13258
feenMUx.jpg
  • Darthmushroom
    http://banok.myfreeforum.org/Amerikai_sportok_NBA_NFL_NHL__about30.html
  • robotnyk
    írtam egyet, múltkor javasolta itt valaki, múlthéten nekem bevált
  • disorder14
    Sziasztok!
    Tudnátok esetleg egy jó streames oldalt mondani, ahol aránylag jó minőségben adják a meccseket?
    Előre is köszi!:)
  • Ricsi234
    Én azért meg
    próbálom..Hátha sikerül:d
  • ReszegKoldus
    Van valami ilyesmi. Én nem próbáltam.
  • Ricsi234
    Hy..Találtam olyan videót,hogy Hollandiában ingyenes a GamePass..Most ez valós vagy nem?o_O
  • Jakuza1
    En szivesen latnek egy olyan Brown-t, mint az 50-es evek archiv felvetelein volt lathato. Persze itt az eredmenyessegukre ertem a dolgot.
  • Darthmushroom
    eddig volt kezdők szerencséje. és a kezdőt szó szerint értve :D
  • robotnyk
    Hoyer tears ACL, out for season
    pedig éppen alakult a szezonjuk...
  • ReszegKoldus
    A Browns már úgy feltört, hogy egyszerre 2 csoportot vezet :)
  • Ulvar
    aha...értem, kösz.
  • ReszegKoldus
    Előző nap baseball meccs lesz Oaklandben és hogy legyen idő a pályát játékra alkalmassá tenni (mivel ugyanaz a Raiders és az Athletics stadionja), ezért halasztották el pár órával.
  • Ulvar
    ŐŐőőő...kérdőjel: A Chargers vs. Raiders az komolyan...hétfőn...nálunk reggel 5:35kor kezdődik??? WTF? Nem azért...hogy most annyira nézném, de hát...akkor is WTF? :D Valaki elmagyarázná hogy miért? Vagy köze lenne a mell rák elleni dologhoz?
  • Darthmushroom
    Pats is kirakta TE Sudfeld-t, fuhh pedig előszezon alapján de sokat lehetett tőle várni. onside kick bénázás lehetett az utolsó lépcső a kirakás felé, emlékeim szerint nem tudott elkapni passzt, és csak felé szálló labdából lent INT idén Bradynek.
  • Darthmushroom
    most azért hosszabb a felépülés elméletileg mert megvárják h 100% legyen. tavaly is ugyebár megsérült szezon közepén erre valami pár meccsel az alapszakasz vége előtt 100 pontos vezetésnél muszáj volt játszania és persze h rásérült, és így kellet a playoffra jönnie. Stáb tavalyi legnagyobb hibája volt szerintem, h alapból nem 100%-s és még erőltették egy eldőlt meccsen.
  • LasDen #8268
    Gronk előbb-utóbb újra megsérül. Ha nem most, akkor majd a playoffra....:(
  • Darthmushroom
    Nekem gyanús h Tebow kiköt a két klub közül valamelyknél :D
  • Darthmushroom
    elsőn emlékszek kb. csak Ő meg "Edelman tudott 1 downt csinálni, asszem akkor sérült meg megint a csípője de még a meccset végig nyomta (lehet a 2. meccs volt) Új embertől sokat nem várok mivel kimaradt a felkészülésből, szerintem az újoncok viszik amennyire tudják majd a csapatott, úgy is meccsről meccsre jobbak,+lassan jön vissza Gronk meg Vereen.
  • LasDen #8265
    pedig abba bíztam, hogy Amendola legalább abban azon a pár meccsen, amin játszott volna segít a csapaton. Meglátjuk ő mit tud majd...
  • robotnyk
    nfl.comról:

Would the Jags mess with their chances of landing the No. 1 overall pick in the 2013 NFL Draft?

• Darthmushroom
    am bowl.hu-ról:
    "Freeman is a free man"
  • Darthmushroom
    szerintem ideje volt, egy nagy éve volt talán 2010-be azóta 0 a csávó. nyáron lejárt volna am is a szerződése megmondták h akkor tartják meg ha teljesít hát...
  • robotnyk
    Josh Freeman released by Tampa Bay Buccaneers

• Darthmushroom
    ja az ő pótlására hozták slot r.-nek, úgy nézz ki komolyabb Ame. sérülése mint elsőre tűnt. Mondjuk ez is elég porcelán elkapó.
  • ReszegKoldus
    Én erre emlékszem tőle, meg amit nem sokkal ezelőtt a meccs előtt kapott.
  • LasDen #8258
    talán többet ér majd, mint Amendola...
  • lord nihilus
    A Patriots leigazolta Austin Collie-t:O
  • Jakuza1
    Az nem lehet mentseg a hulye cserere. Ha jobb koros draftjogokat kernek erte, akkor is lehet szukiteni a fizetesi keretet.
    Ez egy rossz csere volt igy, nem veletlenul irnak errol meg az NFL-es szakertok is ertetlenul.
  • Darthmushroom
    biztos az is közre játszott h sok szabad fizetési keret marad így (egyik legjobb gondolom jól keresett), szóval könnyebb lesz jövőre FA-ról embereket szerezni.
  • Jakuza1
    ????
    Jah 4-7. korosoket. Egy idiota cseret csinalt a Jags.
    Meg hogy jo csere. Odaig rendben van, hogy Joeckel azon a poszton jatszhat, de ilyen gyenge pick helyekert elcserelni az nagyon gaz, foleg hogy lesz a jaguaroknak azokban a korokben kompenzacios pickjeik.
  • Darthmushroom
    pedig múlt héten is adott TD passzt
  • robotnyk
    Raiders demote Flynn to No. 3 QB behind McGloin; Pryor to start

ebből látszik mennyire jó volt a Packers 2011-ben, egy ilyen gyenge irányítónak hoztak két jó szerződést egy meccs alapján...
  • Darthmushroom
    én jobban félek attól h a Bengals hétvégén, Saints védelme szerintem nem olyan jó. bár Bradyt nem nagyon kötik le a rekordok, de anno is edzők mindig ráutaztak playhívásnál h meglegyen Neki (pl. TD-k száma egy alapszakaszba, a veretlen alapszakasznál).
  • ReszegKoldus
    És pont ők fogják megszakítani a sorozatot :D
  • Darthmushroom
    "A mérkőzésen Tom Brady Matthew Mulligannek adott passzával már 52 mérkőzésesre nyújtotta TD-átadásos sorozatát, ezzel pedig már csak kettőre van Drew Brees NFL-rekordjától (54)."
    Lol ha hétvégén sikerült a TD passzt adnia akkor pont a Saints ellen érheti be Brees-t :D a sors fintora :D
  • Darthmushroom
    Én kicsit az Alabamát érzem túl hypoltnak oké csapatként vadállatok meg sorba címeket nyernek, de kelnek el sorba 1-2 körbe a játékosaik és elég ritka aki nagy karriert fút be (mostanában)
  • Darthmushroom
    idén is behúzza szerintem
  • tutuhawer #8246
    én direkt néztem a legutóbb a Texas A&M meccsét, szerintem is jó Johnny Manziel. A kommentátoroktól éreztem egy kis hype-ot, szárolták meg minden, ami egy kicsit erős, de azért szerintem is nagyon jó pedigree-vel érkezik, a legfiatalabb Heisman-trophy győztes.
  • robotnyk
    azt azért nem mondanám hogy olyan borzasztó nagy különbség lenne köztük
  • Darthmushroom
    hát azért Manziel-t nem nagyon hasonlítanám Tebow-al, mert Tebow már collegeba se passzolt túl jól ellenben Manziel-el, ha meg passzolt is akkor ilyen Hernandez féle emberek segítették ki.