt is. :D
    Broncosból sosem elég.
  • LasDen #8213
    szewerintem csak nem találta, de eléggé ilyen "baszdmeg én ezt kurvára nem értem" feje volt :D
  • Ulvar
    Ami csak délibáb nektek :).
  • ReszegKoldus
    egyéb dolgáról már volt szó pár napja :D
  • Ulvar
    szerintem a legutolsó dolgot emelted ki ami fontos lehet egy játékosnál :D. Azt utálhatod :D. (mondjuk én a tetoválás rajongója vagyok, szal engem még érdekel is hogy mi mit szimbolizál vagy jelent nála.
  • bakkerman
    nem tudja felfogni a play-eket,vagy csak nem találta meg amit keresett? :D
  • LasDen #8208
  • bakkerman
    bírom őt csak ne lenne rajta az az irdatlan sok tetkó...picit visszataszító,de mint játékos kibaszott jónak tartom
  • Sippie
    Dallasnál sincs kibaszott jó pass defense. Ráadásul a denveri támadó fal is jól össze van rakva, D-waret kiveszik a játékból azt kész. Manning meg nem teszi meg azt a szívességet, hogy blitznél ne találja meg az üresen maradó játékost, úgyhogy az is kilőve. Sima Denveri győzelem lesz az is szvsz. Philiben is bíztam a 13-14-nél még, de aztán kipukkadt a ChipKelly offense ismét :D
  • Darthmushroom
    *is
  • Darthmushroom
    szerintem már az alapszakaszban és fognak bukni, playoff-ba meg szintén.