13258
-
#8323 Na ez lol...
Persze field goalon se tudják tartani őket -
#8322 Csak én láttam végig, hogy Manning megtartotta a labdát? :D -
#8321 Én remélem a Kansas valamelyik meccsen elkapja őket, ott legalább úgy néz ki van defense is :) -
#8320 Na ennyi volt a Dallas is... Manning passzol 3-at és TD, a dallas offense meg kipukkan... fuck this :D -
#8319 kevés pontos meccs -
#8318 WTF Romo fala? 10 másodpercig megtudják védeni??? biztos h a Dallas játszik? :D -
#8317 Nem repültek a pink zászlók :D -
#8316 jól fel van tüzelve a Dallas amúgy. -
#8315 Megnéztem volna, ha fordított volna a seahawks :D -
#8314 belefér :) főleg h a Miami se nyert. Hajrá Párducok meg hajrá Dallas így estére :D -
#8313 Aki tudja nézze meg a colts-seahawks meccset, a szezon eddigi legjobbja szerintem -
#8312 Nem szabad csüggedni, a Bengalstól nem szégyen kikapni! :) -
#8311 kész ez a Cam Newton, feszt röhög :D -
#8310 azt kell mondjam h most nem az Ő hibája volt, embertelen sok drop volt, de még Edelman meg Amendolától is. meg volt egy nagy lehetőség csak Dobson bevágott középre (tudnám miért) mikor szélen tovább megy akkor TD. -
#8309 Amugy meg a Colts-Seahawks lehet meg nagy meccs, pontzuhatag mindket oldalon. -
#8308 Vick nelkul is behuzza ezt mar szvsz az eagles. -
#8307 Se rekord se gyozelem. -
#8306 mert nem volt vizilabdához öltözve... -
#8305 Ennyi volt Brady TD sorozata eladta a végén a labdát. -
#8304 Hát ez bejött -
#8303 Ne zavarj össze még jobban, az megy magamtól is :D
-
#8302 még hátra volt a negyedik harmad? -
#8301 hát ez vicc... védelem megint labdát szerez a Pats-nél, félpályáról kéne az egyenlítésért TD és lószar egyből lezavarják az O-t ráadásul sackel a végén. -
#8300 nézem milyen szoros a Giants-Eagles vége, egy FG elég és nyer a Giants...aha, csak van még 1 negyed hátra, ez nem tűnt fel :D -
#8299 Pats-nek csoki van szerintem 4.re csak begyötörte a bengals 1yardról a TD-t. Nem hiszem h összejön 2 pont szerzés is a Pats-nek. Inkább a rekord lehetősége maradjon meg Bradynek. -
#8298 az 1/1-re mennek h tudjanak végre egy értelmes irányítót draftolni -
#8297 Azt hiszem, ha ma is kikap a Giants, akkor iden lesz utoljara az edzojuk Coughlin.
Ilyen gyengek nem is tudom mikor voltak utoljara. -
#8296 ezt valsz az sbnation csinálta. de rengeteg gif gyártó van a tumbleren is... -
#8295 jobb felső sarokban, sbnation.
Twitterre pakolgatják úgy néz ki. -
spiczi91 #8294 Bocs a noob kérdés miatt, de ezeket a gifeket kik csinálják? Az esetek nagy többségében befosok rajtuk. :D -
#8293 :DDD -
#8292 -
#8291 Kemény :D
2-1-KC 1(5:36) R.Fitzpatrick pass short middle to R.Fitzpatrick to KC 1 for no gain (J.Houston).
-
#8290 Én azt nézem :D nem volt még egyik oldalt se túl sok értelmes drive :D de volt már 2-2 sack. kezdem veszélybe érezni Brady papa rekordját :D pedig Amendola is visszatért. -
#8289 pats-bengals mekkora meccs lehet... -
#8288 ja, hogy megint "jó" az nfl.com...akkor nem szóltam -
#8287 Azért Vick annyira nem lehet gyenge, ha 84 yardos TD-t fut -
#8286 Köszönöm szépen mindenkinek!:) -
#8285 LUKE JOECKEL CARTED OFF FIELD
The Jaguars' first-round draft pick is getting X-rays after sustaining a right ankle injury vs. the Rams. He will not return.
wow. -
#8284 Este majd jönnek az sms-ek, hogy mi történt a sárga vonallal