Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
1 TD nem is nagy különbség, annyit simán visszalehet. még 2rõl is szoktak sõt volt már h 3ról jöttek vissza. nem 1 olyan elõny mint 1 gól amit azért jobban kilehet védekezni.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dragon11
ez krvajómecsc baltimore visszahozta:SD:

Darthmushroom
EEEE??????? Mi van az olasz csõdörrel???😮 sokkalom már amit mûvel 2 ilyen TD. ez meg ráadásul 1perc alatt.

LasDen
én nem bírom...bár nem õ az egyetlen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dragon11
denver ezt már behúzta😄

ReszegKoldus
Nekem nincs bajom vele 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
ebbe egyet értek veled 😄 annyira irritáló egy ember
ebbe a félidõbe semmi nem történik már akkor is nagy félidõ volt.

LasDen
nem mindegy? 😄 így vagy úgy...flacco egy fasz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
Gyula mekkora baromságokat beszél... "Ritkán látunk Flaccotól hosszú passzt" "és még mondják, hogy nincs meg a karja a hosszú passzokhoz"

Nem tudom honnan szedi ezeket, de én mindig csak azt hallom, hogy az egyik legerõsebb karja van az NFL-ben 😄
Meg hosszú passzt is elég gyakran játszanak.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
nem az a lényeg...csak legyen 😄

ReszegKoldus
Arra ki kíváncsi? 😄

Darthmushroom
mivel TD magazin intézi ezt a valamit is simán kinézem h onnan közvetítenek.
am új "képek" vannak a sport tv nfl indulóba??? 😮 múlt héten még nem ez volt. most ilyen Romo meg csíkos mez ilyenek voltak.

LasDen
inkább olyanok lesznek, akik szeretik az amerikai focit...pöllö árpa atiillla...😄

ReszegKoldus
Akik nem közvetítenek, a stúdióban lesznek szerintem, az elmúlt évekbõl kiindulva.

Darthmushroom
am ez a sztár vendégek tuti h olyanok akik közvetítenek a sport tv-n csak idén nem õk mennek közvetíteni. vagy nfl rajongó sztárok. vagy rosszul gondolom? 😄

szomferi
per fõ, of course 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Darthmushroom
nem hangzik rossznak, de nemhogy pesti még Pest környéki se vagyok. így itthon, max haverokkal nézem majd. egy negyed-fél tálca sör meg vagy 2 nagy zacskó chipsel meg vagy 2tábla csokival 😄

LasDen
érdekesen alakul a meccs 😄D

dragon11
úristen még jó h nem raktam a denverre ez mi :SD😄:d

szomferi
lesz egy pár, most megmondom 😄

erre megy majd valaki?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Darthmushroom
kemény, 5perc alatt 3 TD, már csak a fumble hiányzik 😄

ReszegKoldus
Fúú dejó meccs 😄

Darthmushroom
Flacco bekeményített ezzel a TDvel 😮 most már remélem végig ilyen jó meccs lesz.

ReszegKoldus
Na végre egy jónak tûnõ meccs

Darthmushroom
Denver Punt Return TD laza kezdés

Darthmushroom
na akkor kezdjünk 😄 elsõ meccsre inkább hajrá Denver, Baltimore-t kifejezetten nem kedvelem+ha Pats is tovább menne szerintem jobb meccs lenne a fõcsoport döntõ,meg sok a Manning-es haverom 😄
2.meccsre meg tényleg gyõzõn a jobbik 😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus
Pár napja azt néztem Denverben este milyen hideg lesz, Peyton meg megint kesztyûben játszik elvileg.

dragon11
😄DDDDDDDDD

dragon11
*broncos

LasDen
azok kik? 😄

dragon11
amúgy én is ezt érzem.. viszont a bronchost nagyon érzem

Darthmushroom
na ebbe igazad van 😄
am ahogy közeledünk a Pats meccs felé úgy érzem egyre jobban h nem fogunk tovább menni (ne legyen igazam) elméletileg 1 sérült van, mindenki edzet, bár nem tudom a sok visszatérõ milyen formába lesz(fõleg a D-be).

dragon11
nagyfokú függõségre vallana mindent fölrakni..😊

Darthmushroom
"Miért? Mert az újonc Russell Wilsonnak több rájátszás gyõzelme van, mint Matt Ryannek. Hehehe."
H miért a seahawk megy tovább nem a falcons 😄

Darthmushroom
nem tettem meg egyiket se szóval nem zavar. de ha ennyire vágod, meg biztos vagy benne tegyél rá mindent ami van a 2 meccsre 😄 pedig ebbõl a 8 csapatból még ami áll nem lenne egyik végsõ gyõzelme se túl nagy meglepetés.

dragon11
jó múlt héten ugyanígy nyomtad a dumát és besült minden tipped..😄😄😄

ReszegKoldus
Nekem nem tetszik, hogy csak 1.2 körül adják mindkettõt, ennyire nem gondolom gyengének az ellenfeleiket. Szerintem nyerni fognak, de remélem nem simán. Meg azt is remélem, hogy most már rendes playoff meccsek lesznek, múlt héten 4-bõl csak 1 volt az.

Darthmushroom
mert itt már nincs rossz csapat, fõcsoport elõdöntõkrõl van szó, oda nem nagyon szoktak véletlenül eljutni

dragon11
sztem nagyon sima.. szted mért nem ?:S

ReszegKoldus
Fogadj rájuk nyugodtan, ha úgy érzed.
Engem jobban érdekel, hogy a másik két meccsen vendéggyõzelem legyen.

dragon11
mért nem egyértelmû? nemár😄

ReszegKoldus
Bears-Redskins 73:0 1940-ben

ReszegKoldus
Én nem hiszem, hogy ennyire egyértelmû lenne az a két meccs, mint amilyen szorzókat adtak rájuk.

Ricsi234
Sziasztok!Ugye nem nagy baj ha berakom?😄
(All-Madden,és minden feltolva maxra😄D)
Vajon a való életbe volt már ilyen hogy ilyen mennyiségû verést kapott valamelyik csapat?

dragon11
sztetek is ez lesz ?😄😄

ReszegKoldus
Hall of Fame döntõsök
Cris Carter remélem bekerül most már

ReszegKoldus
Nekem jó, de a másik két meccsen legyen meglepetés.

Ulvar
elõdöntõ??????? AFC döntõ 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

dragon11
Denver + Patriots gyõzelem.

Nah, mit szóltok hozzá, sztetek is ez az elõdöntõ lesz ?😊