Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
ezért nem szoktam én fogadni pénzben 😄D
segghülye vagyok hozzá 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dehogynem, mekkora ez a Seattle!!!
LasDen
ááh...nem lesz fordítás...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
de jó lett a meccs vége, ha Wilson megnyeri innen Seahawk-nak tényleg fejek fognak hullni a Falcons-nál, otthon 20-0ról búkni mekkora égés 1.kiemeltként

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
De jó lenne, ha a Seahawks egy intertouchdownceptionnel kapna ki 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szomferi
meg is baszom mindet 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ReszegKoldus
Még, aztán jön egy TD, Falcons lenyugszik és fordít, a vége 30-28 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szomferi
20 pont elõnybõl így felhozni a Seattle-t, basszátok meg... bár a -3 még mindig ül <#nevetes1>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

robotnyk
itt pont az ellentéte a tegnapinak. ha Pete Carroll egy kicsit konzervatívabb 2 field goallal +6 pontjuk is lehetne...
Darthmushroom
na ez a seahawk az ami szimpatikus, nem sok esélyük van de mennek csinálják, bele mennek minden ütközésbe meg mindenbe és már 27-20 az extra pont nélkül

Ricsi234
27-21 😮

ReszegKoldus
Ryan közlegény bénázása

Ricsi234
Td seahawks

ReszegKoldus
Ööö...mi a kérdés? 😄

Ricsi234
Td a falconsnak..27-7 a legutolso td az toss let volna vagy normális passz?

Ulvar
Ja, ez igaz. Csak már a töke ki van szerencsétlennek hogy a szerkesztõk is állandóan rágják a fülét ezzel 😄. És ilyenkor próbál valami frappánsat válaszolni, a gond az hogy ez nem sikerült 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Darthmushroom
én ma ezzel próbálkoztam, lusta voltam rendesen nézegetni a meccseket
196 New England-Texans D 15x
201 Malaga-Barca H 7,5x
217 Parma-Juve D 3.35x (ez be is jött már)
376,88 odds 75e max nyeremény (tét: 200ft)

Darthmushroom
ez asszem, mikor 1 TDvel vezettek asszem (21-14)

Egy hétvégére elég egy is belõle. 😄
Aztán ugyanez jön majd Pats mecccs közben is?😄
ReszegKoldus
#6996 <#nezze><#vigyor>

dragon11
lol

ReszegKoldus
Node a korrekt reakció az lett volna, hogy vesz egy nagy levegõt és megmondja, hogy nem játszhatnak Super Bowlt, mert mindkettõ AFC csapat 😊

Shep
Nemrég értem végére a 49ers meccsnek, hú valamiért rossz érzéseim vannak a jövõ hetet illetõen. Most minden összejött ennek sajnos böjtje lesz. Mint a fociban ,mikor x csapat vág 4-5 gólt köv meccsen meg csak szenvednek. Na de jó lenne már a döntõben megmérkõzni.

Atlanta meg bealázza a SEA-t, legalábbis eddig.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ReszegKoldus
Ja, utána meg azt, hogy a denver ezt már behúzta 😄

Ulvar
állandóan ezzel basztatják szerencsétlen azért mondta 😊

ReszegKoldus
Az bejött már tegnap is, akkor ma is hosszabbítás és vendégsiker várható 😄

dragon11
jahh, de beírtam meccs közben h jó hogy nem raktam :S😄

Mint mindig. 😄
Devárj, nem is olyan rég még azt írtad, Patriotsot nem érzed viszont Denver tutifix. <#idiota><#hehe>
ReszegKoldus
Beolvasott sms: mikor lesz Jacksonville-Kansas Super Bowl <#whatever>
És Ricsi még "el is gondolkozik" rajta majd azt mondja, hogy 10 éven belül szerinte nem...oké

Szuper a közvetítés 😊

Ulvar
Csalódok a Seahawksban...nagyon nagyon...

Azt érezd meg ki nyer abban van inkább a pénz. 😄 <#nevetes1>
dragon11
halljátok jött vlmi megérzés denver meccs elõtt h nem nyernek... és nem raktam meg mint írtam.. srácok ez az én évem lesz.. :S😄D

MINDENKI ALL IN PATRIOTS nagyon érzem 😄😄😄

ReszegKoldus
Másikat odaköltöztették aztán a nevét meghagyták gondolom

LasDen
ez még nem magyarázza meg, hogy mért van 2 sólyom is a városban 😄

robotnyk
The Atlanta Falcons Football Club received its nickname on August 29, 1965. Miss Julia Elliott, a school teacher from Griffin, Georgia was singled out from many people who suggested "Falcons" as the Nickname for the new Georgia NFL franchise. She said: “the Falcon is proud and dignified, with great courage and fight. It never drops its prey. It is deadly and has a great sporting tradition.
LasDen
amúgy azt valaki tudja, hogy honnan jön az atlantaiak nagyfokú sólyom imádata? 😄

ReszegKoldus
Lehet szeretik egymás közelségét 😄

Darthmushroom
így folytatják lesz egy pár labdavesztés ezen a meccsen

LasDen
bírom ezeket a dulakodásokat....mindenki ráveti magát a labdára aztán semmilyen körülmények között nem állnának fel, pedig közük nincs a labdához 😄DDD

ReszegKoldus
Matty Ice Melted Ice

ReszegKoldus
Már másfélszer annyi pontot szereztek, mint tavaly.

Darthmushroom
na kíváncsi vagyok Matt Ryan túl lép e végre a playoff átkán vagy továbbra is alapszakasz menõ marad. fõcsoport döntõ szempontjából szerintem jobb lenne egy Seahawk továbbjutás.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Az INT után visszahordott TD pedig PI volt amúgy, de legalábbis erõsen véleményes.
ReszegKoldus
Remélem John, már évek óta ott kopogtatnak. Jim nem szimpi, tavaly se volt az, idén se, és gyanítom jövõre se lesz az <#beka3>

LasDen
amúgy kíváncsi vagyok, hogy a 2 Harbaugh közül melyik fog elõször SB-t nyerni...😄

Jakuza001
Ilyen edzo nem valo Denverbe.
Aki olyan kiismerheto hivasokat csinal, hogy elsore allandoan kozepre futas. Aztan passz, passz.

De egyszer volt olyan eset is, hogy 3/5-nel hivta ujra ezt a hulyeseget, mikor latszott hogy Morenonak nem megy a futas es ez meg nem az utolso 2 percen belul volt, ahol a cel az ido leperegtetese volt egyertelmuen.

A vegen pedig , hogy meg sem probalt idot kerni az ellenfel rugasa elott, hogy minnel tobbet kelljen a gondolataival foglalkozni a fiatal rugonak, meg egyszeruen egy luxus.

Mindenesetre a makfaktor jatszott olyan szerepet a merkozesen, amivel pluszt nyujtott a Ravens, meg a csapnivaloan jatszo secondary segitette gyozelemhez emellett, mert egyaltalan nem volt jobb, csak mig az egyik oldalon felpattano labda INT lett, az a masik oldalon fel labfejjel kilepett a jatekos, vagy eppen egy kicsuszott a kezeibol az INT helyett, vagy eppen a rugo foldbe rugott.

Teljesen más arcát mutatta az O mint az alapszakaszban, hogy miért azt valszeg csak a HC tudja.
20 yardnál hosszabb passz tán nem is volt, itt valami nagy gebasz lehetett.