13258
-
#8243 Manziel lealább akkora bust lesz mint Tebow
egyhamar nem lesz ott csapat, Gabbertből szerintem nem lesz semmi, MJD már kezd kiöregedni, elkapó sincs igazán... legalább 2-3 év kell mire ott kezdenek valamit. -
#8242 am komolyan mondom h Tebowt nekik el kellet volna vinni, elméletileg ottani születésű meg egy kis motiváció hátha ragadt volna a csapatba róla.
Monroe-ért elméletileg 3 draft jogot adtak annyit sehol nem ér akár mennyire jó.
Ott teljes arculat váltás kéne jövőre behúzni 1/1-re a (valszeg címvédő) Heismann díjas irányított, az öreg nagy fizetésűeket elküldeni(vagy cserélni draft jogokra), FA piacon abból a pénzből hozni új embereket. Kicserélni az edzőstábot is mert vicc az h szoktak draftolni is stb..stb.. -
#8241 Jags deal OL Monroe to Ravens for picks
igazából logikus döntés. lehet hogy jó játékos, de egy kiváló falember nem fog ezen a jagsen segíteni idén (meg igazából semmi), sok jó draft lehetőség segíthet hosszabb távon. -
#8240 irányító váltás? :D -
#8239 Most már a Jacksonville is nyerni fogja a meccseket, elirigyelték a Cleveland taktikáját :D -
#8238 Igen, a Ravens meccsét adják.
Utána Patriots-Saints. -
#8237 Pats kizárt mivel a Saints-el játszik 22:25kor. esélyes h ezt adják majd esti meccsként. -
#8236 oszttudjukhogymi? -
#8235 október 13-án lesz is egy 7 órás meccs a sport tv-n -
#8234 hát nem szeretni való?? :DD
-
#8233 legjobb csapat Raiders gondolom? a legszimpatikusabb a kis Riverside M*therf*cker? :D -
#8232 az elmúlt pár év legjobb csapata a legszimpatikusabb irányító ellen? ott a helyem. -
#8231 életem meccsét bűn lenne kihagyni. -
#8230 Aki korán kel hétfőn még elcsípheti a Raiders-Chargers meccset :)
-
#8229 az úgy nem para sztem :), bár aki nem aktív nézője az lehet anyázik néha az igaz... -
#8228 Tavaly se 1-2 napon belül törölték, de törölték. -
#8227 régiek is megvannak ettől a feltöltőtől, szóval nem törlik egy két napon belül. -
#8226 Amíg nem törlik
-
#8225 Welker meg nem ment bele -
#8224 xDDDDD így viccesebb...
-
#8223 szabad ügynök DT-k:
Seymour, Hampton, Pouha, C.Williams, Shaun Cody, Makee Kemoeatu, Bannan, RockyBernard, Spencer Johnsson, Ty Warren
ebből Seymour jó lenne mint volt Pats játékos, de ahogy elküldték... kb. ki is jelentette h ő ide nem akar visszajönni. Ty Warren is esetleg Ő is volt Pats játékos.(mind2t anno első körbe húzták) többi annyira nem ismerős.
Am Pats fórumon az a téma megy h Wilfork lehet most játszott utoljára Pats mezbe, mivel nem valószínű h belemegy a fizetés csökkentésbe és így 1 év kihagyással (33 éves jövőre) nem igen adják meg Neki a magas fizetést. Bár Brady is belement idén szóval Én nem tartom kizártnak. -
#8222 remélem elsőre jó lesz, 4 meccs 4 INT. tegnap meccs hőse is, utolsó Falcons próbálkozásnál is elütötte a labdát :D
-
#8221 Ez csak egy teória (van még :D)
Úgyis akkor kapnak ki, amikor nem várja senki.
Pl. Jacksonville ellen, na az igen váratlan lenne :D -
#8220 sajnos..kíváncsi vagyok kukáznak egy szabad ügynököt vagy megpróbálják a fiatalokkal meg tartalék csapatosokkal pótolni. am sajnos várható volt h valamikor megsérül évek óta nem nagyon pihent hanem mindig 100-110% kellet nyújtania, mondjuk eddig idén nem nagyon villogót. -
#8219 Úgy mint tavaly nem? akkor is az folyt a csapból h így meg úgy nyerik meg.. -
lord nihilus #8218 :((((((((( -
#8217 -
#8216 Wilfork (torn Achilles) out for season -
#8215 15-0-nál Manning megsérül az utolsó meccsen, ahol kikapnak, utána Orlowskival megnyerik a Super Bowlt. :) -
McCartman #8214 Látom megy a sírás itt is. :D
Broncosból sosem elég. -
#8213 szewerintem csak nem találta, de eléggé ilyen "baszdmeg én ezt kurvára nem értem" feje volt :D -
#8212 Ami csak délibáb nektek :). -
#8211 egyéb dolgáról már volt szó pár napja :D -
#8210 szerintem a legutolsó dolgot emelted ki ami fontos lehet egy játékosnál :D. Azt utálhatod :D. (mondjuk én a tetoválás rajongója vagyok, szal engem még érdekel is hogy mi mit szimbolizál vagy jelent nála. -
#8209 nem tudja felfogni a play-eket,vagy csak nem találta meg amit keresett? :D -
#8208 -
#8207 bírom őt csak ne lenne rajta az az irdatlan sok tetkó...picit visszataszító,de mint játékos kibaszott jónak tartom -
#8206 Dallasnál sincs kibaszott jó pass defense. Ráadásul a denveri támadó fal is jól össze van rakva, D-waret kiveszik a játékból azt kész. Manning meg nem teszi meg azt a szívességet, hogy blitznél ne találja meg az üresen maradó játékost, úgyhogy az is kilőve. Sima Denveri győzelem lesz az is szvsz. Philiben is bíztam a 13-14-nél még, de aztán kipukkadt a ChipKelly offense ismét :D -
#8205 *is -
#8204 szerintem már az alapszakaszban és fognak bukni, playoff-ba meg szintén.