13258
-
#8363 Nem hiszem el... :\'( nagyon sajnálom ez...hihetetlen. -
#8362 Adrian Peterson 2 éves fia meghalt, az annak anyja és új barátja közti veszekedésben....... -
#8361 pénz -
#8360 u wut m8? -
#8359 Matt Flynn makes more than Andrew Luck, RGIII, Ryan Tannehill, Russell Wilson - combined
-
#8358 jah -
#8357 most mennyi? 15? -
#8356 Tampa 2 defense is extinct -
#8355 George Blanda 42, 1962
Kicsit hajtani kell még, de talán nem behozhatatlan. -
#8354 1976-ban kezdett utoljára ilyen szarul a Giants... -
#8353 Julio Jones will miss rest of Atlanta Falcons' season
asszem Mike Smithnek is reszeltek az év végén... -
#8352 azért megy a játék angliában
-
eurom #8351 én még néztem olyan világ ligát '90 környékén talán,
ahol voltak amerikai csapatok orlando thunder vs frankfurt galaxy
london monarchs, barcelona dragons ilyesmi csapatok rémlenek -
#8350 viszont mióta oda járnak egyre jobban fellendül... -
#8349 csak közelebb lenne hozzánk :D -
#8348 elvégre a németeknél jobban ment az nfl europe mint angliában... :) -
#8347 Lehetne London helyett Berlinben is 1. -
#8346 Tudom, de én azt elég meredeknek érzem. Jól megszívnák annak a csapatnak a csoportellenfelei is.
Esetleg ha feltalálnák a teleportot, bár akkor már lehetne akárhol így meccset játszani :D -
#8345 nem biztos. Van/Volt szó róla, hogy lesz csapata Londonnak is. De valsz előbb lenne LA-ben csapat.... -
#8344 Emlegették hétfőn, hogy Rex Ryan Matt Ryan ellen, de Mike Smith Geno Smith ellen is volt :)
Jövőre már 3 meccs lesz Londonban. Azért odáig csak nem jutnak el, hogy minden héten egy meccs ott lesz... -
#8343 ennek Én is örülök, bár szerintem ennek a Jets-nek idén még nincs esélye a playoff-ra, 1.eddig elég könnyű sorsolásuk volt eddig ez a széteső falcons volt első nehezebb meccs (pats csoportrangadón kívül amit buktak) 2.szerintem előrébb van még ez a szenvedő Pats és a Miami is és valamelyk nyeri a csoportot másik meg esélyesebb a wild cardra. -
#8342 Nagyon jo, hogy Jets behuzta az Atlanta meccset igy szoros maradt az AFC East. -
#8341 Még jó hogy gondoltam rá egy Raiders+Jets, amikor már csak 2 meccs volt...persze végül elmaradt :D
Ez a Matt Flynn sztori se rossz már :) -
#8340 akkor én mit szóljak ehhez? :D
99 pont, -3 pont, és 74 yard :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8339 Freeman -> Vikings
Remek döntés :) -
#8338 Áá de közel volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8337 holtversenyben zsinórban 3 meccsen dobtak pick 6-et, abból lett Schaubnak 4 -
#8336 Interceptionök száma egy meccsen? -
#8335 Na Schaub már van amiben megelőzte Peyton Manninget és Elwayt -
#8334 Jo kis meccs volt.
De mint mondtam mar korabban is a Denver rakfeneje a f*s secondary. -
#8333 jól elszúrták, ha gyorsan beengedtek volna egy TD-t még lett volna sanszuk -
#8332 Na ezt ki nem látta előre... -
#8331 na most jött elő a klasszikus Cowboys :D -
#8330 Első Denver meccs eddig idén, amit nem bánok, hogy látok, akármi lesz a vége :) -
#8329 -
#8328 Dallasiak gumibogyószörpöt ittak, vagy mi a fene? :D San Diego ellen a második félidőben pontot se szereztek, erre egy Denverrel játszanak ilyen meccset... Hihetetlen :D -
#8327 jaja ideje volt. am Romo hülye volt h nem futotta meg a 2 pontost :/ szerintem meglehetett volna neki,+ szorosabb lenne főleg ezzel az INT-el. -
#8326 vééégre INT :D -
#8325 Annak egyértelműen össze kéne jönnie -
#8324 Én legjobban azt remélem h jan.-ba fogja meg őket valaki, csak úgy mint tavaly.